- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
- Konu Sahibi madamcocomo
-
canım 55 ile başladım şimdi 70 i geçtim, ama nedense kimseyi inandıramıyorum, göbeğimi yandan görsen korkarsın
bu arada seninde göbeğin fazla buyuk değil maşallah kuzuna
kız annesi olduğun nasıl belli canım erkeklerde top gibi karın oluyo ama maşallah çok şeker gözüküyorsun
seninde göbüş cok buyuk deil ama basen kalça genişlemiş sanırımmaşallah size
evet canım haklısın. her gören bebek kız galiba diyoo kadar yani. sanki alnımda yazıyo ay pardon basenlerimde yazıyo
maşallah canım sadece göbüşün çıkmış ne güzel benim göğüsler de çookk büyüdü ve hiç memnun değilim
göbüş minnak ama bebişin maşallahı var :))
doktorum bile öyle diyor bir yandan çok iyi çünkü hiç sıkıntı çekmiyorum
ama bir yandan kötü şöyle elimi belime koyup göbeğimi gere gere hamileyim diye gezemiyorum oysa çookk özeniyordum göbeği çok çıkanlara((
canım bişey soracam ilk çocucuğunda doğumdan sonra basenler falan da eski haline geldi miılk kızımda da boyle olmuştum ben basen kalça almış başını gitmişti şimdi bunda da böyle oldum benıde görenler hemen kızın mı olacak dıyorlaryalnız ogluma hamıleyken sadece karnım cıkmıştı oda cok deıl hamıle oldugumu bıle anlamıyorlardı ozaman 77yle doguma gıtmıştım şimdi 81 oldum ve daha 2ay var önümde:26:
yeni canım çektiğim gün koydum
çok şekermaşalahhh..yenı fotomu nekadarlık bu fotoda
maşallahh canımgöbüş guzel:)) bende senın gibiyim göbüşümyok bende ıstıyodumkocaman göbeğimolsun ama yok..ben 50 kıloyla hamıle kaldım zayıf olanların gobuşu olmazmışbıde ılk çoçuksa bellı olmazmış napak bızde boyle ıdare etcez:)))
canım bişey soracam ilk çocucuğunda doğumdan sonra basenler falan da eski haline geldi mi
yeni canım çektiğim gün koydum
sen benden de zayıf hamile kalmışsın ben 55-56 yla hamile kaldım şimdi 70 oldum sen kaç kilo aldın
ben çokkılo aldım yaa 10 kılo fılan aldım yanaklarım falan doldu :)) eşimhep boylekaldıyo bana:))))
canim benim oglusumda buyukdu benim ic karnim cok kucuk regl donemlerimde bile kocaman olurdu..
buda 32+4bugun sabahki halimizz ve suttumun lekesiiii
hehehe... kiskandik mi neee.. 27:
edit: 31+4uz bugun. kaldi 60 guuuunnnn :))):
Eki Görüntüle 272580
Eki Görüntüle 272579
ben de ilk kez yüklüyorum. bu da kızımla biz 26+3'üz burda. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 272755
Eki Görüntüle 272580
Eki Görüntüle 272579
ben de ilk kez yüklüyorum. bu da kızımla biz 26+3'üz burda. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 272755
bu arada bende ekleyeyim bakalım dünkü denemelerden bir,iki tane tam 29 haftalığız
Eki Görüntüle 272964 Eki Görüntüle 272965
bu arada bende ekleyeyim bakalım dünkü denemelerden bir,iki tane tam 29 haftalığız
Eki Görüntüle 272964 Eki Görüntüle 272965
canım sıfır kilo almışsın, sadece karnın var.süper görünüyosun, elbisen de çok şirin. sana çiçek vercektm ama kaybolmuş:26:
allahım kendime inanamıyorum :44::44: ben nasıl şiştim bu kadar ya.
kiyafeti bulmussun bile sen :) cok cici olmus
bi tek gobus var masallah..
Eki Görüntüle 272580
Eki Görüntüle 272579
yaaaaa çok tatlı adaşım yaaamaşallah sütüne ve karnına
ben içimde hareket hissetmesem bide hafif çok yemişte midesi fırlamış gibi üstte dorun bi çıkıntıyı görmesem hamileliğime kendim bile inanmıycam yaadaha hamile çamaşırı kıyafeti vs. hiç bişey alamadım aynı eskisi gibi devamm doğurana kadar çıkarmı yaa
merak ettim göbüşünü bi koy da görelim haydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?