2011 Aralık Anneleri

yaa banada sanki zaman hiç geçmiyor, hiç 30 lu haftalar olmayacakmış gibi hala daha 28+ lardayım:95:

Geçer canım geçer bır bakmısız kı son haftalarımızdayız ıyıce heyecan sarmıs bızı :18::18:

Meraba fistiklarrr

Simdi aldiklarima baktimda kizimin olasi gaz sancilari icin aci elma yagini bile almisim ne tedbirli bir kariyim ben ya

Valla takdır ettım senı tedbırlı annecık

Ayy cnm ya senın bı hazırlıgın kalmamıs bız daha bebıse gardolapla sıfonyer alıcaz :44::44nu gelmesı fln ancak 20gunu bulur daha hıcbırsey yıkamadım utulemedım gardolap almadıktan sonra yıkasam ne yıkamasam ne bıran once dolap ısını halletmemız lazım Canım bu arada ındırımdeydı tupperın catal kasıgı ben 10tlye aldım aklında bulunsun

bende nuk dan gördüm ogün ama son dakka alırım dedim :)
sevi bebe file minder ben aldım sumak tavsiye ederim ama okadar yoğun naftalin gibi kokusu var içerisinde minderli sanmıştım ama küçük küçük tanecikler var ama hoşuma gitti tabikide benimde file minderim var küvetim yok istanbul a gideceğim için ordakini annem alır burdakinide ben alırım

cook teşekkur ettim demetcim kızımda bende seni cook öpüyoruz

maşallah bebişine cnm şekeride hiç takma inş 100luk yuklemen normal cıkar stres yaparsan artar..hayırlı sonuçlar al inş cnm

cok güzel cnm ıyı gunlerde dagıtın inş..ben kendim yapacam inş yapmasını oyalanmasını seviyorum zevklı oluyor bizim gelinin bebegıne yapmıştım bızde lavanta koymuştuk süsü bozulmasın diye biblo bebeklerle süsledik arkasınada magneti buzdolabımda duruyor kapı süsüyle sepetinide bır ara eklersen seviniriz cnm

güzel haberlerini al inş tülaycım

valla senin abarttıgını yıkayıp yıkayıp bitmeyen ütülerinden anlıyoruz
kayınvalıden de dogumda hedıye takar belkı artık oda kıyafet almasın zaten

Eki Görüntüle 268809 Eki Görüntüle 268810

canım park yatagımız ve travel setımız bunlarr

cok güzeller cnm ıyı gunlerde kullanın inş

Abavvvv 31. haftamıza girmişizzzzz

Meraba fistiklarrr

Simdi aldiklarima baktimda kizimin olasi gaz sancilari icin aci elma yagini bile almisim ne tedbirli bir kariyim ben ya

valla bravo cnm sana ya sen artık gün sayabılırsın herşeyin tamam

cnm sen 32yi doldurup 33 e başlıyorsun maşallah ya ilk annelerden olacaksın ne güzel

kızlar acil yardım inanılmaz başım ağrıyo hapda yok ewde.ağrı midemi bile bulandırıo o kadar şiddettli sabahtan beri ne olur bana bişeyler önerinnnnn yardımmmmm

kızlar acil yardım inanılmaz başım ağrıyo hapda yok ewde.ağrı midemi bile bulandırıo o kadar şiddettli sabahtan beri ne olur bana bişeyler önerinnnnn yardımmmmm

ben böyle durumlarda minoset içiyorum ama bilmem ki napsan gözlerini kapat uzan yat bıraz cnm belkı ıyı gelır

yok benim dietim 2 saatte bir yenen cinsten

ekmek pirinç makarna vs yok kesinlikle
onun dışınd akahverengi ekmek günde 5 dilim mesela
sabah 2 öğlen 1 akşam 2

ne zaman ekmek yesem 170leri geçiyor mesela

yemesem eksik kalıyorum aç kalıyorum bebek gelişemiyo

meyve mesela günde 5 porsiyon

doktor dedi ki öncelik bebek
onun alması gereken herşeyi alacaksın

şimdi sabah akşam insülin vuruyorum bana mısın demio

mesela ilk akşam 22.de vermişti insülini
20 dk sonrasında ara öğün yaptırdı
peynir ekmek domates salatalık falan

biberon almak isteyenlere bir tavsiye chicco nun anne memesine birebir benzeyen kauçuk uçlu bir biberonu varmış
ablamın bebişi hiçbir emziği biberonu tutmadı ablam işe başlamak zorunda olduğu için biberon alması şarrtı sadece bu dediğim biberonu aldı bebiş
deneyebilirsiniz siz de

aldık canım ben de bayaaa bi baktım twiste ama ağır oldugundan cesaret edemedim quinny zapp xtra aldım maxi cosi anakucağıyla birlikte , daha doğrusu aldırdım kv

Valla takdır ettım senı tedbırlı annecık

hehehe sagol canim

valla bravo cnm sana ya sen artık gün sayabılırsın herşeyin tamam

sagol canim aslinda caktirma bende kendimle gurur duydum yavvv .ya hersey tamam sayilirda en onemli sey kizimin araba seti eksik.yani bebek arabasi anakucagi oturagi falan.3 lu setler var ya.Ondan alicaz.Ama dogum parasini bekliyoruz.O yatinca hemen alicaz.Cunku cok pahali burda nerden baksan 400 euro vericeksin en az.Allahtan dogum parasi var.Ikinci cocukta 150 euro kesiliyorlar ama hic yoktan iyidir.Ilk cocukta 1000 euro yatirmislardi.Bunda 850 euro yatircaklar bakalim.Onu alalim ondan sonra aliriz geri kalan ifak tefek eksikleri...

Son düzenleme:

Canım nasıl bır agrı bu bas agrısı mıgrenın fln varmı onun agrısı mı bı doktoruna ara sor ıstersen benım drum soylemıstıde cok sıddetlı bas agrın olursa benı ara dıe

aldık canım ben de bayaaa bi baktım twiste ama ağır oldugundan cesaret edemedim quinny zapp xtra aldım maxi cosi anakucağıyla birlikte , daha doğrusu aldırdım kv

Baktım cnm hemen ınternetten ıyı gunlerde kullansın mınnakınn ıyı yapmıssın alsınlar tabı ne gune duruolar babaanne dede olacaklar desteklerı olsun bızımkıler daha bı cop almadı boyuna anneme laf yetıstırıo alacak tabı dıe kadın travelsetını bırde park yatagını aldı onun dısında daha ıvır zıvır bırsuru sey alacak tabı dıo sende elını at cebıne olmazsa bak sınır oldum sımdık aldıgı bı takım onuda her seferınde soyluo

selam kızlar biliyorsunuz biz lefkoşadayız iş gereği ama buranın şartları iyice germeye başladı ve anklarada doğurma kararı aldım şimdi yardımınıza ihtiyacım var ankarada etimesgut civarlarında özel hastane önerilerinizi bekliyorum. semt önemli değil gerçi... özellikle yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bi hastane varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim malum bebeğe kalbinde problem olabilir dediler yoğun bakım ünitesi olması çok önemli

migren yokda dün gece sabaha kadar uyumadım sinüzt vardı normalde

Canım drunun numarası varsa bı ara sor bence basagrının seklını ve ne yapman gerektıgını danıs o yonlendırır senı cunku benım drum cok sıddetlı bas agrın olursa benı ara mutlaka dedı senınde dun gece hıc uyutmamıs cnm baksana arayıp sormanda fayda var

Canım semt onemlı degıl dıyorsan ben medıcanada dogum yapmayı planlıyorum ve her yonden tam tesekkullu bır hastane dedı drum bebek yogun bakım unıtesıde var sende ıyıce bı arastır sor ona gore karar verırsın

Kizlar bu arada dogum icin keyfi sekilde sezeryani tercih eden bayanlari cesaretlerinden dolayi tebrik ediyorum.Yani bugun iki tane sezeryan hikayesi dinlendim midem kalkti.Aci disinda herseyi hissediyormussunuz bu nasil is yaa nasil onu tercih edersiniz anlamiyorum.Simdi aklim cikiyo kizim ters donerde normal dogum yapamazsam diye. :18::18::18:

hayatim senle cok ortak yanimiz varyaaaaaa:)))))))))
bende cok sasiriyorumdaaa
burdakilerin dusuncesi cok guzel hamileleik normal bir olaydir normal yollada tamamlanmalidir
benim kizimda donmemis dahaaaaa

tulayuzuncum senin düzeldi di mi şeker maşallah
ekmek falan yio musun peki neler yiosun bi yazarbilir misin snaa zahmet

benim düzelmiyo da insüline rağmen

YAZIYIM TABİ CNM

bugünü yazıyım mesela sabah kocam ekmek arası peynir domates biber yapmış bana sütle birlikte onu yedim ama ekmeği 2 dilim kadar düşün 2 saat sonra ölçtüm tokluk 90 çıkmış

11 de meyve yiyom armut yedim bugün ama baya büyüktü

öğlen yemeğinde bulgur pilavı vardı 4-5 kaşık düşün tepeleme onu yedim onu yiyom diye hiç ekmek yemedim 2 adet köfte yedim büyük tabak salata yedim 3 bardak ayran içtim 2 saat sonra tokluk 102 bu da süper

4 te meyve yiyom 1-2 çeşit de yediğim oluyo

akşamları evde ne varsa akşamları pek ölçmiyorum akşamlarım stres olmadığından olağan seyrediyodu zaten geçen hafta sağlık ocağına gittim dün o da şaşırdı zaten geçen hafta günde 6 kez ölçüyodum delirmiş drun dedi senin böle bi durumun yokki dedi bana haklı da zaten baksana değerlerime ölçmek bişey değilde zaman tutuyosun bilmem ne uğraştırıyo insanı yani

böle işte darısı başına cnm inş en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…