Canım ya, çok özür dilerim..Patavatsızlık etmiş gibi oldum..Kusura bakma lütfen..Bakarsın bir gün ikimizde aynı anneler konusunda oluruz..Mesela 2013 aralık anneleri gibi
Allah herşeyin hayırlısını versin..
Yok canım bilmiyordunki. Hem o üzücü günleri atlattım bir ay oldu..
İnşallah sağlığım yerine gelsin düşünüyorum.. Oğlum memeye çok düşkün. Çok zor günler geçirdim o dönem şimdi tekrar böyle birşey yaşamak istemem.. Ama bir yaşından sonra düşünüyorum.. Çünkü biraz ierlerse zaman cesaret edemem..
Kızlarrrr sız sutunuzumu ıcıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım sen ıkıncıyemı kaldıydın hanı gecen yıcek ekmegı yokmus buyuk allahım ıstedıgın an bıdaha anne olmayı nasıp etsın canım benım
Bende baya şaşırdım Deryam sütünü içiyormuş..

Evet canım ikinciydi kazayla old ama dediğin gibi yiyecek ekmeği yokmuş..
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm benim de 2.5 ay kanamam sürdü az az tam 9 hafta ara vermeden sonra 4-5 gün durdu 4-5 gün az az yine oldu,1 ay sonra 2-3 damla günlük kahverengi leke geldi,ama adet olmadım,aklıma hep senin hamile olman geliyodu,ama öyle olsa süt azalır diyodum,ama hiç test yaptırmadım benim hormonlar bayağı karışmış durumda hamile kalcağımı sanmıyom onun için,bu arada saçlarınız dökülüyo m u,benim aşırı dökülüyo normalde hiç dökülmez,çok gürdür ama 1-2 aydır inanılmaz dökülüyo
Hoşgeldin Deryam yazmıştım ama mesajı kaçırmışsın sanırım canım.. Nusyaya anlatmışsın zaten neler yaptığını. Okudum. Allah kolaylık versin işte olduğunuda evde olduğunuda anlamamak çok zor.. Eşin yardımcı olabiliyor ne güzel artıların var..
Adetinde düzensizlik varsa hamile değilsindir canım ama o durumuna da fırsat bul doktora git bence.. Evet süt azalıyor hamileyken.. Ve inanılmaz ve dayanılmaz yorgunluk oluyor emzirmeninde etkisiyle..
Saçlarım muazzam döküldü fare kuyruğu kadar kaldı 6. ayda yavaşladı. hala dökülüyor am yoğunluğu az.. Isırgan ve kekik suyuyla yıkıyorum çabuk toparlasın diye.. Faydası oluyor..