2011 Aralık Anneleri

kızlar emzirme önlüğü almayı düşünüyorum aranızda alan varmı acaba :69:

Eklentiler

• $mMYC-85478_1[1].webp
    $mMYC-85478_1[1].webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 50
Senin kötü bir şey olarak algıladığın şey benim yapmak istediğim şey Destina'cım. Evet, ayrı eve çıkabiliyorlar, çünkü bunu yapacak özgüvenleri var, kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorlar. Bizdeki gibi 30-35 yaşına gelmiş, hala ailesiyle yaşayan kendi kendine yetemeyen çocuk modelleri yok onlarda. Gerçi bizde kız çocuklar evlenmeden zaten çıkamıyor evden eli ekmek tutsa da elalem ne der diye, o ayrı.
Eninde sonunda ayrı yatma zamanı gelene kadar çocuk hayatın o alanında aldığı toleransı başka alanlara da taşıyor ya da o ayrı yatma noktasına gelmek için karşılığında başka toleranslar istiyor vs. vs. Benim izlenimlerim bu şekilde ve böyle olmaması için elimden geleni yapacağım gücümün yettiğince ama bu demek değil ki kızımı kucaklamayacağım, öpmeyeceğim, koklamayacağım. Bunlar çok farklı şeyler. Ama kurallar da olacak hayatında.

asında bir çok açıdan haklısın ...
eşime sordum az önce... eğitim bilimci o, destinanın söylediği gibi bebeğin ilk aylarda öğrendiği tek şey güven duygusu dedi..
bebeğini sevginden mahrum bırakmadan dengesini kurarak yap bu istediklerini annesi.. onun sana ilk aylarda ihtiyacı olcakmış... :69::69::69:

ınt sıtesı oldugu ıcınmı acaba bu kadar ucuz bı arkadas almıs bu sıteden bugun kargosu gelmıs memnun ama hepsımı olemı cıkar bılmem

canım dün kendi yerinde alışveriş yaptım bu çantalarada öyle göz gezdirdim en basiti 64 tl falandı hatta 100 tl ye kadar da çıkıyodu yani yerinde pahalı alt açma minderi aldım içinde battaniyeside var oda 60 tl ucuz değildi ama sitesi şaşırtıcı kıyasladığım zaman

Senin kötü bir şey olarak algıladığın şey benim yapmak istediğim şey Destina'cım. Evet, ayrı eve çıkabiliyorlar, çünkü bunu yapacak özgüvenleri var, kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorlar. Bizdeki gibi 30-35 yaşına gelmiş, hala ailesiyle yaşayan kendi kendine yetemeyen çocuk modelleri yok onlarda. Gerçi bizde kız çocuklar evlenmeden zaten çıkamıyor evden eli ekmek tutsa da elalem ne der diye, o ayrı.
Eninde sonunda ayrı yatma zamanı gelene kadar çocuk hayatın o alanında aldığı toleransı başka alanlara da taşıyor ya da o ayrı yatma noktasına gelmek için karşılığında başka toleranslar istiyor vs. vs. Benim izlenimlerim bu şekilde ve böyle olmaması için elimden geleni yapacağım gücümün yettiğince ama bu demek değil ki kızımı kucaklamayacağım, öpmeyeceğim, koklamayacağım. Bunlar çok farklı şeyler. Ama kurallar da olacak hayatında.[/QUOTE]

benim ıkı tane evladım var ve bebekken yanımdaydılar hep hatta oglum suan 6 yasında ve gecenın bı yarısı uyandımı yanıma gelır bende hıc ses etmem sarılır yatarım ona.. buyudugunde bunları yapmaya sansım olmayacak zaten buyuduklerınde ıstesende gelmeyecekler yanına kucukken okadar guzel bır duyguki gece yanında olması sana sarılması bılmem ben sevıyorum bu hallerini..özgüven olayına gelınce benımkılerde ıkısınde de cok fazla var o özguven o farklı bıseydır biz anna baba olarak cok evhamlı ınsanlar deılız ve cocuklarımıza devamlı kendı yapabıleceklerı seyı yapmaları konusunda desteklıyoruz bence özgüven cok farklı şekıllerde verılır cocuga o 30-35 yasına gelıpte hala ailesiyle yasayan kısılerde farklı şeyler var bence mutlaka aile hiç göz actırmayıp 7/24 peşinde gezmiştir kı cocukta kendı basına yasayamaz olmuş..yoksa bebekken yalnız yatırmakla alakalı deıl tum bunlar ben bır psikologlada görüşmüstum bana dediği suydu hangımız buyudugumuzde hala anne babamızla yatıyoruz?? bırakın cocuklar kucukken ne zaman sızı isterlerse yanınızda olsunlar..ilk kızımda bende daha katı davranmaya calışmıstım kendı odasına alışsın dıye ama baktım kı zaten bellı bır yaşa gelınce kendılıgınden alısıyor oglumda hıc kasmadım kendımı ama 1yaşından sonra ılk uykuya yatısını odasında yapmasını sagladım şimdi bu kızımda da öyle düşünüyorum ılk bir yıl bızım odamızda yatacak sonra ablasının odasına gececek..

keske ben de ıstanbul'da olsaydım cok ısterdım sızle tanısmayı :16:

sumakcım atla gel otobüse sende:16::16::16:

kızlar esra erol anlatıyor şimdi bebeklerde gaz problemine en iyi gelen kimyonmuş doktorada sormuş kesinlikle mucize çözüm diyor akşam tarifini esra erol facebook da verecekmiş ilerde lazım olacak sizde mutlaka bakın :34:

biliyodum zaten ben önden yazayım dedim :9::9:

ya ben burda görüyorum hee böle değişik şeyleri buda şart değildir inş :37:

canım bende kendim araştırarark buluyorum bazılarınıda sizinle paylaşıyorum :) ben kendi adıma almayı düşünüyorum evim haricinde öyle ulu orta açıp emziremem bence işe yarar seyahatte misafirlikte her yerde :34:

kızlar emzirme önlüğü almayı düşünüyorum aranızda alan varmı acaba :69:

cnm ben almadım ama aynısından dikecem bizim gelinde var ve cok kullanışlı oluyor dısarda emzirecegi zaman oyuzden bende kendime dıkecem bir tane

Demetcim dısarda falan emzırmen gerekırse cok rahatlık oluyor bu emzirme önlukleri bizim gelin kullanıyor cokta faydasını gördü

canım bende kendim araştırarark buluyorum bazılarınıda sizinle paylaşıyorum :) ben kendi adıma almayı düşünüyorum evim haricinde öyle ulu orta açıp emziremem bence işe yarar seyahatte misafirlikte her yerde :34:

doğrudur cnm ben pek meraklı değilim sanırım araştırma yapmıyorum tamamen bilinen ihtiyaçlar var ya onlar aklımda dışına çıkamadım henüz :) sen en iyisini yapıyosun :) ama bu önlük nasıl kullanılıyo peki ?

cnm ben almadım ama aynısından dikecem bizim gelinde var ve cok kullanışlı oluyor dısarda emzirecegi zaman oyuzden bende kendime dıkecem bir tane

Demetcim dısarda falan emzırmen gerekırse cok rahatlık oluyor bu emzirme önlukleri bizim gelin kullanıyor cokta faydasını gördü

evet canım bende almayı düşünüyorum kesinlikle zaten ama senin becerin daha iyiymiş tebrik ederim seni:34:

aaa baya mantıklıymış ama benmdışarda emzirmem sanırım ipimi çekmiş demek olur psikopat eşim tarafından :27::27::27:

doğrudur cnm ben pek meraklı değilim sanırım araştırma yapmıyorum tamamen bilinen ihtiyaçlar var ya onlar aklımda dışına çıkamadım henüz :) sen en iyisini yapıyosun :) ama bu önlük nasıl kullanılıyo peki ?

boyundan bağlamalı bebeği emzirirken üzerine örtüyosunki memişlerin gözükmesin diye :1::1:

ben de aldım o emzırme önlüğünden cok kullanıslı gorunuyor ınsallah oyle olur :)

cok gezen bır cıft oldugumuzdan mutlaka lazım olur bıze :)

kıs dıye tıkılmam ben eve ,cocuk bana ayak uyduracak artık annesı gıbı gezentı yapıcam :1:

Son düzenleme:
ben de aldım o emzırme önlüğünden cok kullanıslı gorunuyor ınsallah oyle olur :)

cok gezen bır cıft oldugumuzdan mutlaka lazım olur bıze :)

kıs dıye tıkılmam ben eve ,cocuk bana ayak uyduracak artık annesı gıbı gezentı yapıcam :1:

aynen katılıyorum sumakcım çocuk oldu diye eve kapanmak yok al yanına önlüğü haydi gezmeye :1::1:

aynen katılıyorum sumakcım çocuk oldu diye eve kapanmak yok al yanına önlüğü haydi gezmeye :1::1:

kesınlıkle ..

atıcam cocugu arabasına ,o alısverıs merkezı senın bu alısverıs merkezı senin ,forum'a bır gıtsem zaman epey gecırırım zaten

bır gun orası bır gun burası ..

yoksa cok sıkılırım evde bılıyorum kendımı ..:)

Back
X