- Konu Sahibi madamcocomo
-
canim benim oglusumda buyukdu benim ic karnim cok kucuk regl donemlerimde bile kocaman olurdu..
buda 32+4bugun sabahki halimizz ve suttumun lekesiiii
maşallah hepinize :) şu topiğe bi ben resim koyamdım ya
canim benim oglusumda buyukdu benim ic karnim cok kucuk regl donemlerimde bile kocaman olurdu..
bir de ben koyayım göbüşümü Eki Görüntüle 272095 Eki Görüntüle 272094 işte bugünkü halimiz
hehehe... kiskandik mi neee.. 27:
edit: 31+4uz bugun. kaldi 60 guuuunnnn :))):
Eki Görüntüle 272580
Eki Görüntüle 272579
aman hiç heveslenme canım,dün odada üstümü giyiyom kenardayım kociş diyo karnından televizyonu göremiyom kenara geçdairedekiler maşallah kocaman diyolar,adamlar bile doğum iznine ne zaman ayrılıyon diyolar çorabımı giyemiyom,sağ ayağımın üstüne duramıyom,kociş giydiriyo çorabı,normal tuv. e oturamıyom,otursam kalkamıyom,namaz kılamıyom,eğilemiyorum hiç
oy maşallahseninde fazla buyuk deil göbüşün iç karnın geniş heralde benim içinde öyle diyor görenler karnım cok yokta yalnız ben basen ve kalça bölgesinden cok genişledim
deryacım uzun zamandır koymadın sen göbüşünü bak merak ettim seni
maşallah canım sadece göbüşün çıkmış ne güzel benim göğüsler de çookk büyüdü ve hiç memnun değilim
keşke benimkilerde buyuse, vucudumaki tek çıkıntı göbeğim, göğüslerde hala tık yokkkk
keşke benimkilerde buyuse, vucudumaki tek çıkıntı göbeğim, göğüslerde hala tık yokkkk
canım 55 ile başladım şimdi 70 i geçtim, ama nedense kimseyi inandıramıyorum, göbeğimi yandan görsen korkarsıncanım göbişin de sen de harikasınız maşallah. bu arada kaç kilo aldın? hiç kilo almış gibi deilsin. sadece bi göbişin çıkmış. allah nazarlardan saklasın.
Eki Görüntüle 272580
Eki Görüntüle 272579
ben de ilk kez yüklüyorum. bu da kızımla biz 26+3'üz burda. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 272755
ben de ilk kez yüklüyorum. bu da kızımla biz 26+3'üz burda. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 272755
Kızlarrrr hepınızın göbüşlerine kocaman bir maşallaaaahhhhvalla gayet hos gorunuosunuz bende eklıcem de Allah bılır ne zaman usenmesem tam super olacak
Eki Görüntüle 272580
Eki Görüntüle 272579
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?