slm kızlarrr hatırlarsanız geçen hafta çarşamba kontrolüm vardı.dra gittikk ben bebeğin hareketlerinde yavaşlama hissediyodum zaten bide biliyosunuz bebeğim 5 gün falan gerideydi drsöledim akıntım olduğunudaa sonraa ultrasonda dr baktı suyun azalmaya başlmaış dedi.bebeğin gelişimne baktık 2 haftada sadece 100 gr almış 2 hafta geride gözüküyo.sonra bebeği besleyen damarlara baktılar sonra dr bidaha baktı sonra bidaha bakınca ben başladım ağlamaya anladım ters bişi olduğunu.sonra nts ye bağladılar bebeğin kalp atışlarında azalma var yarım saat bağlı kaldım sonra dediki dr seni alıyoruz ben dedim nereye sezeryana beni apar topar aldılar ameliyat odasına saat 2 de demişlerdi ameliyat için onu bile beklemediler.12 de sezeryana aldılar 1,5 kilo doğdu kuzucummm çarşambadan beri küvezde.adı da ömer sencer oldu.dua edin minik yafrucumm kilo alsınn
herkese merhaba kızlar.ikinci bbeğimiz de gelmiş. hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı bi bebek olsun inşallah.
hatırlayanınız varsa bir ay kadar önce erken doğu thlikesi atlatmış, istirahatteydim.bayadır yazmıyodum.
nidilat diye bi ilaç kullanıyorum sürekli. bakalım bu perşemb kontrolümüz var ve ilaç aralığını artıracaklar. çok şükür en kritik döenmler geride kaldı. perşembe 34e gircez inşallah. bundan sonra az da olsa daha rahat olacağız. her gün gün saymak o kadar zor ki...
essu ve luveyla bana moral oldu açıkçası. maşallah bbeklerinin durumunun iyi olması beni sevindiriyor. artık bundan sonra bizim sıpacık gelmeye kalkarsa da drların yapcağı bişi yokmuş. hakkımızda hayırlısı olsun.
Bugün doktor kontrolümüz var.35.haftadan gün almaya başladık,nst ye bağlar herhalde doktor bugün.Bakalım durum nasıl gelince paylaşırım sizinle.Telefonla takip edicem zaten forumu,deryadan haber alırız inş.
herşey yolundaymış sancı dediğim ağrılar koca kafalı kızımızın ağırlığıymış,cildim çok sıkı olduğundan gerginmiş ve o acı yapıyomuş,doğum kanalına girmiş,herşey yolundaymış,erken doğum olma ihtimali yokmuş,vücut yavaş yavaş kendini doğuma hazırlıyormuş,bu ağrıların hepsi normalmiş,kilomuz 2700 gr mışiri bi bebek maşallah dedi,yatar yatmaz aa kafasına bak dedi,ultrasona bakmadan yüzü geniş ikinize de benzemiyo dedi,çok hareketli olduğundan ve o bölgeye yerleştiğinden ağrı yapıyomuş,ama rahimde açıma vs. hiçbişey yokmuş,suyu çok çok iyi,halen yeterli hiç azalmamış dedi,plesentada 1 gr bile yaşlanma yok,çok rahat normal doğum yaparsın dedi,günde 1 saat yürü mutlaka dedi,merdivenin zararı olmaz dedi,herşey mükemmel dedi,çok şükür ya ve 25 günde kızım 1 kiloya yakın alırken ben hiç almamışım,yüzüklerimi takıyorum bu da çok iyi bişey,dün hast. eve kadar yürüdük tam 1 saat,hakkaten çatı ağrılarım kasık ağrılarım azaldı yürüyünce,gece bizi uyutmadı zilli karnıma öyle yumruklar attıki 15 dk boyunca karnımın etleri sızlıyodu artık,kasıklarım kalçalalarım ağrıyodu,artık pes ettik uyuduk biz o halen tepiniyodu yatağa girdiğimde dayak ye ye miğdem boşalmıştı iyice,sabahı zor ettim,ben yemek yiyom,o da beni yiyo:))nasıl oluyorda bu kadar güçlü vuruyo bi anlam veremedik tekvandoya yazdırmamız gerekecek bu kızı mutlaka
slm kızlar telefondan takip ettim bir süre geçmişi o yüzden alıntı yapmadım
olbey çok geçmiş olsun canım
deryanında umarım birşeyi yoktur...
sumakcım maşallah kızcene kilosunada ...
bizde bu gün doktora gittik vücümdaki kızalıkları hamilelikten olmadığını söledi bunların anlamadı malesef ihmal etmeyip cildiyeye görünmemi söledi..
şimdiye kadar hep akıntım vardı sölememiştim ama geçenlerde akıntının önemli olduğunu vs söyleidniz bende doktora akıntım olduğunu söledim bir iki kezde sancılandığımı söledim.. nstye bağlandım herşey güzel dedi...çaarşamba günüde dermataloga gidicem bakalım şu şeyler neyin nesi...
yarında tekrar glukoz idrar ve kan tahlili vs. istedi tekrardan şu glukozdan benim kadar nefret eden olmamıştır sanırım ama bu üçüncü 50lik yükleme olucak kafasına estikçe şeker kan idrar istiyorkan idrar neysede şekerden nefret ediyorum......
kızımın kilosu yaklaşık 2500müş iri bir bebek olucak dedi... doğum pozisyonunda hala... ultrasyonda herşeyini gayet güzel ve uzunca bir süre gördük doyduk izlemeye ama bir rahat poz vermedi sıpa foto çekilsin :)
ne güzel destinacığım sen bol bol yürü şimdiden,merdiven in çık,42. haftayı bekleme bu sefer
günaydın kızlar.. hepiniz iyisinizdir inşAllah... birşey sorcam can kızlar, bundan 1 hafta önce felandı benden akıntı su tarzı birsey geldi. wc ye girmiştim sonra geldim oturdum tv karsısına 2 dakka sonra bir akıntı geldi iç çamaşırımı nasıl ıslattı anlatamam size.. korktum o an. netten bakındım ettim ama bazı yazılarda suyun böyle yavaş yavaş gelebileceğinide yazmışlardı.. bebeğimn harekerleri maşAllah ii yok bir sorun. sizde de böyle çok fazla akıntı geldiği zamanlar oluyormu ?
slm kızlarrr hatırlarsanız geçen hafta çarşamba kontrolüm vardı.dra gittikk ben bebeğin hareketlerinde yavaşlama hissediyodum zaten bide biliyosunuz bebeğim 5 gün falan gerideydi drsöledim akıntım olduğunudaa sonraa ultrasonda dr baktı suyun azalmaya başlmaış dedi.bebeğin gelişimne baktık 2 haftada sadece 100 gr almış 2 hafta geride gözüküyo.sonra bebeği besleyen damarlara baktılar sonra dr bidaha baktı sonra bidaha bakınca ben başladım ağlamaya anladım ters bişi olduğunu.sonra nts ye bağladılar bebeğin kalp atışlarında azalma var yarım saat bağlı kaldım sonra dediki dr seni alıyoruz ben dedim nereye sezeryana beni apar topar aldılar ameliyat odasına saat 2 de demişlerdi ameliyat için onu bile beklemediler.12 de sezeryana aldılar 1,5 kilo doğdu kuzucummm çarşambadan beri küvezde.adı da ömer sencer oldu.dua edin minik yafrucumm kilo alsınn
teşekkür ederim kızlar. işte benim tek endişem bebeğin beslenemediği sırada herhangi bir sorun olmaması.1575 di kilosu sonra kilo kaybetti şimdi yeni yeni kilo almaya başladı çok şükürr çokkk minik teyzeleri inşallah bayramdan sonraya çıkarıcaz.şölee 2 kiloya gelsine çok şükür solunum problemi yokkk
kızlar essu hiç üzülme canım o kendini kurtarıcak merak etme Allahın izniyele seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin canım..
deryacım sevindim adına heycanlandırdın dün beni herşeyin yolunda olması çok güzel
bu arada arkadaşlar yarından sonra aranıza katılamayacağım memlekete ailemin yanına gidiyorum rapor alıcam yarın iş sonunda bitti bugün son günüm.bu arada hepinize çok tşk ediyorum bu en önemli en güzel günlerimizi beraber geçirrdik hepiniz benim için çok önemlisiniz bilmediğim bir çok şeyi sizlerden öğrendim biyerde uzakta olan ailem oldunuz Allah cümlemizi sağ sağlim evlatlarımaza kavuşmayı nasip etsin hepiniz tek tek hakkınızı helal edin evime döndüdüğümde nasip olursa gene görüşeceğiz inşallah.. hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalındualarım sizinle sizde dualarınızı eksik etmeyin Allah a emanet olun..
ben bayramdan sonra 34+0 da gitcem. hayırlısı artık. döndüyse de dönmediyse de. kafaya takmaktan kafayı yedim iyice.
benimki de dönmedi. insallah döner.
bugun benim de kızımla 32.haftamızın bittiği gün ve artık 33.haftayı doldurmaya başlıcaz
eline sağlık da nerden bakcaz canım ya. ben bu forumda bi girdiğim yeri bir daha mümkün değil bulamıyorum
maşallah kuzucuğuna. o şeker testi beni hastanelik etmişti. ıyyy. allah kolaylık versin. aklıma geldikçe midem bulanıyor
canım ömer sencer hoşgelmiş aramıza. aralık ayının ikinci annesi de sen oldun demek. ama bebişin çabuk toparlancak eminim. sen de üzülme. bak ne güzel solunum problemi yok. zaten 2 kgım altında doğanları alıyorlar küveze. siz de bayramdan sonra evinizde ne güzel bayram hediyenizle birlikte
ya canım üzülme. bence sil o pragramı da çünkü o seni daha takıntılı yapar. sürekli takip sinirlerini bozar. hoş bişey değil tabi ama belki yanlışlıkla girmiştir. hani bazen bi yerlere gireriz birbiri peşine saçma sapan siteler açılır o hemen kapatmıştır belki ama sonuçta o sayfalar açıldığı için bilgisayar hafızasında tutmuştur.belki öyle bişey olmuştur. çok takma kafana. sen bebeğini düşün. sonuçta sayılı gün. doğurduktan sonra alırsın ifadesini.
herkese merhaba kızlar.ikinci bbeğimiz de gelmiş. hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı bi bebek olsun inşallah.
hatırlayanınız varsa bir ay kadar önce erken doğu thlikesi atlatmış, istirahatteydim.bayadır yazmıyodum.
nidilat diye bi ilaç kullanıyorum sürekli. bakalım bu perşemb kontrolümüz var ve ilaç aralığını artıracaklar. çok şükür en kritik döenmler geride kaldı. perşembe 34e gircez inşallah. bundan sonra az da olsa daha rahat olacağız. her gün gün saymak o kadar zor ki...
essu ve luveyla bana moral oldu açıkçası. maşallah bbeklerinin durumunun iyi olması beni sevindiriyor. artık bundan sonra bizim sıpacık gelmeye kalkarsa da drların yapcağı bişi yokmuş. hakkımızda hayırlısı olsun.
deryam cok sevindim iyi olduguna sabah ilk işim senden haber varmı dıye bakmak oldu seni görünce rahatladım ama foruma gırıp yazamadım neyse herşeyin yolunda olması cok güzel cok sevindimm
sağol canım ben de dr. herşey younda normal yapabilirsin deyince gaza geldim tam 1 saat yürüdük eşimle eve kadar,otobüse verceğimiz paraya da meyve aldık
inş deryam merdiven günde bir kez 4 kat cıkıyorum ama yuruş yaptırmıyor şuan kızım anında karnımı kasıyor nefes alamıyom belkı başı aşagı dönerse rahatlarım:26::26: bu sefer inş 38+larda dogum yaparım
inş. ben de 38-39. haftayı geçmeyeyim diyom yoksa 4 kiloyu bulcak tosuncuk,şimdiden kafa çapı 9 cm e yakın,nasıl çıkarcam ben bu kızı:18::18::18:ama yürüdüm ya ağrılarım azaldı,çok iyi geldi bacaklarım açıldı resmen
kizlar nasilsiniz
deryacimallaha sukur biseyin yokmus masallah fistik kizinaaaaa
essu canim dualarim sizinle bebegini saglikli sihhatli buyut topigimizin ilk prensesi kimden gelecek acabaaa??????
kukuriiicanim oncelikle dogum gunun kutlu olsun.esin icinde lutfen vefriiiii davranma o sadece bakmis bunu gercekde yapanlarda var
bakipda kendini rahatlatmasi cok normal birde esin tarafindan dusun eger mesefa koyarsan canim sen kendi ellinle itersin baskasina.
suan onlarinda oyle olmasi gayet normallll.ama senin gorecegin tarzda yapmasi cok kotu olmus ve sizde yasak yoksa sendende isteyebilirdi.(bazi erkekler bebege zarar olacagi nedeniyle eslerinden uzaklasiyorlar)
deryacım,önemli bişeyin olmamasına sevindim..benim oğlan da koca kafalı ve kafasının yaptığı baskıdan bacak aralarım ağrıyo..resmen penguen gibi yürüyorum..bakalım cuma nst var neler olucak acep???:26::26:
inş. ben de 38-39. haftayı geçmeyeyim diyom yoksa 4 kiloyu bulcak tosuncuk,şimdiden kafa çapı 9 cm e yakın,nasıl çıkarcam ben bu kızı:18::18::18:ama yürüdüm ya ağrılarım azaldı,çok iyi geldi bacaklarım açıldı resmen
Canım sevındım ıyı olmanıza cok sukur hersey yolundaBu arada benım gorumcemın bebısın kafa capınada buyuk dıyorlardı en son 9.9cmdeydı sınır 10cmmıs sanırım dr sezeryan dedi inatla normal dogum yaptı gorumcem bebısın kafası bıraz zorlanmıs ama kanaldan cıkarken yavrum ya nelerle karsılasıyorlar mınnaklar kıyamam ben onlaraaa
Kızlar bendekı bu tembellıgı anlamıs degılımm sınırlerım bozuluyor resmen dun aksamkı bulasıklar tezgahta duruyor kaldıramıyorum popomu sonrada kendıme kızıyorum neden bu kadar tembel oldum diye nefret ederdim bulaşığı bekletmekten şimdi kalkıp yatağımı toplamaya dermanım yokev sılınıp supurulecek tozlar alınacak wc banyo yıkanacak ben hala oturuyorum daha bebısın esyalarını ne yıkadım ne bırsey hastane cantam hazır degıl seker malzemelerını aldım oldugu gıbı duruyor napıcam ben boyle popom kalkmıyor yerınden sınır oluyorum kendıme
cnm bende de tembellık deilde kalkmak istiyorum ama vucudum buna izin vermiyor odadan odaya zor geciyorum nefesim tükeniyor elim ayagım titriyor yatıp kalıyorum yine((
benimde yapmam gerekne bicok sey var hepsi beni bekliyorlar:)))bende kızımı beklıyom benı bıraz rahatlatsında bende işlerimi yapayım diyee:))
kimi zaman ağrılar şiddetli,kimi zaman halsizlik,Allah yardımcımız olsun vallaha,ama şurda ne kaldı bebişleri doğurmaya ben sonrasında daha çok yorulacağımızı düşünüyom
ay kızlar sayfaya dalmısım yazdıklarınızı okurken fırını unutmusum ve bı kısmı yanmıseşim nerdeyse 1 aydır ıstıyordu
sonrası ılk bebek sahıbı olacaklara bıraz zor gelecek buna hazır olun kızlar ama benım artık 3. olacagı için tecrubenın faydalarından dolayı daha kolay atlatacaga benzıyorum inş..2.bebekte öyle olmuştu ılkı kadar zor gelmemişti..
benim suan en buyuk sıkıntım nefes darlıgı sankı poşetin içindeyimde ordan nefes alıyormusum gibi mahvediyor beni ayaga kalkınca elim ayagım kesiliyor başım dönüyor duramıyom hi hemen çökmem lazım..bebeğin başı tam gögsümün altında duruyor sanırım o cok baskı yapıyor normalde bu haftalarda asagıda olması gerekırken benımkı tam tepede dımdık
hadi yaageçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?