2011 Aralık Anneleri

Canımmm hayırlı ugurlu olsun bebişinnn hiç haberimiz olmadı hiç üzülme minik Ömer kendini toplayacak annesini üzmeyecek merak etme dualarımız onunla ve seninle

Kukuriku canım hiç üzülme kendini yıpratma bebişde üzülür bak böyle durumlarda erkekleride biraz anlamak lazım karşına alıpta konusursan daha ıyı olacaktır bı sor bakalım neden bu yontemı secmıs sende hamıle oldugun ıcın yeterınce kırılgansın karsılıklı konusun emınım halledeceksınızdır

herkese merhaba kızlar.ikinci bbeğimiz de gelmiş. hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı bi bebek olsun inşallah.
hatırlayanınız varsa bir ay kadar önce erken doğu thlikesi atlatmış, istirahatteydim.bayadır yazmıyodum.
nidilat diye bi ilaç kullanıyorum sürekli. bakalım bu perşemb kontrolümüz var ve ilaç aralığını artıracaklar. çok şükür en kritik döenmler geride kaldı. perşembe 34e gircez inşallah. bundan sonra az da olsa daha rahat olacağız. her gün gün saymak o kadar zor ki...
essu ve luveyla bana moral oldu açıkçası. maşallah bbeklerinin durumunun iyi olması beni sevindiriyor. artık bundan sonra bizim sıpacık gelmeye kalkarsa da drların yapcağı bişi yokmuş. hakkımızda hayırlısı olsun.

inş. bekler kuzucuğun gelirse de baş tacı aceleci çıktılar bayrama yetişmek istiyolar galiba

selam kızlarrr bugunde eşim evde 3gün izinli yarında evde olacak benim için cok iyi oldu yalnız oglum hiç memnun deil bugun yıne bağrış çagrış gittiler okulababasına sen nerden cıktın ya niye işe gitmiyon diyor yavaş yavaş alışması lazım artık hep benle gidemıyeceğine

güzel haberlerini bekliyoruz cnm

deryam cok sevindim iyi olduguna sabah ilk işim senden haber varmı dıye bakmak oldu seni görünce rahatladım ama foruma gırıp yazamadım neyse herşeyin yolunda olması cok güzel cok sevindimm

ihmal etme cnm belki bişey allerjı falan yapmıştır bı baktır..birde neden habire seker yuklemesi yapılıyor kı sana cnm
kızına da maşallah gelişimi cok güzell

ne güzel destinacığım sen bol bol yürü şimdiden,merdiven in çık,42. haftayı bekleme bu sefer

inş deryam merdiven günde bir kez 4 kat cıkıyorum ama yuruş yaptırmıyor şuan kızım anında karnımı kasıyor nefes alamıyom belkı başı aşagı dönerse rahatlarım:26::26: bu sefer inş 38+larda dogum yaparım

cnm ıkı dogum yaptım ama o su nasıl bişeydir bilmiyorum hiç suyum gelmedi ama ihmal etme doktoruna danış

AYY AYYY AYYY MAŞALLAHHHH TOPİĞİMİZİN 2.BEBİŞİDE GELMİŞŞŞŞ

cnm hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün..inş biran önce toparlar kendine gelir dualarımız seninle..bayram hediyesi olmuş annesi size o

senin sütün besler onu cnm hiç merak etme böyle zayıf dogan bebekler daha cabuk toparlıyor allah tarafından annenin sütü daha besleyici oluyormuş böyle bebekler için..

cnm helal olsun sende helal et hayırlısıyla gidip gelmek nasip olsun ama bi tel nosu bırakırsan habersiz kalmamış oluruz yada cepten face falan girebilirsen ordan bilgilendir bizi merakta bırakma

cnm sizinde 33.haftanız hayırlı olsun inş dönmüştür bebiş merak etme aralık annelerinin ana sayfasına girersen orda bircok başlıgıda bulabılırsın cnm

34.haftadan sonra risk kalkmış oluyor sanırım cnm hayırlısı olsun sizin içinde inş hayırlı vakitte gelsin bebiş inş güzel haberlerle gelirsiniz kontroldenn

KUKURİKU;cnm dogum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara eşin içinde diyeceğim cok tepki verme cnm anlayışla karşıla olabılır böyle şeyler sonuçta gerçekte yaşanmış birşey yok ortada..annenlerede gitmek yerine evde kalman daha iyi olur bence konuşursunuz tatlıya baglarsınız..

Kukurikucumm dogum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu yaşların olsunnn

Su40 sende bızlerı habersız bırakma canım bızden yana hakkımız varsa helal olsun sende hakkını helal et guzel haberlerını almak dılegıyle ınsallah tel no bırakırsan haberlesmıs oluruz kendıne cok ıyı bak opuldunn

Kızlar bendekı bu tembellıgı anlamıs degılımm sınırlerım bozuluyor resmen dun aksamkı bulasıklar tezgahta duruyor kaldıramıyorum popomu sonrada kendıme kızıyorum neden bu kadar tembel oldum diye nefret ederdim bulaşığı bekletmekten şimdi kalkıp yatağımı toplamaya dermanım yok ev sılınıp supurulecek tozlar alınacak wc banyo yıkanacak ben hala oturuyorum daha bebısın esyalarını ne yıkadım ne bırsey hastane cantam hazır degıl seker malzemelerını aldım oldugu gıbı duruyor napıcam ben boyle popom kalkmıyor yerınden sınır oluyorum kendıme

kizlar nasilsiniz
deryacimallaha sukur biseyin yokmus masallah fistik kizinaaaaa
essu canim dualarim sizinle bebegini saglikli sihhatli buyut topigimizin ilk prensesi kimden gelecek acabaaa??????
kukuriiicanim oncelikle dogum gunun kutlu olsun.esin icinde lutfen vefriiiii davranma o sadece bakmis bunu gercekde yapanlarda var
bakipda kendini rahatlatmasi cok normal birde esin tarafindan dusun eger mesefa koyarsan canim sen kendi ellinle itersin baskasina.
suan onlarinda oyle olmasi gayet normallll.ama senin gorecegin tarzda yapmasi cok kotu olmus ve sizde yasak yoksa sendende isteyebilirdi.(bazi erkekler bebege zarar olacagi nedeniyle eslerinden uzaklasiyorlar)

hayırlı uğurlu olsun...ömer sencer iyiki doğdun....kilo alır hiç merak etme..28. 29. haftalarda doğanlar mis gibi gelişiyo senin ki mi büyümeyecek..

deryacım,önemli bişeyin olmamasına sevindim..benim oğlan da koca kafalı ve kafasının yaptığı baskıdan bacak aralarım ağrıyo..resmen penguen gibi yürüyorum..bakalım cuma nst var neler olucak acep???:26::26:

sağol canım,ik prenses biz olmayacaz galiba,herşey yolunda kafası doğum kanalına girmiş ama 15 kasıma kadar hiçbi aksilik olmazmış o gün çatı kont.var,doğum aralık gözüküyo dedi dr.,kocadan uzak durmamak ve merdiven inip çıkmak bebişin dönüp,doğum kanala girmesini kolaylaştırdı,günde 1 saat de yürürsek inş. pıt diye doğurcaz

sağol canım,dr. penguen gibi yürüsen de günde 1 saat yürüyeceksin dedi bana,nst sırası gelmedi bize sonra da gerek kalmadı iptal ettirdik,dr. sancı değil bu bebeğin ağırlığı dedi,inş. nst de de herşey yolunda çıkacaktır merak etme canım

Canım sevındım ıyı olmanıza cok sukur hersey yolunda Bu arada benım gorumcemın bebısın kafa capınada buyuk dıyorlardı en son 9.9cmdeydı sınır 10cmmıs sanırım dr sezeryan dedi inatla normal dogum yaptı gorumcem bebısın kafası bıraz zorlanmıs ama kanaldan cıkarken yavrum ya nelerle karsılasıyorlar mınnaklar kıyamam ben onlaraaa

8.67 cm yazıyo,belki de bu haftadan sonra kafa fazla büyümüyodur bana fazla geldi,dr. normal yapman için hiçbi engel yok dedi,olması gereken zamanda olması gereken yerde,suyu,plesantası,kilosu herşeyi iyi dedi,günlük 1 saat yürü dedi

cnm bende de tembellık deilde kalkmak istiyorum ama vucudum buna izin vermiyor odadan odaya zor geciyorum nefesim tükeniyor elim ayagım titriyor yatıp kalıyorum yine((
benimde yapmam gerekne bicok sey var hepsi beni bekliyorlar:)))bende kızımı beklıyom benı bıraz rahatlatsında bende işlerimi yapayım diyee:))

kimi zaman ağrılar şiddetli,kimi zaman halsizlik,Allah yardımcımız olsun vallaha,ama şurda ne kaldı bebişleri doğurmaya ben sonrasında daha çok yorulacağımızı düşünüyom

ay kızlar sayfaya dalmısım yazdıklarınızı okurken fırını unutmusum ve bı kısmı yanmıseşim nerdeyse 1 aydır ıstıyordu

kimi zaman ağrılar şiddetli,kimi zaman halsizlik,Allah yardımcımız olsun vallaha,ama şurda ne kaldı bebişleri doğurmaya ben sonrasında daha çok yorulacağımızı düşünüyom

sonrası ılk bebek sahıbı olacaklara bıraz zor gelecek buna hazır olun kızlar ama benım artık 3. olacagı için tecrubenın faydalarından dolayı daha kolay atlatacaga benzıyorum inş..2.bebekte öyle olmuştu ılkı kadar zor gelmemişti..
benim suan en buyuk sıkıntım nefes darlıgı sankı poşetin içindeyimde ordan nefes alıyormusum gibi mahvediyor beni ayaga kalkınca elim ayagım kesiliyor başım dönüyor duramıyom hi hemen çökmem lazım..bebeğin başı tam gögsümün altında duruyor sanırım o cok baskı yapıyor normalde bu haftalarda asagıda olması gerekırken benımkı tam tepede dımdık

inş. yakında döner canım ya,diğerlerini normal doğurdn inş. bunu da doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…