- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
- 333
bizim sağlık ocağındakiler çok ilgisiz ya bırak aramayı günü gelince gittim 1 saat bekledim aşı yok dediler eczaneden al gel yapalım dediler eczanelere baktım ama aşı satılmıyormuş bundan bile haberleri yok, numaramı aldılar gelince arayacaklardı ama en iyisi ben arayayım bunlar aramaznarter bey ilede cumartesi randevum vardı, aşıyı sordum oda biraz gecikmesinde sakınca yok dedi. yoksa muadil bişeyler yazacaktı ama şimdi beklemedeyiz, 3. doz içinde konuşmadık tam olarak ama ondan sonraki 1 yıl sonra gibi bişey dedi galiba. bu arada beni 30. haftamda çağırdı nerdeyse 3 hafta var, siz doğum konusunda konuştunuz mu hiç? ben istiyorum ama sanki erken mi olur diye tereddüttetim, birde şu şeker işi çıktı başıma cuma sabahı gidicem 100 g. için dün yemekten sonra eşimin babasında ölçme aleti var ölçtüm 123 çıktı umarım cuma günüde iyi sonuçlar alırım
bnence temizlikçi gelince sildirirsin canım, 12. katta sakın deneyeyim deme :)
biz de 3 hafta sonra gorusces... cumartesi bi girizgah yaptim aslinda. ee dedim durum ne nasil cikarcas bu oglani burdan. daha kafani takma bunlara keyfini cikar simdilik dedi. normal derim ay nasil doorcam dersin, sezeryan derim normal olmaz mi acaba dersin. simdilik bebisin durumu herseyi iyi zamani gelince konusucas bunlari dedi
yalniz tum degerleri haftasiyla uyumlu sadece basi haftasinin onunde gidiyor.. koca kafali olursa cikarmak zor olur 40a kadar daha da buyucek mi diye sordum. bana minyonsun 40i beklerse sukret dedi :)) anam dedim erken doormak yoktu hic aklimda ama nerden soktu bu adam kafamaaa :))