• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

bi deeeee erkek annelerine sesleniyorummm
isim önerilerii laaazımmmmmmmmm
hala adı yok bebeğiminn:44::44:

erkek ismi yazayım sana şekerim :69::69:
benim çok sevdiğim bi sürü erkek ismi var..:16::16::16:
belki hoşuna gider yazayım da..
Tuna favorim, anlamlarını da çok beğeniyorum..
sonra Ayaz, Aras, Alp, Ateş, Çınar, Erdem, Eren, Işık...
klasik seviyorsan Ahmet , Salih, Can....
gibi..
çok var tabi de bana söylemesi kolay.. :1:
aynı şeyi kızım için yapsalar, kızıyorum çünkü kız isimleri şurda dursun hepsinin anlamlarıyla ilgili kitap yazabilirim..
insanın içine sinmesi gerek..
bulamıyorum işte hala içime sinen yok :2:
sende çok araştırmışsan zaten biliyorsundur bunları..
ama yine de yazdım işte, yakışıklı oğluna yakıştırırdığın çıkar belki diye:nazar::nazar::nazar:

cnm benim bi oglum var yine oglan olcak gibi hissediyordum :) ama bu sefer ins bi kizimiz olcak bizim de kizimizaa isim yok eerkek ismi bizim oglumuzun adi yagiz efe ikinciye dusunduumuz " burak kaan ve selim di ") cok hos isim geliyo bana bunlarr :69:

efe ve alp isimlerini seviyorum ben de, aslında cınarı da sevıyorum ama ılerde cocuguma odun derler ağaç derler gülerler dıye tırsıyorum::1::1:
tesekkur ederim kızlarrr devamını bekliyorummmmmmm:34:

yaaaaaaaaaa bebişleriniz kaç gram oldu 27 haftalık kızlarrr bi sööööleyin yaaaaaaaa:59::59::59:

kızlar ya forumları inceliyordum da,izmirde oyun grubu diye konu açılmış.kadınlar toplanmış ne güzel oyun günleri ayrıyeten de arada bir ikram günleri organize etmişler.çok özendim doğrusu.baya da kişi katılıyormuş epeydir.izmirli anne adayları diye bir konumuz vardı,topu topu 3 kişiyiz yazan da yok zaten başka :( ilerde oğlum 1.5 yaşına geldiğinde ben de kreş düşünüyorum,güzel olur.:46:

selam kızlar, doktora gittik biz bugun oğlumuzu görmeye:32: ters duruyodu yıne yawww oturmuşş ööle bakınıyoo bi tatlı kiiii maaşaaallaahhh:nazar::nazar:
sizin bebişler kaç gram oldu ya benim ki 1162 gr olmuş normal midir acabaa??
ben en son 26+4 te gittim doktora o zaman 1040 gramdı doktor birazcık fazla görünüyor demişti ama bacak boyu uzun o yüzdendir demişti seninki de normaldir herhalde

demir ve kağan isimlerini beğeniyorum ben

slm kızlar bebegınıze bebek sekerlerı yaptırdınızmı ben bırını buldum gayet uyguna yapıyo sadece seker degıl sepet yastık falan oyle seylerde yapıyo bayagı bı arastırdım ınanın en uygunu bu bı bakın ıstersenız adres ısteyen arkadas bana mesaj atsın bu arada ben tanesını 70 kurusa yaptırıyorum sızede bılgı vereyım dedım:)

merhaba kızlar uzun zamandır okyorum sizleri ama ilk kez yazıyorum. ben de aralık 2011 annesi olucam kısmetse.
sat:17 mart
bebeğin cinsiyeti:kız
hamile kalınan kilo:65 şuan 76

istanbul tuzladayım. bi sağlık sorunumuz yok çok şükür ama bazen hareketleri tedirgin ediyor beni sizde de oluyor mu? bazen çok hareketli bazen varla yok arası. herkese hayırlı doğumlar şimdiden:nazar:

hoşgeldin :71::71::71:

gece olmuyo cnm ama benimki sürekli oluyo yada gece uykum ağırmı ne hissetmiyorum bazen böle çatlıyo gibi ağrılarım oluyo uzandıkça özellikle çok geriliyo bacaklarım :26:

offf offf içim gitti ya gene dayanamadım yaa:14::14::14:

ya benm mide bulantıları değilde bu iki gecedir yattıktan bi süre sonra yediklerim ağzıma geliyo gibi oluyo hani koşsam banyoya çıkarsam hepsi gelicekmiş gibi oluyo yani yemeklerden sonra acı acı su geliyo ağzıma böyle olan varmı :44:

varrrrr..... ben hamileliğim boyunca çok şükür ki hiç kusmadım. ama son bikaç haftadır kustum kusacam... acı su ve mide yanması beni mahvediyor:14::14::14:

umarım çıkmaz canım yaa... sağlıklı olsun bebişler inşallah...:emir_bebek::emir_bebek:
ben de dün yaptırdım şeker yüklemesini, başıma gelmeyen kalmadı...
2 kez baygınlık geçirdim, uzun süren görme kaybı oldu..
vee yalnız gitmek zorunda kalmıştım, dün eşimin okulda ilk günü olduğu için ders programını aksatamadı, annemlerde kız kardeşimi okuluna samsuna götürmüşlerdi.. yani kimse yoktu gidebileceğim..
zaten bende hayatımda başıma hiç böyle bişey gelmediği için tahmin bile edemedim, ve üstelik kendimi de gayet iyi hissediyordum.. hiç kötü bişey gelmedi aklıma benim..
önce gittiğimde açtım tabi birazda bekleyince şekerim iyice düşmüş olmalı, kanımı alıp bir de üzerine o yapay şekeri verdiler.. sonra ordan çıkıp diğer işlemleri hallettim ve 1 saat olmasına 20 dk kala bi yere oturdum.. ve neyse ki o sırada oldu olanlar.. oturuyordum yani.. önce tüm vücudumda karıncalanma sonra görmede azalama.. ve karanlık.. uzun bi süre kendimde olduğum halde hiç bişey göremedim ben... beni odaya götürdüler, biraz uzandım kan alan hemşrenin yanında.. kanımı tekrar aldılar tabi 1 saat olmuştu bu arada.. iyi hissettiğimde kalkıp gittim.. belki tansiyonum düşmüştür diye tuzlu bişeyler aldım ayran da içtim.. ve dolmuşa bindim.. evimin önünde inecektim.. gayet te iyi hissettim.. sonra birden yine oldu, bilinç kaybı, ve karanlık.. ilk işim eşimi aramak oldu... bayılsam kimse beni tanımıyordu dolmuşta.. fakat nerde olduğumu söyleyemiyordum eşime.. ağlamaya başladım ben hiç bişey göremiyorum diye.. :43::43::43:dolmuştan birisi söyledi nerde olduğumuzu.. meğer tamda onun çalıştığı okulun yanına gelmişim.. indim ve kaldırıma oturdum.. hemen arabayla fırladı okulun bahçesinden.. en yakın sağlık ocağına yetiştirdi beni.. tansiyonum nerdeyse sıfıra düşmüş.. ve şeker yüklemesi ağır gelmiş.. ikisi beraber beni bu hale getirmişler..
çok kötü bir gündü gerçekten dün..:2::2::2:
şeker yüklemesini kınıyorum..:47:
bebeğime bişey olabilirdi yada bana..
bugün birazdan çıkıp sonuçlarımı alıcam kızlar..
inşallah hepimizinki iyi çıkar..

cnm çok geçmiş olsun :(

http://suwenshop.com/homewear/266-peanuts-11200-613a.html bu arada bugün bu geceliği aldım hastanede rahat kullanabilmek için.öyle süslü şık bir şey değil ama hastaneye özenli kıyafet götürmek mantıklı gelmedi bana.mutlaka lekelenecek.bir takım daha almam gerekiyor sanırım yedek,onu da marks and spencerdan bakıcam bulabilirsem.

ya kızlar bişi daha , şimdi bebişimizin odasını yaptık ya karyolası felan var ama beşik yok işte.sizce şart mı??yatak odasına bi beşik alınmalı mı?kayınvalidem de beşik alın felan dedi sinir oldum ,hayır biz alalım onu da felan demiyo da....çünkü tüm odasını arabasını annem aldı.ben de ,eşime masraf çıksın istemiyorum(ev ödüyoruz çünkü bir yandan da),şuana kadar da herşeyi annemle yaptık deyiverdim.söyletiyorlar artık ama....ha bi de odasına emzirme koltuğu yokmuş.hay allahım yaaaa,ev koltuk dolu ,kaç adım mesafe!-

ben hala kendimi tutmaya çalışıyorum ve susmakta zorlanıyorum artık kayınvalide ve görümceler konusunda... ama şunu söylersem herkes anlayacaktı beni... CANIM ANNEM BENİİMMMMMM........ KİMSE YERİNİ TUTAMAZ...

kızlar bebegım ıcın;
- sebamedın pısık onleyıcı kremını
-bebek kremını
-bebek yagını
-sampuan
-ıslak mendınlını
sabununu alıcam... böle bi set olusturdum bebek ıcın gereklı seyler oldugunu dusunuyrm sızce eksık veya fazla bısıyyı warmı deneyımlı anniskolarda yorum beklıorum

hoşgeldin :71::71::71:

varrrrr..... ben hamileliğim boyunca çok şükür ki hiç kusmadım. ama son bikaç haftadır kustum kusacam... acı su ve mide yanması beni mahvediyor:14::14::14:

cnm çok geçmiş olsun :(

ben hala kendimi tutmaya çalışıyorum ve susmakta zorlanıyorum artık kayınvalide ve görümceler konusunda... ama şunu söylersem herkes anlayacaktı beni... CANIM ANNEM BENİİMMMMMM........ KİMSE YERİNİ TUTAMAZ...

ay evet canımcımmmm ki benim kayınvalidem de en iyisi denilebileceklerden.ama ya herkes ince fikirli olamıyor ya da huy mizaç olayı...haklısın anneler başka,hele de kızı olan anneler.gelinlere pek düşünceli olunmuyor sanırım,bakalım bizler de görücez tecrübe edicez.

kızlar bebegım ıcın;
- sebamedın pısık onleyıcı kremını
-bebek kremını
-bebek yagını
-sampuan
-ıslak mendınlını
sabununu alıcam... böle bi set olusturdum bebek ıcın gereklı seyler oldugunu dusunuyrm sızce eksık veya fazla bısıyyı warmı deneyımlı anniskolarda yorum beklıorum

ben de sebamed aldım cnm güle güle kullan.yalnız pişik önleyici yerine ilk başta bebek losyonu var yine sebamedin bana onu önermişlerdi.çünkü pişik olduktan sonra kullanılsa daha iyi olur dediler pişik önleyici için.ben de ilk defa laf dinledim mantıklı geldi :)) ıslak mendilde de unibaby öneririm e bebekte var,indirimde suanda.

ay evet canımcımmmm ki benim kayınvalidem de en iyisi denilebileceklerden.ama ya herkes ince fikirli olamıyor ya da huy mizaç olayı...haklısın anneler başka,hele de kızı olan anneler.gelinlere pek düşünceli olunmuyor sanırım,bakalım bizler de görücez tecrübe edicez.

aslında hiç bişey beklemiyorum onlardan... sadece şunu söylicem:
geçen gün kayınvalidem aradı neler yaptınız diye... ben de biz bişey yapamadık daha ama annem biçok kıyafetini bi de bebek karyolasını almış dedim.
yapacak tabii ilk torunu demez mi bi de...:5::47:
eşimin tarafında da ilk torun olacak bizim kızımız... bu nasıl bi mantıktır anlayamadım ben. ama ne yalan söyleyeyim çok üzülüyorum ve çok zoruma gidiyor... eşim de beni hiç kırmıyor Allah razı olsun ki... o yüzden ona patlayıp canını sıkmak istemiyorum.... üfff... doldum yine yaa:43::43::43:

ben de sebamed aldım cnm güle güle kullan.yalnız pişik önleyici yerine ilk başta bebek losyonu var yine sebamedin bana onu önermişlerdi.çünkü pişik olduktan sonra kullanılsa daha iyi olur dediler pişik önleyici için.ben de ilk defa laf dinledim mantıklı geldi :)) ıslak mendilde de unibaby öneririm e bebekte var,indirimde suanda.

canım almadım almayı dusunuyorum bırde nıveanın atta cantası war ıkıs arasında kararsız kaldım 90 tutuyor bu sekılde o zaman bende almam pısık onleyıcısını yerıne losyonu alırım e bebekten felan yapıam alısverıs bırde ozelcandan ama sıteler guvenılırlı ne derece emın deılım ozellıkle ozelcan bebenın :5:

aslında hiç bişey beklemiyorum onlardan... sadece şunu söylicem:
geçen gün kayınvalidem aradı neler yaptınız diye... ben de biz bişey yapamadık daha ama annem biçok kıyafetini bi de bebek karyolasını almış dedim.
yapacak tabii ilk torunu demez mi bi de...:5::47:
eşimin tarafında da ilk torun olacak bizim kızımız... bu nasıl bi mantıktır anlayamadım ben. ama ne yalan söyleyeyim çok üzülüyorum ve çok zoruma gidiyor... eşim de beni hiç kırmıyor Allah razı olsun ki... o yüzden ona patlayıp canını sıkmak istemiyorum.... üfff... doldum yine yaa:43::43::43:

ayyy canım benim,benim de tek söylediğim bir şey var:benim altınım - en değerli şeyim eşim!:nazar: varsın böyle konuşssunlar , o an için sinir olsam da unutmaya söz verdim .valla bak ;) o kadar şanslıyız ki böyle eşlerimiz var en azından.ben eşime olan sevgimden saygımdan verdiğim değerden üzerinde durmamaya çalışıyorum,ne de olsa eşlerimiz onların ellerinde yetişti büyüdü.kocaman yaptılar verdiler bize işte .bakalım biz nasıl vercez bizimkileri :))) seni çok iyi anlıyorum canının sıkılması normal,hepimizin sıkılıyo tatlım görüyosun işte.:50: ama en iyisi unutmamak duymamak galiba :50: seninkisi de öyle yorumlamış kendi çapında,belki de yardımda buluncak maddi gücü yok .sakın üzme kendini,biz yine de çoook şanslıyız olsun varsın ;)

ayyy canım benim,benim de tek söylediğim bir şey var:benim altınım - en değerli şeyim eşim!:nazar: varsın böyle konuşssunlar , o an için sinir olsam da unutmaya söz verdim .valla bak ;) o kadar şanslıyız ki böyle eşlerimiz var en azından.ben eşime olan sevgimden saygımdan verdiğim değerden üzerinde durmamaya çalışıyorum,ne de olsa eşlerimiz onların ellerinde yetişti büyüdü.kocaman yaptılar verdiler bize işte .bakalım biz nasıl vercez bizimkileri :))) seni çok iyi anlıyorum canının sıkılması normal,hepimizin sıkılıyo tatlım görüyosun işte.:50: ama en iyisi unutmamak duymamak galiba :50: seninkisi de öyle yorumlamış kendi çapında,belki de yardımda buluncak maddi gücü yok .sakın üzme kendini,biz yine de çoook şanslıyız olsun varsın ;)

olay para diil ki cnm, hatta eşim yardım eder ailesine hiç sesim çıkmaz. kaldı ki benim aileimn de maddi gücü yok denecek kadar az.babam işçi emeklisi o kadar. istediğim tek şey; ben annem aldı deyince, sağolsunlar demesi yeter. biz çok şükür çalışıyoruz. ben kızıma Allah bana güç verdikçe çalışır herşeyi alırım. ama eşler konusunda haklısın. ii ki onlar var.... olay böyle işte cnm.. sabır sabır sabır...:59:

bu arada yarın forumda olmayabilirim kızlar... kan uyuşmazlığı iğnemiz var... hemileliğim başladığından beri ilk kez devlet hastanesine gidicem ve yatış yapması gerekecek demişler... inşallah bunu da sorunsuzca atlatırız... yine dualarınızı istiyorum açıkçası...

selam kızlar herkese iyi akşamlar bugün foruma hiç giremedim iş güç okul koşuşturması derken akşam oldu bakım sizler neler kaynatmıssınız bugün:))

bu arada yarın forumda olmayabilirim kızlar... kan uyuşmazlığı iğnemiz var... hemileliğim başladığından beri ilk kez devlet hastanesine gidicem ve yatış yapması gerekecek demişler... inşallah bunu da sorunsuzca atlatırız... yine dualarınızı istiyorum açıkçası...

halimem geçmişe bakmadan senin yazını gördüm inş yarın güzel gecer sorunsuz atlatırsın hayırlısı olsun cnm

aman yaa.... strese girdim gece gece... sanki ilk kan uyuşmazlığı iğnesi vurduran benim... bütün interneti altına üstüne getirdim. incelemekten kafayı yicem heralde... :(((

Back
X