2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

hepimiz bu kiloları wericez kocişlerinde yardımıyla

maşlh göbüşüne cnm

sagol cnm..inş ya artık emzirme dönemine dikkat edicez ozaman kolay veiririz inş..gerci annem 3cocukla ugrasırken kılo falan kalmaz sende dıyo boşver şimdi ye diyoyapacak bişey yok zaten bebişler saglıklı olsunda gerisi önemli deil

haklısın 3 çocukla cidden sende kilo falan kalmazz MANKENLERE TAŞ ÇIKARTIRSIN WALLA

maşallah cnmben kenikimle yürüyemezken seninki almış başını gitmiş

Aha benim gobegime benzeyen bir gobek buldum sonunda.Seninde benim gibi gobegin bayagi var canim.Kac haftaliksin canim ?

saolun teyzeleriiiiiii deryacim sen tam citir annesin 3cocuk kim der dogurdu diye kocaman masallah sanaa

annis sende fotonu eklermisin guzelim.almanyanin neresinde yasiyorsun buarada 30haftadayim

saolun teyzeleriiiiiii deryacim sen tam citir annesin 3cocuk kim der dogurdu diye kocaman masallah sanaa

annis sende fotonu eklermisin guzelim.almanyanin neresinde yasiyorsun buarada 30haftadayim

Ben koyamam canim esimden izin cikmaz Ben belcikadayim canim.Sendemmi yurtdisindasin.Ben 27 haftaligim.Ona ragmen benim gobis seninkiyle birebir ayni valla :95: O zaman sen aralik annesi degilsin dimi canim

cnm ya doğum yapınca gençleşiyo demekki insan ben senden büyük duruyorum ya maşallahh
oyyyy sen 90 san beni hiç görme 2 katınım nerdeyse sana da kocaman maşallahh

buda benim minik prensesimmmm:)))
oyyyyy geldi gelicek gibi duruyo adaşım ya maşallahh
yok yok ya ben inanmıyorum 3. olduğuna nasıl fitsin sen yaa

demetcım bakma resimlerden öyle gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…