- Konu Sahibi madamcocomo
-
teşekkürler canımm...maşallah seninde cok tatlıı..
listede adım vardı hemde ikinci sırada..
demet göbeğin nerdeee??? :))ben senden bir gün gerideyim ama benimki bayagı belli:)) şimdi resmini çekip koyamıyorum ama insallah eve gidince çeker koyarım.
cnm yokki işte bu daha dün akşam yemekten sonra çekilmiş hali,baya uğraştık ama çektik en sonunda diyorum ya kimse inanmıyo hamile olduğuma hele bide 5 ay bitti diyorum hiç inanmıyolardemet göbeğin nerdeee??? :))ben senden bir gün gerideyim ama benimki bayagı belli:)) şimdi resmini çekip koyamıyorum ama insallah eve gidince çeker koyarım.
kız naptın demetciğim çıkmadı çıkmadı diye feryat ediyor,sen 3 defa göbeğin nerde yazmışsınkalbine mi indirecen kızın,son aylarda penguen gibi yürümeyecek bizim gibi,böylesi daha rahat olcak onun için,önemli olan bebişinin iyi olması
demettuba83 bebişi nereye sakladın kız...çok çıkmasındansa çıkmamasını tercih ederdim bende... benimde var göbüşüm ama çokta değil azda. görenler ne kadar göbeğin yok desede ben ve kocam görüyoruz yetiyo bize senin demek iç karnın geniş bebiş derinlerde biryerde peki hissediyormusun onu merak ettim canım ???
kızlar yazmıyorum diye unuttum sanmayın hep takipdeyim ama yazamıyorum
bende göbişimi koymak istiom ama bilmiom
banada öğretirseniz çok sevinirim:))
mrb kızlar buda benim dün akşamki 19 haftalık göbişim ve oğluşumla yemeğe gitmeden önceki halimiz
Eki Görüntüle 238492
Merhabalar güzel anneler ahanda yeni göbişkomEki Görüntüle 238493
önceki hamileliğimin 7 aylık olan halimdeyim:44: daha önümde 4 ay var...
mrb kızlar buda benim dün akşamki 19 haftalık göbişim ve oğluşumla yemeğe gitmeden önceki halimiz
Eki Görüntüle 238492
canım kocaman maşallah seninki birazda sivri,zayıf olduğundan herlalde,benimki yarım dünya gibi
Evet canım neler oluyo bizeşimdiden davul gibi olduk inşallah bebişlerde tombiş olurda boşa şişmemiş oluruz ben şimdiye kadar 3,5 kilo almışım. sen kaç kilo aldın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?