- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
- Konu Sahibi madamcocomo
-
canım süpersin. senin az kalmış. pzt büyük gün. ne güzel allah yardımcın olsun. bizi habersiz bırakmaaaa.Buda benim 37+1 Eki Görüntüle 291234 veeeeeeee pazartesi sabah saat 7de yatışım var 8-9 arasıda doğum
maşallah canım göbüşüne ben de doğurmadan birkez daha koyacam göbüşümü
kızlar hepinize maşallah nazar değmesin.sokakda da çok görüyodum burdada denk geldim .ben 3 aylık hamileyim daha karnım öle belli olmamasına rağmen hiç bir kıyafetimi giyemiyorum ama bakıyorum 9 aylıklar bile kot giyoyo şimdiden kıyafet almak istemedim zaten kıyafetlerin çoğuda karnı büyük olanlar için ne giyeceğimi bilemiyorum hep tayt giyiyorum o bile lastiği sıkıo rahatsız ediyo beni.siz tecrübelilere sorayım dedim napıyım diye
Eki Görüntüle 296421 Eki Görüntüle 296422
bu da oğluşumla bizzzzz 37. haftaya girmişken ki halimiz... zaten dev gibi olan ben ,daha da devleştim oğlumla
Eki Görüntüle 296421 Eki Görüntüle 296422
bu da oğluşumla bizzzzz 37. haftaya girmişken ki halimiz... zaten dev gibi olan ben ,daha da devleştim oğlumla
cnm hiçte dev gibi deilsiniz cok tatlı görünüyorsunuz maşallah sana da bebişe de
ay canım iyisin vallamaşallah...kaç kilo almısdın bu arada?ben 15 i buldum :) napalım bi kaç hafta sonra elimize alırız inşallah sağ salim .benim merak ettiğim doğumdan sonra böyle şiş kalmıyor de mi göbeklerimiz.hani insani boyutlara dönüyoruzdur inşallah:) valla acayip moral olurdu kızlar ya....
oglumla ben 32+4
Eki Görüntüle 281372
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?