2011 Aralık Anneleri

cnm siz bi ön izleme yapın o zaman:) fikirlerinden sonra bizde değerlendirelim... ya bana nisan gibi istanbuldan ablamın eltisinden oda gelecekti ama şimdi kızının yatağını değiştirmişler yavaş yavaş demişler.. o yavaş yavaş ın süresi belli değil ve ben belirsizlikten nefret ediyorum.. o yüzden eşimi iknaya da çalışıyorum.. oda lazım bize.. eğer istanbula gidip sepeti alırsam sen azından 1-2 ay sonrada alabilirim odayı ama sepeti alamazsam park yatağımı kurcam ve acilen dolap vs.. gerek duyacam.. ama park yatağı kaldırıp oda yatağını kullanmak isşteiyorum.. offf.. beğendiklerim hep 3 bin tl civarında:(

canım ben özelcandan aldım oda takımını da,içinde büyüyen yatağı,şifonyer,oyuncak dolabı,kitaplık gibi raf gibi bi aparatı,3 kapılı ve oldukça yüksek kocaman dolabı,uyku seti,abajur ve tavan abajuru 2100 tl.kalitesi de çok ii inşallah memnun kalırız.inşallah sen de gönlüne yatan en güzel mobilyayı bulursun.tavsiye ederim kurulumda filan da hiç sorun yaşamadık.:64::64::64:

canım ben özelcandan aldım oda takımını da,içinde büyüyen yatağı,şifonyer,oyuncak dolabı,kitaplık gibi raf gibi bi aparatı,3 kapılı ve oldukça yüksek kocaman dolabı,uyku seti,abajur ve tavan abajuru 2100 tl.kalitesi de çok ii inşallah memnun kalırız.inşallah sen de gönlüne yatan en güzel mobilyayı bulursun.tavsiye ederim kurulumda filan da hiç sorun yaşamadık.:64::64::64:

cnm çok uyguna almışsın yaw:) taksit yapıyorlarmı?

canım benim kız 3 ay yan yattı,28. haftada kafası hafif aşağı dönüktü,31+2 de kafası kanala gimiş gözüküyodu,ama geri dönebilir de 36. haftaya kadar dönebiliyo bbebişler,kendini nasıl rahat hissederse öyle duruyolar,bizim cadının topukları kafasının üzerindeydi mesela,elleriyle kulağını,ayaklarıyla suratını kapatıyodu:1::1::1:ultrason cihazı ses dalgası yayıyo ya sesten rahatsız oluyo galiba kociş diyo bizim kızın kulağı yokmu hiç göremedim:60::60::60::60::60:

yaa inşallah benimki de döner artık yavaştan, az kaldı hazırlasın kendini doğuma:9:
kafası tam göğüs kafesimin altında çok bastırıyo bazen nefesimi kesiyooo :52:

slm kızlar,
doğru söylüyosunuz..normal doğum istiyoruz belki hepimiz ama şartlar neyi gerektirecek Allah bilir..normal doğum tabiiki normal olanı ama ondada epizyotomi var..kesiliyoruz yani bi şekilde..sezaryan dikişi kadar olmasa da dikişli olunuyo..ayrıca doğum eylemi beklenen sürede gerçekleşmezse onca saat sancı çektikten sonra sezaryana alınma ihtimali de var..
bana da dr.larımdan biri sezaryan gibi görünüyo senin durumun dedi..o zamandan beri araştırıyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum artık..en azından 38. haftada alınır bebek..ablam,eltim,görümcem hep sezaryan oldular..diğerlerininki genel anestezi oldu ama ablam epiduraldi..normal doğum yapmış gibi aynı gün kalktı ayağa..kayınvalidesi refakatçi kalmıştı ben ona mı refakat ettim o mu bana anlamadım demişti..:52:
yani uzun lafın kısası..
herkesin doğum öyküsü farklıdır..bence hiçbirinden korkmayalım..sezaryan da dünyanın sonu değil..sonuçta by-pass değil yanii bi batın kesisi o kadar..:nazar::nazar::72:

Zaten sezeryanda da epırudal kolay oluyormus canım genel anestezıde sıs oluyormussun ayılmanda bıraz zaman alabılıyormus hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyorum ben kızlar tabıkı hepımızın gonlu normalden yana ama bızım hesaplarımız ayrı drlarınkı ayrı bırazda drlara guvenmek sart :20::20:
Bu arada sızlere bısey sorcam kızlar gorumcem gecen sezeryanda da rahım kesılıomus gıbı zırvaladı kendı normal dogum yaptı bnm sezeryan ıhtımalım buyuk ya aa sezeryandada rahım kesılıomus bılmıomuydun dedı bana :44::44: bende tabıkı sok oldum ılk defa ondan duyuyorum boyle bırseyı bılen varmı aranızda :47::47:

cnm siz bi ön izleme yapın o zaman:) fikirlerinden sonra bizde değerlendirelim... ya bana nisan gibi istanbuldan ablamın eltisinden oda gelecekti ama şimdi kızının yatağını değiştirmişler yavaş yavaş demişler.. o yavaş yavaş ın süresi belli değil ve ben belirsizlikten nefret ediyorum.. o yüzden eşimi iknaya da çalışıyorum.. oda lazım bize.. eğer istanbula gidip sepeti alırsam sen azından 1-2 ay sonrada alabilirim odayı ama sepeti alamazsam park yatağımı kurcam ve acilen dolap vs.. gerek duyacam.. ama park yatağı kaldırıp oda yatağını kullanmak isşteiyorum.. offf.. beğendiklerim hep 3 bin tl civarında:(

Tamam canım bız bı gezınelım bakalım duruma gore degerlendırme yaparız :1::1:orada pazarlık ıhtımalı yuksek bılıosun eger kocısını ıkna edebılırsen uygun fıyatlardaki takımlara bakarsınız :34::34: dedıgın gıbı belırsızlıkte kalmak da zor Allah bılır ne zaman bosalacak oda ınsanlarda tuhaf basta verıcez dıolar heveslenıosun sonra kem kum edıolar :47::47: kıymete bınıo sanırım :47:

Zaten sezeryanda da epırudal kolay oluyormus canım genel anestezıde sıs oluyormussun ayılmanda bıraz zaman alabılıyormus hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyorum ben kızlar tabıkı hepımızın gonlu normalden yana ama bızım hesaplarımız ayrı drlarınkı ayrı bırazda drlara guvenmek sart :20::20:
Bu arada sızlere bısey sorcam kızlar gorumcem gecen sezeryanda da rahım kesılıomus gıbı zırvaladı kendı normal dogum yaptı bnm sezeryan ıhtımalım buyuk ya aa sezeryandada rahım kesılıomus bılmıomuydun dedı bana :44::44: bende tabıkı sok oldum ılk defa ondan duyuyorum boyle bırseyı bılen varmı aranızda :47::47:

Tamam canım bız bı gezınelım bakalım duruma gore degerlendırme yaparız :1::1:orada pazarlık ıhtımalı yuksek bılıosun eger kocısını ıkna edebılırsen uygun fıyatlardaki takımlara bakarsınız :34::34: dedıgın gıbı belırsızlıkte kalmak da zor Allah bılır ne zaman bosalacak oda ınsanlarda tuhaf basta verıcez dıolar heveslenıosun sonra kem kum edıolar :47::47: kıymete bınıo sanırım :47:

cnm bildiğim kadarı ,ile el makhum rahmide kesicek.. kesmeden bebeği nereden çıkarıcak mantiken:)

herkese merhaba... bugün çok şükür çok güzel geçti... önce randevumuz vardı. cnm kızımı gördüm. herşey yolunda dedi doktorum. sonra da alışveriş yaptık. sanırım biraz da kendimi kaybetmiş olabilirim :))) ama hepsi o kadar güzel ki insan dayanamıyor.

chicco nun bebek arabası ve anakucağı takımı kampanyaya girmişti. 700 liralık ürün 550 lira. kararsız kaldım almakta ama sanırım dayanamayıp tekrar gidip alıcam. bir de aventin pompasını aldım. şimdi ki eksiğimiz benim lohusa gecelik takımım ve kızımın kozmetiği... Rabbime bize bugünleri gösterdiği için o kadar şükrediyorum ki anlatamam... en kısa zamanda hepsinin fotoğrafını çekip size de göstericem:)))

bizden haberler bu kadar... öpüyoruz hepinizi...

iyi akşamlar kızlar yoğunluktan 2 gündür yoktum.nasılsız.herkez iyidir inş.bende bugün hastane çantamı hazırladım.kızımın hastane kıyafaetlerini,battaniye sini yıkadım bir makine çamaşır çıktı yaaww.hacı şakirin granül sabunu nu bingonun bebiş için özel olan yumuşatıcısını kullandım.evimin her yanı bebk kokuyodu.diğer kıyafetlerini doğumdan sonra yıkıyacam.
aysuncum bebeklerin gelişimini doktorum 28 haftadan sonra haftada 200- 250 gr aldıklarını söylemişti.bundan sonra annede haftada 1 kilo alırmış.

öğrenmek istediğim buydu teşekkür ederm canımm :49::49:

HALİMEM;gelmişsin alışverişten hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde giydirmek nasip olsun inş..resimlerini isteriz ama:21::21:

tşk ederim cnm. dün tam randuman alamamıştım ama bugün acısını çıkardım. çok zevkliymiş gerçekten. gökten para yağsa da ben de gidip alışveriş yapsam :) :1::1::1:

herkese merhaba... bugün çok şükür çok güzel geçti... önce randevumuz vardı. cnm kızımı gördüm. herşey yolunda dedi doktorum. sonra da alışveriş yaptık. sanırım biraz da kendimi kaybetmiş olabilirim :))) ama hepsi o kadar güzel ki insan dayanamıyor.

chicco nun bebek arabası ve anakucağı takımı kampanyaya girmişti. 700 liralık ürün 550 lira. kararsız kaldım almakta ama sanırım dayanamayıp tekrar gidip alıcam. bir de aventin pompasını aldım. şimdi ki eksiğimiz benim lohusa gecelik takımım ve kızımın kozmetiği... Rabbime bize bugünleri gösterdiği için o kadar şükrediyorum ki anlatamam... en kısa zamanda hepsinin fotoğrafını çekip size de göstericem:)))

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inş.

Eki Görüntüle 269226

kızlar beğendiğimiz oda.. avizesi-halısı-ve sepet hariç/ yatak ve uyku seti , dolaptaki süsler dahil 2900 ??? bunu ben çok istiyorum:)

Canım oda cok guzelmıs gercekten neredeymıs bu Ankarada mı ama bıraz fıyatı tuzlu gıbı yaaa :44::44:

Canım ozelcanın ınt sıtesınde var mı pekı aldıgınız oda takımı bızde bır gorsekk :17::17:

cnm bildiğim kadarı ,ile el makhum rahmide kesicek.. kesmeden bebeği nereden çıkarıcak mantiken:)

Canım ama normal dogum gıbı bı kesım mı olacak benım aklım ermedı bu ıse gobek delıgının altından kesecekler sezeryanda Allah Allah valla kafam karıstı :44::44:

Canım hadı gozun aydın bebısıne de maşallah annesiiii :nazar::nazar: Aldıklarınızıda iyi günlerde kullanın heyecanla görmeyi beklıyoruzzz :52::52:

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inş.

Canım oda cok guzelmıs gercekten neredeymıs bu Ankarada mı ama bıraz fıyatı tuzlu gıbı yaaa :44::44:

Canım ozelcanın ınt sıtesınde var mı pekı aldıgınız oda takımı bızde bır gorsekk :17::17:

Canım ama normal dogum gıbı bı kesım mı olacak benım aklım ermedı bu ıse gobek delıgının altından kesecekler sezeryanda Allah Allah valla kafam karıstı :44::44:

Canım hadı gozun aydın bebısıne de maşallah annesiiii :nazar::nazar: Aldıklarınızıda iyi günlerde kullanın heyecanla görmeyi beklıyoruzzz :52::52:

tşkler teyzeleri :))))

göbek deliğin,in altından dediğin yer... tam bikini bölgesinin üstü canım.. o kadar aşağıdan kesecekler yani..

evet canım şimdi baktım da varmış:1:arabalı takım diye geçiyo ama burda göründüğünden daha güzel burda oyuncak dolabı görünmemiş,şifonyeri de yandan o da görünmemiş sayılır,içine verdikleri uyku seti funnababydi.burda 2499 diyor fiyatını ama bize 2100 e verdiler belki taksitli olunca öyledir.

evet canım şimdi baktım da varmış:1:arabalı takım diye geçiyo ama burda göründüğünden daha güzel burda oyuncak dolabı görünmemiş,şifonyeri de yandan o da görünmemiş sayılır,içine verdikleri uyku seti funnababydi.burda 2499 diyor fiyatını ama bize 2100 e verdiler belki taksitli olunca öyledir.

Canımmmm ben bılıyorum yaa o takımııı ulus ozelcanda gorduk bızde annemle cok begenmıstıkk helekı karyolasının ustundekı trafık ısaretlerı fln cok hosumuza gıtmıstıı ama ıste bızım oda kucuk olunca mumkun degıl sıgması ıyı gunlerde kullansın canım bebısınnnn guzel bı secım olmuss Allah mutlu saglıklı huzurlu kullandırmayı nasıp etsınn :71::71:

ben düz beyaz istiyorum.. veya krem. çünkü. 2 bebek niyetim var o olaki kız olursa aynı odayı ona da kullanmak niyetindeyim. o yüzden öle erkek figürlü şeylere bakmıyorum:)

aksesuarları değişir en azından sadece:) bir yerden acilen para çıkması lazım:)

ben düz beyaz istiyorum.. veya krem. çünkü. 2 bebek niyetim var o olaki kız olursa aynı odayı ona da kullanmak niyetindeyim. o yüzden öle erkek figürlü şeylere bakmıyorum:)

aksesuarları değişir en azından sadece:) bir yerden acilen para çıkması lazım:)

biz oda yapmayacagımız ıcın sadece gardolap ve sıfonyer alıcaz cunku odamız cok kucuk oturma odamızı bosaltmayıda bız goze alamıyoruz buyuk ıhtımal bızımkıde beyaz olur dedıgın gıbı aksesuarlarla tamamlarız maksat bebısın oda gorunumu olsun :34::34: Canım bı sayısal iddaa falan mı oynasan ki bakarsın cıkar :1::1:

Back
X