2011 Aralık Anneleri

Canım benim kendini üzme strese sokma yeter artık bak daha eşinin sonuçları çıkmamışki hem Allahın izniylede birşey çıkmayacaktır gönlünü ferah tut biraz olur mu :16::16:
of işte ben de kendimi öyle telkin ediyorum da habire gözlerim doluyo

gülmeyin

kafamı dağıtayım diye dün akşam ilk defa ütü yaptım saatlerce:26:

bugun 5 gun onde cıktı ..kasım sonu dedı yıne ama bakalım..

kasım 25ten sonra bekle dedı ..kısmet sen önce dogur ,ben korkuyorum :))

ya bırımızde tle numaraları olsa keske dogunrunca nasıl haber verıcez :52:

ben daha çok korkuyom banane banane önce sen,eşime diyom ya benim yerime sen doğursan sen güçlüsün korkmazsın,oldu diyo:60::60::60::60:

maşallah prensesine cnm..kan degerlerinde normale döner inş benimde hep düşük bakalım yarın yıne bakılacak ne durumda cok merak edıyorum:26:
bu arada kapı süsünü heyecanla beklıyoruz cnm bıtırır bıtırmez bızmle paylaş bende bebişime bişeyler hazırlayacam kendi el emegım olsun istiyorum:49:

sağol teyzesi.. öper seni prensesim kokulu kokulu :69::69::69:
inşallah normal çıkar canım senin de kan değerlerin merak etme, takma kafana... herşey iyi olacak inşallah..:16::16::16::16::16:
bende öyle aslında son hali için heyecanlanıyorum valla :69::69::69:
internetten bakıp bi kaç tane figürü örnek almıştım, hepsini birleştirdim, genel şeklini de kendim tasarladım, değişik oldu.. bitsin hemen paylaşcaz sizinle :69::69::69:
el emeği gibisi yok valla, heyecanımı anlatamam:52:

Sumak maşallah kızına hep böyle güzel haberlerini alalım Rabbiim koruusun meleklerimizii:nazar::nazar:

Nicko inş. insülinle dengelenir sen stres yapma..

Ocak annişleerii topiğimizi şereflendirmişler hoş geldiniz aramızaa:69::69:

Arkadaşlar bebişinize tulum, battaniye falan örüyo musunuz. İnternette çok tatlı modeller var ama anlayabilirsem başlıcm bi tane tulum oğlancığıma :6:

merhaba kızlar ve bebişler geçmişi okumadan bir merhaba diyeyim dedim
çoookkk uykum vaaarrr habire uyumak istiyorum yaaa noluyo bana

cnm senin kafan dağılmazsa sen bizim eve doğru bi gel ya bi sepet ütü var bekleyen:27::27:

ben hiç uyuyamıyorum :14::14:

nefesin mi daralıyo,kalbin mi çarpıyo çok kötü bişey o ya,bitek o zamanlar uyuyamıyom,bel ağrısından,yorgunluktan daha illet bişey ya,kansızlık ta çarpıntı yapıyo,sırt üstü falan yatma yan yat,ayaklarının arasına yastık al ayağının birini öne at,bel daha bi rahatlıyo o zaman,bi de yatmadan önce ılık bi duş al,benim gibi kanıt ı falan da izleme,ben izlemiyom artık,rüyamda cinayetlerle uğraşıyom yoksa

Son düzenleme:
nefesin mi daralıyo,kalbin mi çarpıyo çok kötü bişey o ya,bitek o zamanlar uyuyamıyom,bel ağrısından,yorgunluktan daha illet bişey ya,kansızlık ta çarpıntı yapıyo,sırt üstü falan yatma yan yat,ayaklarının arasına yastık al ayağının birini öne at,bel daha bi rahatlıyo o zaman

gece boyunca bi dolu pozisyon değiştiriyom artık hepsinde de sırtım ağrıyor.
Şöyle belimin biraz üstü kürek kemiklerinin hemen altı.işyerinde destek minderi kullanıyom ama ona rağmen fenayım.

gece boyunca bi dolu pozisyon değiştiriyom artık hepsinde de sırtım ağrıyor.
Şöyle belimin biraz üstü kürek kemiklerinin hemen altı.işyerinde destek minderi kullanıyom ama ona rağmen fenayım.

benim de bugünler de ağrıyo ama eve gidip sırt üstü uzanıyom biraz geçiyo,gece de dediğim gibi uyuyom hafifliyo

sanırım ben taşıyıcıymışım aynen babasına bağlı babasında yoksa bebik de sadece taşıyıcı olurmuş:18:

Çok geçmiş olsun Nicko'cum. Eşinde de bu hastalığın çıkma ihtimali bence yok gibi birşey. Bu kadar tesadüf olamaz. Kafana takma hiç. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Back
X