2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

21+6 haftalık Masal'ım..

sivri hala göbegim ..gören erkek zannedıyor ,yayvanlaşmadı hıç sankı :)​

Sumakçım çok şirin göbişin var, kaşı biyerlerini nazar değmesin..
biz de nerdeyse yarıladık.. ama kendi orjinal göbeğimden başka bişiy yok.. hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum.. ama sanırım hafiften sertleşmeye başladı.. düğmelerini açık giyiyorum sıkmasın diye.. üstüne de tunik tarzı şeyler.. farkedilmiyor
19 haftalığız 2 kg almışım.. sanırım göğüslerimde 1 kilosu geri kalanı da bebek sıvısı plasentası falan işte

ay tesekkur ederım ..

ben aldıgım kıloyu hıc soylemeyeyım ama sanırım ıkı kılosu gogustedır cok buyudurler :)

ben eskı kıyafetlerımı gıyemıyorum bol badilerım bıle su an sarıyor resmen yapıyor ustume :)

ne guzel az kılo almıssın ..zayıflar cok kılo alır derler ya belkı de ondan aldım bılmıyorum kı

eklesene sende :)

eltimde 38kg ile hamile kaldı.. 62-63 ile doğuma girdi :) 40ı çıktı.. şu anda 50kg .. anca insana benzedi :) çok zayıftı o da.. ama bazı doktorlar da şey diyor.. eğer çok zayıf hamile kalınırsa ilk aylarda vücudun ihtiyacı olan kiloyu alıyormuş muş.. benim boy da kısa.. 78 ile hamile kaldım.. pazartesi 80kg tartıldım..
resim eklemek istiyorum da bebek göbeği değil benimki.. görenler hala inanamıyor hamile olduğuma
bende o yüzden ultrason resmi ekledim sadece :)

38 kılo mu

cok zayıfmıs ya ..benım boy 167-168 kılo da 55 ıdı sımdı ıse hıc soylemeyeyım ..saglık ocagında kı ebeler cok guzel dengelı dedıler ama bana cok gelıyor..
su an 5 aylık kalan 4 ay da da bu kadar alsam normal olucak ama son aylarda cok alınırmıs..

bakalım şeker yüklemesı yapılacak orada osrun cıkmasa barı yoksa diyet verıyorlarmıs..

senın ıc karnın genıs o zaman ,benım kı hemen cıkıverdı :)

Ayyy kızlar hepinize maşallah yaaa Allah nazardan saklasın benimde çıktı baya göbüşüm en kısa zamanda resmini çekip eklicem bende

masallah deryam ,senın kı benımkınden buyuk sankı oturunca benım kı o kadar olmuyor sanırım bır gun de otururken cekıyım barı :)

masallah ya cok guzel yayvan senın kı ve daha da buyumüş sankı :)

Deryam benim göbek seninkine benziyor. cinsiyetimizde erkek :)

evet canım bizim kız karpuz gibi yata yata büyüyo,kalça kemiklerim ağrıyo ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…