2011 Aralık Anneleri

Kııııızzzzlaaaaaaaaaarrrr bugün ilaç yazdırmak için doğumevine gitmiştim, gitmişken minnakımı da gördüm büyümüş heryerisi, sanki trambolinde zıplıyo gibiydi, hop hop hopluyodu, kolları bacakları oynuyodu harikaydı yaaaa :52: öyle heyecanlandım ki hiç bitmesin istedim o an, çok kısa geldi yaaa :5: neyse buna da şükür :27: haftaya ikili taramamız var zaten 3 boyutluda görecez inşallah :64:
Ay bu arada ben bugün hiç tatlı ya da çikolata da yememiştim ama nerden geldi bu hareketlilik anlamadım :26: annesi çok şeker olduğu için depodan yiyo galiba bebişim :12: :9: :9: :9:

Kııııızzzzlaaaaaaaaaarrrr bugün ilaç yazdırmak için doğumevine gitmiştim, gitmişken minnakımı da gördüm büyümüş heryerisi, sanki trambolinde zıplıyo gibiydi, hop hop hopluyodu, kolları bacakları oynuyodu harikaydı yaaaa :52: öyle heyecanlandım ki hiç bitmesin istedim o an, çok kısa geldi yaaa :5: neyse buna da şükür :27: haftaya ikili taramamız var zaten 3 boyutluda görecez inşallah :64:
Ay bu arada ben bugün hiç tatlı ya da çikolata da yememiştim ama nerden geldi bu hareketlilik anlamadım :26: annesi çok şeker olduğu için depodan yiyo galiba bebişim :12: :9: :9: :9:

:nazar::nazar::nazar:analı bebişli çok şekersiniz:1:

yaa ben de pazartesi günü ikili test için kan verdim, şimdi haftaya sonucu öğrenecez, ama doktorun cihazzı 3 boyutlu göstermiyordu, şimdi bana 3 boyutlu cihazdan bakılacak mı:26:

kızlar gittim geldm muayeneye kalp atışları normalmiş:) ama istirahat verdi 6 hazirana kadar ama daha bnm işyerindekiler hamile olduğumu bilmio napcam:S

KotuKediSero seninki ne güzel baktığında hareketlenmiş:nazar: gözün aydın benimki uyuyodu :emir_bebek:

ne güzel benim bebiş zorluyor beni ama canı sağolsun 3 koca yıl bekledim ben bunu bazen şikayet edecek oluyorum eşim hatırlatıyor her ay regl olduğumda yaşadıklarımı ağlamalarımı çok şükür bebişim sürpriz yaptı ve geldi:nazar:

haklısın zor ama zevkli süreçler en azından hamile olduğumuzu ve içimizde bir canlı büyüdüğünün işaretlerği olarak adlandırıyorum ben:nazar:

dun de ben bezmis durumdaydim. eve geldim annem yemek koymustu yanima. kendim yapmadigim halde onu bile yiyemedim. gece vakti birseyler hazirliyim ac kalmiim diye mutfaga girdim. insan herseyden mi tiksinir yaa basladim aglamaya. esim geldi kosturarak noldu diyo. cok agir gelmeye basladi askim diye sarildim hickira hickira agladim resmen.:50:

bazen hic gucumun hic enerjimin kalmadigini hissediyorum. bu tiksinti ne zor bi durummus. neyse sonra toparlandim da bebise alinma kuzucum sen yapmiyosun bunlari hep o kaka hormonlarin sucu diyebildim :64:

kızlar gittim geldm muayeneye kalp atışları normalmiş:) ama istirahat verdi 6 hazirana kadar ama daha bnm işyerindekiler hamile olduğumu bilmio napcam:S

neden istirahat verdi peki normalse kalp atşıları,bence sen stres yapıyon biraz da ondan,bak kalp atışları normalse ağrın sızın kanaman yoksa korkma,Hiçbişey olmayacak Allahın izniyle,peki ultrason görüntüsü nasılmış haftasına göre,kese aşağıdamıydı ki,dinlen dedi

neden istirahat verdi peki normalse kalp atşıları,bence sen stres yapıyon biraz da ondan,bak kalp atışları normalse ağrın sızın kanaman yoksa korkma,Hiçbişey olmayacak Allahın izniyle,peki ultrason görüntüsü nasılmış haftasına göre,kese aşağıdamıydı ki,dinlen dedi

herşey normal dedi ama bu dönemi yatarak geçirmen senin için daha iyi olabilir dedi işim biraz stresli bu sebepten dolayı yani anlayacağın

ııhh bence bu sene oğlan senesi. kime sorsam erkek diyolar. bu forumda da erkek ağırlıkta olcak bence. sizin içinize ne doğuyo?

benim içim benim hep oğlan olacak doğuyo rüyalarımda öyle grnyr. ben hislerime ve rüyalarıma öyle güveniyorum ki mavi tulum badi almaya bile başladım:1:yinede Allah bilir ama ben nedense öyle hissediyorum. bu arada kızımda oğlumda var hangisi olsa farketmez benim için sağlıklı olsunda

herşey normal dedi ama bu dönemi yatarak geçirmen senin için daha iyi olabilir dedi işim biraz stresli bu sebepten dolayı yani anlayacağın

boyu filan nasıl :emir_bebek:bide neden söylmedin ki işyerindekilere heleki işin stresliyse:44::44::44:ben ilk öğrendiğimde söyledimki rahat geçirememiş olsaydım onlarıda mağdur etmeye hakkım yok diye düşündüm ama iyikide söylemişim :9::9:el üstünde tutuyolar vallaa:nazar::nazar::nazar:

boyu filan nasıl :emir_bebek:bide neden söylmedin ki işyerindekilere heleki işin stresliyse:44::44::44:ben ilk öğrendiğimde söyledimki rahat geçirememiş olsaydım onlarıda mağdur etmeye hakkım yok diye düşündüm ama iyikide söylemişim :9::9:el üstünde tutuyolar vallaa:nazar::nazar::nazar:

25 mm boyu var 9+2 yiz bilmem yönetim hariç biliyor aslında ne biliyimm öncekinde hemen sölemiştim nazardan korktum sölemedim bundada

25 mm boyu var 9+2 yiz bilmem yönetim hariç biliyor aslında ne biliyimm öncekinde hemen sölemiştim nazardan korktum sölemedim bundada

aman maşallah kuzumuza :69: canım senin için nasıl iyi olacaksa madem öyle yap ama herşey normalse bu izini anlamadım ben:44::44:nazardan korkma RABBİM in izni ile hiç bişey olmaz inş sakınan göze çöp batarmış sen kendinide bebeğinide ALLAH a emanet ondan gelmeyenden başkasından korkun olmasın :69:

Turkiyede bir kac arkadasim var kiz cocuklari istiyorlardi, hic erkek cocugu isteyene rastlamadim. Kaynanam cok kiz istiyor hic kizi olmamis. Benim icime oglan doguyor.
Belirtilerim:
1. Portakal suyu asiri iciyorum.
2. Yuzumde tuylerim ve sivilcelerim azaldi, ama sirtimda birden cogaldi.
3.Bulanti azaldi, gobegim cikti, ama kilo da aldim. Pantolonlarim olmuyor.
4.Cin astrolojisine gore erkek.
5. Bu arada visne suyu cok cekiyorum ama yurt disindayim bulamiyorum uzuluyorum.
6. Tatli yiyorum ama canim cekmiyor.

Cok zor dimi erkekmi kizmi anlamadim.

Insallah saglikli ne olursa olsun kabul ederim. Ben sonucta bebegimi cok sevicem. bu arada ayiptir soylemesi astroloji araligin 22 sine kadar yay burcu.

"Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir."

Son düzenleme:
aman maşallah kuzumuza :69: canım senin için nasıl iyi olacaksa madem öyle yap ama herşey normalse bu izini anlamadım ben:44::44:nazardan korkma RABBİM in izni ile hiç bişey olmaz inş sakınan göze çöp batarmış sen kendinide bebeğinide ALLAH a emanet ondan gelmeyenden başkasından korkun olmasın :69:

doktorum tedbiri elinden bırakmayan bir prof:) çok ton ton gider gitmez nasılsın işte yoruyorlarmı rapor verelim daha bebeğe bakmadan

Back
X