Gelir o zaman canımm mutlaka gönderiyorlarmış zaten bekle bakalım biraz daha
Ne yollamışlar saana ayyh ilk bezini saklayalım bari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir o zaman canımm mutlaka gönderiyorlarmış zaten bekle bakalım biraz daha
iyiyiz canim sen nasilsin
Ne yollamışlar saana ayyh ilk bezini saklayalım bari![]()
ayy canım 8tane bebek bezi minnacık3-4kullanımlık nemlendirici krem sampuan temızleyıcı mendıl hamıleık ve bebekle ılgılı bır kıtapcık ve cd
çok güzel ama bır gorsen cok begendım ben tesekkurler mılupaaa
![]()
Ayh bende heveslendim bak şimdik bi an önce qelir inş..![]()
Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
inşallah canım yaff bu arada bende plates topu sipariş ettim geldi yarın platese başlıyorum![]()
ene ne qüsel yapmışsınn plates qüsel olur hadi maşallah
Saat 6 oldu hıc bıse yıyemedım dahaa
Kızlar maalesef içime doğanlar doğru çıkti bebişimin kalbi durmuş. Perşembe günü dr kürtaj yapacak. Moralim çok bozuk en büyük tesllim eşimin hep yanımda bana destek olması. Umarım sizler bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..:2:
günaydın kızlar.:80::80:nasısınız.biz de kızımın sevincini yaşıyoruz.2 gün geçti bu günüde atlatırsak kızımın riskleri kalmıyoçok şükür bunuda atlattık.ne zormuş anne olmak.annemin kıymetini bu yıl daha çok anlıyorum.
![]()
günaydınnnnnn güzel anneler...
Nasılsınız.......
Biz bugün 11 haftalık olduk.![]()