2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

minnak göbüş :)))
göbüş minnak ama bebişin maşallahı var :))
masallah gobusuneee.. hic 2 ay sonra doguracakmissin gibi durmuyor :)))

doktorum bile öyle diyor bir yandan çok iyi çünkü hiç sıkıntı çekmiyorum
ama bir yandan kötü şöyle elimi belime koyup göbeğimi gere gere hamileyim diye gezemiyorum oysa çookk özeniyordum göbeği çok çıkanlara ((

aman hiç heveslenme canım,dün odada üstümü giyiyom kenardayım kociş diyo karnından televizyonu göremiyom kenara geçdairedekiler maşallah kocaman diyolar,adamlar bile doğum iznine ne zaman ayrılıyon diyolarçorabımı giyemiyom,sağ ayağımın üstüne duramıyom,kociş giydiriyo çorabı,normal tuv. e oturamıyom,otursam kalkamıyom,namaz kılamıyom,eğilemiyorum hiç

bir de ben koyayım göbüşümü Eki Görüntüle 272095 Eki Görüntüle 272094 işte bugünkü halimiz

oy maşallah seninde fazla buyuk deil göbüşün iç karnın geniş heralde benim içinde öyle diyor görenler karnım cok yokta yalnız ben basen ve kalça bölgesinden cok genişledim

ay çok şirin minnacık benim 5-5 buçuk aylık halim gibi çok tatlı,benimki şimdi dev kazanı gibi duruyoaltı üüts 3-4 kilo kadar aldım yoksa

deryacım uzun zamandır koymadın sen göbüşünü bak merak ettim seni

cnm kocaman maşallah.. oldukça büyük bir hamile gbeğin var:)

canim benim oglusumda buyukdu benim ic karnim cok kucuk regl donemlerimde bile kocaman olurdu..

buda 32+4bugun sabahki halimizz ve suttumun lekesiiii

Eklentiler

• $016.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $017.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…