nasilsiniz
bebialeriniz nasil
senin uzuldugunu gortukce seni protesdo ediyor ayniseyleri oglumdada yasadim zaten 6saat ac kalmasi gayet normalmis yemek araliklarida 4 saatte bir olmaliymis sen sikma caniniiiiiii cocuklarin boyle gecis donemleri oluyor canim
sen hamilelik testi yaptinmiiiiii
bebialeriniz nasil
deryacim canim kizini uyuturken ve gece emzir hemen birakma yoksa sonrasinda agresif ve asabi bir cookcuk olarak geri doner ve kizinin onune kendi yiyecegi yiyecekler koy(uzuum,kucukparcalarda kofte makarna vss)birak doksun sacsin hicbisey deme sadecwe 30dk zaman ver yedigini yer yemediginide topla caniimgündüz neysede gece uykuda zorluyo insanı biberon almadı uykuda bi ağlıyo bi ağlıyo gözlerim şişti uykusuzluktan mecbur gece emzirdim,sabah ta işe geç kaldım kahvaltı bile yapamadım,inş. düzelir kesmek istemiyom ama mecbur bırakacak beni buna
senin uzuldugunu gortukce seni protesdo ediyor ayniseyleri oglumdada yasadim zaten 6saat ac kalmasi gayet normalmis yemek araliklarida 4 saatte bir olmaliymis sen sikma caniniiiiiii cocuklarin boyle gecis donemleri oluyor canim
sen hamilelik testi yaptinmiiiiii