2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

canim benim oglusumda buyukdu benim ic karnim cok kucuk regl donemlerimde bile kocaman olurdu..

buda 32+4bugun sabahki halimizz ve suttumun lekesiiii

yaaaaa çok tatlı adaşım yaaamaşallah sütüne ve karnına

ben içimde hareket hissetmesem bide hafif çok yemişte midesi fırlamış gibi üstte dorun bi çıkıntıyı görmesem hamileliğime kendim bile inanmıycam yaadaha hamile çamaşırı kıyafeti vs. hiç bişey alamadım aynı eskisi gibi devammdoğurana kadar çıkarmı yaa

maşallah hepinize :) şu topiğe bi ben resim koyamdım ya

Üzülme dünürcüm henüz bende koyamadım topıge gobusumun resmını yaaaaa

canim benim oglusumda buyukdu benim ic karnim cok kucuk regl donemlerimde bile kocaman olurdu..

Maşallah cnm sanada sütüne dee

bir de ben koyayım göbüşümü Eki Görüntüle 272095 Eki Görüntüle 272094 işte bugünkü halimiz

hepinizin göbüşlerine kocaman bir maşallaaahhh Mavisiscim seninde o tatlı kızına maşallah yerim onu ben

hehehe... kiskandik mi neee.. 27:

edit: 31+4uz bugun. kaldi 60 guuuunnnn :)))
:

Son düzenleme:
kızlar göbüşler çok güzel.

aysalh'cım hiç 14 kilo almış gibi değilsin. masallah fıstık gibisin. karnın da küççücük. çok şeker.

olbey senin karnın benimkiyle aynı. ama benim daha 75 günüm var:))

kızlar hepinize maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allahım nazarlardan saklasın
arada bakıyorum buraya bende Allah nasip ederse ocak annesi olacağım
sizi takip ediyorumki sonraki haftalarda nasıl olacam diye :)

merak ettim göbüşünü bi koy da görelim haydii

benim de önceki halime göre çook genişledi bir de bacaklarım kalınlaştı tombik tombik oldu

göbüşe maşallah diyelim önce
ne sütü süt mü geliyor eee ben de tık yokk ya

keşke benimkilerde buyuse, vucudumaki tek çıkıntı göbeğim, göğüslerde hala tık yokkkk

inan küçük olması daha iyi zaten sütün büyüklükle alakası yok
göğüs büyük olunca sırt ve boyun ağrısı da çok oluyor ve sütyenden taşıyor resmen bence senin böyle çok güzel

canım göbişin de sen de harikasınız maşallah. bu arada kaç kilo aldın? hiç kilo almış gibi deilsin. sadece bi göbişin çıkmış. allah nazarlardan saklasın.
canım 55 ile başladım şimdi 70 i geçtim, ama nedense kimseyi inandıramıyorum, göbeğimi yandan görsen korkarsın
bu arada seninde göbeğin fazla buyuk değil maşallah kuzuna

:

Eki Görüntüle 272580

Eki Görüntüle 272579

ben de ilk kez yüklüyorum. bu da kızımla biz 26+3'üz burda. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 272755

Kızlarrrr hepınızın göbüşlerine kocaman bir maşallaaaahhhh valla gayet hos gorunuosunuz bende eklıcem de Allah bılır ne zaman usenmesem tam super olacak

ben de ilk kez yüklüyorum. bu da kızımla biz 26+3'üz burda. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 272755

seninde göbüş cok buyuk deil ama basen kalça genişlemiş sanırım maşallah size

:

Eki Görüntüle 272580

Eki Görüntüle 272579

olbey hıc göbüş yok gibi maşallah sizede

ay cok kıbar hamılesin kız sen maşallah olsun sizede

oy demetcım sen nasıl taşıyon bu göbüşü kız maşallah valla sütlerin dogumdan sonrada şelale olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…