2011 Aralık Anneleri

iyiyiz canim sen nasilsin

iyiyim cnm bende cok sukur aman sende dikkat et kendine bol bol dinlen olur mu

Ne yollamışlar saana ayyh ilk bezini saklayalım bari:1::1:

ayy canım 8tane bebek bezi minnacık :1::1: 3-4kullanımlık nemlendirici krem sampuan temızleyıcı mendıl hamıleık ve bebekle ılgılı bır kıtapcık ve cd :66: çok güzel ama bır gorsen cok begendım ben tesekkurler mılupaaa :1::46::46:

ayy canım 8tane bebek bezi minnacık :1::1: 3-4kullanımlık nemlendirici krem sampuan temızleyıcı mendıl hamıleık ve bebekle ılgılı bır kıtapcık ve cd :66: çok güzel ama bır gorsen cok begendım ben tesekkurler mılupaaa :1::46::46:[/QUOTE]

Ayh bende heveslendim bak şimdik bi an önce qelir inş..:52::52::52:

ayy canım 8tane bebek bezi minnacık :1::1: 3-4kullanımlık nemlendirici krem sampuan temızleyıcı mendıl hamıleık ve bebekle ılgılı bır kıtapcık ve cd :66: çok güzel ama bır gorsen cok begendım ben tesekkurler mılupaaa :1::46::46:

Ayh bende heveslendim bak şimdik bi an önce qelir inş..:52::52::52:[/QUOTE]

inşallah canım yaff bu arada bende plates topu sipariş ettim geldi yarın platese başlıyorum :1::1::1::15::15:

Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:

çok üzüldüm çok geçmiş olsun..allahım en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah.

inşallah canım yaff bu arada bende plates topu sipariş ettim geldi yarın platese başlıyorum :1::1::1::15::15:

ene ne qüsel yapmışsınn plates qüsel olur hadi maş:nazar::nazar:allah[/QUOTE]

evet cnm cok faydası varmı platesın umarım bızde goruruz faydasını ınternette hamıleler ıcın ozel plates var ordan takıp edıp yapcam bakalım hadı hayırlısı :1::1:

ene ne qüsel yapmışsınn plates qüsel olur hadi maş:nazar::nazar:allah

evet cnm cok faydası varmı platesın umarım bızde goruruz faydasını ınternette hamıleler ıcın ozel plates var ordan takıp edıp yapcam bakalım hadı hayırlısı :1::1:[/QUOTE]

Çok yararı varmış doquma hazırlıyomuş kasları qüçlendiriyor kendini çok yormadan yap artık doqum hastaneleri veriyolar plates eqitimi Ank. zekai tahir burak sanrıım ordada var

Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:

canım çok üzüldüm her şeyin hayırlısı olsun Allah tez zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah

:nazar:günaydın güzel anneler ve bebişileri:71: nasılsınız?ben daha iyiyim bugün ama sanırım mide bulantılarım biraz daha devam edecek gibi görünüyor.sizlerde durumlar nasıl?

günaydın kızlar.:80::80:nasısınız.biz de kızımın sevincini yaşıyoruz.2 gün geçti bu günüde atlatırsak kızımın riskleri kalmıyo:64::64:çok şükür bunuda atlattık.ne zormuş anne olmak.annemin kıymetini bu yıl daha çok anlıyorum.:16::16::16:

günaydın kızlar.:80::80:nasısınız.biz de kızımın sevincini yaşıyoruz.2 gün geçti bu günüde atlatırsak kızımın riskleri kalmıyo:64::64:çok şükür bunuda atlattık.ne zormuş anne olmak.annemin kıymetini bu yıl daha çok anlıyorum.:16::16::16:

geçmiş olsun canım umarım bugünü de atlatırsınız

olbey geçmişe mi daldın?nasılsın uzun zamandır denk gelemedik bebiş nasıl?ben de cumartesi gününü iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz inşallah:nazar:

günaydınnnnnn güzel anneler...
nasılsınız.......
biz bugün 11 haftalık olduk.:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok geçmiş olsun canım,ama unutma her şerde bir hayır vardır,demekki sağlıklı değildi ve Rabbim daha fazla acı yaşatmak istemedi sana,erkenden aldı onu cennetine,HEPİMİZ İÇİN GEÇERLİ,EĞER SAĞLIKLI HAYIRLIYSA RABBİM BİZE BAĞIŞLASIN,HERŞEYİN EN İYİSİNİ O BİLİR,ALLAH SABIR VERSİN CANIM

Back
X