2011 Aralık Anneleri

gündüz nöbeti nasıl oluyo? zaten gece nöbetine kalmadığında 8_5 çalışıyosun. senin iş nasıl ki? nerde çalışıyosun?:49::49:

Canım bu yasa sırf öğretmenlere değil diğer memurlarada. Bu okulumda yok ama eski okulumda pansiyon vardı ve gece yatılı nöbetimiz olurdu.

gündüz nöbeti nasıl oluyo? zaten gece nöbetine kalmadığında 8_5 çalışıyosun. senin iş nasıl ki? nerde çalışıyosun?:49::49:

Canım bu yasa sırf öğretmenlere değil diğer memurlarada. Bu okulumda yok ama eski okulumda pansiyon vardı ve gece yatılı nöbetimiz olurdu.

kızlarr gündüz nöbeti için bişeyler buldunuz mu?6 aya kadar tutuluyo biliyorum.ama düşük riski falan varsa ne olcak?

Canım bu yasa sırf öğretmenlere değil diğer memurlarada. Bu okulumda yok ama eski okulumda pansiyon vardı ve gece yatılı nöbetimiz olurdu.[/QUOTE bu sadece vardiyalı çalışanlara ve gece nöbeti olanlara. çok şükürki artık bu ülkede de güzel şeyler yapılıyo. eskiden hamile kadınlarımız mahvoluyodu.. sen yine müdürünle görüş canım. seni anlayacaktır:34::34::34::34::34:

son torba yasasında bu varmış. bende tam okumadım ama hamile olana nöbet yasak. hatta bizim bi arkadaş cezaevinde çalışıyodu. hamileydi.x_ray cihazının yanında geçiyormuş. sırf gece nöbetinden olmamak için cihaz için rapor bile vermedi. müdür hamile olduğunu bilseymiş nöbetten alacakmış. o söyledi bize. eşi polis o araştırmış kesinlikle nöbet yasak canım. benim müdür beni hemen nöbeten çıkardı

a inş öyle bişey vardırda nöbetten kurtuluruz arkadaşlar idaresiyle konuşup bilgi alanlar bildirsin ne olur

yasadan tam olarak benimde haberim yok canım ama zaten bir sağlık problemin varsa isteselrde nöbette koyamazlar. en basitinden düşük tehdidim var dersin yine nöbetten yırtarsan. çok böyle yapan var. :46::46::46::46:

ben daha hamile olduğumu bile söyleyemedim söylemeyide düşünmüyorum adamın hamileliğe gıcığı var eğitim öğretim aksıyomuş kadınlar öğretmen olmamalıymış falan filan gıcık oğlumda süt iznimide kullandırmadı doğumdan sonra paşa paşa nöbette tutturdu başta idare edlim ismini yazalımda idare ederiz falan ama söylediklerini hemen unuttular bide 1. sınıfları verdiler vicdansız adam

sırf ondan kurtulmak için okulumu değiştirdim ama şans rotasyonla yine benim okuluma geldi diğer okul evime daha yakındı 7 dkfalan şimdi 15 dk yürüyorum

Kızlar ben de bugün doktordaydım. Minicik bir kese göründü. Hcg 1700 olmuş. İyi dedi doktor. Bakalım hayırlısı. Bir de 11-12. hafta gibi serklajım olacak.Bir de pıhtılaşma değerlerimi aldım:

protein s 28 çıktı.
FaktörV G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır.
Protrombin G20210A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Homozigot mutosyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C Mutasyon saptanmamıştır.

Faktör V O.O1 (Referans aralığı 50-150)
Antikardiolipin-G Negatif: 0,78(Referans aralığı 0-1)
Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1)

doktor İNNOHEP İĞNE, CORASPİN, FOLBİOLE devam dedi.
canım bende de pıhtılaşma var dedi doktor ama sadece kan tetsinde çıktı. senin gibi ayrıntılı değil. sen enrde yaptırdın bu ayrıntılı testi?hangi bölümde?bende sadece kan sayımı gibi bişeyde çıktı.
coraspin evrmişti, kanama yapınca onu da bıraktırdı.

canım bende de pıhtılaşma var dedi doktor ama sadece kan tetsinde çıktı. senin gibi ayrıntılı değil. sen enrde yaptırdın bu ayrıntılı testi?hangi bölümde?bende sadece kan sayımı gibi bişeyde çıktı.
coraspin evrmişti, kanama yapınca onu da bıraktırdı.

Canım fakülte hastanesinde yaptırdım. 1 ayı buldu sonucunu almam. Pıhtılaşma varsa sende coraspini kesmiş madem iğneye mi geçti doktorun? Ben ikisini de kullanıyorum...

a inş öyle bişey vardırda nöbetten kurtuluruz arkadaşlar idaresiyle konuşup bilgi alanlar bildirsin ne olur

ben daha hamile olduğumu bile söyleyemedim söylemeyide düşünmüyorum adamın hamileliğe gıcığı var eğitim öğretim aksıyomuş kadınlar öğretmen olmamalıymış falan filan gıcık oğlumda süt iznimide kullandırmadı doğumdan sonra paşa paşa nöbette tutturdu başta idare edlim ismini yazalımda idare ederiz falan ama söylediklerini hemen unuttular bide 1. sınıfları verdiler vicdansız adam

sırf ondan kurtulmak için okulumu değiştirdim ama şans rotasyonla yine benim okuluma geldi diğer okul evime daha yakındı 7 dkfalan şimdi 15 dk yürüyorum

İdare önemli tabii. Ben de geçen sene 2. dönem eş durumundan geldim buraya. Evi Edirne'den Hatay'a taşıdım cumartesi, pazartesi okula başladım. Gittiğmde 7 haftalık hamileydim. Müdüre demedim müdürle ilk tanıştım ve ben öğretmenimin ne olduğunu 15 günde anlarım dedi ve benim o hafta lekelenmelerim oldu hiç rapor almadım. 5 aya kadar da hiç hamile olduğumu söylemedim zaten kilo da verdim anlamadı. 5. ayda okul tanıtımı gezisine beni de yazınca arkadaşlar sıkıntılarımı biliyordu yazmayın o hamile demişler, yazmadı. Sonra bir ay sonra da 6 aylık erken doğum yaptım zaten. Belki farklı bir yaklaşım olsaydı ben de farklı davranırdım. Çok yormuştum kendimi malesef... O yüzden arkadaşlara tavsiyem idare filan dinlemeyin en ufak bir risk varsa raporunuzu alın dinlenin. O evlatlar geri gelmiyor ve insanda büyük bir travma yaratıyor. Siz derse girmezseniz yerinize seve seve girecek öğretmen adayları bulunur. Ben akıllandım ama benin bir evladıma mal oldu. Sizler de aynı acıyı çekmeyin derim...

Canım fakülte hastanesinde yaptırdım. 1 ayı buldu sonucunu almam. Pıhtılaşma varsa sende coraspini kesmiş madem iğneye mi geçti doktorun? Ben ikisini de kullanıyorum...
bir haftalaık ara verdi canım. ama benim içime sinmedi. 2-3 günde bir yutuyorum yine. iğne hiç vermedi. testleri tekrarlıycam öyle karar verecem dedi.

Benim idaecilerimde pek cins...Dün nöbetim vardı, sandelye aldım koridora oturdum. Bizim okulda da kamera var her tarafta müdür sürekli biizi takip ediyor. Hmen geldi yanıma HOcam olmuyor ama neden oturdunuz dedi bende rahatsızım falan dedim bastı gitti...Ben bi süre söylemek istemedim bugün gittim söyledim çünkü bu nöbetler çok yoracaktı,zaten 23 Nisandan dolayı çok yoruluyorum hem komisyon hem çalışma. Müdüre hamileyim dedim,hayırlı olsun hocam napalım doğal bişey dedi. Bende nöbetlerde sıkıntı yaşıyorum idare edemezmisiniz dedim. Riskli gebelikse eğer bunu belgeleyin değilse de nöbetleride tutacaksınız diğer görevlerinizide yapacaksınız hayat devam ediyor dedi adam yaa.... Sinirlerim alt üst oldu....Düşüncesiz ne biçim bi insan...

Merhaba arkadaşlar bende Aralık annesi olacam inşallh,
Dün idrar testi yaptım öğrendim henüz dr. gitmedim
hepinize sağlıklı ve hayırlı hamilelikler dilerim.

selam kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim sanırım 7 haftalık son adet tarihim 2 mart sizin kaç hcg leriniz kaç çıktı 1.365,00 çıktı benim sizce düşük mü?sizin kaç çıkmıştı

hayırlı olsun bebişin....ben de 7+1 m sat 28 şubat. nezaman çıktı bu değer? BEnim hcg başta çok düşüktü sonradan yükselmeye başladı... bir de herkesin döllenme zamanı farklı olduğundan, herkese göre değişiyor....tekrar tebrik ederim...

Benim idaecilerimde pek cins...Dün nöbetim vardı, sandelye aldım koridora oturdum. Bizim okulda da kamera var her tarafta müdür sürekli biizi takip ediyor. Hmen geldi yanıma HOcam olmuyor ama neden oturdunuz dedi bende rahatsızım falan dedim bastı gitti...Ben bi süre söylemek istemedim bugün gittim söyledim çünkü bu nöbetler çok yoracaktı,zaten 23 Nisandan dolayı çok yoruluyorum hem komisyon hem çalışma. Müdüre hamileyim dedim,hayırlı olsun hocam napalım doğal bişey dedi. Bende nöbetlerde sıkıntı yaşıyorum idare edemezmisiniz dedim. Riskli gebelikse eğer bunu belgeleyin değilse de nöbetleride tutacaksınız diğer görevlerinizide yapacaksınız hayat devam ediyor dedi adam yaa.... Sinirlerim alt üst oldu....Düşüncesiz ne biçim bi insan...

sakin olmaya çalış canım hiç takma. idareciler malesef gaddar oluyor. biz de en iyisi rapor alalım riskli gebelik diye. ben de perşembe soracağım doktoruma. artık siicil falan da yok, hiçbişey yapamaz merak etme sen.

arkadaşlar ben nöbetten zaten muhafım ama ben epey bi süre idarecilik yaptım ve böyle şeyleri yakından takip ederim ancak hiç duymadım son üç aya kadar nöbet tutulmadığını. hatta bugün bizim müdüre de sordum onun bile haberi yok ancak araştırmaya devam ediyorum daha net bilgi sahibi olunca söylerim.

arkadaşlar ben nöbetten zaten muhafım ama ben epey bi süre idarecilik yaptım ve böyle şeyleri yakından takip ederim ancak hiç duymadım son üç aya kadar nöbet tutulmadığını. hatta bugün bizim müdüre de sordum onun bile haberi yok ancak araştırmaya devam ediyorum daha net bilgi sahibi olunca söylerim.

Canım araştırırsan sevinirim. Sen niye muafsın?

Merhaba arkadaşlar bende Aralık annesi olacam inşallh,
Dün idrar testi yaptım öğrendim henüz dr. gitmedim
hepinize sağlıklı ve hayırlı hamilelikler dilerim.

Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin...

Tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz...

sakin olmaya çalış canım hiç takma. idareciler malesef gaddar oluyor. biz de en iyisi rapor alalım riskli gebelik diye. ben de perşembe soracağım doktoruma. artık siicil falan da yok, hiçbişey yapamaz merak etme sen.

Sakin olmak zorundayım haklısın canım,alışığım gerçi ben bu adamın davranışlarına...Evet sicil olayı çok iyi oldu :34: Şu rapor işini bi halletsek,zaten 1. sınıf okutuyorum ekstra yoruluyorum...

Back
X