2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

kuzular.. göbişlere bebişlere maşallah
bir 17 haftalıkken faln eklemiştim olmayan göbiş resmimi şimdi tam dünya gibiyiz oğlumla
30+0 sata göre.. doktorumuza göre 31+2...

maşallah canım çok hoş duruyo

sağol canım.. biraz da üstümdeki bluzdan sanki azcık daha şiş duruyor herkez kız mı diye soruyor.. yooo irkek diyorum :) kendim kiloluydum ya.. yusyuvarlak oldum... sivri falan da değil karnım..
ama eşim diyor ben senin eski halini daha iyi bildiğim için bana sivri geliyor karnın ne anlıyorsa artık

masallah azeribahar..3..bebekte ne kadar zayıfsın ..

Son düzenleme:
masallah azeribahar..3..bebekte ne kadar zayıfsın ..

Ben ikinci cocuguma hamileyken 22 kilo almisidm ve elim,yuzum ,bacaklarim acaib kilo almisdi.Simdi de aslinda az kilo almadim.51 le hamile kaldim ,su an 68 im))) Ama elimde ayagimda siskinlik yok.Nerde bu kilolar acaba

Ben ikinci cocuguma hamileyken 22 kilo almisidm ve elim,yuzum ,bacaklarim acaib kilo almisdi.Simdi de aslinda az kilo almadim.51 le hamile kaldim ,su an 68 im))) Ama elimde ayagimda siskinlik yok.Nerde bu kilolar acaba

maşallah cnm ya top gibi göbüş :))) nerde bu kılolar dıyorsun kılolar sadece göbüşüne gitmiş baksana başka hıc bır tarafın şiş deil ne güzel

Minik oğluşum ve büyük göbiş.. 33+0 toplamda 10kg almışım... ve bu durum beni korkutuyor.. 1 ayda 4 kg almışım yaw.. çok üzüldüm.. çok şükür ki iştahım falan açılmadı.. yoksa 100kg geçerdim herhalde.. şu anki halim 88kg...

doğurmadan ekleyeyim artık dedim ben de göbüşümü 36+1iz burda , yani tam 8 gün öncesi , bayram şekerim ve ben hepinizi selamlarız efenim bu arada 15.5 kg almış halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…