12 - 14 hafta arası yapıyolar ben 12 haftada yaptırıcam dr danışırsınız..Sen tokatlımısn
değilim ama eşim burda astsubay ben de öğretmenim. gurbetteyim yanii. sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 - 14 hafta arası yapıyolar ben 12 haftada yaptırıcam dr danışırsınız..Sen tokatlımısn
Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
değilim ama eşim burda astsubay ben de öğretmenim. gurbetteyim yanii. sen?
Aslen tokat-reşadiyeliyim ama istanbuldayım qurbet zordur ama eşler olunca pek sorun olmuyor..
benim koca üzmüyor beni yapamadıysam o yapar yemeği hiç üzmez yemek konusunda beni bugün sadece soslu biber közlemesi istedi onu da yapabilirsen diye rica etti sağolsun üzmez beni akşam yemeğinde bile kahvaltı türü ve çay yapsam neden yemek yok mu demez ellerine sağlık der yer![]()
Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
ben de reşadiyedeyim. bereketli de hattaa:) gurbet hakikaten zorr, hamileyken daha zor![]()
Hasanşeyhliyim bende... ewet aileden uzak olmuo hasta olsan bakanın yok canın bişi istese yapanın yok![]()
Hasanşeyhliyim bende... ewet aileden uzak olmuo hasta olsan bakanın yok canın bişi istese yapanın yok![]()
kendimi zor tutuyorummm( anne gibisi yok, şimdiden onu daha ii anlıyorummm
![]()
![]()
kesinlikle canim ama teselliginiz var cunku ayni vatandasiniz vize derdi yok istedigi zmaan gelir gerci annemde gelebiliyor ama suan kaynanam icin ugrasioz bakalim gelsin diee
ahhh ahhh şu anda da yalnızım zaten. eşim de nöbetteekarnım da acıktıııı offff offfffffffffffffffff
![]()
kizlar dua edin suan coook fenaa sanncilaniyorum
kizlar dua edin suan coook fenaa sanncilaniyorum
üzüldüm walla bazen bende oluyorum
![]()