yaa banada sanki zaman hiç geçmiyor, hiç 30 lu haftalar olmayacakmış gibi hala daha 28+ lardayım:95:
Meraba fistiklarrr
Simdi aldiklarima baktimda kizimin olasi gaz sancilari icin aci elma yagini bile almisimne tedbirli bir kariyim ben ya
bende ,ya nuk ya dr browns alacagım aklımda var zaten model gıdıp alacagım..
anne gogus ucuna benzeyen var ondan
tupperdan bende baktım gercekten cok sekerler yarın bakayım olmazsa bende tupperdan alacagım :)
yarın bakalım neler alacagım
bı de kuvetımızın ıcıne fılemız yok ama onu sevı bebe'nın mınderınden alacagım cok amaclı ..
bunları alınca bıtmıs olucak nıhayet..
hafta sonu da yıanıp ütülenecek ,cantam hazırlaancak ..
32.haftaya gırıyorum artık
tupperdan bende baktım gercekten cok sekerler yarın bakayım olmazsa bende tupperdan alacagım :)
bı de kuvetımızın ıcıne fılemız yok ama onu sevı bebe'nın mınderınden alacagım cok amaclı ..
destina78
fatmacim nasilsin
hayatim 2 hafta icinde kavusursun lindorcholatedene ok gonderdim
afiyet bal seker olsun ä
fistigima lop lop et olsun:))))))))))
ewet canim 2 gun icinde iniyor ve kglerinden 200-300gr dusuyorlar..
kizlar kiyafet alirken fazla abrtmayin bebekler ilk 6ay cok cabuk buyuyorlar 0-3 ayi hic almasaniz daha iyi sadece 2-3tane yyeter yani okadar...
Arkadaşlar merhaba,
Bi kaç gündür giremiyordum işyeri yoğundu,dün de hastanede idim.
Sabahtan beri fırsat buldukça geçmişi okuyorum,ama hala bugüne gelemedim maşaallah kaynatmışsınız.
Dün 50 lik yüklemem yüksek çıktı ona biraz canım sıkkın.Yarın 100 lük yükleme yapılcak dua edin nolur.
50 lik 157 çıktı,
Bebiş iyiymiş çok şükür teyzeleri,1310 gr ,37 cm olmuşuz.
1 hafta önden gidiyoruz bakalım.
Bizden haberler böyle,
Ben geçmişi okumaya gidiyom,
Kendimi dersten geri kalmış çocuklar gibi hissediyom hepsini okumayınca
kızlar herkese merhaba. ben de bugun dışarı çıkıp bebek şekeri ve sepeti, kapı süsünü sipariş ettim. allahtan bi arkadaşın tanıdığı vardı. şekerleri 1 tlye hem de magnetli yapcak. içine de şeker koymayalım, lavanta koyalım artık böle yapıyoruz dedi. millet şekeri yemek için açıp sonra da atcak dedi. ben de tamam dedim. kapı süsü leylekli olandan . şekerden 50 tane sipariş verdim. şeker kapı süsü ve sepete tam 100 tl verdik. çok uygun oldu. şekerlerin arkasına da hoşgeldin eylül bebek yazcak. çok güzel.Eki Görüntüle 268793 şekerimiz bunun sadece deniz kabuğu olmayan hali. nasıl?
bu arada park yatakların içine viscolex dediğiniz şey süngerimsi bi yatak mı? ben park yatağın içine ortopedik yaylı yatak yaptıracağım. ablam öyle yaptırmıştı. çok da iyi olmuştu. sonuçta oda yaptırana kadar nerden baksan 3-4 sene park yatakta yatırırım ben onu:)
benimde 1 hafta kaldı ama ben dayanamayıp yarın dra gitcem kendi druma değilde yakın bi yere:))) NEDENİ İSE benim şeker çok olağan seyrediyo yükselmeler falan kalmadı şimdi delimi bu kız diceksiniz ama hareketleri de çok değil sanki ben bi göriyimde geliyim yarın sabah en iyisi dua edinde bi sorun olmasın şeker de çıksa deeeerrttt inse dert bana he
kızlar ben bu alışveriş konusunun galiba b..unu çıkarmışım bende 0-3 arası en az 15 6-9 arası belki 20 tulum vardır diyim size anlaşıldı niye sıfırı tükettiğim kocamdan para istiyom ilk kez hiç böle olmamıştım bütüüüünn kenarda köşede neyim varsa gitti ama ben seneye yaz içinde çok aldım tulum hariç o yüzdendir inş görcez gerçi onlarıda kaç kez giycekler... ya benim kayınvalidemler bişey almıcak galiba dün kocama diyom beni alışverişe götürmiceklermi onlar biliyo senin herşeyi hallettiğini dedi hadi yaaaaaa hallettiysek yine sormaları lazım değil mi mesela puset dedim ben beğendim bari onu alsınlar dedim ama kocam diyemez ben belki bi an bulur derim ama dememle kalıyom bazen amaaann alırım ben kendim canım sağolsun çalışıyımde kimseden de bişey istemiyom
Abavvvv 31. haftamıza girmişizzzzz
Meraba fistiklarrr
Simdi aldiklarima baktimda kizimin olasi gaz sancilari icin aci elma yagini bile almisimne tedbirli bir kariyim ben ya
kızlar acil yardım inanılmaz başım ağrıyo hapda yok ewde.ağrı midemi bile bulandırıo o kadar şiddettli sabahtan beri ne olur bana bişeyler önerinnnnn yardımmmmm
yok benim dietim 2 saatte bir yenen cinstencanim senin yeme duuzenin nasil dr sana diyet vermedimi
benimde oyleydi hatta insuline baslayacakdim ki diyettle hersey yoluna girdi hayatimdan bikac seyi cikardim gunluk seker olcmemede gerek kalmadi haftada 2 kere yapiyorum diyette devammm
yemene cokamacok dikkat etmelisin 7den sonradabisey yememelisin...
Canım aldır valla soyle yuzsuzluk yap ben oyle yapıcam sahsen kendı annem dunyanın seyını aldı bebısımıze travel setını park yatagını extra 500e yakın alısverıs yaptı hem bebege hem bana kayınvaldemde durmus dıokı yapacak tabı ilk ve tek torunu parayı napacak dıo (annem calısıo da) lafa bak seytan durtuo bır kez daha oyle derse agzının payını ver dıe dehadı hayırlısı sabredıorum bakalım ne demek yapacak mecbur mu onun torunuysa senın neyın resmen sacmalıo onun ustune esımde dedı sızde artık bır mısılleme yapıp gardolabını alırız dedi iyikide soyledıı aa alırız oglum nıe almayalım dıo zaten aldım ben daha neler alırım dıo aldıgıda bır takım yazlık pantolon tısort bu kdr ayıp yaa bak bu konu acıldı gerıldım sımdı lafa gelınce oglunu yere goge koyamaz alsınlar canım ya bırak boylesıne yapmazsan kabahat
Cok tesekkur ederım kızlar daha ıyılerı sızın bebıslerın olsun huzurla mutlulukla uyusunlar ıclerınde ınsallah
Sumakcım bende twıstı gorunce yapıstım kaldım cok pratık ve kullanıslı geldı bana kaldırıp ındırmesı rahat zarıf bır model
Evet canım kraft twıst almadıysan henuz bebek arabası tavsıye ederım cok kullanıslı tabı bıraz fıyatı farklı
Valla takdır ettım senı tedbırlı annecık
valla bravo cnm sana ya sen artık gün sayabılırsın herşeyin tamam
kızlar acil yardım inanılmaz başım ağrıyo hapda yok ewde.ağrı midemi bile bulandırıo o kadar şiddettli sabahtan beri ne olur bana bişeyler önerinnnnn yardımmmmm
aldık canım ben de bayaaa bi baktım twiste ama ağır oldugundan cesaret edemedim quinny zapp xtra aldım maxi cosi anakucağıyla birlikte , daha doğrusu aldırdım kv
migren yokda dün gece sabaha kadar uyumadım sinüzt vardı normalde
selam kızlar biliyorsunuz biz lefkoşadayız iş gereği ama buranın şartları iyice germeye başladı ve anklarada doğurma kararı aldım şimdi yardımınıza ihtiyacım var ankarada etimesgut civarlarında özel hastane önerilerinizi bekliyorum. semt önemli değil gerçi... özellikle yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bi hastane varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim malum bebeğe kalbinde problem olabilir dediler yoğun bakım ünitesi olması çok önemli
Canım semt onemlı degıl dıyorsan ben medıcanada dogum yapmayı planlıyorum ve her yonden tam tesekkullu bır hastane dedı drum bebek yogun bakım unıtesıde var sende ıyıce bı arastır sor ona gore karar verırsın
sağol tatlım hemen araştırıyorum
Kizlar bu arada dogum icin keyfi sekilde sezeryani tercih eden bayanlari cesaretlerinden dolayi tebrik ediyorum.Yani bugun iki tane sezeryan hikayesi dinlendim midem kalkti.Aci disinda herseyi hissediyormussunuz bu nasil is yaa nasil onu tercih edersiniz anlamiyorum.Simdi aklim cikiyo kizim ters donerde normal dogum yapamazsam diye. :18::18::18:
tulayuzuncum senin düzeldi di mi şeker maşallah
ekmek falan yio musun peki neler yiosun bi yazarbilir misin snaa zahmet
benim düzelmiyo da insüline rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?