2011 Aralik Anneleri Hadi Bakalim Bebeklerimizin Gelisimlerini Paylasalim

nusyaa maşallah canım oğluşuna topaç birşey doğurcan galiba sen :)

benim kızda 30+3 1572 gr :) boyumuz ölçülemedi malesef...

bizimde hep boy ölçülürdü bu sefer ölçmedi doktorumuz ..kiloya gelince banada biraz fazla gibi geldi normal doğum yapmayı çok istiyorum ama tombiş olursa nasıl çıkaracağım bilemiyorum zor olur

bizimde hep boy ölçülürdü bu sefer ölçmedi doktorumuz ..kiloya gelince banada biraz fazla gibi geldi normal doğum yapmayı çok istiyorum ama tombiş olursa nasıl çıkaracağım bilemiyorum zor olur

olsun canım tombiiş olsun ısırırsın bol bol sağlıklı olsun yeterkide normal doğum yapmayıverirsin boşver nasibimiz neyse onu yaşıcaz zaten...
o güne gelelimde gerisi Allah Kerim...

ayy maşallah oğluşuna nazar değmesin tombiş olması bir yandan iyiymiş zayıf çocuğa bakması zor olur diyorlar hep

ewet öyle derler ama bide şöyle söylerler : zayıf çocuk daha çabuk toparlarmış kendini daha çabuk gelişip büyürmüş nekadar doğru bilemiyorum..sağlıklı olsun da gerisi önemli deil

27+1 haftamızda 1320 gram 38 cm
diğer kontrolümüz 30+1 de inşallah .

32+1 ( yani ctesi günü ) kontrolümüzde kilomuz > 2140 gr , boyumuz > 45-46 cm
saçları da çıkmış kuş yavrusu gibiydi tatlım yaa

ewet öyle derler ama bide şöyle söylerler : zayıf çocuk daha çabuk toparlarmış kendini daha çabuk gelişip büyürmüş nekadar doğru bilemiyorum..sağlıklı olsun da gerisi önemli deil

canım aynen lafta kalıyor , benim oğlum zayıf doğdu > 37+6da 2550 gr olarak .. 2 yaşında gördük 10 kiloyu .. yemesi dert içmesi dert , halen öyle .. yani züğürt tesellisi başka bir şey değil , malesef kötü bir tecrübeyle sabit :44:

geçen haftalarda bir arkadaşım 42. haftasında 4200 gr oğlunu normal doğumla dünyaya getirdi .. bu onun ikinci bebeği , belki ondan rahat oldu doğumu bilemeyeceğim , önemli olan çatınızın dar olup olmaması ve elbette bebeğin geliş şekli .. buna göre belli oluyor ya doğum şekli .. inşallah herkesin gönlüne göre olur doğumu

32+1 ( yani ctesi günü ) kontrolümüzde kilomuz > 2140 gr , boyumuz > 45-46 cm
saçları da çıkmış kuş yavrusu gibiydi tatlım yaa

hey masallah tam tosuncuk olucak desene abisinin zamaninda yiyemediklerini o yiyo baksana abisinin askine olucak bu

Doktorun verdigi son dogum tarihi ile internetin tarihi arasinda 3 gun oynama var.Ben internetin verdigini kaale aliyorum safak sayarken.Ama cocugun gelisimi doktora gore tabiki.Suanda doktorun dedigine gore ben tam 30 haftalik hamileymisim.O sartlar altinda bakinca 30+0 da kizimin boyu 42 cm kilosuda 1620 gr.Ultrason olcumlerine bakinca kizimin dogumu 10 aik gorunuyo.Ve olcumleri 31+4 gosteriyo.Yinede doktor 21 aralik son tarih diyo.Kafam karisti valla :) Neyse kisacasi kizim

30+0 da 42 cm 1620 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…