2011 Aralik Anneleri Hadi Bakalim Bebeklerimizin Gelisimlerini Paylasalim

32+3 de 2100 gr olmuşuz,boyuna göre de 4-5 gün önde çıktık,biraz tombiş bi bebek dedi dr.umuz

Son düzenleme:
31+6 dayiz kizlar...

minik oglusum 40 cm 1840 gr :)))

masallahhhhhhh bebislerimize hepside kocaman oldularrrrrr

bende bugün kontrole gittim 33+3 te 2900 sıpa 38 haftalık gözüküyo ve dönmüştü ya tekrar dönmüş makat gelişi yandım ben moralim çok bozuk ilk doğumum normaldi bunda sezaryan olursam çok üzülürüm

maşallah ta benim kafam karıştı,nasıl 38 haftalık gözüküyo mümkün mü bu kadar fark olur mu ya,yanlış mı ölçüldü acaba,eğer şimdi bu kilodaysa ve öyle gözüküyosa 15-20 güne doğurursun sen:44::44::44::44:normalde bu zamanlarda hatta 36. haftaya kadar dönebiliyo ama dediğine göre 3 kiloya yakın nasıl döncek bilmiyorum,başka bi dr. a gitsene belki yanlış ölçülmüştür

Son düzenleme:

cnm doğru diyosun imkan olsa yani dr olsa hemen gidicem koca ilde tek kadın doğumcu var oda devlette zaten makinesi falan kötü dediğin gbi yanlış ölçmüştür inşve dönsün ne olurrrrrrr

slm kızlar.. biraz önce kontrolden geldik.. canım oğluşum gayet sağlıklı çok şükür.

31+3 te boyu 44 cm ve kilosuda 1810 gr oğluşumun..

geçen hafta gitmiştik 29+1 1802 gram 42.5 cm maşallah kızcemee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…