2011 Aralık Anneleri

Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:

çok üzüldüm inan..Allah en kısa zamanda sana en hayırlısını versin..

benim koca üzmüyor beni yapamadıysam o yapar yemeği hiç üzmez yemek konusunda beni bugün sadece soslu biber közlemesi istedi onu da yapabilirsen diye rica etti sağolsun üzmez beni akşam yemeğinde bile kahvaltı türü ve çay yapsam neden yemek yok mu demez ellerine sağlık der yer :38:

Valla bu yönden bende şanslıyım kociş sağolsun beni hiç üzmüyor aynı şekilde yemek yapmasam kahvaltılık bile hazırlasam memnun oluyor öncedende öyleydi bu durumda dahada yardımcı oluyor sen yapma hazır yemek soyleyelım fln dıyor ama gonul razı olmuyor bazen :16::16:

Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:

Canım cok gecmıs olsun cok uzuldum Allahım ınsallah en kısa zamanda tekrar kavusturur senı bebegıne

kesinlikle canim ama teselliginiz var cunku ayni vatandasiniz vize derdi yok istedigi zmaan gelir gerci annemde gelebiliyor ama suan kaynanam icin ugrasioz bakalim gelsin diee

kapının dışı gurbet demiş atalarımız. benim adanaya gitmem demek 12 saat demek. bi de çalışınca olmuyor işte. en son şubatta adanadaydım 1 temmuzda inşallah gidicem evime. ama bu sefer de eşim olmuyor yanımda. inşallah sağlıkla bebeğim gelir annesine yoldaş olur aşk kuşum :D :66::66::66:

canande inan çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin, inşallah en kısa zamanda yenisini nasip etsin. eniştem doktor, geçen bu konuyu konuştuk. ben de düşükten çok endişe diyordum, hala daha ediyorum. bana bebeğin sağlıklı gelişmezse düştüğünü, bu şekilde doğarsa sakat vs. olabileceğini söyledi. her şeyde bir hayır vardır.

Back
X