geçti ateşi döküntüleri de geçti,hafif atlatmış çok şükür,emmesi falan azalmadı,ama kaşıkla hiçbişey yemiyo su bile içmiyo,akşama kadar 1 fincan bie ek gıda yemiyo,elini ağzına atıp verdiklerimi çıkarıyo geri,dün çok sinirlendim saatlerce emzirmedim aç bıraktım,2-3 saat sonra 1 çay bardağı su içti,minik bi parça ekmek yedi,kaşıkla 3 kaşığı 3 saatte zorla verdim ve az kalsın kusuyodu,inat ettim,çünkü huy edinmiş meme emecem diyo sadece,eşim çok kızdı saatlerce emzirmedim diye,ağlıyo sızlıyo,bana sarılıyo açlıktan başı döndü düştü,eşim aldı sakinleştiriyo,biberona süt koydum içsin diye,almam diyo halen direniyo,aç aç yatırdım ağlaya ağlaya,yarım saat sonra verdim biberonu uykusunda 70 ml içti,eşim nasıl içti dedi şaşırdı,sonra uyandığında aralarda emzirdim,şu saat olmuş bişey yememiş,huyu iyice bozuldu,saatlerce aç kalıp beni bekliyo verileni tükürüyo,iyice inat yaptım onun sağlığı için zayıflamayada başladı sadece sütle olurmu,azalmıyo zaten emdikçe çoğalıyo,2 saatte bir doluyo,o da ona güveniyo,günde 2 tabak meyve yiyom,ağzım yaradolu,saçlarım aşırı dökülüyo,sürekli halsizlk çekiyom,ayağım düzelmiyo kaslarım zayıflıyo,şimdi alıştıramazsam 1 yaşından sonra daha kötü olcak onun için sabredip mücadele etmem lazım,kıyamıyom ona ama ikimizin de iyiliği çin yapmam lazım