kızlar minik kedimin videosunu izliyom,isteyen varsa özelden mail atayım,çok şeker yerim onu ben![]()
ben izlerim tatlışşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar minik kedimin videosunu izliyom,isteyen varsa özelden mail atayım,çok şeker yerim onu ben![]()
ben izlerim tatlışşşş![]()
Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?
çok geçmiş olsun canım 32. haftaya başlamışsın istersen izin al ve evde dinlen.
ben ilk hamilelikte ilk aylarda ağdaya devam etmiştim ama son aylarda dayanamadım. insan çok hassaslaşıyor. baktım ki yapamıyorum. jilete geçiş yaptım ama şu sorun oldu. ben jiletle de alamıyordum çünkü görmüyordum göbekten ve eşimden yardım istedim. ilk yardım ettiğinde çok utandım ve ağladım ne hallere düştüm diye ama o çok anlayışlı yaklaştı. bu şekilde doğum öncesi kıl macerasını tamamladık. şimdi de öyle olacak galiba. siz de bi düşünün. eşi anlayışlı olanlar durmasınlar yardım alsınlar... bu bebek sadece sizin değil dolayısıyla göbekten dolayı göremeyip de ilgililenemediğiniz durum da sadece sizin sorununuz değil. ben böyle düşünüyorum. hadi kolay gele.
kızlar selam nabersiniz
kocamın sonuçlarında kan sayımı normal çıktı çok şükür
onu dışında karaciğer enzimlerinde bişi kolesterol tsh falan da çıktı ama biz tabi şükrettik ki akdeniz anemisi değilmiş
onun dışında ibşi yok öyle canım sıkkın o kadar
aman iyi canım ya,tsh için ilaç kullanır,kolestrol için de,en azından ne var ne yok hepsi çıktı ve bebişinin tehlikesi yok,ben de şimdi geldim minik prensesimiz 1776 gr olmuşölçümlere göre 1-2 günde önde duruyo,dr. durumu çok iyi dedi,bel kasık kalça ağrısı normal,o kemik için de % 90 soğuk almışsndır,bi de erzuruma gitmiş gelmişsin hava değişimi olmuştur dedi,bebişin kafası hafif aşağıda,kan seviyem için ne yapıyosan doğru yapıyon devam et böyle dedi,hem suyu iyi,hem demiri hallettik çok şükür,kalsiyum-d vitamini yazdı,dedim gerek var mı ben düzenli olarak süt içiyom,olsun dedi,bebeğin artık daha çok ihtiyacı var bi zararı olmaz dedi,cd ye çekti kızımızı resmini verdi,aynı babası dedi
gülümserken de yakaladık cadıyı,bak annesi gülüyo şimdi dedi,çok mutlu oldum herşeyin yolunda olduğuna,o ağrılar için de doğrudur don atlet yatıyodum püfür püfür ondan oldu galiba,2 gündür kendimi sıcak tutuyom yavaş yavaş geçiyo
Evet kızlar, çektim gönderiyorum, nereye asacağımı bilemedim de ancak geldim
Yalnız size ekleyeyim artık dediğim için artık çektim ekliyorum ama eksiklerim bitmemiş daha
şöyleki, yavrusunu besleyen anne kuşun altında bi yuva olcak yumurtalarla.. sonra alttaki halkalara kızımın ismini ascam, tuana olcak galiba ama hala kararsız olduğumuz için yazmadımson olarak isim yazılcak halkaların her birinin üstünde birer hayvan vardı, ortadakine yaptığım maymun daha bitmemişti
onuda şimdi farkettim.. dediğim gibi yoğunum biraz fırsatım olmuyor
vee işte geliyoorr..
Eki Görüntüle 268214
canım mail adresini yaz ora göndercm
Yani canım sekerlerın uzerınde o ısım yazarken altında bıyıklı bır amcanın resmını dusunemıyorum mesela
ay cok şekersin yaaa![]()
kızlar selam nabersiniz
kocamın sonuçlarında kan sayımı normal çıktı çok şükür
onu dışında karaciğer enzimlerinde bişi kolesterol tsh falan da çıktı ama biz tabi şükrettik ki akdeniz anemisi değilmiş
onun dışında ibşi yok öyle canım sıkkın o kadar
Evet kızlar, çektim gönderiyorum, nereye asacağımı bilemedim de ancak geldim
Yalnız size ekleyeyim artık dediğim için artık çektim ekliyorum ama eksiklerim bitmemiş daha
şöyleki, yavrusunu besleyen anne kuşun altında bi yuva olcak yumurtalarla.. sonra alttaki halkalara kızımın ismini ascam, tuana olcak galiba ama hala kararsız olduğumuz için yazmadımson olarak isim yazılcak halkaların her birinin üstünde birer hayvan vardı, ortadakine yaptığım maymun daha bitmemişti
onuda şimdi farkettim.. dediğim gibi yoğunum biraz fırsatım olmuyor
vee işte geliyoorr..
Eki Görüntüle 268214
ya kızlar pazar günü caddede gördüm bi iki annede
çok beğendim ama çok pahalı diğ miiğğğğ
http://www.joker.com.tr/img/Prod/ST34515BR.GIF
gercekten hosmus farklı ne kadar ki goremedım ben fıyatını?
ay özelliklerinin oldğu link de burda
2.440 tl :18:
Stokke Xplory Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Canım maşallah kızınaaa cok şirinnsanırsam cogunlukla saklamıs yuzunu cadıı göremedim cok fazla
![]()
ay özelliklerinin oldğu link de burda
2.440 tl :18:
Stokke Xplory Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
ay kışlıkları cıkardım yerlestırdım fılan ,egılıp kalk derken mıdem agzıma geldı ya..
derya masallah canım kuzuna ,bızımkııler hemen hemen aynı gıdıyor benım kızda 5 gun once 1700 idi .. :)
yarışıyo bizim cadılar annesi,buarada ben 72.5 kilo çıktım,karnım toktu,demekki sağlık ocağındaki eksik tartmış 70di geçen hafta,bende nasıl artmamışım dedim,ultrasona göre 4 aralık diyo bana sana 2 aralık mı diyo,bakalım kim doğurcak önce![]()
maşallah kızınaaa
sağol canım geldiğimden beri başa alıp alıp izliyom,çok güzel bi duygu ya annelik