2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

maşallah bak senin karnın diğer arkadaşlarınkinden büyük duruyo tek koca göbekli benmiyim demiştm yavv

ayy kendimi çok çirkin hissediyom yaa.kızım bana kocaman bi göbek,kalça ve sivilceli bi yüz verdi resmen.eşim geçen bana neden bukadar çok şiştin.çok kilo aldın diyo.doğumdan sonra inş.eskisi kadar zayıf olurum.yatakta sağa sola dönmek zor oluyo.

kızlar hepiniz harika görünüyosunuz uzun zamandır bakmıyodum epey bi göbüşler eklenmiş hepinize maşallah

ben de kırmızı lekeler oluştu böyle kan toplamış gibi karnımda da var 2 tane,yüzümde minik minik kahve kırmızı lekeler,biraz aşağısında kara kara benler,azcık aşağıda göğüs bölgesine kadar minnak minnak et benleri,saçlarım rengi bozardı kapkaraydı,ama olsun zamanla çoğu gider aız kalır,kolay değil anne oluyoz

canım çok tatlı göbüşün bence. maşallah kızına da sana da. hem öyle deme annesi. alınır kızın bak sonra.
saol cnm.alınmasın kızım.bu koca göbüşe onun için katlanyom.kıyamam ben ona

bi doğsun şu kısçeler totoşlarını ısırcam.

ben de ilk kez yüklüyorum. bu da kızımla biz 26+3'üz burda. yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 272755
çok şeker
bu arada bende ekleyeyim bakalım dünkü denemelerden bir,iki tane tam 29 haftalığız
Eki Görüntüle 272964 Eki Görüntüle 272965

ciddi daha çıkmadı mıbenim karnım da kıpkırmızı bi çatlak oluştu büyüdükçe genişliyo fay hattı gibi Aman ALlahm
yok cnm burdakilere bakıyorum valla kıskanmaya başladım
Eki Görüntüle 273105
dünkü göbüşüm.4.hamişlik ilk defa bu kadar şiştim.

oyy maşallah kızımıza

demetcim,destinacım tşk kızlar.daha fazla olmasa bari.aldığım hamile pantolonları olmuyo.tişörtlerin alt kısmı dışarda kalıyo.annemin elbiselerini giymeye başlıcam.

masalalh gobuslere..

dün aksam bende gun vardı gün bitimi fotomu cektım ama sızlerı gordukten sonra yuklemekten vazgectım kocaman benımkı

Şöyle bakınırken gördüm de göbeklerinizi o kadar güzel duruyorlar ki anlatamam
Maşallah.
Ama koymayın buraya ya nazar falan değecek, ben korktum valla.

sumakcım bence çok şirin maşallah

hem zaten senin şunun şurasında ne kaldı ki, 45 günün kalmış, son 15 gün hazırlıklı olun dedi doktor, bir ay ile bir buçuk ay arasında doğuracaksın. az kaldı yavruna kavuşmana. çok kilo almış gibi de durmuyon. gayet fıstık gibisin. ben çok beğendim canım seni

cok tesekkur edeırm cnaım

az kaldı gercekten ..

13 kılo aldım aslında ama zayıf hamıle kalınca gostermıyorum ..bırde kalcam cok buyumedı yanlarım fılan kız karnı gıbı olmayınca da gostermıyorum sanırım.

bırde normalde bu kadar buyuk degıl cok yedıgım ıcın cok sışiyor :)

cok mutlu oldum cok tesekkur ederım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…