Günaydın cici anneler. cuma günü randevum vardı güzel geçti 5 ekimde 5 haftalık doğum iznine çıkacağım kasım ortasında sezeryan yapılacak benim tüp bebek tedavisi ile olduğu için dr kesin sezeryan oacak dedi oğlum ve ben iyi olayımda hiç sorun değil 37 haftada sezeryan yapalım dedi doktorumuz. Allah'ım hepimize yardımcı olsun inşallah.
hadi hayırlısı olsun inş ozaman senın baya az kamış oluyor doguma

destinacım aslında her gece buralardayım canım uyku düzenim tamamen allak bullak olmuş durumda düzeltemiyorum... o yüzden gündüzleri olmuyorum geceleri giriyorum ancak oda sizler olmuyorsunuz ama hepinizi takip ediyorum...mesela dün gece saat 5te yatağa yattım 7ye kadar yatakta döndüm durdum bir gram uyku girmedi gözüme çitten atlayan koyunları bile saydım fayda yok kalktım 7de kocişe kahvaltı hazırladım ettim derken 10da yattım sabah akşam 5te kalktım....
böyle berbat bir durumdayım yani anlıycağınız napsam düzelmiyor bu uyku kafayı yicem kutu kutu uyku hapı içmek istiyorum gece uykusunu özledim yaa yarasa gibi oldum....
ya cnm o gece uykularını sorma bende cok kötüyüm geceleri sıfır uyku bu sefer sabahları sersem gıbıyım güne kötü başlıyorum ve gitgide enerjim düşmeye başladı nolacak böyle bılmıyorum benım gunduzlerıde pek uyuma sansım olmuyor canım cok sıkkın oyüzden

doktora gitmen iyi olmuş cnm ya ama neden cumartesi gelemeyecekmisin şimdi sen![]()
canım hafta içi sabah erken doktora gıtme sansım yok oglumu bırabılecegım kımsem yok okulu da oldugu ıcın onuda alıp gıdemıyorum haftasonu babamız evde o cocuklarla otururken ben gıder yaptırırm cumartesi sabahtan olacakk zaten 9-9bucukta gel dedi ögleden sonraya gelirim inş beni engellemez yani doktor
geçmiş olsun cnmm
bende de kasılmalar var özellikle geceleri, uykudan her uyandığımda karnım kaskatı hissediyorum
önceden doktora sorduğumda ağrılı ve periyodik değilse endişelenme demişti ama böyle giderse tekrar arıcam
bu kadar kasılma normal mi diye
sagol cnm bende de uzun zamandır hep oluyordu bugun en son gittim sordum bebek buyuyor ve cok hareketlı oldugu ıcın rahatsızlık verıyor dedı bırde kasılmalar ıcın ilaç verdi sabah akşam iç dedi