2011 Aralık Anneleri

baya pahalıymış canım:53:
valla öyleymiş :18:

ayyyy yuhhh dicem ayıp olcek ama napayım:)))))
walla ben max. 600 TL düşünüyorum araba koltuğu ve bebek arabası ikili set
chicco ct 02 alıcam kısmetse
yok ya ne ayıp olcek

caddede yürürken tiğini beğendik eşim hemen yandna markasını okudu şimdi de baktım jokerde satılıyormuş
anam fiiyatını görünce şoka girdim

of aslında süper havalı ama yok yani imkanı yok o parayı ben veremem
verenin canına sağlık

yalnız bi ürkmedim değil geçen de bi yatak bepenmiştim o da 4.500 tl çıkmıştı hahaha
her elimi attığım bu fiyatlarda çıkarsa ben öyle ekonomik bi şekilde bu işi halledemem ha demedi demeyin:37:

ay cok şekersin yaaa:60::60:

O sEnin şekerliğin tatlışş teşekkür ederimm :17::17:

sağol teyzesi,ayaklarını suratına çekmiş,elleri kulaklarında nasıl duruyosa öyle,sonunda ayaklarını çekip yüzünü gösteriyo,diğer videoda daha net ama onu da göndermiyo

yerim ben onun ayacıklarını yavrum yaa nasıl cekmısse ayaklarını suratına yavruceklerın gırdıgı sekıllere bak kıyamam ben onlara :5::5:

Nickocum izninle bir yuhda benden tatlım hakkat yaww cok pahallıymısss ne gerek var o kadarınaa yazık gunah o paraya neler alınır :49::49:

$504cm.webp

Kızlarr oglusuma aldıgımız park yatak buu nasıl fıkırlerınızı alalımm lüffeeeen :9::9:

kızlar kaç kilo aldınız. 7-8-9 aylarda kilo çok hızlı artıyor diyorlar, doğrumu?

kızlar kaç kilo aldınız. 7-8-9 aylarda kilo çok hızlı artıyor diyorlar, doğrumu?

canım ben de tam kilo konusuna gelecektim. lafi ağzımdan almışsın :1:

ben tam 12 kilo almışım. bir fil gibiyim. 56 ile başladım şuan 68im.

bu arada derya kızına kocaman bi maşallah. allah nazrlardan saklasın.

balmondcuğum geçmiş olsun. iyi haberlerini bekliyoruz.

destinacığım koltukları takma kafana .hallolur. olmazsa başka koltuk alırsınız rengi sandalyelerine benzeyen falan.

unuttuklarım varsa özürrr.

canım ben de tam kilo konusuna gelecektim. lafi ağzımdan almışsın :1:

ben tam 12 kilo almışım. bir fil gibiyim. 56 ile başladım şuan 68im.

bu arada derya kızına kocaman bi maşallah. allah nazrlardan saklasın.

balmondcuğum geçmiş olsun. iyi haberlerini bekliyoruz.

destinacığım koltukları takma kafana .hallolur. olmazsa başka koltuk alırsınız rengi sandalyelerine benzeyen falan.

unuttuklarım varsa özürrr.

peki gerçekten ilk 5-6 ay az alınsa bile 7.aydan itibaren haftada 1 kilo alındığı vs doğrumu? snein 12 kilonun dağılımı nasıl oldu aylara göre?

valla öyleymiş :18:

yok ya ne ayıp olcek

caddede yürürken tiğini beğendik eşim hemen yandna markasını okudu şimdi de baktım jokerde satılıyormuş
anam fiiyatını görünce şoka girdim

of aslında süper havalı ama yok yani imkanı yok o parayı ben veremem
verenin canına sağlık

yalnız bi ürkmedim değil geçen de bi yatak bepenmiştim o da 4.500 tl çıkmıştı hahaha
her elimi attığım bu fiyatlarda çıkarsa ben öyle ekonomik bi şekilde bu işi halledemem ha demedi demeyin:37:

kaliteden anlıyosun demek şekerim yapacak bişi yok:)))

çok güzel cnaım bende aynı 504 modelin kırmızı grilisini alıcam inşallah.

iyi günlerde kullanın cnaım.

Canım cok tesekkur ederım daha ıyısı senın bebısıne olsun ınsallahh valla bende toplamda 6kılo aldım gecen hafta 1kılo farketmısım gercekten dedıklerı gıbı 7aydan sonra cok alınıyor sanırım kılolar yedıklerımıze dıkkat etmekte fayda var

ben de 10 kilo aldım toplamda ama ilk aylarda çok hızlı almıştım zaten
şimdi dikkat ediyorum ve son bir ayda 1 kilo aldım sadece
dikkat etmek şart bence yoksa son aylarda bebişin de hızla büyümesiyle korkunç rakamlara ulaşırız Allah korusun

ben de toplam 11 kiloaldım malesef:31:üstelik aşırı bi yeme durumu filan olmadı.ilk üç ayda 1,5 kilo almıştım ama 4,5,6 . aylar coştum şimdi yin eii gidiyoruz,bakalım nasıl taamamlıycaz ben zaten kilolu hamile kalanlardanım 69la başlamıştım:31:

ya kızlar pazar günü caddede gördüm bi iki annede

çok beğendim ama çok pahalı diğ miiğğğğ

http://www.joker.com.tr/img/Prod/ST34515BR.GIF

ben de bununla jane rider arasında kalmıştım ha bi de concord vardı unutmadan :) jane rider ödüllü ve bebek için en rahat edebileceği arabaymış(süspansiyon geyikleri vs :) ) tavsiye ederim,bi de eglenceli yani.annem almasaydı büyük ihtimal kurdeşen dökerdim alana kadar :)))

Back
X