2011 Aralık Anneleri

ahh cnm her epiduralde baş ağrısı olmuyor... bende epiduralle ameliyat oldum daha önce migrenim vardı bide epidural yüzünden ağprınca camdan atmak istedim kendimi.

eğer anestezici epidural i doğru kanala aktaramazsa baş tutuormuş.. bilgin olsun.. beninmle aynı ameliyatı olan 5 kişi daha vardı.. 3 ü başka anestezici ile ameliyat olmuştu 3. gün hastaneden çıktılar.. ben 8 gün yattım. 9 şişe serum yedim ağrım için düşün yani..

bende hastane den çıktıktan sonra ilk gece kızımı bırakıpta tekrar hastane de yattım:43: 3 şişe serumdan sonra kendime geldim ama su içmekte çok önemliymiş ben çok az içiyodum:26: inşallah bebişlere tecrübelendik artık bi daha böyle sıkıntılar yaşamayız :69::69:

he mesela yanim.. sen nerden aldn cnm?

kızlar şeyimi biri içeriden resmen tırnaklıyor.. böle bişi yaşayan varmı??

evet:1::1::1:hayırlı olsn senin bebişte dönmüş,benim kasıklarım,çatı kemiklerim,belim kalçam hatta baakklarım ağrıyo geceleri uyumak işkence oldu,gündüz de belim ağrıyo:5::5:

evet:1::1::1:hayırlı olsn senin bebişte dönmüş,benim kasıklarım,çatı kemiklerim,belim kalçam hatta baakklarım ağrıyo geceleri uyumak işkence oldu,gündüz de belim ağrıyo:5::5:

canım yaa inan bende aynı durumdayım bizim yaramazında kafası sağ yandaymış sağ tarafım çok fazla ağrıyo:14: sürekli yastıklarla uyuyabiliyorum özellikle sırt ve bel ağrıları artık çekilmez duruma geliyo:43: çok geçmiş olsun:69:

cnm benim bebek doğum pozisyonunda zaten dr. umuz gösterdi... sırtıını sola yaslamış.. sağ tarafta ayakları hiç durmuyor futbolcu olacak herhalde:) .. elleride göbeğimin altında işte.. acaba mı dedim tırnağı falanmı geldi.. bilemedim yani:)

kızlar benim bebişte sol tarafımda yan gibi birşey ,dönme aşamasında dedi doktorum ,inşallah döner diyorum oğlum 32. haftada dönmüştü ,normal doğum yapmıştım ,dönmezse sezeryan oluyor diye çok tırsıyorum ,bende epiduralle normal doğurdum ve 1 saat sonrası gezdim ,bir gün sonrası eve geldim evde temizlik yaptım ,küvet falan cifledim :1: inşallah bundada rahat olur ,bol su tüketmek önemli bir de hareket etmek lazım ben 1 saat duruyordum 15 dk yürümüştüm doğumdan sonra ,

Son düzenleme:
canım yaa inan bende aynı durumdayım bizim yaramazında kafası sağ yandaymış sağ tarafım çok fazla ağrıyo:14: sürekli yastıklarla uyuyabiliyorum özellikle sırt ve bel ağrıları artık çekilmez duruma geliyo:43: çok geçmiş olsun:69:

sağol canım sana da,benim de o sağ kemik çok ağrıyo,bazen yerden kalkamıyom yemekten sonra kociş elimden tutup kaldırıyo,tut tut yine ayrıldım diyom:1::1::1: kasıklarım da ağıryo 2 gündür kolay doğurcan rahat ol sevin diyom kendimi rahatlatıyom:1::1::1:

kayınvalideni yakına taşısanızda senin evinde çocuğun düzeni bozulmadan baksa daha ii olmazmı senin için cnm??

YA aslında benim evde bakcaktı ama kayınpederimde bize gelip kalcak düşünüyorum da ben biraz takıntılıyım mutfağıma kocam bile girip yemek yapsa(ki daha dün kavga ettik bu yüzden) sorun çıkarabiliyorum benim evimde ben herşeyi yapmak zorunda kalcam, onlar bende kalırsa eğer, yemekleriydi çaylarıydı çaylarının yanına bişeyleriydi derken çocuğu pek görebilicemi sanmıyorum ama sadece 40-45 dk yolu çekerim gittiğimde yemek hazır olur yerim yemeğimi alırım çocuğumu otururum hatta gezmeye bile giderim ama kendi evimde onlar olunca durum değişir :(((

netice artık kendi evimde bakılmasını istemiyorum orda baksın ben giderim zaten cumaları kocam alır çocuğu eve getirir c.tesi pazar p.tesi de süt izni 3 gün ben bakarım salı sabahttan yine babaneye geçer :((( inş ii fikirdir bu yaptığım

YA aslında benim evde bakcaktı ama kayınpederimde bize gelip kalcak düşünüyorum da ben biraz takıntılıyım mutfağıma kocam bile girip yemek yapsa(ki daha dün kavga ettik bu yüzden) sorun çıkarabiliyorum benim evimde ben herşeyi yapmak zorunda kalcam, onlar bende kalırsa eğer, yemekleriydi çaylarıydı çaylarının yanına bişeyleriydi derken çocuğu pek görebilicemi sanmıyorum ama sadece 40-45 dk yolu çekerim gittiğimde yemek hazır olur yerim yemeğimi alırım çocuğumu otururum hatta gezmeye bile giderim ama kendi evimde onlar olunca durum değişir :(((

netice artık kendi evimde bakılmasını istemiyorum orda baksın ben giderim zaten cumaları kocam alır çocuğu eve getirir c.tesi pazar p.tesi de süt izni 3 gün ben bakarım salı sabahttan yine babaneye geçer :((( inş ii fikirdir bu yaptığım

cnm .. deneyecen görecen .. belki iyi fikirdir belki değildir.. artık hakkımızda hayırlısı olsun walla ne dim.. bizde. k. validemi yakına taşıdık.. o ve eşimin kardeşi olcak akşam yemelklerinde. sonra giderler zaten:)

ama tabiki kadın hem çocuğa bakacak hem hem ev işi hem yemek işi beklyemem ondan.. çalışıyor olsamda iyi kötü bir yemelk ya da ev işi yapmam lazım.. 60 yaşında hangi birine yetsin:) hoş hiperaktif ama olsun ayıp olur hem.. hem önemli olan çocuğuma ii bakması :)

cnm .. deneyecen görecen .. belki iyi fikirdir belki değildir.. artık hakkımızda hayırlısı olsun walla ne dim.. bizde. k. validemi yakına taşıdık.. o ve eşimin kardeşi olcak akşam yemelklerinde. sonra giderler zaten:)

ama tabiki kadın hem çocuğa bakacak hem hem ev işi hem yemek işi beklyemem ondan.. çalışıyor olsamda iyi kötü bir yemelk ya da ev işi yapmam lazım.. 60 yaşında hangi birine yetsin:) hoş hiperaktif ama olsun ayıp olur hem.. hem önemli olan çocuğuma ii bakması :)

BENİMKİ ii bakcana eminim ama ben çok yemek yapmadığımdan kendi karınları doysun diye mutfağa girmek isticektir bana kalırsa onları doyuramam çünkü hehehehe inş en geç yaza kadar üst katlarına bana şöle 1+1 çatı katı yapsalar süper olur diyorum bu evimi de kapatmam h.içi de gider orda kalırım ama sanırım her zamanki gibi paraları yok bende beklicem kendim yapmıcam şimdi öle bi işe girişmek en az 15-20 bin lira benim için bu kış bi geçsinde duruma göre olmadı kendim gircem borca yapcam çatıya bişeyler işte sürekli birlikte yaşamak nasıl bi durum olur bilemiyorum yaşayıp görücez inş ii olur

BENİMKİ ii bakcana eminim ama ben çok yemek yapmadığımdan kendi karınları doysun diye mutfağa girmek isticektir bana kalırsa onları doyuramam çünkü hehehehe inş en geç yaza kadar üst katlarına bana şöle 1+1 çatı katı yapsalar süper olur diyorum bu evimi de kapatmam h.içi de gider orda kalırım ama sanırım her zamanki gibi paraları yok bende beklicem kendim yapmıcam şimdi öle bi işe girişmek en az 15-20 bin lira benim için bu kış bi geçsinde duruma göre olmadı kendim gircem borca yapcam çatıya bişeyler işte sürekli birlikte yaşamak nasıl bi durum olur bilemiyorum yaşayıp görücez inş ii olur

birlikte tek yaşamaktan öte.. çocuğa bakacağı için hak iddia edecektir.. kararlar alırken, ya da sen "hayır böle istiyorum " dediğinde muhtemel o baktığı için bildiğini okuyacaktır gibi.. ihtimaller olabiliyor.. neyse deyecen cnm.. yapcak bişi yok..

ben bile baktım çok karışıyor 1 yaşında vercem kreşe.. kimseyle kötü olmaya gerek yok.. 1 yaşına kadar öle böle annem gelir gider o bakar idare ederim işler istediğim gibi gitmezse..

askılı böyle seksi falan beybi...

valla ben hiç sevmem normalde marks spencer bitek gecelik alırsam alırım geçen girelim dedik eşimle görünce öyle incecik askılı maskılı alasım geldi ama o parayı onlara vereceğime itşe o düğmeli tiplere vermek gereken zaman bu diye düşündüm

hala da öyle düşünüyorum şimdi bunlara o kadar para vermenin hiç gereği yok bence

woooow merak ettim bak şimdi nicko :) bi linkini yollasana.ben de bi tane daha düşünüyorum mark and spencer dan.çünkü hiiiç yokmuş benim öyle düğmeli geceliğim .zaten pijama düşünmüyorum.ama emzirme atleti de alın derim,özellikle bebefox fiyat olarak çok uygun hem de şık yani. ne de olsa kış bi onu giyeriz bi de elbisemizi oooh :))

Back
X