2011 Aralik Anneleri Hadi Bakalim Bebeklerimizin Gelisimlerini Paylasalim

Bende bugün dr a gittim arkdşlar.. 34. haftadayım . Prensesim 2.310 gram..
Hepinize hayırlı doğumlar.. Allah bi nefeste kurtarsın hepimizi inş..

:18:benimkide 32 de 2000kg di 7 sinde knt var ne kadarr olmustur usugumm acaba:18:

KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM. OĞLUMUN GELİŞİMİ HEP 1-2 HAFTA İLERİ GÖRÜNÜRDÜ. BU KEZ NETTEN BAKTIM, ÖLÇÜMLER ALT DEĞERDE. ONA BAKAMADIM MI? mutsuzluğumdan mı etkilendi?

kuşumun 28.10.2011'de 35+0 ölçümleri > 2900 gr - 49 cm

Son düzenleme:
En son 24 haftamda 730 qr soylemisdi doktor,haftaya ultrasona girdigimde insallah bakalim ne kadar olmus

34+3de 3000kg idi minik kizimmmmm

Canim nerden baksan senin doguma 5 haftan var.Bu bebek dahada kilo alicak nasil dogum yapicaksin.Neden boyle sekermi var yoksa.Son haftalarda bebekler haftada 250 gr aliyo.Nerden baksan senin bebek 1 bucuk kilo daha alir.Nasil dogum olurki 4500 gr cocuk nasil normal dogar anacim

canim sekerim falan yok ama diyet yapiyorum zaten kavgaliyimda diyabet dr ile neyse yok canim hesaplamalara gore 3.500-3.800kg dediler diyetle bu kadar yapabildim yoksa minimum4.500kg-5000kg kkg dogar diyet yapmassan dikkat etmezsen demislerdi bakalim hayirlisi saglikli sihhatli dogsundaaaaaa.4.500kgde dogurdum canim ama cokzor oluyo kg bebek dogurmak insancok kotu oluyor....hemde normalleeeeee........

maşallahhtombişimize belki de fazla kalmaz 2 hafta içinde gelcem diye tutturur di mi,dönmüşmüydü peki canım

hayirlisi olsun teyzesi yok daha pozisyonunu almamis cadi oturur pozusyonda konusdugumda ellerini acip kapattiginda 4yandanda hareketleri hissediliyorrr

34+3de 3000kg idi minik kizimmmmm

minik kızım haaa

oyy maşallah yesin onu teyzesi. ben de tombik olsun diye durmadan meyve yiyip süt içiyorum, sonra da beslensin diye sola yatıyorum.. 29unda 30+3te 1557 grdı. bakalım 10 kasımda randevum var. kaç gr aldırabilmşiz?

benim kızcemde 34+1de 2500e yakındı kilosu iri bir bebek olucak dedi doktorumuz bakalım sonunda kaç kilo çıkıcaklar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…