Topigimiz hayirli ugurlu olsun .saglikli hamilelik gecirirsiniz insallahhbende bu ay hamis olursam cok cok sevinirimm sizinle beraber bu yolu tamamlarimm tabii ilk once hamile olmam lazim degilmii
Hayırlı olsun çok sevindim senin adına.darısı tüm istiyenlerinin başına canım allah tamamına erdirsin...
Vayybee konuyu görünce şaşırdım doğrusu...daha dün ekim anneleri topine yeni yene gelenler oluyordu. kasımda bitmiş aralık başlamışşş. Hay maş.. terfi ettik desenize
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. Rabbim kucaklarımıza almayıda nasib etsin inş.
oyyy hoşgeldinizzz, geçen yıl bu zamanlar biz de aynı heyecanı yaşıyoduk, şimdi büyüdüler de agu bugu yapıyoruz, ne güzel yaa. Sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inşallah
merhaba kizlar bndee aralik annesi olacagim insallah su anda 2haftalik hamileyim daha yeni ogrendim...insallah mutlu huzurlu saglikli bir hamililik gecirir ve sagsaglim bebegimizi kucagimaza aliriz
evettt işte bende burdayımmm...allah izin verirse bizimde muhtemel doğum tarihimiz 1 aralık....
ben acmayı düşünüyodum topik arkadaşım benden önce davranmışş..
herkezin bebişi hayırlı uğurlu olsunn..sağlıklı 9 ay diliyorum herkeze...
Topigimiz
hayirli ugurlu olsun .saglikli hamilelik gecirirsiniz insallahhbende bu ay hamis olursam cok cok sevinirimm sizinle beraber bu yolu tamamlarimm tabii ilk once hamile olmam lazim degilmii
çok duygulandımm çokkkkk
benimde beklenen doğum tarihim 6 aralıktı amaa bebeğim 14 kasımda geldiiii
şimdi şuann yanımda sesler çıkartıyorr
sizlerinde inşallahhh bebeklerinizii kucağınıza aldığınızz güzel haberleri okuruzz
hadi hayırlısı inşallahhh canımm..en kısa zamanda senide görelim aramızda..Topigimiz hayirli ugurlu olsun .saglikli hamilelik gecirirsiniz insallahhbende bu ay hamis olursam cok cok sevinirimm sizinle beraber bu yolu tamamlarimm tabii ilk once hamile olmam lazim degilmii
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh..tek duam bu sağlıklı kucakalmak...hoş geldiniz aralık anneleriallah sğlıkla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin...
tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi naip etsin..çok duygulandımm çokkkkk
benimde beklenen doğum tarihim 6 aralıktı amaa bebeğim 14 kasımda geldiiii
şimdi şuann yanımda sesler çıkartıyorr
sizlerinde inşallahhh bebeklerinizii kucağınıza aldığınızz güzel haberleri okuruzz
keşke bekleseymişimöğrendikten sonra hesapladım ve bekledim 2 gün belki birisi açar diye , baktım açak kaçan yok , ben açayım bari dedim yoksa her ne kadar muh.doğ.tar. 2 aralık olsa da kasım da gelecek benim mercimek
hayırlı olsun hamileliğin , sağlıklı bir süreç dilerim ..
evettt işte bende burdayımmm...allah izin verirse bizimde muhtemel doğum tarihimiz 1 aralık....
ben acmayı düşünüyodum topik arkadaşım benden önce davranmışş..
herkezin bebişi hayırlı uğurlu olsunn..sağlıklı 9 ay diliyorum herkeze...
Başlığı görünce duygulandım ve geçen seneye gittim.
Vay be 1 yıl nasılda geçmiş geçen sene bu zamanlarda daha henüz hamile olduğumu öğrenmemiştim ve öğrendikten ağustos ayı sonuna kadar günlerim bulantı ve kusmakla geçmişti.
Ve oğluşumu 3 hafta erken gelmesiyle birlikte 3 aralıkta kucağıma almıştım ve kuzucum şimdi kocaman oldu.
2011 aralık annelerinin sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini dilerim rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
selam canim haklisin bnde hata yazmam lazimdi oraya asilama ile olddu canim benim 2haftalik kan testlerimde oyle cikti arti gordum bile pirinc tanesi kadardi..anlayacagin asilamalarda oluyor...
Gamzeli kızz canım hamişmisinnnn? Allah tamamına erdirsin canım inş. bu sefer Allah bebişini bağışlar canım. Çok mutlu oldum senin adına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?