2011 Aralık Anneleri

günaydın tülay..maşallah ne hamaratsın dyecektim ki vazgeçtim yemek vukuatıyla :32: :34: neyle yıkıyosun canım?makinede mi annem elde yıkamalısın diyo,,bende elde yıkayamam deyince ben gelince hallederiz diyo,,makine renklerini falan bozuyo die duydum da..

GÜNAYDINNNN KIZLARRRR HERKESE GÜZEL BİR GÜN OLSUN:64::64::64::64:

Ben bu gecede uyuyamadım en son kalktım oturdum yatakta boşyere mucadele verecegıme oturayım barı dedim sonra 3bucukta tekrar yattım 6ya kadar uyumuşum:16::16:

ben de çalışan nasip olursa Aralık annesiyim:nazar::nazar:.Çalışmak çok iyi geliyor.İşim de ağır değil.Benim de sadece diz ağrılarım oluyor o da muhtemelen ağırlık merkezi değiştiğinden.Sizleri takip ediyorum.Az zamanımız kaldı.Herkes kucağına sağ salim alır işallah bebeğini..:emir_bebek:

hoşgeldin cnm senınde hayırlı olsun bebişin:49:

Hayırlı Sabahlarrrr hepinizee.Sabah sabah aklıma ne geldi,ben büyük ihtimal sezaryen olucam ilk doğumum öle oldu.Şimdi hastanede 2 gün yatış oluyo ya güzel nevresim götürsem mi hastaneye,ziyarete gelenler cici cici görsün beni.Ayy ilk doğumumda hiç böle hazırlanmamıştım bunda daha bi süslenesim var nedense,oda süslensin,ikram olsun,nevresimler güzel olsun.İkinciye kudurdum mu nee :9::9::9::9:

ay bende 3.de kudurdum sanırım dıger ıkısınde hıc oda süsletmemiştim ama bunda süsletecem yalnz hiç öyle nevresim takımı falan düşünmemiştim:60::60: gerci varya yazık olabılır nevresım takımına lekelenebılır:52::52:

Günaydın tatlı annecikler. :74: Dün 2.tetenozumu oldum. :30: Hemşire 5 haftada 3 kilo almışsın çok dedi. :2::2: Nasılsa veririm (tipik bir teselli psikolojisi haha:))) Bide şey oğluşum cicilerini açıp açıp bakıyorum yeni aldığım paketteki kıyafetlerde sarı lekelenmeler olmuş :53:yoktu geçen hafta. Ablam yıkanınca gider dedi. Sizler nasılsınız inşallah herkesin keyfi yerindedir. :71:

cnm ben son 3aydır her haftaya nerdeyse 1 kılo alıyorum toplamda 13 kılo almışım ve 80 kıloyuda gördüm sonunda:84::84: aldıklarını da güle güle kullanmak nasip olsun tanem bebişin dogdugunda:16:

yok cnm ben bi işe elimi sürmiycem nakliyeciler sağ olsun:9:evide eş dost temziler bende ohh temiz eve tepeden düşerim :8:

oh demet ne güzel temız eve gececen temızlık derdın olmayacak hadı şimdiden hayırlı olsun kolaylıkla taşın inş:69:

ama coook kirli... gecen gun arka bos odanin perdesi ni araladim allah allah dedim ne bu pus boyle yangin falan mi cikti acaba. cami bi actim heryer besberrak :))) hem kullanmadigimiz oda hem de insaat tozu yiyip durdugundan - e bi 7-8 aydir da silinmemesinin de payi vardir tabii- resmen camur olmus:27:

neyse ben perdeleri bi tur yikiiimm bi de oglusun odasi gelince 2. bi tur yaparim..

cnm cagırabılıyorsan tek camları silmeye kadın cagır temız temız astır tüllerinide doguma yakın yıne silinir nerden baksan daha 2bucuk ay var zaten doguma:49:

geçmiş olsun tülaycım,iyi ki size bişey olmamış,ben uyumuş olsaydım kalkamazdım bidaha,sabaha kadar hiç uyanmıyom,2 gündür daha gece kalkıp tuvalete gidiyom,bebiş büyüdüğünden idrarı sabaha kadar tutamıyom artık

Merhaba hanımlar burası ne güzel bir topikmiş böyle ve malaesef ben burayı biraz gec kesfettim ama bundan sora takip edicem:) herkese hayırlı doğumlar diliyorum:79:

günaydınn kızlarrr vee onların minikk yafruları oğluşumla öpüyoruz hepinizi.

geçen hafta doktora gittimm ve ne yazıkki oğluşum gene küçükmüş 7 gün kadarr. bidee ters duruyomuşş.napsamm normale çevirmek için bilmiyorum diyoruz amuda falan mı kalksamm o arada dönüverir. gerçi zaman varmış daha dönmesi için ama tabi hafta ilerledikçe olasılığıda azalıyomuş. e dönmesse normal doğum şansımda olmycakk.bellkii eve çıkıncaa bi atak yaparr kuzucumm hem boy atar hemde dönüverir

GÜNAYDIN KIZLAR:3::3::3:

DEMET BUGÜN netleştirelim yeri

dün net gitti giremedim akşam yazcaktım size,ben artık her akşam bi makine yıkıyom çocuğun eşyalarını bi önceki gün yıkananları ütülüyorum bebek odamızı söledik ama 3 hafta içinde teslim etcekler acil falan dedim ama çok ta umurlarında:)))) bende dolapları beklemeden başlıyım dedim dolaplar gelince bi yerleştirmesi kalcak inş böle her akşam çalışırsam gelene kadar zaten bitiricem eşyaları

akşam ben ütü yaparken kocamda pırasa yemeğini doğradı sonrada tülay bu akşam pişirelim yarına dinlenir falan dedi 11de ocağa koydum o uyumuş bende uyumuşum kalktım bi ara akşımdaydı yemek ama uyku sersemi gidip yatakta yattım:((( saat 3e doğru bir koku pırasaaaaaaaaaa yaniiiiiiiiiiiiiiiii kalktım hemen tencereyi cama çıkardım camları açtım öle uyumuşuz sabah evden çıkarkende bi koku vardı tabi sprey falan sıktım ama gidince yumuşatıcı kaynatcam çocuğunda yıkanmış çamaşırları vardı odada asılı onada sinmiştir kesin koku:(((( neyseki henüz perdelerimi falan yıkamadım çocuğun eşyaları bitince temizlikçi çağırıp bende cam perde olayına başlıcam ama evim şu an yanık kokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gitti canım yemek desene tülayyy:60::60: kız her akşama bır makına:52::52::52:dünyanın seyini aldın sen bu bebişe :9::9:

günaydın tülay..maşallah ne hamaratsın dyecektim ki vazgeçtim yemek vukuatıyla :32: :34: neyle yıkıyosun canım?makinede mi annem elde yıkamalısın diyo,,bende elde yıkayamam deyince ben gelince hallederiz diyo,,makine renklerini falan bozuyo die duydum da..

elde yıkamak zor olmaz mı cnm onca şeyi:26: makınanın düşük ayarında yıkayabılırsın bişey olmaz bence 30derecede yıkayacam ben fazla sıktırmadan..bende kurutmada kurutsam mı kurutmasam mı ona karar veremedim:44::44:

teşekkür ederim canım sen nasılsın, iyiyiz çok şükür bizim kız çok yaramaz şimdiden gözüm korktu,biraz belimiz ağrıyo bugünlerde ama mışıl mışıl uyuoz çok şükür 10 buçukta uyudk 7 buçukta kalktık:64::64::64:

deryam ya arada bır şu uykularımızı değişsek ne güzel olur:52::52::52:

sağlık ocağına ben de dün gittim tansiyon,kilo ölçümü bi de aşı için diye,imza attım vurulmayacm diye,hamilelik nasıl gidiyo,süt içiyomusun,hiçbişey yemiyomusun nasıl kilo almadın,az ye sık ye,miğdeni çok doldurma,hangi hastaneye gidiyon,doğumu nerde yapcan,4 aydan sonra süt içmen gerekir,dedim hamileliğin başından beri içiyom:1::1::1:aşı şöyle faydaslı böyle faydalı,tam olarak neden vazgeçtiniz,doğumdan sonra arayın mutlaka,tel. la konuşalım burda olmasanız da,doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyosun,bebeği ilk 6 ay mutlaka sütle besle,bi problemin bi sıkıntın var mı,daha neler neler...:1::1:

Merhaba hanımlar burası ne güzel bir topikmiş böyle ve malaesef ben burayı biraz gec kesfettim ama bundan sora takip edicem:) herkese hayırlı doğumlar diliyorum:79:

hoşgeldinn seninde hayırlı olsun bebişin biz burayı cok seviyoruz buraya takılmadan gün geçmiyor artık:66::66:

geçen hafta doktora gittimm ve ne yazıkki oğluşum gene küçükmüş 7 gün kadarr. bidee ters duruyomuşş.napsamm normale çevirmek için bilmiyorum diyoruz amuda falan mı kalksamm o arada dönüverir. gerçi zaman varmış daha dönmesi için ama tabi hafta ilerledikçe olasılığıda azalıyomuş. e dönmesse normal doğum şansımda olmycakk.bellkii eve çıkıncaa bi atak yaparr kuzucumm hem boy atar hemde dönüverir

belkı gec döllenmedir cnm ondanda gerıden gelıyor olabılır..bende dün doktora gittiğimde başı yukarda oturuyordu yavrusum ama doktorum hıc sorun deıl daha vaktı var dönmesi iin dedi döner seninkıde inş merak etme daha vakıtlerı var :16:

merak etme canım döner,hemen panik yapma,benim kız sürekli yer değiştiriyo bu haftalarda ama 28. haftada duruş şekline baş demişti dr. arada bi o pozisyona geliyo,son ana kadar dönebiliyolar,yeğenim normal pozisyondayken son anda ters gelmiş,daha doğuma 20 gün vardı,ablam epey sancı çekti normal olcaktı sezeryan oldu,yani bu işler böyle ne olcağını bilemeyiz son dk ya kadar dua edelim sadece,inş. kolay doğum yaparız hepimiz

ya bu arada karnımda kocaman kırmızı bi fay hattı oluşmuş çok kötü duruyo,vıcık vıcık vazelin sürüyom,bol su içiyom ama nafile,göğüslerimde önce minik kırmızı damarlar çıkıyo 2-3 günde beyazlaşıp kabarıyo,of çok gıcık,bacaklarımın üst bölgelerinde çatlak vardı zaten karın gerilince iyice derinleşmiş oyuk gibi duruyo resmen,karnım öyle büyüdü ki kendimi kocaman hissediyom,göğüslerim çok ağrıyo bu günlerde ve hızla büyüyo:52::52::52::52:kilo almadan böyle çatladım alsam nolurdu halim acaba,ve minik et benleri gittikçe rengi koyulaşıyo ve büyüyo off,saçlarım renksiz cansız,kirpiklerim kaşlarım azaldı ve tam 2 ay almadım kaşları da azcık çıktı,kuaför hatta bıyık ta var mı dedi,1 dk da bitti,kıl tüy kalmadı ben de seyrekleşti cansızlaştı sizde de böyle mi

Son düzenleme:

hacı şakir aldım granürlü dediler burdakiler aslında normal yıkıcaktımda hadi ilk 3 ay böle kullanıyım dedim bende:) makinede yıkıyorum kısa proğramda 30dk kurutması 1000 oluyo kurutma makinesinde kurutmuyorum kurutma mak.biraz yıpratıyo çamaşırları evin içinde telde kurutuyorum elde uğraşamam zaten balkonumda yok kurutma işi olmaz o yüzden bazılarını elde yıkama proğramında yıkıcam kimisi simki falan da o yüsden:)

yemek olayını sorma cnm çokta yemek yapmıyom zaten bi kezde et yakmıştım ondada kocamla dalmıştık heheheeh ilk o kez yaşamıştım et kokusu daha kötüydü yaawwww şimdi de böle işte pırasa vakkamız her zaman başıma gelmiyo dediğim gibi ama her zamanda yemek yapmıyom o da var hamileliktemdir herhalde kocamda da beş karış surat dedim ya nadir yemek yaptığımdan garibim yemek yicez diye düşünmüştü bu akşam için hihihihihi

selam kizlar
nasilsinizzzzz
ben cok yorgunum uykum varrrrrrr
offfffffff basimm catliyorrrrrrr
fatima ben onu kabul etmem canim gonder adresini gonderiyim isde olmadi .havaalanindaki bufelerde satiliyor ama ya her gordugumde aklima sen geliyorsunnnnn canimmm

GÜNAYDIN KIZLAR:3::3::3:

DEMET BUGÜN netleştirelim yeri

dün net gitti giremedim akşam yazcaktım size,ben artık her akşam bi makine yıkıyom çocuğun eşyalarını bi önceki gün yıkananları ütülüyorum bebek odamızı söledik ama 3 hafta içinde teslim etcekler acil falan dedim ama çok ta umurlarında:)))) bende dolapları beklemeden başlıyım dedim dolaplar gelince bi yerleştirmesi kalcak inş böle her akşam çalışırsam gelene kadar zaten bitiricem eşyaları

akşam ben ütü yaparken kocamda pırasa yemeğini doğradı sonrada tülay bu akşam pişirelim yarına dinlenir falan dedi 11de ocağa koydum o uyumuş bende uyumuşum kalktım bi ara akşımdaydı yemek ama uyku sersemi gidip yatakta yattım:((( saat 3e doğru bir koku pırasaaaaaaaaaa yaniiiiiiiiiiiiiiiii kalktım hemen tencereyi cama çıkardım camları açtım öle uyumuşuz sabah evden çıkarkende bi koku vardı tabi sprey falan sıktım ama gidince yumuşatıcı kaynatcam çocuğunda yıkanmış çamaşırları vardı odada asılı onada sinmiştir kesin koku:(((( neyseki henüz perdelerimi falan yıkamadım çocuğun eşyaları bitince temizlikçi çağırıp bende cam perde olayına başlıcam ama evim şu an yanık kokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Büyük geçmiş olsun :( Baktın cicilerden gitmedi yeniden yıkarsın tatlı annecik .
Bende farketmiyor diye biliyordum . Makinada yıkayacağım eğer tortu gibi bişey kalırsa bir daha durulamaya alacağım . Yumuşatıcı kullanacakmısınız kızlar ?
GÜNAYDINNNN KIZLARRRR HERKESE GÜZEL BİR GÜN OLSUN:64::64::64::64:

Ben bu gecede uyuyamadım en son kalktım oturdum yatakta boşyere mucadele verecegıme oturayım barı dedim sonra 3bucukta tekrar yattım 6ya kadar uyumuşum:16::16:

hoşgeldin cnm senınde hayırlı olsun bebişin:49:

ay bende 3.de kudurdum sanırım dıger ıkısınde hıc oda süsletmemiştim ama bunda süsletecem yalnz hiç öyle nevresim takımı falan düşünmemiştim:60::60: gerci varya yazık olabılır nevresım takımına lekelenebılır:52::52:

cnm ben son 3aydır her haftaya nerdeyse 1 kılo alıyorum toplamda 13 kılo almışım ve 80 kıloyuda gördüm sonunda:84::84: aldıklarını da güle güle kullanmak nasip olsun tanem bebişin dogdugunda:16:

oh demet ne güzel temız eve gececen temızlık derdın olmayacak hadı şimdiden hayırlı olsun kolaylıkla taşın inş:69:

cnm cagırabılıyorsan tek camları silmeye kadın cagır temız temız astır tüllerinide doguma yakın yıne silinir nerden baksan daha 2bucuk ay var zaten doguma:49:
Sağ ol tatlı annecik :71: Kız espri olsun diye yazdım tek derdim/iz kilo olsun yeterki hayırlısıyla bir doğsunda miniklerimiz :69:
Merhaba hayırlı doğumlar :71:
geçmiş olsun tülaycım,iyi ki size bişey olmamış,ben uyumuş olsaydım kalkamazdım bidaha,sabaha kadar hiç uyanmıyom,2 gündür daha gece kalkıp tuvalete gidiyom,bebiş büyüdüğünden idrarı sabaha kadar tutamıyom artık
Aynen koku moku duymam çok ağır uykum var :(

İnşallah annesi :34:
sağlık ocağına ben de dün gittim tansiyon,kilo ölçümü bi de aşı için diye,imza attım vurulmayacm diye,hamilelik nasıl gidiyo,süt içiyomusun,hiçbişey yemiyomusun nasıl kilo almadın,az ye sık ye,miğdeni çok doldurma,hangi hastaneye gidiyon,doğumu nerde yapcan,4 aydan sonra süt içmen gerekir,dedim hamileliğin başından beri içiyom:1::1::1:aşı şöyle faydaslı böyle faydalı,tam olarak neden vazgeçtiniz,doğumdan sonra arayın mutlaka,tel. la konuşalım burda olmasanız da,doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyosun,bebeği ilk 6 ay mutlaka sütle besle,bi problemin bi sıkıntın var mı,daha neler neler...:1::1:
Hohoooo :37:

evet yaaaa bende hiç uyanmam aslında ama kokuya uyandım yataktan bi kalkışım vardı görmen lazım :))) kocam noluyo diyo ben neticeyi bildiğimden ötürü konuşmuyom kimseyle hehehehe alemim yaaaaa ama kocamda akşam pişirelim demeseydi acele ettiğimizden böle oldu işte tenceremde gitti atıcam onu uğraşmaya değmez tencere sorun değilde yanık kokusuna başka çare ne dersiniz:((((

ya bu arada karnımda kocaman kırmızı bi fay hattı oluşmuş çok kötü duruyo,vıcık vıcık vazelin sürüyom,bol su içiyom ama nafile,göğüslerimde önce minik kırmızı damarlar çıkıyo 2-3 günde beyazlaşıp kabarıyo,of çok gıcık,bacaklarımın üst bölgelerinde çatlak vardı zaten karın gerilince iyice derinleşmiş oyuk gibi duruyo resmen,karnım öyle büyüdü ki kendimi kocaman hissediyom,göğüslerim çok ağrıyo bu günlerde ve hızla büyüyo:52::52::52::52:kilo almadan böyle çatladım alsam nolurdu halim acaba,ve minik et benleri gittikçe rengi koyulaşıyo ve büyüyo off,saçlarım renksiz cansız,kirpiklerim kaşlarım azaldı ve tam 2 ay almadım kaşları da azcık çıktı,kuaför hatta bıyık ta var mı dedi,1 dk da bitti,kıl tüy kalmadı ben de seyrekleşti cansızlaştı sizde de böyle mi
Bende varis vardı önceden şimdi iyice çoğaldılar bide ağrıyor . :84::84:

Back
X