2011 Aralık Anneleri

selam kızlar

ocak anneleri topiki basmış :)) yeni gelen herkese HOŞGELDİNİZ diyorum :71:
:71::71:

Arkadaşlar bebişinize tulum, battaniye falan örüyo musunuz. İnternette çok tatlı modeller var ama anlayabilirsem başlıcm bi tane tulum oğlancığıma :6:

ben battaniye örüyorum. bitince resmini eklicem :))

benim bile var 8.5 saata yakın uyumuşum düşün

yaaa uyku :(( bende çok uyuyorum. Allahtan evdeyim çalışmıyorum. Allah çalışan hamilelere yardım etsin inşallah

aşkolsun kızlar ben yeni geldiğimde kimse bana hoşgeldin demedi:43:
şaka şaka:1: hoşgeldin ocak annesi:71:

sende Hoşgeldin canım :)) :71::71:

kızlar bende sürekli sarı akıntı oluyo ama koku falan yok. her dra gittiğmde ilaç verio dr ama bi türlü geçmio sizdede oluyormu

bende hep var akıntı. ama beyaz

kızlar doğumdan sonra ben sizleri merak ederim eminim sizde böyle düşünüyorsunuzdur sonrasında nerde buluşucaz acaba yine bu topiktemi :66:

buradan devam ederiz herhalde

destinacım buaralar arkadaşlarada söylüyorum şu doğum konusunda sanırım biraz psikolojimi bozdum çok korkuyorum ya aslında normal doğum yapmayı çok istiyorum sezaryandanda çok tırsıyorum :))))))) sürekli kafamda nasıl doğum yapıcam düşüncesi var ben ankara da yaşıyorum ama doğumum için istanbul a annemin yanına gidicem oradaki doktorumu bilmiyorum gidince onunlada bolca konuşucam ama şu normal doğum yapmanın avantajlarını bize anlatsan hani diyorum bende hırs yapsam da çatır çatır doğursam :34:

pamukcuğum sen normal doğum yapabilirsin. ben sana güveniyorum :)) şöyle düşün en fazla 10-15 saat sancı çekeceksin ve bebiş çıktığı anda sancı mancı bişey kalmıcak. ama sezeryan öylemi. bebişin doğduğu anda rahat rahat kucağına alamayacaksın, günlerce dikişlerin acıyacak :(( inşallah hiç bir problemimiz olmaz da normal doğururuz. bu arada mecburen sezeryan yapmak zorunda olan annecikler nolur bana kızmayın :(( inşallah sorunsuz atlatırsınız. ama pamuğada cesaret vermek gerekiyor :))

destinacım buaralar arkadaşlarada söylüyorum şu doğum konusunda sanırım biraz psikolojimi bozdum çok korkuyorum ya aslında normal doğum yapmayı çok istiyorum sezaryandanda çok tırsıyorum :))))))) sürekli kafamda nasıl doğum yapıcam düşüncesi var ben ankara da yaşıyorum ama doğumum için istanbul a annemin yanına gidicem oradaki doktorumu bilmiyorum gidince onunlada bolca konuşucam ama şu normal doğum yapmanın avantajlarını bize anlatsan hani diyorum bende hırs yapsam da çatır çatır doğursam :34:

en guzel yanlarından bırı cnm bebek kendı gelmek isıtedıgı zaman gelıyor hıc haberı yokken pat dıye bırılerı alıp cıkarmıyor :1:

sonra dogumdan sonra daha cabuk ayaga kalkabılıyorsun vucut kendını daha cabuk toparlıyor süt salgısı hemen gelmeye başlıyor ..

sezeryanda sanırım süt hemen gelmıyor bebege ılk olarak mama verıyorlar oysa normal dogumda hemen emzırebılıyorsun..

daha bır cok guzellıklerı var aklıma geldıkce yazarım cnm:49:

pamukcuğum sen normal doğum yapabilirsin. ben sana güveniyorum :)) şöyle düşün en fazla 10-15 saat sancı çekeceksin ve bebiş çıktığı anda sancı mancı bişey kalmıcak. ama sezeryan öylemi. bebişin doğduğu anda rahat rahat kucağına alamayacaksın, günlerce dikişlerin acıyacak :(( inşallah hiç bir problemimiz olmaz da normal doğururuz. bu arada mecburen sezeryan yapmak zorunda olan annecikler nolur bana kızmayın :(( inşallah sorunsuz atlatırsınız. ama pamuğada cesaret vermek gerekiyor :))

canımsın ya çok tşk ederim birilerinin beni doldurması gerekiyor doğum hakkında :))))))) evet sezaryanın öncesi kolay sonrası zor ama ben en çok kilo problemi yaşamak istemiyorum normal doğumda hemen spora başlayabilirz ama sezaryanın dikişlerinden dolayı hemen ayağa kalkamayız sen bana inanıyosun dimi yaparım :))))))

en guzel yanlarından bırı cnm bebek kendı gelmek isıtedıgı zaman gelıyor hıc haberı yokken pat dıye bırılerı alıp cıkarmıyor :1:

sonra dogumdan sonra daha cabuk ayaga kalkabılıyorsun vucut kendını daha cabuk toparlıyor süt salgısı hemen gelmeye başlıyor ..

sezeryanda sanırım süt hemen gelmıyor bebege ılk olarak mama verıyorlar oysa normal dogumda hemen emzırebılıyorsun..

daha bır cok guzellıklerı var aklıma geldıkce yazarım cnm:49:

sağol destinam senide sıkmıyorum dimi :)
ben evliliğimin ilk 2.5 ayı vajinusmusla uğraştım normal doğumun korktuğum en büyük yanı alttan muayeneler örneğin çatı muayenesi :18:
bunları beyinde öldürmem lazım ve kafayı yemem inşallah

canımsın ya çok tşk ederim birilerinin beni doldurması gerekiyor doğum hakkında :))))))) evet sezaryanın öncesi kolay sonrası zor ama ben en çok kilo problemi yaşamak istemiyorum normal doğumda hemen spora başlayabilirz ama sezaryanın dikişlerinden dolayı hemen ayağa kalkamayız sen bana inanıyosun dimi yaparım :))))))

inanmaz olurmuyum :)) sen doğumdan sonra buraya gelip doğum hikayeni yazacaksın ya, gör bak en rahat doğum yapmış annelerden biri olacaksın. yani benim içime öyle doğuyo valla. gaz vermek için söylemiyorum. sen ne zaman sezeryan desen ben üzülüyorum çünkü :((

inanmaz olurmuyum :)) sen doğumdan sonra buraya gelip doğum hikayeni yazacaksın ya, gör bak en rahat doğum yapmış annelerden biri olacaksın. yani benim içime öyle doğuyo valla. gaz vermek için söylemiyorum. sen ne zaman sezeryan desen ben üzülüyorum çünkü :((

desteğin okadar güzelki sana çokkkkkkk tşk ederim inşallah doğumdan sonra hepimiz buraya gelir normal doğumun çok güzel olduğunu yazarız :34: içine doğan olsun canım arkadaşım inşallah ya sezaryan diyorum ama kalpten diyemiyorum her ne kadar korksamda Allah büyük Allah yardımcımız olsun inşallah:54::54::54:

sağol destinam senide sıkmıyorum dimi :)
ben evliliğimin ilk 2.5 ayı vajinusmusla uğraştım normal doğumun korktuğum en büyük yanı alttan muayeneler örneğin çatı muayenesi :18:
bunları beyinde öldürmem lazım ve kafayı yemem inşallah

aşkolsun cnm nıye sıkasın kesınlıkle öyle düşünme ne zaman ne sorarsan bıldıgım kadarıyla cevaplamaya hazırım cnm:69:

çatı muaynesınden hıc korkma cnm ınan kolay bısey o zor deıl..
bu arada istersen bu lınke bır göz atabılırsın belkı faydası olabılır

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/238205-cok-kolay-dogum-yaptim.html

seplem hoşgeldin cnm:71:

aşkolsun cnm nıye sıkasın kesınlıkle öyle düşünme ne zaman ne sorarsan bıldıgım kadarıyla cevaplamaya hazırım cnm:69:

çatı muaynesınden hıc korkma cnm ınan kolay bısey o zor deıl..
bu arada istersen bu lınke bır göz atabılırsın belkı faydası olabılır

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/238205-cok-kolay-dogum-yaptim.html

seplem hoşgeldin cnm:71:

çok sağol destinam :54::54::54:
çatı muayenesi için içimi rahatlattın annemde sürekli normal doğum yap kızım diyordu biraz panikleyeceğimi anladı herhalde sen sezaryan yap kızım demeye başladı :)))))))) o verdiğin linki şimdi okucam canım böyle şeyler okumak iyi geliyor

cici anneler size bir şey sorayım fikrinizi almak isterim doğrusu.
ben kızımın adını Zeren Ay düşündüm nasıl duruyor ilk duyduğunuzda?

bugun kızımı gordum ya :))

kocaman olmuş Masal kız..1700 grm..ve en onemlısı sekerım düşmüş normal degerlere ulasmıs ..cok sevındım .

iri bebek dogurmak ıstemıyorum asla 4 cıvarı cok ürkütmüştü benı sekerım yuksek olsa bebegım ırı olsa ıdı sezaryan olucaktı ..

hala baş gelış,herseyım normal Allahıma bın şükür ..ama yıne nefeksıyon cıkmıs ıdrarda ..3 hafta once enfeksıyon cıkmıstı antıbıyotık ve tek ıcımlık doz kullandık sımdı yıne cıkmıs..cok sasırdım doktor yanma fılan var mı dedı yok dıyorum cok dıkkat edıyorum artık boyle tek kullanımlık dozlarla devam edıcegız dedı ..kanım yıne düşük..

artık 15 gunde bır gorüsecegız ..yarında temızlık var evde bebegın kıyafetlerını yıkayıp hazırlayacagım artık :)

bakalım az kaldı heyecan yaptım doguma ,kızıma yaklastıgımı anladım bugun :)

Kocaman bir maşallah Masal bebeğe:nazar: kanının değeri nedir,benimde 11.3 . hamilelikte normal 11-13 arası yeterli,ilacını ihmal etme dedi doktor,senin 11 den düşük mü??

Nerden anladın agladıgını sankı deprem oluyormus gıbı ıcınde demı ben bazen ole hıssedıorum o skeıldemı anlırsn merak ettım

evet canım aynen öyle birde geceleri hep aynı saatte vıkır vıkır hiç durmuyo eşimde diyo hatta saati geldiya ondan yaramazlık yapıyo diyo :))))))
geceleri uyku uyumucam herhalde anne karnında oynayan bebek doğdukdan sonrada öyle olurmuş derler ne kadar doğru bilemem ama bencede mantıklı

evet canım aynen öyle birde geceleri hep aynı saatte vıkır vıkır hiç durmuyo eşimde diyo hatta saati geldiya ondan yaramazlık yapıyo diyo :))))))
geceleri uyku uyumucam herhalde anne karnında oynayan bebek doğdukdan sonrada öyle olurmuş derler ne kadar doğru bilemem ama bencede mantıklı

ayy kıyamam benımkıde arada aglıor o zamn 2-3 sefer hıssetım o sekılde canım ya sonra sakınlesır annesı buyunce :D

çok sağol destinam :54::54::54:
çatı muayenesi için içimi rahatlattın annemde sürekli normal doğum yap kızım diyordu biraz panikleyeceğimi anladı herhalde sen sezaryan yap kızım demeye başladı :)))))))) o verdiğin linki şimdi okucam canım böyle şeyler okumak iyi geliyor

cnm mecbur kalınmadınkca sezeryana başvurulmamalı bence sezeryan mudahelelı dogum seklıne gırıyorkı oda ancak problemlı dogumlar ıcın gecerli bir dogum seklı..neden hıc bır problemın yokken daha ılk bebegınde hemen bıcak altına yatacaksın kı aslında suan ıcın bılınen herhangı bır sezeryan gerektırecek rahatsızlıgın olmadıgı için şükretmelısın yoksa bır cok anne normal dogum ıstemesıne ragmen mecburıyetten sezeryan oluyor.. normal dogumun bebek ıcınde okadar cok faydası var kı sırf anneye deıl yanı..

Evet düşükmüş keçiboynuzu pekmezi çok güzel kan yapıyor,denemeni tavsiye ederim,birde roka.

yıyorumm canım da o bende de fena kılo yapıyor :))

her aksam ıcıyordum bıraktım artık ..bulgur fılan yıyorum ama bakalım bugun yıne düşük cıktı.

yarın kızımın esyalarını yıkayacagım ütüleyecegım sonra da cantaya yerlestırecegım ..

hepsını yıkayıp dolabına sıfonyerıne dızsem bırsey olmaz dımı ..

Back
X