Eki Görüntüle 268136 Eki Görüntüle 268135 Eki Görüntüle 268137 Eki Görüntüle 268138 Eki Görüntüle 268141 kızlar bugün siparişini vermeyi düşünüyorum sizce en güzel hangisi?![]()
bence 2. :))))))
günaydın arkadaşlar
dün gece o kadar üzgündüm ki ve işin ilginç yanı açıklayabileceğim bi nedeni de yoktu üzüntümün,ama öyleki bi saat filan içimi çeke çeke ağladım hem bebişimi düşünüp üzüldüm hem de kendimi tutamadım ağladım.ama beni çok rahatlattı sanki içim boşaldı,çok melankolik oldum ben yaaaa:78:
park yatak içine ne kullansak filan diye konuşulmuş,bize de tezgahtar visco yatak önerdi onu aldık bizde,annem de şilte yapalım diyordu ama bana anlamsız gelmişti,herkesin annesi önerdiğine göre vardır bi hikmeti ben de annemi dinliyim bari
biz de 30+1 iz hiç yıkamaya başlamadım,odası geldi oğluşumun şu an havalandırıyoruz,mobilya kokuyor çünkü.ama ben de fazla geciktirmeden yapıyım diyorum ağırlaşıyoruz ve her geçen gün hareket etmek daha da güçleşiyor.
sumakcım çok önemli bi konuya değinmişsin,sancılar göğüs altından başlarsa ve ağrı kesici dinlenmeyle geçmezse önemli diye.sana katılıyorum çünkü rahim göğüs altına kadar büyüdü ve o tür ağrılarım benim de oluyor özellikle dün gece çok ağladım demiştim ya bazı kasılmalarım oldu tedirgin oldum ama hemen geçti..
valla cnm ne yalan sööleyeyim. ağlamak beni de rahatlatıyor. bugünlerde de zaten hiç tutamıyorum kendimi. bi saniye içinde burnumun ucu sızlıyor ve ardında gözyaşım dökülüyor

teşekkürler halime... ağda sorunu bende de var. bu yaşıma kadar hiç ağdacıya gitmemiş biri olarak, bu işi hep kendibi gelitorim halletmiş biri olarak çok kasılırım geliyor bana da. ama ben de göbeğimden göremiyorum artık!!!yani bildiğim bi ağdacı bile yok, o kadar yani!!! ama pzts günkü olaydan sonra, doktora hazırlıksız yakalandıktan sonra çok utandım
bişekilde halletmemiz lazım bu işi....
aynen cnm yaa... ağdacıya gidersen de baktın kasılıyorsun bıraktır hemen... burda ayna ve jilet fikri veren oldu. sanırım ben de onu denicem... yapabilirim inşallahh...:97::97::97: