2011 Aralık Anneleri

kızlar mevlüt olcak ya 40 günlükten sonra,kayınvalideme ben istemiyorum diycem ama annemlerle yapmayı istiyorum.bi sinirlilik var üzerimde,gıcığım.bikaç gün eşim yoktu iş nedeniyle,eşim annesine emanet etti beni.kadın doğru dürüst yemek bile yapmadı,her türlü ikramını ben hazırladım.oturdu ve örgü ördü sadece.:19: valla hiç içimden gelmemeye başladı.eşimin üzerine bikaç mal yapmışlardı şimdi de onu istiyormuş.hehehe :) lisöz örmüş bana güya hastanede millet görsün diye giyinilirmiş,ama şimdi kirlenir diye kandan mandan onu düşünüyo.abuk subuk işler,üffffff hastaneye gelmelerini bile istemiyorum.eşime desem alınır mı acaba? :6::6::6

canım lisöz ne demek çok merak ettim yaa :D açıklarsan sevinirim gerçekten ne olduğunu bilmiyorum :)
ayrıca eşine söleme bence öle birşey alınabilir, kalbi kırılmasın boşver... kayınvalidenden de gizli yaparsn kulağına gitmesin canım sonra...:S:26:

iki gün girmedim ne çok kaynatmışsınız kızlar maşallah size yaaa...uyku tutmadı herzamanki gibi sabah 5:30 ben hala buralardayım..:37::53:
30. haftamıza girdik hayırlısıyla azcık kaldı artık yaaa:64: :D:D çok heyecanlı :69::64:

bu arada kızlar göbeğinizde kasılmalar hissediyormusunuz????
benim gün içinde baya bir karnımda kasılma oluyor bebekim toplanıyor gibi kaskatı semsert oluyor ellediğimdede hissediyorum zaten...

aranızda yaşayan varmı acaba_???:26:

olmazmı canım ya, bütün gün ayakta kaldığımda yada hep oturduğumda çalışırken bilgisayar başında filan, offff.....
sol kaburgamdan birisi kopacak gibi ağrıyor valla :2::2::2::2: nefesim kesiliyor bazen şiddetli olursa:2::2:

benımde sağ tarafım çok yatıncada ağrıyo çok ayaktakalıncada :))napıcamışaşırıyorumvallaa herkesın bel ağrısı olur benımdesırtağrım :) azkaldı bıraz daha sabredelım barı :))

gunaydın..

bugun bebegımın esyalarını yıkamaya nıyetlendım ,en azından hastane cantası ıcın gereklı olanları ..sonradan vazgectım

cantanın ıcınde bırsey olmaz dımı ..hıcte sevmem oyle kat ızını sımdı 2 ay katlı kalacagı ıcın kat ızı oluucak :))

sız hazırladınız mı ..

gunaydın..

bugun bebegımın esyalarını yıkamaya nıyetlendım ,en azından hastane cantası ıcın gereklı olanları ..sonradan vazgectım

cantanın ıcınde bırsey olmaz dımı ..hıcte sevmem oyle kat ızını sımdı 2 ay katlı kalacagı ıcın kat ızı oluucak :))

sız hazırladınız mı ..

maşallah sumakcım :nazar: allahım bana da göstersin inşallah 30 lu haftaları, çanta hazırlıklarını .. çok merak ediyorum nasıl olacak 30larda göbüşüm:))

maşallah sumakcım :nazar: allahım bana da göstersin inşallah 30 lu haftaları, çanta hazırlıklarını .. çok merak ediyorum nasıl olacak 30larda göbüşüm:))

tesekkur ederım canım ..

ben bugun aksam yemegınden sonra göbüşümü cekecegım bakalım aksamları o kadar buyuk oluyor kı ..

sımdı ufak mesela ..

agırlasmadan yapmak lazım :)

gunaydın..

sız hazırladınız mı ..

maşallahh bendehiçbi hazırlıkyok daha napıcaksam :) amaçanta için daha erken bence2 ay çantanın içinde çokkotu olur giysıler yıkadıysan hazır beklesın çantanın içine koyma bence..

benımde sağ tarafım çok yatıncada ağrıyo çok ayaktakalıncada :))napıcamışaşırıyorumvallaa herkesın bel ağrısı olur benımdesırtağrım :) azkaldı bıraz daha sabredelım barı :))

ben erken başlamışım galiba.. senin normal tabi bu haftalarda, ama sorun aynı valla, sırtımda sol tarafta akşamları bazen başlayan bir ağrı oluyor.. bel çukuruma yastık koyup, karnımı çıkarıp belimi iyice çukur yapıyorum o zman geçiyor biraz.. ama tam ağrıyan kemiğe getiriyorum yastığı.. bi sitede okumuştum denedim işe yaradı ..
zaten bunlar olağan şeyler olduğunda, bebeğimiz nedeniyle olduğunu düşününce, bu ağrıları çekmek açıkcası ağır gelmiyor.. değer dimi ama .. :)
bebeklerimiz sağlıkla gelsin de...:69::69::69::69:

gunaydın..

sız hazırladınız mı ..

aslında ben de çok hevesleniyorum ama, çok erken daha benm için tabi... yıkayabilmem için önce almam lazım eşyalarını bebeğimin :1::1::1:
bir iki haftaya kadar çıkayım diyorum alışverişe artık... yeterince araştırma yaptım, sıra hepsini alıp hazırlamakta.. :69::69::69:
ama senin çok erken sayılmaz canım, bir iki hafta daha ver kendine sonra yıkarsın ütülersin.. çok keyifli şeyler bunlar... :49::49::49: hazırlarsın ama çantaya koymazsın kötü olmasın bebişinin cicileri :69::69::69::69:

maşallahh bendehiçbi hazırlıkyok daha napıcaksam :) amaçanta için daha erken bence2 ay çantanın içinde çokkotu olur giysıler yıkadıysan hazır beklesın çantanın içine koyma bence..

yok gıysılerı yıkamadım herseyı hazır ,yıkanıp utulenecek ıste cantaya konucak

aslında sadece cantaya konulacakları mı yıkasam da koysma dıye dusundum ne bıleyım artık her an hersey olabılırmiş gıbı ..

karnım asagıya ındı sankı :)

aslında ben de çok hevesleniyorum ama, çok erken daha benm için tabi... yıkayabilmem için önce almam lazım eşyalarını bebeğimin :1::1::1:
bir iki haftaya kadar çıkayım diyorum alışverişe artık... yeterince araştırma yaptım, sıra hepsini alıp hazırlamakta.. :69::69::69:
ama senin çok erken sayılmaz canım, bir iki hafta daha ver kendine sonra yıkarsın ütülersin.. çok keyifli şeyler bunlar... :49::49::49: hazırlarsın ama çantaya koymazsın kötü olmasın bebişinin cicileri :69::69::69::69:

ne bıleyım ben de dıgerlerı hazır olmasa da yanı yıkanıp ütülenmese bıle cantaya konulacaklar hazır olsunda bırsey olursa cantayı alır cıkarız dıye dusundüm..

hatta cnatayı arabanın arkasına koyarım dıye bıle dusundüm..kalsın o zmana bır kac hafta

zaten bır suru sey alıyoruz almıyacagım dedıgım halde..dün gittim bir pembe elbıse aldım ya cok seker ..ama durdurmam gerek kendımı

bılıyorum kı elımde patlayacak bunların bır cogu :)

ne bıleyım ben de dıgerlerı hazır olmasa da yanı yıkanıp ütülenmese bıle cantaya konulacaklar hazır olsunda bırsey olursa cantayı alır cıkarız dıye dusundüm..

hatta cnatayı arabanın arkasına koyarım dıye bıle dusundüm..kalsın o zmana bır kac hafta

zaten bır suru sey alıyoruz almıyacagım dedıgım halde..dün gittim bir pembe elbıse aldım ya cok seker ..ama durdurmam gerek kendımı

bılıyorum kı elımde patlayacak bunların bır cogu :)

haklısın yıka ve hazırla dursun evin girişinde, sonra da unut onları, her an aklına çok getirme böyle şeyleri.. inşallah son haftalarına kadar sağlıkla annesinin içinde kalcak bebeğin.. merak etme canım..:16::16::16:
iyi düşünelim iyi olsun..:69::69::69:
ama bebek kıyafetleri de dayanılacak gibi değil gerçekten.. ben de zor tututyorum kendimi :9::9::9::9::9::9:

haklısın yıka ve hazırla dursun evin girişinde, sonra da unut onları, her an aklına çok getirme böyle şeyleri.. inşallah son haftalarına kadar sağlıkla annesinin içinde kalcak bebeğin.. merak etme canım..:16::16::16:
iyi düşünelim iyi olsun..:69::69::69:
ama bebek kıyafetleri de dayanılacak gibi değil gerçekten.. ben de zor tututyorum kendimi :9::9::9::9::9::9:

neyse bugun bosvereyım ,haftaya hazırlayayım hem doktor kontrolum de var..belkı dogum hakkında konusur fılan,erken dogum rıskın yok demıstı 28.haftamda
bakalım bu sefer ne dıyecek..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16

negüzel birgün yaa kocişle kalktık güzel güzel kahvaltı yaptık bugün alışverişe çıkacağız daha hiçbirşey almadım oğluşuma bakalım bugün neler alacağız çok hevesliyizz hadi hayırlısı

kızlar ya aranızda benim gibi alttan muayene olun yok mu:44: kahverengi lekelenmeye kafayı takmış durumdayım. bu arada çok gerginim. sürekli çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okuyorum. eşim de okuyup öğrensin istiyorum. malesef çok ilgili değil, bebişi çok seviyor ama okuma konusuna yanaşmıyor. bilinçli anne baba olalım istiyorum:63:

canım ne okuyorsun yaa beni de bilinçlendirrr:34::34:

bende hazırlayayım mı diye düşünüyodum bazen bende ya erken olursa diye çok korkuyorum bu benim ikinci hamileliğim kızım gününden 10 gün önce doğmuştu ondan biraz korkuyorum o yüzden çok beklemicem çanta hazırlamayı inşallah rabbim hepimizinkini günü gününe doğurmayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
bende hazırlayayım mı diye düşünüyodum bazen bende ya erken olursa diye çok korkuyorum bu benim ikinci hamileliğim kızım gününden 10 gün önce doğmuştu ondan biraz korkuyorum o yüzden çok beklemicem çanta hazırlamayı inşallah rabbim hepimizinkini günü gününe doğurmayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

aminnnnnnnnnn aminnnn hem zmanında doğsun istiyorum hemde sabırsızlanıyorum bekleyemiyorum biran önce kucağıma almak istiyorum bebeğimii :64::64:

arkadaşlar, çıtçıtlı bodyleri kaçar tane almamız lazım. 0-3 5 adet, 3-6 5 adet yetermi? 10ar tanemi alayım şimdilik?

Back
X