- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
sumakcım göbeğin çok şirin gözüküyor yaa iyi pırtlamış... :):) maşallah canım sana
göbüşüm olsada eklesem
Sumakçım çok şirin göbişin var, kaşı biyerlerini nazar değmesin..
biz de nerdeyse yarıladık.. ama kendi orjinal göbeğimden başka bişiy yok.. hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum.. ama sanırım hafiften sertleşmeye başladı.. düğmelerini açık giyiyorum sıkmasın diye.. üstüne de tunik tarzı şeyler.. farkedilmiyor
19 haftalığız 2 kg almışım.. sanırım göğüslerimde 1 kilosugeri kalanı da bebek sıvısı plasentası falan işte
ay tesekkur ederım ..
ben aldıgım kıloyu hıc soylemeyeyım ama sanırım ıkı kılosu gogustedır cok buyudurler :)
ben eskı kıyafetlerımı gıyemıyorum bol badilerım bıle su an sarıyor resmen yapıyor ustume :)
ne guzel az kılo almıssın ..zayıflar cok kılo alır derler ya belkı de ondan aldım bılmıyorum kı
eklesene sende :)
eltimde 38kg ile hamile kaldı.. 62-63 ile doğuma girdi :) 40ı çıktı.. şu anda 50kg .. anca insana benzedi :) çok zayıftı o da.. ama bazı doktorlar da şey diyor.. eğer çok zayıf hamile kalınırsa ilk aylarda vücudun ihtiyacı olan kiloyu alıyormuş muş.. benim boy da kısa.. 78 ile hamile kaldım.. pazartesi 80kg tartıldım..
resim eklemek istiyorum dabebek göbeği değil benimki.. görenler hala inanamıyor hamile olduğuma
bende o yüzden ultrason resmi ekledim sadece :)
masallah deryam ,senın kı benımkınden buyuk sankı oturunca benım kı o kadar olmuyor sanırım bır gun de otururken cekıyım barı :)
masallah ya cok guzel yayvan senın kı ve daha da buyumüş sankı :)
Deryam benim göbek seninkine benziyor. cinsiyetimizde erkek :)
yeni göbişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?