2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

canım 55 ile başladım şimdi 70 i geçtim, ama nedense kimseyi inandıramıyorum, göbeğimi yandan görsen korkarsın
bu arada seninde göbeğin fazla buyuk değil maşallah kuzuna

ben de 56 ile başladım şuanda 68im. sabah tartıldım. ama benim kalçalar çok genişledi. bi de resimden gözüktüğü gibi kollarım. sumo güreşçisi gibi oldum

seninde göbüş cok buyuk deil ama basen kalça genişlemiş sanırım maşallah size

evet evet kalçam kocaman oldu. nasıl oldu bilmiyorum. benim kalçam en fazla 94cm falan olmuştur. geçen mezurayı aldım ölçim dedim, mezurayı dola dola bitmiyo, 100'ü geçmişti, tam rakama bakmaya cesaretim olmadığı :18: için net olarak bilemiyorum.

evet canım haklısın. her gören bebek kız galiba diyo o kadar yani. sanki alnımda yazıyo ay pardon basenlerimde yazıyo

ılk kızımda da boyle olmuştum ben basen kalça almış başını gitmişti şimdi bunda da böyle oldum benıde görenler hemen kızın mı olacak dıyorlar yalnız ogluma hamıleyken sadece karnım cıkmıştı oda cok deıl hamıle oldugumu bıle anlamıyorlardı ozaman 77yle doguma gıtmıştım şimdi 81 oldum ve daha 2ay var önümde:26:

maşallahh canımgöbüş guzel:)) bende senın gibiyim göbüşümyok bende ıstıyodumkocaman göbeğimolsun ama yok..ben 50 kıloyla hamıle kaldım zayıf olanların gobuşu olmazmışbıde ılk çoçuksa bellı olmazmış napak bızde boyle ıdare etcez:)))

canım bişey soracam ilk çocucuğunda doğumdan sonra basenler falan da eski haline geldi mi

çok şekermaşalahhh..yenı fotomu nekadarlık bu fotoda
yeni canım çektiğim gün koydum

sen benden de zayıf hamile kalmışsın ben 55-56 yla hamile kaldım şimdi 70 oldum sen kaç kilo aldın

ben çokkılo aldım yaa 10 kılo fılan aldım yanaklarım falan doldu :)) eşimhep boylekaldıyo bana:))))

canim benim oglusumda buyukdu benim ic karnim cok kucuk regl donemlerimde bile kocaman olurdu..

buda 32+4bugun sabahki halimizz ve suttumun lekesiiii

hehehe... kiskandik mi neee.. 27:

edit: 31+4uz bugun. kaldi 60 guuuunnnn :)))
:

Eki Görüntüle 272580

Eki Görüntüle 272579

ben de ilk kez yüklüyorum. bu da kızımla biz 26+3'üz burda. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 272755

ohhh ohh maşallah kızlaar hepinize
hepinizin göbüşü çok şeker duruyor, nazar değmeye hiçbirnize..

bu arada bende ekleyeyim bakalım dünkü denemelerden bir,iki tane tam 29 haftalığız

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımm çiçek gitmiş gerçekten ben şimdiye kadar 6 kilo aldım, pek değil erkek göbişimiz olduğundan kıyafetlerim olmuyor yinede, arkadan bakıldığında insanlar hamile olduğumu anlamıyorlar ama önden ya da yandan işin rengi değişiyor

kiyafeti bulmussun bile sen :) cok cici olmus
bi tek gobus var masallah..

çok mersi tatlım, dün bir sürü denedim, aslında daha güzel bir tane vardı ama biraz fazla abiye oldu ve üstü biraz açık içinede atlet falan giyemem üşütmeyeyim diye bunu seçtik, bakalım :) zaten arabada gidene kadar çizme giyerim diyorum düğüne girmedende babetleri geçiririm ayağıma

Son düzenleme:

ciddi daha çıkmadı mıbenim karnım da kıpkırmızı bi çatlak oluştu büyüdükçe genişliyo fay hattı gibi Aman ALlahm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…