- 22 Aralık 2010
- 716
- 14
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çalışan nasip olursa Aralık annesiyim.Çalışmak çok iyi geliyor.İşim de ağır değil.Benim de sadece diz ağrılarım oluyor o da muhtemelen ağırlık merkezi değiştiğinden.Sizleri takip ediyorum.Az zamanımız kaldı.Herkes kucağına sağ salim alır işallah bebeğini..
![]()
Hayırlı Sabahlarrrr hepinizee.Sabah sabah aklıma ne geldi,ben büyük ihtimal sezaryen olucam ilk doğumum öle oldu.Şimdi hastanede 2 gün yatış oluyo ya güzel nevresim götürsem mi hastaneye,ziyarete gelenler cici cici görsün beni.Ayy ilk doğumumda hiç böle hazırlanmamıştım bunda daha bi süslenesim var nedense,oda süslensin,ikram olsun,nevresimler güzel olsun.İkinciye kudurdum mu nee![]()
Günaydın tatlı annecikler.Dün 2.tetenozumu oldum.
Hemşire 5 haftada 3 kilo almışsın çok dedi. :2::2: Nasılsa veririm (tipik bir teselli psikolojisi haha:))) Bide şey oğluşum cicilerini açıp açıp bakıyorum yeni aldığım paketteki kıyafetlerde sarı lekelenmeler olmuş
yoktu geçen hafta. Ablam yıkanınca gider dedi. Sizler nasılsınız inşallah herkesin keyfi yerindedir.
![]()
yok cnm ben bi işe elimi sürmiycem nakliyeciler sağ olsunevide eş dost temziler bende ohh temiz eve tepeden düşerim
ama coook kirli... gecen gun arka bos odanin perdesi ni araladim allah allah dedim ne bu pus boyle yangin falan mi cikti acaba. cami bi actim heryer besberrak :))) hem kullanmadigimiz oda hem de insaat tozu yiyip durdugundan - e bi 7-8 aydir da silinmemesinin de payi vardir tabii- resmen camur olmus
neyse ben perdeleri bi tur yikiiimm bi de oglusun odasi gelince 2. bi tur yaparim..
günaydın derya nasılsın?
günaydın derya nasılsın?
GÜNAYDIN KIZLAR
DEMET BUGÜN netleştirelim yeri
dün net gitti giremedim akşam yazcaktım size,ben artık her akşam bi makine yıkıyom çocuğun eşyalarını bi önceki gün yıkananları ütülüyorum bebek odamızı söledik ama 3 hafta içinde teslim etcekler acil falan dedim ama çok ta umurlarında:)))) bende dolapları beklemeden başlıyım dedim dolaplar gelince bi yerleştirmesi kalcak inş böle her akşam çalışırsam gelene kadar zaten bitiricem eşyaları
akşam ben ütü yaparken kocamda pırasa yemeğini doğradı sonrada tülay bu akşam pişirelim yarına dinlenir falan dedi 11de ocağa koydum o uyumuş bende uyumuşum kalktım bi ara akşımdaydı yemek ama uyku sersemi gidip yatakta yattım(( saat 3e doğru bir koku pırasaaaaaaaaaa yaniiiiiiiiiiiiiiiii kalktım hemen tencereyi cama çıkardım camları açtım öle uyumuşuz sabah evden çıkarkende bi koku vardı tabi sprey falan sıktım ama gidince yumuşatıcı kaynatcam çocuğunda yıkanmış çamaşırları vardı odada asılı onada sinmiştir kesin koku
((( neyseki henüz perdelerimi falan yıkamadım çocuğun eşyaları bitince temizlikçi çağırıp bende cam perde olayına başlıcam ama evim şu an yanık kokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın tülay..maşallah ne hamaratsın dyecektim ki vazgeçtim yemek vukuatıyla![]()
neyle yıkıyosun canım?makinede mi annem elde yıkamalısın diyo,,bende elde yıkayamam deyince ben gelince hallederiz diyo,,makine renklerini falan bozuyo die duydum da..
teşekkür ederim canım sen nasılsın, iyiyiz çok şükür bizim kız çok yaramaz şimdiden gözüm korktu,biraz belimiz ağrıyo bugünlerde ama mışıl mışıl uyuoz çok şükür 10 buçukta uyudk 7 buçukta kalktık![]()
Merhaba hanımlar burası ne güzel bir topikmiş böyle ve malaesef ben burayı biraz gec kesfettim ama bundan sora takip edicem:) herkese hayırlı doğumlar diliyorum:79:
tulayuzun remainder lorin76leyla demettuba83 olbey horon su40 kudra07 ozgedoruk lune deryam160510 monaliss
hepinize günaydın![]()
Merhaba hanımlar burası ne güzel bir topikmiş böyle ve malaesef ben burayı biraz gec kesfettim ama bundan sora takip edicem:) herkese hayırlı doğumlar diliyorum:79:
günaydınn kızlarrr vee onların minikk yafruları oğluşumla öpüyoruz hepinizi.
geçen hafta doktora gittimm ve ne yazıkki oğluşum gene küçükmüş 7 gün kadarr. bidee ters duruyomuşş.napsamm normale çevirmek için bilmiyorum diyoruz amuda falan mı kalksamm o arada dönüverir. gerçi zaman varmış daha dönmesi için ama tabi hafta ilerledikçe olasılığıda azalıyomuş. e dönmesse normal doğum şansımda olmycakk.bellkii eve çıkıncaa bi atak yaparr kuzucumm hem boy atar hemde dönüverir
günaydınn kızlarrr vee onların minikk yafruları oğluşumla öpüyoruz hepinizi.
geçen hafta doktora gittimm ve ne yazıkki oğluşum gene küçükmüş 7 gün kadarr. bidee ters duruyomuşş.napsamm normale çevirmek için bilmiyorum diyoruz amuda falan mı kalksamm o arada dönüverir. gerçi zaman varmış daha dönmesi için ama tabi hafta ilerledikçe olasılığıda azalıyomuş. e dönmesse normal doğum şansımda olmycakk.bellkii eve çıkıncaa bi atak yaparr kuzucumm hem boy atar hemde dönüverir
deryam ya arada bır şu uykularımızı değişsek ne güzel olur![]()
günaydın tülay..maşallah ne hamaratsın dyecektim ki vazgeçtim yemek vukuatıyla![]()
neyle yıkıyosun canım?makinede mi annem elde yıkamalısın diyo,,bende elde yıkayamam deyince ben gelince hallederiz diyo,,makine renklerini falan bozuyo die duydum da..
Büyük geçmiş olsunGÜNAYDIN KIZLAR
DEMET BUGÜN netleştirelim yeri
dün net gitti giremedim akşam yazcaktım size,ben artık her akşam bi makine yıkıyom çocuğun eşyalarını bi önceki gün yıkananları ütülüyorum bebek odamızı söledik ama 3 hafta içinde teslim etcekler acil falan dedim ama çok ta umurlarında:)))) bende dolapları beklemeden başlıyım dedim dolaplar gelince bi yerleştirmesi kalcak inş böle her akşam çalışırsam gelene kadar zaten bitiricem eşyaları
akşam ben ütü yaparken kocamda pırasa yemeğini doğradı sonrada tülay bu akşam pişirelim yarına dinlenir falan dedi 11de ocağa koydum o uyumuş bende uyumuşum kalktım bi ara akşımdaydı yemek ama uyku sersemi gidip yatakta yattım(( saat 3e doğru bir koku pırasaaaaaaaaaa yaniiiiiiiiiiiiiiiii kalktım hemen tencereyi cama çıkardım camları açtım öle uyumuşuz sabah evden çıkarkende bi koku vardı tabi sprey falan sıktım ama gidince yumuşatıcı kaynatcam çocuğunda yıkanmış çamaşırları vardı odada asılı onada sinmiştir kesin koku
((( neyseki henüz perdelerimi falan yıkamadım çocuğun eşyaları bitince temizlikçi çağırıp bende cam perde olayına başlıcam ama evim şu an yanık kokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bende farketmiyor diye biliyordum . Makinada yıkayacağım eğer tortu gibi bişey kalırsa bir daha durulamaya alacağım . Yumuşatıcı kullanacakmısınız kızlar ?günaydın tülay..maşallah ne hamaratsın dyecektim ki vazgeçtim yemek vukuatıyla![]()
Sağ ol tatlı annecikGÜNAYDINNNN KIZLARRRR HERKESE GÜZEL BİR GÜN OLSUN
Ben bu gecede uyuyamadım en son kalktım oturdum yatakta boşyere mucadele verecegıme oturayım barı dedim sonra 3bucukta tekrar yattım 6ya kadar uyumuşum
hoşgeldin cnm senınde hayırlı olsun bebişin
ay bende 3.de kudurdum sanırım dıger ıkısınde hıc oda süsletmemiştim ama bunda süsletecem yalnz hiç öyle nevresim takımı falan düşünmemiştimgerci varya yazık olabılır nevresım takımına lekelenebılır
cnm ben son 3aydır her haftaya nerdeyse 1 kılo alıyorum toplamda 13 kılo almışım ve 80 kıloyuda gördüm sonunda:84::84: aldıklarını da güle güle kullanmak nasip olsun tanem bebişin dogdugunda
oh demet ne güzel temız eve gececen temızlık derdın olmayacak hadı şimdiden hayırlı olsun kolaylıkla taşın inş
cnm cagırabılıyorsan tek camları silmeye kadın cagır temız temız astır tüllerinide doguma yakın yıne silinir nerden baksan daha 2bucuk ay var zaten doguma![]()
Merhaba hayırlı doğumlarMerhaba hanımlar burası ne güzel bir topikmiş böyle ve malaesef ben burayı biraz gec kesfettim ama bundan sora takip edicem:) herkese hayırlı doğumlar diliyorum:79:
Aynen koku moku duymam çok ağır uykum vargeçmiş olsun tülaycım,iyi ki size bişey olmamış,ben uyumuş olsaydım kalkamazdım bidaha,sabaha kadar hiç uyanmıyom,2 gündür daha gece kalkıp tuvalete gidiyom,bebiş büyüdüğünden idrarı sabaha kadar tutamıyom artık
İnşallah annesigünaydınn kızlarrr vee onların minikk yafruları oğluşumla öpüyoruz hepinizi.
Hohoooosağlık ocağına ben de dün gittim tansiyon,kilo ölçümü bi de aşı için diye,imza attım vurulmayacm diye,hamilelik nasıl gidiyo,süt içiyomusun,hiçbişey yemiyomusun nasıl kilo almadın,az ye sık ye,miğdeni çok doldurma,hangi hastaneye gidiyon,doğumu nerde yapcan,4 aydan sonra süt içmen gerekir,dedim hamileliğin başından beri içiyomaşı şöyle faydaslı böyle faydalı,tam olarak neden vazgeçtiniz,doğumdan sonra arayın mutlaka,tel. la konuşalım burda olmasanız da,doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyosun,bebeği ilk 6 ay mutlaka sütle besle,bi problemin bi sıkıntın var mı,daha neler neler...
![]()
geçmiş olsun tülaycım,iyi ki size bişey olmamış,ben uyumuş olsaydım kalkamazdım bidaha,sabaha kadar hiç uyanmıyom,2 gündür daha gece kalkıp tuvalete gidiyom,bebiş büyüdüğünden idrarı sabaha kadar tutamıyom artık
Bende varis vardı önceden şimdi iyice çoğaldılar bide ağrıyor . :84::84:ya bu arada karnımda kocaman kırmızı bi fay hattı oluşmuş çok kötü duruyo,vıcık vıcık vazelin sürüyom,bol su içiyom ama nafile,göğüslerimde önce minik kırmızı damarlar çıkıyo 2-3 günde beyazlaşıp kabarıyo,of çok gıcık,bacaklarımın üst bölgelerinde çatlak vardı zaten karın gerilince iyice derinleşmiş oyuk gibi duruyo resmen,karnım öyle büyüdü ki kendimi kocaman hissediyom,göğüslerim çok ağrıyo bu günlerde ve hızla büyüyokilo almadan böyle çatladım alsam nolurdu halim acaba,ve minik et benleri gittikçe rengi koyulaşıyo ve büyüyo off,saçlarım renksiz cansız,kirpiklerim kaşlarım azaldı ve tam 2 ay almadım kaşları da azcık çıktı,kuaför hatta bıyık ta var mı dedi,1 dk da bitti,kıl tüy kalmadı ben de seyrekleşti cansızlaştı sizde de böyle mi