kızlar dün 2 tane emzirme sütyeni aldım siz aldınızmı hiç![]()
bende 2 adet aldım emzırme atletı warmıs ondanda alıcam ama daha denk gelmedı rahat olur emerken ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün 2 tane emzirme sütyeni aldım siz aldınızmı hiç![]()
yokkkk cevap yokkk kimse bana cevap vermiyor.:84::84::84:
Bir daha gelmiyorum bu topiğeeee![]()
tülay nerdesin![]()
bende öncekılerden kalma vardı 2tane dün bir tane daha aldım suanda kullanıyorum eskıleri olmuyor cunkubirde alırsam şu atlet seklınde olanlardan alıcam eskıden onlardan yoktu iyi olabılecegını düşünüyorum
dün birde hamile kılodu aldım ayy cok rahatmış tavsiye ederim
slm cnm hoşgeldin bizlerde biyaramazlık yok klasık seyler işte sen nasılsın![]()
kızlar bir şey soracağım... duyardım 7 aylık doğum prematüre falan diye...şimdi biz o dönemde miyiz? 7. ayın içindeyiz ya hani...yani erken doğum olsa Allah korusun...kaç hafta ya da kaç kilodan sonra yaşatılabiliyor?
bende 2 adet aldım emzırme atletı warmıs ondanda alıcam ama daha denk gelmedı rahat olur emerken ya
dün emzirme atletinede baktım ama içine bakmadım nasıl diye amannnnnnnnn 2 tane emzirme sütyeni alayım sonrasında yine alırım dedim emzirme atleti kullanışlıysa eğer ondan da alırım canım![]()
bebek bakım cantası bu sıtede uygun war ama gormedende zor almak BABYMOL MALZEME ANTASI
sorma cnm ya o uykusuzlukla bide gelip çalışıyorum ya ben offffffgece her yerim uyuşuyo gibi oluyo bem tek derdim o
![]()
dün emzirme atletinede baktım ama içine bakmadım nasıl diye amannnnnnnnn 2 tane emzirme sütyeni alayım sonrasında yine alırım dedim emzirme atleti kullanışlıysa eğer ondan da alırım canım![]()
cnm bu soruya ALLAH bilir diye cevap veriyorum :)kızlar bir şey soracağım... duyardım 7 aylık doğum prematüre falan diye...şimdi biz o dönemde miyiz? 7. ayın içindeyiz ya hani...yani erken doğum olsa Allah korusun...kaç hafta ya da kaç kilodan sonra yaşatılabiliyor?
AYYYY NERDE OLCAM işte çalışıyom, bi yandan da sizin yazdıklarınızı okuyorum ne çok yazmışsınız yaaawww buluşma için bişeyler vardır diye de atlamıyorum ama şimdilik yok galiba yarın sabah netleştirelim yeri bence gerçi belki de konuşmuşsunuzdur siz dur bitiririm herhalde bugün çıkmadan
ya sizin işiniz hepten zor ben mesela artık hiç oturur pozisyonda duramıyorum hep yarı yatar haldeyimçalışıyor olsaydım cok zorlanırdım allah yardımcınız olsun cnm misafırlıge bıle gıtmıyorum hıc artık rahat edemıyorum dıye ancak evım paklıyor beni
kız dur ne bu acelen atlamışız cevap vermeyigelecem bende inş kısmetse olacak sanırım artık bu haftasonu gelenlerle
cnm atlet olmasının faydası belın acıkta kalmıyor emzirirken öteki türlü atletlerin yakası darsa zor oluyor emzirmesi mecbur alttan kaldırıp emzırıyon bu sefer belın acıkta kalıyor kış oldugu içinde üşüyorsunben diğerlerinde hep atletlerimin önündeki küpürlerini kesip yakasını genişletmiştim alttan kaldırmak zorunda kalmamak için
![]()
dün ben ankara miniço dan alışveriş yaptım hiçte ucuz değildi bu çantalar şaşırdım
mustela ürünlerim geldi şimdi kargodan![]()
kesinlikle katılıyorum
tatillerde hep hayranlıkla izliyorum yabancıların çocuklarını ve onlarla olan iletişimlerini
biz fazla duygusal bir toplumuz sanırım ve çocuklar da bunu fazlasıyla kullanıyor
sonuç, etrafta psikolojisi bozulmak üzere olan tonla anne baba var, tek sorunları da çocukları, onların istekleri, huysuzlukları vs.
umarım biz onlardan olmayız
sağlıkla ve huzurla büyütürüz çocuklarımızı