Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 ayetel kürsiyi avucunuza okuyup bebeğinizin tüm vücudunu sıvazlayın...
Ben çok inanırım nazaraAllah hepimizin bebeğini korusun
Gerçi ayetel kürsi takıyorum dışarı çıkarken ama dediğin gibi nazara karşı bol bol dua okumak ve vücudunu, başını sıvazlamak lazım..Bebeklerimiz pek güzel çünkü
![]()
Aklımızda sadece bebeklerimiz olunca hiç aklımıza gelmeyecek şeyler düşünüyoruz dimi
Domates gibi olanlardan değil bildiğimiz kuru hurmadan koydum. Suda beklettim biraz yumuşayınca çok az yoğurdun içine ezerek koydum.
Sende bugün dene bakalım inşallah senin bebeğin yer. Sonucu yazarsın
Bende her yoğurt verişimde önce sade vermeyi deniycem bakalım nasıl tepki verecek. Gerçi her beğenmediğinde içine tatlı bir şey koyup verirsem sade yemez tabiNasıl olsa beğenmediğimde içine tatlı bir şey koyuyor annem düşüncesiyle artık sade yemez herhalde.
Ne kadar uğraşırsak uğraşalım hep onların dediği oluyor dimi şimdiden bizi nasıl yönlendiriyorlar.![]()
evt doktorum bana 1 Ay sebze puresi verdirdi ama tek tek karistirmadan sonraki ay meyvelere gec dedi meyveleride karistirmadan tek tek ver dedi sebzeyi kristirabilirsiniz 1 ay sonra dedi 1 ay sonra meyveyide ben bu ay meyveye basladim sebzeyi karisik vermeye basladim benim tek sorunum oglum cok kaka yapiyorrrr gunde en az 3 kere bazen 6 yi buluyorben de şaşırdım açıkçası. bikaç kez sebze çorbası bikaç kez meyve püresi verdim. bir de sütlü pirinçli veriyorum. diğerleri ağır gelir diye düşünüyorum
merhaa aralık anneleri ben şubat annesiyim bi konu hakkında yardımınıza İHTİYACIM VAR dr kaşık maması başladı kızım 3 aylıkkilo alımı az sütüm yok mama yiyiyor zaten ama kasık mamasını kasıkla veremedim biberonla olurmu bide nasıl hazırlıycam kullanan varmı teşekkürler.....
bu arada doktorumdan da bilgi aldım.
iki sezeryan arası 14 ay olacağı için sorun olmaz dedi. ama riskler var tabii o yüzden riskli gebelik kategorisinde takip edilecekmişim. beslenme uzmanının takibinde oğlumu emzirmeye devam edebilirmişim. 5 ay önce sezeryan olmam yeni bebiş için tehlike arz etmiyormuş...ama benim depolar boşaldığı için ve artı emzirdiğim için çok çok yorulacakmışım...
tabii bunlar hamileysem geçerli belki de sadece doğum sonrası adet düzensizliğidir..
oğlumun bu resmi dayısı sayesinde geçen hafta posta gazetesinde çıktı ama siz siz olun yollamayın gazeteye o gün işten izin alıp çocuğu dra götürdük ağlamış hep dr bişey yok dedi ve ben hala kocama o gün gazetede çıktığını söyliyemedim
kızlar oğluma ek gıdaya başlamadım daha,bu hafta sonu baslıycam neyle baslasam acaba....sizler neyle başladınız neler veriyosunuz
kızlar oğluma ek gıdaya başlamadım daha,bu hafta sonu baslıycam neyle baslasam acaba....sizler neyle başladınız neler veriyosunuz
yoğurttan önce sebze çorbası mı vermeliyim kızlar...
yoğurttan önce sebze çorbası mı vermeliyim kızlar...
bız yogurt ve meyve suyu ıle basladık ..
doktorum da anne sutu tatlı oldugu ıcın ılk once tatlı seylerle baslamamı onermıstı .
Canım zaten benimki de tatlı düşkünüSebzeyi yoğurtsuz yemiyor hala ama ara ara denemek istiyorum belki sade yiyebilir diye..Yoğurduda sade olarak yemiyordu ama şimdilerde yemeye başladı..Sevmediği gıdaları birkaç gün vermeyip sonra tekrar denemekte fayda var..
bızımkı de sevıyor tatlıyı bu aralar ayırt etmıyor aslında..
bızımkı yumurtayı sevmıyor ben hamılelıgımde hıc yemedım ondan mı acaba
labne ıle karısıtıroyum yumrtayı verıyorum yıne de yemıyo