2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

demet göbeğin nerdeee??? :))ben senden bir gün gerideyim ama benimki bayagı belli:)) şimdi resmini çekip koyamıyorum ama insallah eve gidince çeker koyarım.

kız naptın demetciğim çıkmadı çıkmadı diye feryat ediyor,sen 3 defa göbeğin nerde yazmışsınkalbine mi indirecen kızın,son aylarda penguen gibi yürümeyecek bizim gibi,böylesi daha rahat olcak onun için,önemli olan bebişinin iyi olması

demet göbeğin nerdeee??? :))ben senden bir gün gerideyim ama benimki bayagı belli:)) şimdi resmini çekip koyamıyorum ama insallah eve gidince çeker koyarım.
cnm yokki işte bu daha dün akşam yemekten sonra çekilmiş hali,baya uğraştık ama çektik en sonunda diyorum ya kimse inanmıyo hamile olduğuma hele bide 5 ay bitti diyorum hiç inanmıyolar

son aylarda birden fırlıycak gibi zor olacak aslında derya bana böle alıştım ya

demettuba83 bebişi nereye sakladın kız... çok çıkmasındansa çıkmamasını tercih ederdim bende... benimde var göbüşüm ama çokta değil azda. görenler ne kadar göbeğin yok desede ben ve kocam görüyoruz yetiyo bize senin demek iç karnın geniş bebiş derinlerde biryerde peki hissediyormusun onu merak ettim canım ???

tabi cnm hemde feci

kızlar yazmıyorum diye unuttum sanmayın hep takipdeyim ama yazamıyorum
bende göbişimi koymak istiom ama bilmiom
banada öğretirseniz çok sevinirim:))

kızlar yazmıyorum diye unuttum sanmayın hep takipdeyim ama yazamıyorum
bende göbişimi koymak istiom ama bilmiom
banada öğretirseniz çok sevinirim:))

canım eklenti ekle kısmını tıkla,dosya seç e tıkla,bilg. dan seç,upfload gibi bişey yazıyo ona bas,allta indirdiğini görürsün,herbiri için aynı işlemi yap,bitir de,mesaj kısmına kod gelir istersen altına açıklama yazarsn bu kadar:79::79::79::79:

Merhabalar güzel anneler ahanda yeni göbişkom

önceki hamileliğimin 7 aylık olan halimdeyim:44: daha önümde 4 ay var...

canım kocaman maşallah seninki birazda sivri,zayıf olduğundan herlalde,benimki yarım dünya gibi

Evet canım neler oluyo bize şimdiden davul gibi olduk inşallah bebişlerde tombiş olurda boşa şişmemiş oluruz ben şimdiye kadar 3,5 kilo almışım. sen kaç kilo aldın??

Evet canım neler oluyo bize şimdiden davul gibi olduk inşallah bebişlerde tombiş olurda boşa şişmemiş oluruz ben şimdiye kadar 3,5 kilo almışım. sen kaç kilo aldın??

2 hafta öncesine kadar 3 tü,sanırım şimdi 4 olmuştur,karnım 2 haftada epey büyüdü,göğüslerim de,ben önce 5 verdim,sonra 4 aldım,halen -1 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…