2011 Aralık Anneleri

Canım bugün nöbetçiydim. İlk tenefüs gittim müdüre. Bu müdür yeni geldi şu malum 5 yıl muhabbetinden. İnsan olarakiyi biri. Raporu verdim. Ama yasadan bahsetmedim emin olamadığım için. Geçen seneki 25 haftalık doğumum için 18 Haziranda hastaneye yatmıştım. O yüzden de herkes biliyor. Hiç sorun çıkarmadı. Yalnız bugün nöbet arkadaşım yoktu .(İki kişi oluyoruz her katta.)Bugün sandalye koyun idare edin hoca hanım dedi.. Sağ olsun sonraki tenefüse öğretmenler odasına yeni nöbet çizelgesini astı ve ben yokum listede. Allah razı olsun... Ama ben hala yeni yasanın gece nöbetleri için olduğunu ve risk varsa 24. haftadan önce muaf olunabileceğini anladım dünkü alıntıdan.

Bu arada öğretmen olmayan arkadaşlardan da özür diliyorum bayağı okul muhabbeti yaptım. Canları sıkılmaz inşallah...
darısı başıma. sevindim senin adına. ben de yarın doktora gideceğim. inşallah herşey yolunda gider.

darısı başıma. sevindim senin adına. ben de yarın doktora gideceğim. inşallah herşey yolunda gider.

Sağ olasın canım. Ben dün gittim iki doktora birden. Biri sürekli gittiğim diğeri de fakülte doktoru. İkiside aynı anda ikisine gittiğimi biliyor. Dün minik bir kese göründü. Senin ne durumdaydı son gittiğinde canım?İnşallah her şey yolunda gidecek...

Bende yarın akşam doktora gidicem.Kalp atışlarımıza bakacaz:) İkinci bebeğim ama heyecanda hiçbir değişme yok.Yıldız gibi yanıp sönen o küçücük kalbi görmek için sabırsızlanıyorum.Pıtırcığım benim:)

Aynen. Benimde inşallah 2. olacak. İnsan heyecan yapıyor. Maşallah 2. kez anneliği yaşayacaklar da epey var...:nazar:

Merhaba,

Seneler once tanistigim ve simdiye kadar okuyucu olarak takip ettigim bu sitede bi gun anne adaylari basligi altina mesaj atacagim hiiic aklima gelmezdi :) Aralik annelerini gormusken ben de katilayim dedim araniza. Muhtemel dogum tarihimiz 12 Aralik :)

Sevgiler herkese...

merhaba herkese tekrar.
yeni öğrenenler hayırlı uğurlu olsun....
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
benim bugün 7+1
cuma günü randevu aldım.
inşallah kalp atışlarını duyarız. korkuyorum yaa..

Relax relax:) Herşey yolunda, ters giden bişi yok.Görünce daha da rahatlıyacaksın ama içini ferah tut, kötü şeyler getirme aklına..

Olbey hayırlı olsun bakalım.Sağlıkla kavuşun.:emir_bebek:

Sağ olasın canım. Ben dün gittim iki doktora birden. Biri sürekli gittiğim diğeri de fakülte doktoru. İkiside aynı anda ikisine gittiğimi biliyor. Dün minik bir kese göründü. Senin ne durumdaydı son gittiğinde canım?İnşallah her şey yolunda gidecek...
5+2 de gittim en son. kese gözüktü. 1.17 cm olarak. yarın 6+1 olacak. kalp duyulmaz zannedersem. kesenin büyüyüp büyümediğne bakacak ve kan testimi tekrarlayacak. gerekirse raporumu uzatacak. lekelenmem var diye rapor vermişti 10 gün. yarın bitiyor.

5+2 de gittim en son. kese gözüktü. 1.17 cm olarak. yarın 6+1 olacak. kalp duyulmaz zannedersem. kesenin büyüyüp büyümediğne bakacak ve kan testimi tekrarlayacak. gerekirse raporumu uzatacak. lekelenmem var diye rapor vermişti 10 gün. yarın bitiyor.

Lekelenmen devam ediyor mu? Ben geçen sene proluton depot iğne ve crinone jel kullanmıştım kesmişti. Çok hareket etmemeye çalış bebek tutunana kadar.Bazen yerleşme lekesi de olabiliyormuş...

Lekelenmen devam ediyor mu? Ben geçen sene proluton depot iğne ve crinone jel kullanmıştım kesmişti. Çok hareket etmemeye çalış bebek tutunana kadar.Bazen yerleşme lekesi de olabiliyormuş...
dünden beri çok azalldı.progestan hap verdi 200lük 3 kere günde. yatıyorum.

hayırlıı olsun , inşallah sağlıkla gelişir miniğin , hoşgeldin :70:

geçmiş olsun .. ilacın yanısıra bulantı hissini azaltacak yiyecekler de yersen belki daha kolay atlatırsın bu dönemi canım :49:

inşallah sağlıklı haberlerle dönersiniz dr.dan :49:

sağlıklı haberlerinizi bekliyor olacağız .. ilk çocuğunuz kaç yaşında :emir_bebek:

düzelttim canım , niye öyle kaydı anlamadım da :44: gözünüz aydın , kalp atışını duymuşsunuz :nazar: darısı buradaki tüm arkadaşların başına .. emzirmeyi de bırakmışsın , peki oğluş devam sütü içebiliyor mu , benimkisi hiç içmedi de :14:

yok canim benimkide hic sut icmiyor sut urunleride yemiyorrr

yok canim benimkide hic sut icmiyor sut urunleride yemiyorrr

Canım ben oğlumu 11 aylıkken hem emziriyordum hem de az da olsa inek sütü veriyordum. Bu yüzden de süt konusunda hiç zorlanmadım. 6. 5 yaşında hala her gün içmeden uyumaz. Görümcem de benleydi. O oğluna hiç vermedi 2 yaşına dek normal süt. Sütten kesincede çocuk süt içmedi. Artık sütün içine neler neler kattılar ancak kahveli içiyordu. Tecrübeli olarak tavsiyem yaşına yakın ya da yaşından sonra az da olsa inek sütü verin bence az miktarda verilirse bir şey olmaz. Tadına alışsın. Sonra zor olur. Maşallah demir eksikliği filan da yok oğlumda. Benden naçizane tavsiye...

Merhaba,

Seneler once tanistigim ve simdiye kadar okuyucu olarak takip ettigim bu sitede bi gun anne adaylari basligi altina mesaj atacagim hiiic aklima gelmezdi :) Aralik annelerini gormusken ben de katilayim dedim araniza. Muhtemel dogum tarihimiz 12 Aralik :)

Sevgiler herkese...

Hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla sağlıklı ve vakitli doğmasını nasip etsin. Hoş geldin...

arkadaşlar bu arada listeyi düzenledim ilk sayfada , herkesin verdiği kadar bilgilerini girdiğimi sanıyorum .. eksik olursa buradan belirtirsiniz yine :34:

sanırım çok yoruyoruz seni ama listeye nasıl ekleme yapabileceğimi bi türlü çözemedim :) ben 26 yaşındayım. bebeğim 5+3 kese göründü ve maalesef ki 42 kiloyuuummm :)))

sat 13 mart 2011
muhtemel doğum tarihi 18 aralık
bulunduğum il tokat

Son düzenleme:
ya aslinda ben de listeye girmek istiyorum. ama endiseliyim acikcasi ilk hamileligim ve riskli olabilecegini biliyorum. minik kalbi duymadan yazmamak niyetindeyim bilgileri.

haftaya kalbimizi dinlemeye gidecegiz doktora gunlerdir kabuslar goruyorum :( dua edin lutfenn saglikla gelsin minigim.

herkese merhaba.. en son doktora gittiğimde keseyi gördük ve beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı. o zaman tam 7+1 olacak. acaba kalp atışlarını duyar mıyım???

ya aslinda ben de listeye girmek istiyorum. ama endiseliyim acikcasi ilk hamileligim ve riskli olabilecegini biliyorum. minik kalbi duymadan yazmamak niyetindeyim bilgileri.

haftaya kalbimizi dinlemeye gidecegiz doktora gunlerdir kabuslar goruyorum :( dua edin lutfenn saglikla gelsin minigim.

Olbey iyi düşün iyi olsun.Hayatta herşey olabilir evet ama ne olursa olsun merhaba da diyebilirsinki zannetmiyorum problem olduğunu.Güzel düşün, kötü şeyler getirme aklına..

slm kızlarrrrr
doktordan geldim
şükürler olsunki herşey yolunda :nazar:
7+1 olduk hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız ??

herkese merhaba.. en son doktora gittiğimde keseyi gördük ve beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı. o zaman tam 7+1 olacak. acaba kalp atışlarını duyar mıyım???

Kalp atışlarını göreceksin.Böyle yıldız gibi yanıp yanıp sönecek.Bi sonraki gidişinde artık minicik bi bebek göreceksin..

Back
X