2011 Aralık Anneleri

bizim sağlık ocağındakiler çok ilgisiz ya bırak aramayı günü gelince gittim 1 saat bekledim aşı yok dediler eczaneden al gel yapalım dediler eczanelere baktım ama aşı satılmıyormuş bundan bile haberleri yok, numaramı aldılar gelince arayacaklardı ama en iyisi ben arayayım bunlar aramaz:( narter bey ilede cumartesi randevum vardı, aşıyı sordum oda biraz gecikmesinde sakınca yok dedi. yoksa muadil bişeyler yazacaktı ama şimdi beklemedeyiz, 3. doz içinde konuşmadık tam olarak ama ondan sonraki 1 yıl sonra gibi bişey dedi galiba. bu arada beni 30. haftamda çağırdı nerdeyse 3 hafta var, siz doğum konusunda konuştunuz mu hiç? ben istiyorum ama sanki erken mi olur diye tereddüttetim, birde şu şeker işi çıktı başıma cuma sabahı gidicem 100 g. için dün yemekten sonra eşimin babasında ölçme aleti var ölçtüm 123 çıktı umarım cuma günüde iyi sonuçlar alırım

bnence temizlikçi gelince sildirirsin canım, 12. katta sakın deneyeyim deme :)

biz de 3 hafta sonra gorusces... cumartesi bi girizgah yaptim aslinda. ee dedim durum ne nasil cikarcas bu oglani burdan. daha kafani takma bunlara keyfini cikar simdilik dedi. normal derim ay nasil doorcam dersin, sezeryan derim normal olmaz mi acaba dersin. simdilik bebisin durumu herseyi iyi zamani gelince konusucas bunlari dedi

yalniz tum degerleri haftasiyla uyumlu sadece basi haftasinin onunde gidiyor.. koca kafali olursa cikarmak zor olur 40a kadar daha da buyucek mi diye sordum. bana minyonsun 40i beklerse sukret dedi :)) anam dedim erken doormak yoktu hic aklimda ama nerden soktu bu adam kafamaaa :))

biz de 3 hafta sonra gorusces... cumartesi bi girizgah yaptim aslinda. ee dedim durum ne nasil cikarcas bu oglani burdan. daha kafani takma bunlara keyfini cikar simdilik dedi. normal derim ay nasil doorcam dersin, sezeryan derim normal olmaz mi acaba dersin. simdilik bebisin durumu herseyi iyi zamani gelince konusucas bunlari dedi

yalniz tum degerleri haftasiyla uyumlu sadece basi haftasinin onunde gidiyor.. koca kafali olursa cikarmak zor olur 40a kadar daha da buyucek mi diye sordum. bana minyonsun 40i beklerse sukret dedi :)) anam dedim erken doormak yoktu hic aklimda ama nerden soktu bu adam kafamaaa :))

bu hafta bende erken olur diye konuşmadım ama birdaha gittiğimde soracağım. bizim oğlanda geç döllenme yeni bir sat belirlemişti doktorum ama bu ultrasonda 5 gün önce çıktı, şuan muhtemel doğum tarihi 25 aralık gözüküyor, illa normal istiyorum diyen ben zaman yaklaştıkça tırsıyorum galiba :52: :52: dünde biri sen bormal doğuramazsın ağlar durursun dedi :20::20:

bisi sorcam.. ben komple hic cam silmedim -yani ici disi birlikte- perdeleri yikamak icin sadece icini silsem yeterli olur mu? bi yandan perde yikamak istiyorum cunku kirlendiler. diger yandan 12. katta oturuyorum cam falan silmem mumkun degil burda -gerci 2. katta otururken de silmiyordum :))- sadece cam icin kadin caarmak istemiyorum. buyuk temizlige zaten caarcam. ne yapsam bilemedim....

eger temızlıkcı cagıracaksan bekle o sılsın..ama yok gelmeyecekse saadece ıcten sıl olur ya neden olmasın ..

günaydın şişko anneler ve minnak bebekleri :76::76: bugünde doğuran yoktur umarım.acelemiz yok dimi ama :71::71::71:

tulayuzun remainder lorin76leyla demettuba83 olbey horon su40 kudra07 ozgedoruk lune deryam160510 monaliss

hepinize günaydın :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Hayırlı Sabahlarrrr hepinizee.Sabah sabah aklıma ne geldi,ben büyük ihtimal sezaryen olucam ilk doğumum öle oldu.Şimdi hastanede 2 gün yatış oluyo ya güzel nevresim götürsem mi hastaneye,ziyarete gelenler cici cici görsün beni.Ayy ilk doğumumda hiç böle hazırlanmamıştım bunda daha bi süslenesim var nedense,oda süslensin,ikram olsun,nevresimler güzel olsun.İkinciye kudurdum mu nee :9::9::9::9:

Günaydın tatlı annecikler. :74: Dün 2.tetenozumu oldum. :30: Hemşire 5 haftada 3 kilo almışsın çok dedi. :2::2: Nasılsa veririm (tipik bir teselli psikolojisi haha:))) Bide şey oğluşum cicilerini açıp açıp bakıyorum yeni aldığım paketteki kıyafetlerde sarı lekelenmeler olmuş :53:yoktu geçen hafta. Ablam yıkanınca gider dedi. Sizler nasılsınız inşallah herkesin keyfi yerindedir. :71:

Bu arada Marks&Spencer'da iç giyimde ikinci üründe %50 indirim var.Gecelik,sabahlık,pijamada iç giyime dahil.Özellikle atletleri çok güzel ve uzun ömürlü oluyor.Bide termal atleti var bildiğimiz yün atlet görevi yapıyo kumaşı penye tarzı gibi batan cinslerden diil.İhtiyacı olanlar için bugün son gün indirimde.

bizim sağlık ocağındakiler çok ilgisiz ya bırak aramayı günü gelince gittim 1 saat bekledim aşı yok dediler eczaneden al gel yapalım dediler eczanelere baktım ama aşı satılmıyormuş bundan bile haberleri yok, numaramı aldılar gelince arayacaklardı ama en iyisi ben arayayım bunlar aramaz:(

bu arada saglik ogaci beni dumura ugratti resmen paylasayim istedim. asiyi oldum bi daha doguma kadar gorusmeyiz herhalde dedim. 2 izleminiz daha var dediler biz sizi arayacagiz. sonra bir kagit cikardi seker yuklemesi idrar tahlili yaptin mi dedi evet dedim. hala yeditepeye gazi beye mi gidiyorsun dedi evet dedim. .... tip merkezine ne icin gittin bi sorun mu vardi dedi... oha falan oldum resmen... yok dedim ilk doz yuklememi orda yaptirdim da siz nerden biliyorsunuz. takip ettikleri hastalarin tum girisleri sistemden saglik ocagina dusuyormus. bir sonraki randevunuzunda girisi yapilinca gorucem zaten sonuclarinizi dedi.

bi daha gorusemezsek anne sutunu ilk verin almazsa cok az kasikla mama verilebilir ama biberonu dayamayin falan dedi. bebikin topuk kani hastanede alindiktan bi hafta sonra biz de burda kan alicas zaten haberlesiriz falan dedii.. valla sok ustune sok yasadim hadi ozel hastanelere alismistik da saglik bakanini -recep akdagmiydi adam neydi- bulup alnindan opesim geldi :52::52:

yaww ne biliim bana eglenceli geldi bu isler. daha once hic yapmamisim galiba. ilk kez ev hanimi oluyorum mevsim degisirken. boyle hepsini birden indirip yikayinca hosuma gittii :)) psikopatmiyim neyim :27::27::27:
cnm birden yüklenme kendine malum bünye yabancı kaldırmayabilir:9:
cnm taşınıyomusun,aman dikkat et ağır kaldırma,yeni evide temizlemek için uğraşma cnm,annen felan yapsın,of dün o hafif yollukları çırptım diye 1 saat sırt üstü yattım,ev taşısam ne hale gelirim kim bilir
yok cnm ben bi işe elimi sürmiycem nakliyeciler sağ olsun:9:evide eş dost temziler bende ohh temiz eve tepeden düşerim :8:
gunaydın kızlar..

bende temızlıge nıyetlendım ama erken mı ,sımdı yapsak ıkı ay var nereden baksan tekrar pıslenıp kırlenmez mı..

halıları perdelerı yıkamaya verecegım ama karar veremedım ..yagmurlarda baslar yakında..

cnm bence güneşler kaybolmadan yıkat halılarını sonra kurumuyo evde havalandır filan daha zor olur gibi,güneş görmesinde fayda var hem 2 ayda da çok kirlenmezki halılar zaten terlikti filan dikkat edersin :34:
bisi sorcam.. ben komple hic cam silmedim -yani ici disi birlikte- perdeleri yikamak icin sadece icini silsem yeterli olur mu? bi yandan perde yikamak istiyorum cunku kirlendiler. diger yandan 12. katta oturuyorum cam falan silmem mumkun degil burda -gerci 2. katta otururken de silmiyordum :))- sadece cam icin kadin caarmak istemiyorum. buyuk temizlige zaten caarcam. ne yapsam bilemedim....
cnm 12. katmı :52::52::52:bırak içten silmeyi kenarından bakamam bilee :52::52::52:hem içerden de silince camları filan açarsın dışardaki toz olduğu gibi içeri gelicek bence hiç elleme çok kirli değilse içerden sadece perdelerini yıka :71:
tulayuzun remainder lorin76leyla demettuba83 olbey horon su40 kudra07 ozgedoruk lune deryam160510 monaliss

sanada kocaman günaydınn:16::16::16::16::16::16:
Hayırlı Sabahlarrrr hepinizee.Sabah sabah aklıma ne geldi,ben büyük ihtimal sezaryen olucam ilk doğumum öle oldu.Şimdi hastanede 2 gün yatış oluyo ya güzel nevresim götürsem mi hastaneye,ziyarete gelenler cici cici görsün beni.Ayy ilk doğumumda hiç böle hazırlanmamıştım bunda daha bi süslenesim var nedense,oda süslensin,ikram olsun,nevresimler güzel olsun.İkinciye kudurdum mu nee :9::9::9::9:

cnm iyi fikir kendini nasıl iyi hissedeceksen içinden geldiği gibi yap :16:

bu arada saglik ogaci beni dumura ugratti resmen paylasayim istedim. asiyi oldum bi daha doguma kadar gorusmeyiz herhalde dedim. 2 izleminiz daha var dediler biz sizi arayacagiz. sonra bir kagit cikardi seker yuklemesi idrar tahlili yaptin mi dedi evet dedim. hala yeditepeye gazi beye mi gidiyorsun dedi evet dedim. .... tip merkezine ne icin gittin bi sorun mu vardi dedi... oha falan oldum resmen... yok dedim ilk doz yuklememi orda yaptirdim da siz nerden biliyorsunuz. takip ettikleri hastalarin tum girisleri sistemden saglik ocagina dusuyormus. bir sonraki randevunuzunda girisi yapilinca gorucem zaten sonuclarinizi dedi.

bi daha gorusemezsek anne sutunu ilk verin almazsa cok az kasikla mama verilebilir ama biberonu dayamayin falan dedi. bebikin topuk kani hastanede alindiktan bi hafta sonra biz de burda kan alicas zaten haberlesiriz falan dedii.. valla sok ustune sok yasadim hadi ozel hastanelere alismistik da saglik bakanini -recep akdagmiydi adam neydi- bulup alnindan opesim geldi :52::52:

valla aynı ülkedemi yaşıyoruz bilemedim :) hangi sağlık ocağı bu merak ettim.helal olsun sizinkilere :nazar: bizimkilerde beni aramadılar ilk ben gittim kaydımı yaptırdım aşımı oldum, şu zaman gel falan demediler, hangi hastaneye gittiğimi sordular bilgilerimi aldılar, birdaha geldiğinde hastanede yaptırdığın idrar + kan tahlillerinide getir bizdede bulunsun dedi, birde bebeğin kalp atışına baktı sonra yallah hiç bir ses yok

cnm 12. katmı :52::52::52:bırak içten silmeyi kenarından bakamam bilee :52::52::52:hem içerden de silince camları filan açarsın dışardaki toz olduğu gibi içeri gelicek bence hiç elleme çok kirli değilse içerden sadece perdelerini yıka :71:
:

ama coook kirli... gecen gun arka bos odanin perdesi ni araladim allah allah dedim ne bu pus boyle yangin falan mi cikti acaba. cami bi actim heryer besberrak :))) hem kullanmadigimiz oda hem de insaat tozu yiyip durdugundan - e bi 7-8 aydir da silinmemesinin de payi vardir tabii- resmen camur olmus:27:

neyse ben perdeleri bi tur yikiiimm bi de oglusun odasi gelince 2. bi tur yaparim..

Günaydın tatlı annecikler. :74: Dün 2.tetenozumu oldum. :30: Hemşire 5 haftada 3 kilo almışsın çok dedi. :2::2: Nasılsa veririm (tipik bir teselli psikolojisi haha:))) Bide şey oğluşum cicilerini açıp açıp bakıyorum yeni aldığım paketteki kıyafetlerde sarı lekelenmeler olmuş :53:yoktu geçen hafta. Ablam yıkanınca gider dedi. Sizler nasılsınız inşallah herkesin keyfi yerindedir. :71:
evet cnm yıkayınca geçiyo dert etme:71:
Bu arada Marks&Spencer'da iç giyimde ikinci üründe %50 indirim var.Gecelik,sabahlık,pijamada iç giyime dahil.Özellikle atletleri çok güzel ve uzun ömürlü oluyor.Bide termal atleti var bildiğimiz yün atlet görevi yapıyo kumaşı penye tarzı gibi batan cinslerden diil.İhtiyacı olanlar için bugün son gün indirimde.
nerde indirimde:26:internet sitesindemi yoksa mağazalardamı:26:

cnm birden yüklenme kendine malum bünye yabancı kaldırmayabilir:9:

yok cnm ben bi işe elimi sürmiycem nakliyeciler sağ olsun:9:evide eş dost temziler bende ohh temiz eve tepeden düşerim :8:

:16:

oh ne güzel:9:bende nerde öyle ev temizlicek eş dost:9:bi gelirse anacım gelir:9:benim eş dost temizlikten kaçan insanlar:63:sevdirmişsin demekki kendini cnm:49:

:74::74::71:

günaydın şişko anneler ve minnak bebekleri :76::76: bugünde doğuran yoktur umarım.acelemiz yok dimi ama :71::71::71:
:27:

Aynen hatta hastane için pike yaptırasım var :)))
Bişey daha dicem ben hastaneden sonra evde giymek için eşofman takımı aldım sabahlıkla falan durursam kocişin sülalesi bir tuhaf karşılar diye .

günaydın cnm ohh misss öğlene kadar da yat uyu valla bizim yerimize acısını çıkar şimdiden :)
günaydın keşke bende çalışsaydım ama iş bulamadım 2 tane lise bitir bir tane üniversite evlenmeden önce çalış evlen Ankaraya gel işsiz kal adalet mi bu diplomalı ev hanımı oldum bende ama çok sıkılıyorum
gunaydin kizlar..
günaydın
biz de babamizi ugurladik. aslinda uyuycaktik ama dun asi olduk kolumuz agriyor :( gece de ustune yatmisiz sabah siziyla uyandik. insallah gun kolay ve sorunsuz gecer. optuk tum bebekeriii..
geçmiş olsun bende 2 hafta önce oldum ama çok ağrım olmadı şükür
günaydın kızlar:79::79::79:
günaydın derya nasılsın?

Benimkilerde ilgiliydi dün hemşire cep ve muaynanenin numarasını yazdı bişey olursa ara dedi:86: .
Temizlik benimde derdim geçen gün kapıları sildim kociş çok kızıyor birini çağır diyor ama ona vereceğim parayla bebişe bişey alırım mantığındayım . Son ayda ve doğumdan sonra alırım zaten şimdi yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum .

herkesegünaydıııınnnnn!!!! bol neşeli,çok mutlu,huzurlu ve boooooool tekmeli bir gün diliyorum!!! :32:

GÜNAYDIN KIZLAR:3::3::3:

DEMET BUGÜN netleştirelim yeri

dün net gitti giremedim akşam yazcaktım size,ben artık her akşam bi makine yıkıyom çocuğun eşyalarını bi önceki gün yıkananları ütülüyorum bebek odamızı söledik ama 3 hafta içinde teslim etcekler acil falan dedim ama çok ta umurlarında:)))) bende dolapları beklemeden başlıyım dedim dolaplar gelince bi yerleştirmesi kalcak inş böle her akşam çalışırsam gelene kadar zaten bitiricem eşyaları

akşam ben ütü yaparken kocamda pırasa yemeğini doğradı sonrada tülay bu akşam pişirelim yarına dinlenir falan dedi 11de ocağa koydum o uyumuş bende uyumuşum kalktım bi ara akşımdaydı yemek ama uyku sersemi gidip yatakta yattım:((( saat 3e doğru bir koku pırasaaaaaaaaaa yaniiiiiiiiiiiiiiiii kalktım hemen tencereyi cama çıkardım camları açtım öle uyumuşuz sabah evden çıkarkende bi koku vardı tabi sprey falan sıktım ama gidince yumuşatıcı kaynatcam çocuğunda yıkanmış çamaşırları vardı odada asılı onada sinmiştir kesin koku:(((( neyseki henüz perdelerimi falan yıkamadım çocuğun eşyaları bitince temizlikçi çağırıp bende cam perde olayına başlıcam ama evim şu an yanık kokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back
X