slm kizlar nasilsiniz benim tatil bitti is hayati ve eren derken anca yazabilme firsatim oldu benim oglum tatilden dondumuzden beri tam bir canavar oldu cok yoruyor beni sabah koru kalkip ise gidiyorum sonra gelip onunla oynuyorum ki dermanim yok gozlerimin altlari coktu 12 gunde dun doktora gittim cok halsizim diye adet olmadim bu ay lekelenme oldum kan tahlili yapti gebesin dedi yok dedim neyseki kanda cikmadi gebelik asiri kansizlik cikti d vitamini eksikligi ve vucudumda yag yokmus icimden dedim bu kilo ne ozaman 70 kiloyum halan veremezsin kilo D vitamini alman gerek dedi ilac vermedi bisiy anlamadim ben bu isten kansizsam nie ilac vermedi uyuz gibi dolascam gene gozlerim karariyo melegimde 30 agustosta ilk disini patladdi 3 gun oncede dierini tek dis buyuk ya tek disli canavarim diye seviyorum cok yoruyor beni ama nabayim yanlizim cok calismasam bukadar yorulmam gibime geliyor erken kalkiyorum cok 5 bucuk bazen 5 bida 12 1 De uyuma firsatim oluyor turkiyede kilo ve boy problemi bende yasadim tatilar yuzunden bi ay hic boy uzamamis kilo almamis gozuktu normal dediler bile bana ama acilde tarti vardi oturttum 1150 cikti melegim anlamadim ben bu isi saglik ocaginda 9 300 cikiyordu bukadarda olmaz diyorum ben saskinim biz emeklemeyi biraktik siraliyoruz artik emekleme sikti bizi ama yanliz birakmaya gelmiyolar onceden birakip yerde isimi yapardim simdi arkami donsem ya kablo ceker yada pcyi yumruklar kumandalari ucurur cok fenayim kizlarrrrr