2011 Aralık Anneleri

slm kızlar.nasılsınız.:3::3:son aylar yavaştan artık ağrılar başlıyor.benimde tansiyon inip çıktığından doktorum ayakta fazla kalıyon o yüzden vücudun yorgunluğu kaldırmıyo dedi:37::37:.artık alıişverişi koçiş yapıcak.oğlumuda okula arkadaşlarıyla gidip gelicek.ilk defa gitmedim.çok üzüldüm.oda boynu bükük gitti.şimdiye kadar hep beraber gidip geldik.bugün ayrılmak çok zor geldi. :5::5:

Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?

çok geçmiş olsun.uzun yol yoruyodur.dikkat etmek lazım

çok geçmiş olsun canım 32. haftaya başlamışsın istersen izin al ve evde dinlen.

ben ilk hamilelikte ilk aylarda ağdaya devam etmiştim ama son aylarda dayanamadım. insan çok hassaslaşıyor. baktım ki yapamıyorum. jilete geçiş yaptım ama şu sorun oldu. ben jiletle de alamıyordum çünkü görmüyordum göbekten ve eşimden yardım istedim. ilk yardım ettiğinde çok utandım ve ağladım ne hallere düştüm diye ama o çok anlayışlı yaklaştı. bu şekilde doğum öncesi kıl macerasını tamamladık. şimdi de öyle olacak galiba. siz de bi düşünün. eşi anlayışlı olanlar durmasınlar yardım alsınlar... bu bebek sadece sizin değil dolayısıyla göbekten dolayı göremeyip de ilgililenemediğiniz durum da sadece sizin sorununuz değil. ben böyle düşünüyorum. hadi kolay gele.

eşim de yanımda diil ki cnm ya... yaşadığımız yerin sıkıntılarından dolayı kalkıp annemlere geldim... artık çözücez bi şekilde bu durumu da. çok saol fikrin için...

kızlar selam nabersiniz

kocamın sonuçlarında kan sayımı normal çıktı çok şükür

onu dışında karaciğer enzimlerinde bişi kolesterol tsh falan da çıktı ama biz tabi şükrettik ki akdeniz anemisi değilmiş

onun dışında ibşi yok öyle canım sıkkın o kadar

gözün aydın cnm...

aman iyi canım ya,tsh için ilaç kullanır,kolestrol için de,en azından ne var ne yok hepsi çıktı ve bebişinin tehlikesi yok,ben de şimdi geldim minik prensesimiz 1776 gr olmuş:nazar::nazar::nazar:ölçümlere göre 1-2 günde önde duruyo,dr. durumu çok iyi dedi,bel kasık kalça ağrısı normal,o kemik için de % 90 soğuk almışsndır,bi de erzuruma gitmiş gelmişsin hava değişimi olmuştur dedi,bebişin kafası hafif aşağıda,kan seviyem için ne yapıyosan doğru yapıyon devam et böyle dedi,hem suyu iyi,hem demiri hallettik çok şükür,kalsiyum-d vitamini yazdı,dedim gerek var mı ben düzenli olarak süt içiyom,olsun dedi,bebeğin artık daha çok ihtiyacı var bi zararı olmaz dedi,cd ye çekti kızımızı resmini verdi,aynı babası dedi:1::1::1:gülümserken de yakaladık cadıyı,bak annesi gülüyo şimdi dedi,çok mutlu oldum herşeyin yolunda olduğuna,o ağrılar için de doğrudur don atlet yatıyodum püfür püfür ondan oldu galiba,2 gündür kendimi sıcak tutuyom yavaş yavaş geçiyo

maşallah kızınaaa :nazar::nazar::nazar:

Evet kızlar, çektim gönderiyorum, nereye asacağımı bilemedim de ancak geldim :1::1:
Yalnız size ekleyeyim artık dediğim için artık çektim ekliyorum ama eksiklerim bitmemiş daha :1::1:
şöyleki, yavrusunu besleyen anne kuşun altında bi yuva olcak yumurtalarla.. sonra alttaki halkalara kızımın ismini ascam, tuana olcak galiba ama hala kararsız olduğumuz için yazmadım :17: son olarak isim yazılcak halkaların her birinin üstünde birer hayvan vardı, ortadakine yaptığım maymun daha bitmemişti :( onuda şimdi farkettim.. dediğim gibi yoğunum biraz fırsatım olmuyor:17::17:
vee işte geliyoorr.. :69::69::69:
Eki Görüntüle 268214

vallahi çok tatlı... ben de resim konusunda falan iyiyimdir ama dikiş olayına hiç girmedim. yapabilir miyim acaba diye bak gaza geldim şimdi :))))

tülay,demet ve handeye de gönderdim bende mailleri var,başka birileride var da adreslerden kim olduklarını çıkaramadm,eskisi de gelmiş arada pardon,diğer videoyu kabul etmiyo,uzun diye

ay kışlıkları cıkardım yerlestırdım fılan ,egılıp kalk derken mıdem agzıma geldı ya..

derya masallah canım kuzuna ,bızımkııler hemen hemen aynı gıdıyor benım kızda 5 gun once 1700 idi .. :)

ay gecmısı okudum ama aklımda kalmamıs hiç,

nıcko esının sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım canım

renkgelsınhayata cok guzel olmus kapı süsün ,becerıklısın baya :)

balmond cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne

unuttugum varsa affola ..

Canlar, bi fikir sadece, resim koymak şart değil, Hoşgeldin ..... (bebeğinizin adı ) yazıp çıktı alıp onuda koyabilirsiniz bence çerçevenin içine, ben onlardan alsam öyle yaprdım heralde.. hem kendi resimlerini koyamazlar,:1::1: hemde hatırlatır bebiş kendini :69:aslında sezeryan olacak olanlar doğum tarihini de yazabilirler, anne baba adıda olabilir :34:
bilmem öyle geldi aklımada paylaşayım dedim.. :64:[/QUOTE]

orijinal bi fikir hiç aklıma gelmemişti valla:34:

kızlar selam nabersiniz

kocamın sonuçlarında kan sayımı normal çıktı çok şükür

onu dışında karaciğer enzimlerinde bişi kolesterol tsh falan da çıktı ama biz tabi şükrettik ki akdeniz anemisi değilmiş

onun dışında ibşi yok öyle canım sıkkın o kadar

hadi gözünüz aydın canım bundan sonra da ınsallah bı sıkıntınız olmaz:69:

Evet kızlar, çektim gönderiyorum, nereye asacağımı bilemedim de ancak geldim :1::1:
Yalnız size ekleyeyim artık dediğim için artık çektim ekliyorum ama eksiklerim bitmemiş daha :1::1:
şöyleki, yavrusunu besleyen anne kuşun altında bi yuva olcak yumurtalarla.. sonra alttaki halkalara kızımın ismini ascam, tuana olcak galiba ama hala kararsız olduğumuz için yazmadım :17: son olarak isim yazılcak halkaların her birinin üstünde birer hayvan vardı, ortadakine yaptığım maymun daha bitmemişti :( onuda şimdi farkettim.. dediğim gibi yoğunum biraz fırsatım olmuyor:17::17:
vee işte geliyoorr.. :69::69::69:
Eki Görüntüle 268214

çok şeker olmuş canım maşallah ellerıne saglık:64:

ay çerçeve knusunda arkadşaım şöyle bişi yapmıştı

içine güzel maviş kağıtlara bilgisayar çıktısı tabi
işte merhaba ben ali bebek
eh aylardır beni bekliyordunuz işte geldim

kimine merhaba anneme bukadar zamandır destek olduğunuz için teşekkürler

bazısına tamam bütün ilgiyi üzerime alabilirim falan yazmışştı

hoşuma gitmişti ama genel olarak çerçeve vs gibi ev eşyalarından hoşlanmam o ayrı:27:

Canım maşallah kızınaaa cok şirinn :nazar::nazar: sanırsam cogunlukla saklamıs yuzunu cadıı göremedim cok fazla :17::17:

sağol teyzesi,ayaklarını suratına çekmiş,elleri kulaklarında nasıl duruyosa öyle,sonunda ayaklarını çekip yüzünü gösteriyo,diğer videoda daha net ama onu da göndermiyo

ay kışlıkları cıkardım yerlestırdım fılan ,egılıp kalk derken mıdem agzıma geldı ya..

derya masallah canım kuzuna ,bızımkııler hemen hemen aynı gıdıyor benım kızda 5 gun once 1700 idi .. :)

yarışıyo bizim cadılar annesi,buarada ben 72.5 kilo çıktım,karnım toktu,demekki sağlık ocağındaki eksik tartmış 70di geçen hafta,bende nasıl artmamışım dedim,ultrasona göre 4 aralık diyo bana sana 2 aralık mı diyo,bakalım kim doğurcak önce:52::52::52:

Back
X