• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralık Anneleri

kızlar takmayın esya olayını ..sonucta onlar alıcak dıye onlara guvenılerek yapılmadı ya az olsun öz olsun hıc degılse hepsı sızın olsun..

bız ıkı tarafa da hıc bırsey aldırmadık ..

kayınvlaıdem gonlunden koptu hastane cıkısı fılan aldı onu bıle neden aldın fılan dedık,

annem de bebek arabasını ıste besıgını bız alıcaktık dedı ,ne gerek var dedık ...

annem de ıste yorgandır örgü tarzı seylerı yapıyor ..

almasınlar ıstıyorum valla sonra ılerde bız sunu aldık bak onlar sunu aldı yok benımkını kullanmadı onunkını kullanıyor lafları duymak ıstemıyorum

gonullerınden kopmus alsınlar habersız ben de demem zaten su eksık bu eksık ..

haa bır taraf alıyorsa sırf o tarafa da yüklenmesın tabı ..

ama ben aılelerın almamasından taraftarım ..

soyleyınce aılelere de ee ılk torun işte torunlara anneanneler -babaanneler alır boyle seylerı dıyorlar ..

hıc gerek yok bız zaten onlara guvenerek yapmadık ya ..sıkmayın canınızı hıç..

Son düzenleme:
kızlar epidural sezaryan hakkında görüşleriniz neler ya ben iyi değilim bu doğum konusunda sürekli aklımda ya:44:

sumakcım;
kesinlike haklısın. zaten ben de kimseden bişey istemem. biz düğünümüzü bile kredi çekip kendimiz yaptık ve hala ödüyoruz...
anneme de hergün kızıyorum alma bişey beni bekle, ben gelince alıcam diye...
ama anlatmak istediğim şey şu ki;
zaten bişey beklemiyorum ben sizden bari patavatsızca yorum yapmayın... yoksa dediğim gibi çalışıyorum çok şükür, elimden geldiğince kızımın herşeyini alırım ben...

kızlar epidural sezaryan hakkında görüşleriniz neler ya ben iyi değilim bu doğum konusunda sürekli aklımda ya:44:

neden sezeryan düşünüyorsun cnm??ben gerekmedikçe sezeryan olunması taraftarı deilim cnm isteyerek sezeryan olmak cok mantıklı gelmıyor bana sonuçta sezeryan bir çeşit ameliyat oluyor ve kisiliyorsun ne kadar dikiş atılsada kesilmiş biyer eskisi gibi olamaz..

sumakcım;
kesinlike haklısın. zaten ben de kimseden bişey istemem. biz düğünümüzü bile kredi çekip kendimiz yaptık ve hala ödüyoruz...
anneme de hergün kızıyorum alma bişey beni bekle, ben gelince alıcam diye...
ama anlatmak istediğim şey şu ki;
zaten bişey beklemiyorum ben sizden bari patavatsızca yorum yapmayın... yoksa dediğim gibi çalışıyorum çok şükür, elimden geldiğince kızımın herşeyini alırım ben...

patavatsızca yorum yaptıgımı sanmıyorum sadece düşüncelerım soyledım..

atladım hemen ama kayınvalıdene mı soyledın onlar mı yapmasın patavatsız yorum ..

Son düzenleme:

atladım hemen ama kayınvalıdene mı soyledın onlar mı yapmasın patavatsız yorum ..

cnm sen yanlış anladın sanırım halimemin patavatsızca yorum yapmayın dediği kayınvalıdeleri içindi sanırsam yoksa sana demedi:1::1::1:

cnm benim olur mu öyle şey??? neden üstüne alındın hemen... ben sana hak verdim sadece... ben kayuınvalidem için sööledim... yanlış anlaşıldıysam kusura bakma... vallahi çok üzülürüm sonra... zaten son günlerde çok hassasım, sebep arıyorum ağlamak için :(

neden sezeryan düşünüyorsun cnm??ben gerekmedikçe sezeryan olunması taraftarı deilim cnm isteyerek sezeryan olmak cok mantıklı gelmıyor bana sonuçta sezeryan bir çeşit ameliyat oluyor ve kisiliyorsun ne kadar dikiş atılsada kesilmiş biyer eskisi gibi olamaz..

canım ben sürekli karar değiştiren biriyim bu doğum konusunda aşırı korkuyorum bir ara kendimi motive diyorum normal doğuma hazırlıyorum sonra içime bir korku düşüyo sezaryan düşünmeye başlıyorum :)))) doğuma kadar kabuslar görücem herhalde ama dediğin gibi en iyisi normal doğum ama herşeyin hayırlısı:34:

HALİMEM ve SUMAK ay güldürdünüz beni gece gece yazılarınızla sizde beni yanlış anlamayın ama bi an ıkınızınde yorumunu okuyunca ve yanlış anlaşılma olunca cok güldüm ya :1::1::1:

destinacım kızmadım cnm ya:))

sumak sorun yok di mi cnm???

ben müsadenizle yatıcam artık. sanırım hastanede yatıcam yarın, eşofman falan hazırlayayım kendime... hepinize ii geceler...

cnm sen yanlış anladın sanırım halimemin patavatsızca yorum yapmayın dediği kayınvalıdeleri içindi sanırsam yoksa sana demedi:1::1::1:

ıkıncı kez okuyunca ben de oyle oldugunu anladım :1:

cnm benim olur mu öyle şey??? neden üstüne alındın hemen... ben sana hak verdim sadece... ben kayuınvalidem için sööledim... yanlış anlaşıldıysam kusura bakma... vallahi çok üzülürüm sonra... zaten son günlerde çok hassasım, sebep arıyorum ağlamak için :(

yok ya hanı yazarken kayınvalıdenlerı dusunmedım ben ..
bır de yorum yapmayın dıyınce hanı bız de burada yorum yapıyoruz ya
ay atladım hemen :1:

yok yok ne kusuru olur oyle yanlıs anlamalar ,sen de kusuruma bakma hemen yazdım ıkıncı kez okumadan :)

ben müsadenizle yatıcam artık. sanırım hastanede yatıcam yarın, eşofman falan hazırlayayım kendime... hepinize ii geceler...

yok yok ,iyi geceler canım

ben de ıckıyorum uykum geldı ııyıce..dıkkat et kendıne.

canım ben sürekli karar değiştiren biriyim bu doğum konusunda aşırı korkuyorum bir ara kendimi motive diyorum normal doğuma hazırlıyorum sonra içime bir korku düşüyo sezaryan düşünmeye başlıyorum :)))) doğuma kadar kabuslar görücem herhalde ama dediğin gibi en iyisi normal doğum ama herşeyin hayırlısı:34:

cnm bak ben 3.ye dogum yapacam nasipse sana tavsiyem sezeryanı gündemine alma hiç ve cokta şimdiden düşünme nasıl olacak falan diye düşündükçe sıkıntı yaparsın stres olursun vaktı zamanı gelınce zaten yasanacak bişekilde bu bebişler cıkacak dısarı hep bizimle yaşayamazlar sadece dua et kolay dogum nasip etsin rabbim..sonuçta dayanılmayacak bişey olmuş olsa insanlar 1.cocuklarından sonra bır daha dogum yapmazlar rabbim kaldıramıyacagımız acıyı vermez bıze merak etme..ve kımsenın olumsuz dogum hıkayesınıde dınleme kımısı abartmaya fazla meyıllı oluyor

ıyı geceler halımem yarın içinde stres yapma rahat ol cnm hersey guzel olacak öyle düşün

cnm bak ben 3.ye dogum yapacam nasipse sana tavsiyem sezeryanı gündemine alma hiç ve cokta şimdiden düşünme nasıl olacak falan diye düşündükçe sıkıntı yaparsın stres olursun vaktı zamanı gelınce zaten yasanacak bişekilde bu bebişler cıkacak dısarı hep bizimle yaşayamazlar sadece dua et kolay dogum nasip etsin rabbim..sonuçta dayanılmayacak bişey olmuş olsa insanlar 1.cocuklarından sonra bır daha dogum yapmazlar rabbim kaldıramıyacagımız acıyı vermez bıze merak etme..ve kımsenın olumsuz dogum hıkayesınıde dınleme kımısı abartmaya fazla meyıllı oluyor

maşallah diyorum canım 3. geliyormuş Allah sanada hayırlı doğum nasip etsin desteğin içinde çok tşk ederim çok haklısın ben şimdiden kendimi yedim bitirdim henüz erken ama gel bana sor ama seni dinlicem çok sağol:16:

maşallah diyorum canım 3. geliyormuş Allah sanada hayırlı doğum nasip etsin desteğin içinde çok tşk ederim çok haklısın ben şimdiden kendimi yedim bitirdim henüz erken ama gel bana sor ama seni dinlicem çok sağol:16:

bu haftalarda bebişine odaklan cnm onun alışverişeleriyle ilgilen daha güzel şeyleri düşünerek gecir bebek eşyalarına cicilerine bak magazalara cıkıp bakamassan benim gibi netten bakın almak şart deil bakması bile cok heyecanlı oluyor dogum olayını hıc düşünme şimdiden..:69::69::69:

Evet Balmondcuğum aynen bende öyle. Sevgili Annis dün bazı tavsiyelerde bulunmuştu ve aman dokturn nefes ıkınma talimatlarına uyun demişti bugünkü doğum hikayesiyle ne demek istediğini tam anladım...

Teşekkürler Annis...
Birde Balmondcuğum haklısın canım Mevla kim olduğumuz biliyor. Ben bir hatim daha başladım ramazanda hepimiz için indirmiştim inşallah doğuma kadar ikincisi de biter. Bu kez ismen ve rumuzlarla bizzat hediye edeceğim..
Ne yapayım iş başa düştü iki gündür beni de hatim programına alın okunmamış cüz varsa okuyayım diye anons ettim durdum. Hatta buselinin cüzü boşta hangi cüz olduğunu söyleme zahmetinde bulunan olmadı. artık kim takip ediyorsa!!!!! Valla çok kızdım.. Bu kez kızdım gerçekten.. Böyle güzel bir aktiviteyi sizlerle yaşamak istedim sadece yoksa günde 7 cüz de okurum Allaha şükür...
Yeri gelmişken söylim... Senin aracılığınla duyurayım canım...

Canım Derya ayarlıo cüzleri eminim ki görmemiştir çünkü saat 5ten sonra yok gözünden kaçmıştır yarın iletiriz kendisine

http://suwenshop.com/homewear/266-peanuts-11200-613a.html bu arada bugün bu geceliği aldım hastanede rahat kullanabilmek için.öyle süslü şık bir şey değil ama hastaneye özenli kıyafet götürmek mantıklı gelmedi bana.mutlaka lekelenecek.bir takım daha almam gerekiyor sanırım yedek,onu da marks and spencerdan bakıcam bulabilirsem.

ya kızlar bişi daha , şimdi bebişimizin odasını yaptık ya karyolası felan var ama beşik yok işte.sizce şart mı??yatak odasına bi beşik alınmalı mı?kayınvalidem de beşik alın felan dedi sinir oldum ,hayır biz alalım onu da felan demiyo da....çünkü tüm odasını arabasını annem aldı.ben de ,eşime masraf çıksın istemiyorum(ev ödüyoruz çünkü bir yandan da),şuana kadar da herşeyi annemle yaptık deyiverdim.söyletiyorlar artık ama....ha bi de odasına emzirme koltuğu yokmuş.hay allahım yaaaa,ev koltuk dolu ,kaç adım mesafe!-

ayy bu kaynanalar adamı deli eder sende deseydin onuda sen alıver anne bari die :1::1: şakayla karısık soyleyeceksın aslında valla bak cmt gunu bızde annemle alısverıse cıktık tekbırsey aldırmadı bana gecelıgımı pıjamamı bebısın nevresımıydı battanıyesıydı birsürü şeyini aldı ayıptır soylemesı neredeyse 400tl tuttu o gunde kayınvaldemlere gıdecektık esımle aksama bende annemı aldıgı herseyı gosterdım kaynanam da dıokı ayy almazz mıı tabıkı alır ılk torunu bende alırım daha esımde dedıkı e artık anne sende buna bır mısılleme yaparsın babaannesı olarak dedı aa oglum alırım aldım ya dıo aldıgı da bır tısort bır pantolon bu kdr cok dusuncesızler ya kımse gercekten annenın yerını tutamaz hep lafta gecen kayınvaldemın onunde bebıse kasıkla catal aldım tupperdan cıkardım parasını verıcem aa ben alsaydım kızııımm dıo o dkya kdr aklına gelmedi mi bunu söylemek veya bana deki sok bakiim kızım sen paranı cebine ben dururken sana kalmaz de ne die ayak yapıosun ki ayy neyse sinirlendim bak şimdi gece gece :47::47:dur aklıma gelmişken şunuda söyleyim kaynanamda fazla yün varmış eşimde dediki anne ondan torununa bi yorgan yaptırıver madem dedi oda dioki aa onu anneannesi yapar bende dedimki annem herşeyini aldı zaten yaptıracak geregı yok dedim :63::63: sanki onun demesiyle yapılcak ne farkederki iş anneanne yapar babaanne yapara kalacaksa ısımız ıs ınsan ıcınden gelenı yapar :63::63:

cnm benim bi oglum var yine oglan olcak gibi hissediyordum :) ama bu sefer ins bi kizimiz olcak bizim de kizimizaa isim yok eerkek ismi bizim oglumuzun adi yagiz efe ikinciye dusunduumuz " burak kaan ve selim di ") cok hos isim geliyo bana bunlarr :69:

Benim oğluşumun ismi Burak olacakkk efecimmm :52::52:

slm kızlar bebegınıze bebek sekerlerı yaptırdınızmı ben bırını buldum gayet uyguna yapıyo sadece seker degıl sepet yastık falan oyle seylerde yapıyo bayagı bı arastırdım ınanın en uygunu bu bı bakın ıstersenız adres ısteyen arkadas bana mesaj atsın bu arada ben tanesını 70 kurusa yaptırıyorum sızede bılgı vereyım dedım:)

Canım ınt sıtesı varmı soyledıgın kısının

aslında hiç bişey beklemiyorum onlardan... sadece şunu söylicem:
geçen gün kayınvalidem aradı neler yaptınız diye... ben de biz bişey yapamadık daha ama annem biçok kıyafetini bi de bebek karyolasını almış dedim.
yapacak tabii ilk torunu demez mi bi de...:5::47:
eşimin tarafında da ilk torun olacak bizim kızımız... bu nasıl bi mantıktır anlayamadım ben. ama ne yalan söyleyeyim çok üzülüyorum ve çok zoruma gidiyor... eşim de beni hiç kırmıyor Allah razı olsun ki... o yüzden ona patlayıp canını sıkmak istemiyorum.... üfff... doldum yine yaa:43::43::43:

Amaannn Halimecimm boşver gitsin yaa takma kafana bak bende baya dert yandım kimse emin ol annenin yerini tutamaz annen gibi olamaz o yüzden gereksiz yere canını sıkma olur mu bak yrn hastaneye gıdecekmıssın sımdıden cok gecmıs olsun kendıne cok dıkkat et kocaman opuyoruz senıı :16::16:

Ama ben mecburı sezeryan olcam sanırım sız boyle dedıkce daha cok uzuluyorumm :14::14: ya eskısı gıbı olamazsam dıe :14::14:

Ama ben mecburı sezeryan olcam sanırım sız boyle dedıkce daha cok uzuluyorumm :14::14: ya eskısı gıbı olamazsam dıe :14::14:

cnm sen üstüne alınma sakın mecburıyet öyle gerekıyorsa yapacak bişey yok cnm ben sadece keyfi olarak sezeryan tercih edenler için diyorum sen üzülme cnm hakkında hayırlısı olsun :16::16:

artık geceleri fazla takılamıyorum kızım sabahcı oldugu için güne erken başlıyorum herkese iyi geceler dilerim tatlı rüyalar:16::16::16::16::16::16:

cnm sen üstüne alınma sakın mecburıyet öyle gerekıyorsa yapacak bişey yok cnm ben sadece keyfi olarak sezeryan tercih edenler için diyorum sen üzülme cnm hakkında hayırlısı olsun :16::16:

Evet canım bende normal dogum yapmak ıstıodum ama cok buyuk ıhtımal sezeryan olacak cunku 2sene once gecırdıgım kazada legen kemıgım kırılmıstı pelvis kemiği die geçio pelvis kemiğide normal dogumda acılma yapan kemik :5::5: ne yasadıgımı bn bılırım annem altımdan aldı 2ay :14::14: Nişanlılıgımın 2ayı yatakta gectı dugunume 3ay vardı ustelık Allah yardımcım oldu sımdı ıyıyım cok sukur kendımı rıske atmak ıstemıyorum kırıktan korkuyorum acıkcası tekrarlarsa dıe druma da sordum sezeryan olur rıske atamayız dedı yınede son anda konusuruz dedı hayırlısı olsun cnm yaa demekki benımde hakkımda hayırlısı bu olacak bebişim saglıkla sıhhatle dogsunda yeter baana :97:

Back
X