2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

2 hafta öncesine kadar 3 tü,sanırım şimdi 4 olmuştur,karnım 2 haftada epey büyüdü,göğüslerim de,ben önce 5 verdim,sonra 4 aldım,halen -1 deyim

öylesi daha güzel, asıl kilo 6 aydan sonra başlıyo inşallah usulüne göre olur benim 82 bedenim 82 kiloyu gördü inşallah bu sefer 82 yi geçmez.ALLAH korusunnnnn 82 ye kadar 15 kilo var.

ayyyyyyyy adasim sen cok sanslisin yaaaaa dogumdan sonra manken gibi olucaksin ic karnin genis ne kadar guzelllll

mankenmiolabilir ama büyük beden manken olur bendenşimdi şimdi çıkmaya başladı bi topluk var karnımda amabide eğilirken zorlanıyorum ama yinede zıp zıp heryere koşturuyorum

Selam.Dunku resmimiz.21+5 hafdamizdayiz.53 kiloyla hamile kakmisdim su an 61 im)))).Ben ikinci cocugumda toplam 22 kilo almisdim,amma dogumdan 2 ay sonra tekrra 50 oldum.O yuzden asiri kiloyu dert etmiyom kendime.Yapacak bi sey de yok,fazla yemek de yemiyom,elimde-ayagimda siskinlik de yok.Demek ki vucud yapisi bole bende

çok tatlısınız,cicine de bayıldım

Hepiniz harika görünüyosunuz kızlar maşallah göbüklere de bebiklere deeeee
Bu da yaramaz oğlum ve ben

24 haftamız henüz bitti ve ben henüz 5 kilo aldım, sanırım bundan sonra hızlanacak kilo alışımız ama olsun. Oğlum da 30cm ve 640 gr teyzeleri

Son düzenleme:
kötükedisero mükemmel görünüyosun bebekim.azer,bahar sen de öyle canım. elbisen çok güzelmiş.dizaltısını bulursam kesinlikle kaçırmam.

süper gözüküyosun canım. hamilelik bi insana bu kadar yakışır yani.

bu da ev hali oluyo oooohhh rahat rahat

keyfime yok diyecekkkkk oooohhhhh:)))) giymişim paçalıları( annemin hedayesi de kıymetlimdir bu arada)

Eklentiler

• $P9090484.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…