ben şimdi yedim :26::26::26::26::26:
canım bünyen kuvvetli değilse bayılırsn açlıktan bişey olmaz merak etme,ben hepsini geri kustm diye nasıl sevinmiştim o kadar saat aç kalamazdım çünkü,neyseki gerek kalmadı herşeyim normalmiş çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şimdi yedim :26::26::26::26::26:
50 lik ti benim ama cnm.. onda bile nette aç gidin diyordu.. herkes aç gidiyordu.. ben dr.a 3 kere sordum.. öle dedi.. bence dr. una güven ama yinede sen bilirsin cnm..
canım saol cevabın için..o modeli duymuştum ama fiyatı bayaa ucuk..300-400 arası bişey alabilirim sanırım..tefalin diğer kazanlılarında su akıtma olayı oluyormu hiç duydun mu?? bazı modellerde varmış ama hangilerinde bilemedm(
kızlar ikili bir koltuk (sofa-küçük çekyat) hayal edin.bej-açık hardal renginde.üzerine kırlent konusunda karasızım.uçuuuk pembe böle toz pembesi ile mor kırlentler aldım.ama mor yerine koyu gri kırlentle de değiştirebilirim ?offf kararsız kaldım yine ben.açık pembe-mor ikilisi mi,açık pembe koyu gri -vzon ikilisi mi??? yalnız sunu farkettim pembe -mor ikilisi baya soğuk renklermiş :)
de mi doktoruma güvenmem lazım ben de teyit ettirdim hafif kahvaltıyla git dedi aç karnına sağlıklı olmaz dedi
bitek bana demiyor ya bütün hastalarına diyodur sorun olsa çoktan olurdu de mi o da demezdi
bence koyu gri gıcık olur pembe de soluk kaçar,mor güzel olur
teşekkürler tatlımmmmm![]()
yalnız pembeyi almış bulunduk canım,morlarla kombin edicez artık.bazen kırlentleri değiştirmek odanın havasının değişimine yetiyo bile.ama dizayn yeteneği cok önemli işte.dünyanın en kararsız insanı olarak ben bu konuda cok iyi sayılmam.:)
teşekkürler tatlımmmmm![]()
yalnız pembeyi almış bulunduk canım,morlarla kombin edicez artık.bazen kırlentleri değiştirmek odanın havasının değişimine yetiyo bile.ama dizayn yeteneği cok önemli işte.dünyanın en kararsız insanı olarak ben bu konuda cok iyi sayılmam.:)
pembe nasıl bi tonda peki,yavruağzıya mı yakın,toz pembe mi,fuşya mı
ÇOOOOOK uçuk bir pembe şeker helva pembesi ama açık böyle.yanındaki mor da eflatun gibi.yani ikisinin karşımı lila tonlarını anımsatıyor.
BEN ŞAHSEN pembe-gri-vizon u tercih ederdim:)
bebeğim(oğluşum) bugun 31+1 gunluk oldu. ama mıde ekşimeleri ve yanmaları benı mahvedıyoo... oyle dayanılmaz kı anlatamam size.doktor rennie duo diye bir şurup verdi ama fayda görmedim. gün boyu çalıştığım için işim gereğide sürekli masa başındayım belkıde bundan kaynaklanıyor
bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız ne yapmam gerekir. biran önce bebeğimi kucagıma almak ıstıyorum kızlar.. gunler gecmek bılmıyor bu arada ben dogumumu sezeryan ıstıyorum normal dogumdan cok korkuyorum.rabbım herkesın bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.![]()
halimem cok sevindim ulaştıgına hadi güzelce dinlen bugun yarın yazarsın![]()
Canım agda konusunda bende kesınlıkle katılyıroum sana son dakıkaya kadar agdadan vazgecmeyı dusunmuyorum buyuk konusmayımda zaten agdaya gec basladım jılet vurupda tekrar basa donmek ıstemıyorum![]()
cnm benim çok çok tşk ederim. çok tatlı ve düşüncelisin:)
ya ben de ağdaya alışık diilim. 5 aylıkken zar zor gittim bir kere. acıdan ziyade utanıyorum diye kastım kendimi... şimdi de daha çok kasarım, bi de nerdeyse 7. ayım bitecek. kötü bişey olur diye çok korkuyorum. ama bi yandan da çok büyük sorunum var... göbeğimden göremiyorummmmmmmmnasıl edicez bilmem vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
geçmişi yine okuyamadım kızlar. bigün takip edemeyince sayfalar birikiyor. kaçırdıklarım illa ki vardır ama; dderya ve deryam geçmiş olsun... başka rahatsız arkadaşlarım varsa affedin lütfen... güzel günler diliyorum hepimize...
Eki Görüntüle 268136 Eki Görüntüle 268135 Eki Görüntüle 268137 Eki Görüntüle 268138 Eki Görüntüle 268141 kızlar bugün siparişini vermeyi düşünüyorum sizce en güzel hangisi?![]()