2011 Aralık Anneleri

Ohh ohh Ankaradakıler cogaldı yuppiiiiiiiiiii:21::21:

Mşallah canım kızına ve sana :nazar::nazar: okudukca ben heyecanlanıyorum valla enfeksıyon onemlı degıl zamanla gecer takma kafanı kılosuda guzelmıs kuzucukun :nazar::nazar:yaa bende merak edıyorum babymın kılosunuuuu :5::5: drumun 2boyutlu oldugu ıcın ultrason aletı olcemıyoruz :44::44: 2hafta sonra gıdeyımde baska yerde bı baktırayım bende kılosuna merak edıyorum cokk :97::97:

bede gyno ferro sanol kullanıyorum en basından berı dr ayrıca hıcbır ılac eklemedı dogal yollardan alman daha iyi senin için dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten ne kadar az ilaç kullanırsak o kdr iyi içtiğimiz ilaçta b12 demir folik asit bir arada zaten :34:

Cnm sen nasıl alıyosun ferro sanolu, sabah aç mı... Bu arada nerde oturuyosun :61:

alıntı yaptım ama cıkmamıs yok bol su ıcıyorum ama neden oldu anlamadım arttırıyım bakalım ..

maşallah masal kızımıza:nazar::nazar::nazar:ya ben de çok merak ediyom boy ve kilosunu en son 19 ağustosta gitttim burdaki dr. a eylülün 10 unda da erzurumda devlet hastanesinde girdim orda boy kilo söylemedi dr. gününden 2-3 gün önce gözüküyodu kağıttaki sonuca göre,yüzü nasıl hiç bimiyom çok özledim kızımı çok,10 gün sonra gidecem daha çok var

ben de boyunu merak edıyorum doktorum artık kılosu onemlı dedı boyunu soylemıyoruz dedı ıyı dedım..

bakalım artık 15 gunde bır gorecegız iyi oldu :)

bugun 5 gun onde cıktı ..kasım sonu dedı yıne ama bakalım..

kasım 25ten sonra bekle dedı ..kısmet sen önce dogur ,ben korkuyorum :))

ya bırımızde tle numaraları olsa keske dogunrunca nasıl haber verıcez :52:

bende katılıyorum cnm tel nolarını versek aslında cok ıyı olur gercı benım sezeryan olacagı ıcın buyuk ıhtımal gunum saatım bellı olur :1::1: ayy dusununce heyecan oldumm :18::18:

sağol canım benim, inşallah :69::69: kara üzüm tavsiyeni dinleyeceğim...
suluhan ve çıkrıkçılar herşey çok harika.. bayıldım, çıkamadım oralardan, alamadım kendimi...:1::1::1:
kapı süsü için orda gördüğüm şeyler beni yapmakan vazgeçiremedi, orjinal şeyler yapmak istediğim için malzemeleri aldım da, bebek şekeri yapmaktan vazgeçtim, çıkrıkçılarda çok uygun bi yer buldum, zaten biblonun kendisi 1 tl orda bi kız vardı, çok ilgilendi bizimle, tül lavanta magnet filan alcaktım işte, kız ben yaparım isterseniz dedi, ve ne işçilik ne tül lavanta magnetin parasını almadı, yani yapılmış haliyle biblo fiyatına geldi.. o yüzden vazgeçtim yapmaktan. boşuna hem uğraşmış hemde diğer gerekli şeylere fazladan para verecektim.. sepetide yapıyor kız.. dur bakayım kartı vardı.. hmm Erdal Ticaret bijuteri çıkrıkçılar yokuşu no:31 miş.. aklında bulunsun...:80:
çok cici şeyler var :69::69::69:

Ay cnm adresi verdiğin çok ii oldu, ben de bi bakayım. yani tanesi 1 liraya mı geldi..

tesekkur ederız ..

amın ..

evet kılosu cok ıyı ,ben zaten en fazla 3 olsun kı kolay dogum yapabıleyım ıstıyorum .. :52:

annesı gıbı 2800 dogsa ya pırt dıye ıckıversın :)))
:1::1: hayırlısı olsun bakalım tatlımm Allah gonlune gore verır ınsallah

sağol canım benim, inşallah :69::69: kara üzüm tavsiyeni dinleyeceğim...
suluhan ve çıkrıkçılar herşey çok harika.. bayıldım, çıkamadım oralardan, alamadım kendimi...:1::1::1:
kapı süsü için orda gördüğüm şeyler beni yapmakan vazgeçiremedi, orjinal şeyler yapmak istediğim için malzemeleri aldım da, bebek şekeri yapmaktan vazgeçtim, çıkrıkçılarda çok uygun bi yer buldum, zaten biblonun kendisi 1 tl orda bi kız vardı, çok ilgilendi bizimle, tül lavanta magnet filan alcaktım işte, kız ben yaparım isterseniz dedi, ve ne işçilik ne tül lavanta magnetin parasını almadı, yani yapılmış haliyle biblo fiyatına geldi.. o yüzden vazgeçtim yapmaktan. boşuna hem uğraşmış hemde diğer gerekli şeylere fazladan para verecektim.. sepetide yapıyor kız.. dur bakayım kartı vardı.. hmm Erdal Ticaret bijuteri çıkrıkçılar yokuşu no:31 miş.. aklında bulunsun...:80:
çok cici şeyler var :69::69::69:
ayy supermıs bende bakayım yıne gıdeyımde verdıgın ıyı oldu adresı saol canım aklımızda bulunsun

Cnm sen nasıl alıyosun ferro sanolu, sabah aç mı... Bu arada nerde oturuyosun :61:

Canım ben tok karnına alıyorum bnm kuzenımde ac alıomus dru oyle daha faydası oluomusda ac karnına da mıdem alırmı bılmıyorum ben yenımahalledeyım canım

sımdılık acıl cıkmam lazım kızlar muhabbete yıne devam ederız arkadasım aradı aklımı celdı gıdeyımde bıraz yuruyus olsun optum sızıde

selam kizlaaarr.. sonunda okumayi bitrip yazmaya baslayabildim :))

inar80 hosgeldin canim...

canim gecmis olsun. stress yapmaman gerektikce bahaneler seni buluroldu yaww.. sana bol sabir ve sakinlik diliyorum. zor bir surec ama sakin kalarak atlatacaksin ins. hem bak inusilin de baslanmis belki biraz daharahat biseyler yersin bebis de daha ii beslenir. zor biliyorum ama takmamaya calis, olmadi deliye bagla bu bi kac ay :))

hehe.. benim iki ismim var... listede ayri ayri yerlerde duruyor, biri anyada biri konyada. bana 2 kere dua etceksiniz haberiniz olsun:))))

gecmis gitmis olsun canim. normalde ignelerde benim canim cok yanardi ama masallah diim bu 7 ayda ne kan aldirirken ne asilarda hic canim yanmadi. darisi dogumun basinaaaa...

canim sen de hosgeldin. ocak annelerinden toplu transfer var bugun :))
hakkaten ha şimdi de 100 tl açık verdim tövbeeeeee:47:

tesekkur ederız ..

amın ..

evet kılosu cok ıyı ,ben zaten en fazla 3 olsun kı kolay dogum yapabıleyım ıstıyorum .. :52:

annesı gıbı 2800 dogsa ya pırt dıye ıckıversın :)))

ya ben gibi pramatüre doğsa :1::1: 1 kg bile değilmişim ben :59:

Son düzenleme:
bugun kızımı gordum ya :))

kocaman olmuş Masal kız..1700 grm..ve en onemlısı sekerım düşmüş normal degerlere ulasmıs ..cok sevındım .

iri bebek dogurmak ıstemıyorum asla 4 cıvarı cok ürkütmüştü benı sekerım yuksek olsa bebegım ırı olsa ıdı sezaryan olucaktı ..

hala baş gelış,herseyım normal Allahıma bın şükür ..ama yıne nefeksıyon cıkmıs ıdrarda ..3 hafta once enfeksıyon cıkmıstı antıbıyotık ve tek ıcımlık doz kullandık sımdı yıne cıkmıs..cok sasırdım doktor yanma fılan var mı dedı yok dıyorum cok dıkkat edıyorum artık boyle tek kullanımlık dozlarla devam edıcegız dedı ..kanım yıne düşük..

artık 15 gunde bır gorüsecegız ..yarında temızlık var evde bebegın kıyafetlerını yıkayıp hazırlayacagım artık :)

bakalım az kaldı heyecan yaptım doguma ,kızıma yaklastıgımı anladım bugun :)

:nazar::nazar::nazar: KIZINA....

bede gyno ferro sanol kullanıyorum en basından berı dr ayrıca hıcbır ılac eklemedı dogal yollardan alman daha iyi senin için dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten ne kadar az ilaç kullanırsak o kdr iyi içtiğimiz ilaçta b12 demir folik asit bir arada zaten :34:

evet kesinlikle haklısın canım.. doğal beslenmek en güzeli bence de.. birde şimdi beyin gelişimi hızlanmış bebişlerimizin, folik asit de içeriyor olması çok güzel ..:69:

Anladım cnm, yaa ben ikisini de kullanıyorum da vitamini bırakmayı düşünüyorum dediğin gibi zaten içinde b12 var. peki cnm sabah aç mı alıyorsun ferro sanolu. eczacı bana öyle dedi ama midem de bir garip oluyo sabah sabah :31:
ewet aç almam gerekiyormuş, ikiye çıktı şimdi birde, akşamda öyle yapcakmışım.... ben de senin gibi kötü oluyorum diye,, sadece süt içtiğim saate getirmemeye çalışarak içiyordum ama aç olduğuma çok dikkat etmiyordum.. belki aç içmediğin için emilimi az olmuştur dedi doktorum.. birde içtikten sonra portakal mandalina önerdi.. portakal suyu iç biraz sonra dedi.. o da emilimini arttırıyormuş... aklında bulunsun..

Canım bebişine maşaallah.kan düşüklüğü zaten gebelikte en sık rastlanan durumlardan,kan ikimize birden yetmeye çalışıyor ve hacmi arttığı için oluyor.Düzelir inş,gönlünü ferah tut

inşallah canım, çok teşekkürler :69::69::69: haklısın , bedenlerimiz ikinci bir canlı meydana getirmeye çalışıyor.. Mucize meleklerimiz bizden alacaklar tabi, biz kendimize dikkat edeceğiz artık..

selam kıvırcık kızımın minik arkadaşları ve anneleri..:69::69::69::69::69:
bi kaç gündür yoktuk biz, ananede kaldık, hastane işlerini hallettik beraber..
bebeğim iyiymiş çok şükür.. :nazar::nazar::nazar: ama birazcık annesinden çalmış, annesini güçsüz düşürmüş... 10 gündür gyno ferro sonol kan ve demir ilacı kullanmamıza rağmen 10 günde kan değerim 12 den 11 e düşmüş.. bu biraz hızlı olmuş, doktor korktu çok hızlı düştüğü için.. ilacı günde 2 ye çıkardı.. ve kan yapıcı şeyler yemeye çalışıyoruz..
ama çok önemli değil bence toparlanırız yakında.. bebeğim iyiymiş ya önemli olan o.. :nazar::nazar::nazar::69::69::69:
birde küçük bir ön araştırma ve gözlem yapmak için ulusta sonuçlar çıkana kadar dün 3 saat kadar çıkrıkçılar yokuşu saman pazarı ve suluhan çarşısında gezdik anane ve halayla ... bide bebek şekerlerini seçip sparişini verdik... sepetinide seçtik.. çok keyifliydi bu bizim ilk alışveriş gezintimiz oldu.. :16::16: aslında ihtiyaç listesinin hepsini gidip cumartesi babamız izinliyken bi mağazadan almayı planlıyoruz, .çok uygun ve çok güzel geldi bize.. aslında bilerek gitmiştik ama dayanamadı halamız bize bi simli süslü küçük gelinlik gibi olan mevlit setinden aldı, bide tulum aldı.. ya öyle güzel şeyler varki... ilk alışveriş keyfini böylece tatmış olduk..:64::64:
ama tabi asıl suluhandan kendim yapmayı planladığım kapı süsü için malzeme aldım.. tüller, keçeler, çiçekler, kurdeleler daha neler neler aldık:) :66::66::66::66::66::66: dün akşamdan beri hevesle kapı süsünü tasarladığım gibi yapmak için sırt ağrılarımı filan unutup evi darmadağın etmiş bi şekilde çalışıyorum.. şimdiden çok az kaldı.. ve ben bile çok beğendim şimdiden.. normalde pek beğenmem de... bitsin fotoğrafını çekip teyzeleriyle de paylaşacacağız.. :42:
hep çok kısa kısa sürelerde forumu takip etme fırsatlarımız oldu .. o yüzden olanları çok bilmiyorum..
şöyle bi göz atayım yine gelirim..:69::69::69:
ama kapı süsünü bitirme heyecanıda var tabi..:1::1::1:

maşallah prensesine cnm..kan degerlerinde normale döner inş benimde hep düşük bakalım yarın yıne bakılacak ne durumda cok merak edıyorum:26:
bu arada kapı süsünü heyecanla beklıyoruz cnm bıtırır bıtırmez bızmle paylaş bende bebişime bişeyler hazırlayacam kendi el emegım olsun istiyorum:49:

bugun kızımı gordum ya :))

kocaman olmuş Masal kız..1700 grm..ve en onemlısı sekerım düşmüş normal degerlere ulasmıs ..cok sevındım .

iri bebek dogurmak ıstemıyorum asla 4 cıvarı cok ürkütmüştü benı sekerım yuksek olsa bebegım ırı olsa ıdı sezaryan olucaktı ..

hala baş gelış,herseyım normal Allahıma bın şükür ..ama yıne nefeksıyon cıkmıs ıdrarda ..3 hafta once enfeksıyon cıkmıstı antıbıyotık ve tek ıcımlık doz kullandık sımdı yıne cıkmıs..cok sasırdım doktor yanma fılan var mı dedı yok dıyorum cok dıkkat edıyorum artık boyle tek kullanımlık dozlarla devam edıcegız dedı ..kanım yıne düşük..

artık 15 gunde bır gorüsecegız ..yarında temızlık var evde bebegın kıyafetlerını yıkayıp hazırlayacagım artık :)

bakalım az kaldı heyecan yaptım doguma ,kızıma yaklastıgımı anladım bugun :)

sumakcım maşallah Masal'a hep bole guzel haberlerını al:16: o enfeksıyon kolay kolay yok olmuyor zaten cok sık tekrarlıyor bol su tüket.. sen ilk annelerden olacaksın kısmetse artık paylaşırsın tecrubelerını bız beklerken:1::1:

Evet canım benim de 2 ocak görünüyro,bence de öyle biz aralıkta kavuşuruz gibi geliyor bebişlerimize inş.

Canım inş sonuçlarınız iyi çıkar,insulini de kullancağına göre beslenmende düzene girer.

Hoşbulduk canım, bugün biz topluca transfer olduk,ocak topici kapancak bu gidişle
amin inşallah:18:

ablanda tam çözüm getirmiş yani:20::20::20:olurmu cnm ama sende yedin bitirdin kendini iyice çıkacak şekerin :27::27::27:cnm bi sakin ol babasının sonuçlarınıda alın inş bişey çıkmaz da rahat edersin yoksa bu kadar gerildin bebeğe zarar cnm gün doğmadan neler doğar du bakalım:71::71::71:
hee ben doğunca hem kıçına iki şaplak atcam hem de biraz özür dilicem snaırım:27:

Back
X