2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

saol cnm.yarım dünya gibi oldum.şimdiden 7,5 kilo aldım.diğerlerinde bu kiloyla bitirmiştim.55 hamile kaldım şimdi 62,5 oldum.kızım doğsun artık koşturmaktan kilo kalmaz

saol cnm.yarım dünya gibi oldum.şimdiden 7,5 kilo aldım.diğerlerinde bu kiloyla bitirmiştim.55 hamile kaldım şimdi 62,5 oldum.kızım doğsun artık koşturmaktan kilo kalmaz

ya sen yine iyisin ben 10 kilo aldım 77 oldum oglumda bu kılomla doguma gıtmıştım daha bunda önümde 3ay var hiç görmediğim rakamları görecem sanırım baskülde

Buda oğluşumla ben 10 gün olmuştur gerçi çekileli
Eki Görüntüle 256689
elbisen çok yakışmış cnm.çok tatlı olmuşşun.

maşallah çok güzel görünüyosun.kilolumu hamile kaldın.

senin bebiş sadece göbüşe yaramış.kilo olayı sende hiç yok.

.................................................................................................

Son düzenleme:
AY ne guzel cok gobegin yok.Senin bu halin benim 4 aylik halim.Valla o kadar resimlere baktim benim gobegim kadar beterini gormedim

bana göbeğim çok büyüdü gibi geliyo hamilelikten önce hiç yoktu hatta içe çöküktü kemiklerim çıkıktı yani ondan çok göbeğim var gibi geliyo ama büyük göbekte zor olur yaa her açıdan zordur ben bu göbekle bile rahat değilim seni düşüğnemiyorum bile.bu arada sen de resim eklesene mderak ettim göbişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…