- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olbey geçmişe mi daldın?nasılsın uzun zamandır denk gelemedik bebiş nasıl?ben de cumartesi gününü iple çekiyorum bebişimizi göreceğiz inşallah![]()
erik yedim![]()
erik yedim![]()
Günaydın annecikler ve bebişleri. Hepinize kocaman öpücük gönderiyormuş benim minnakım.
Canendeciğim Allah sabrını versin inşallah cnm. Valla dağıldım perişan oldum duyunca bende 1 aydır gitmemiştim doktora korkmaya başladım. :18: Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Allah tamamına erdirsin cnm.Bizde 3 gün sonra 3 ayı dolduracağız. Allah nasip kısmet ederse.
Bu tekme tam olarak nasıl bilmiyorum ama. Bu sabah tam yataktan kalkarken kürek kemiğime bişey takıldı sanki kıpırdıyamadım bir süre. Sanki biri ayağıyla kürek kemiğimi itiyordu. Böyle bişey mi sizin hissettiğiniz de? Ay çok merak ettim hemen cevap yazarmısınız?
canım tam göbeğime yakın biraz solda,ne bieyim takla mı attı,tekmemi,bi kıpırtı hissettim,tüylerim diken diken oldu,ama çok güzel bişeydi yaaa![]()
ben de yedim ama işkence gibi ya,bir haftadır 250 gr ı bitiremedim,sırf çeşit olsun diye aldım ama sevmiyommm
:))) cuma günü 4 kilo erik aldım dün bitti::)))))
:))) cuma günü 4 kilo erik aldım dün bitti::)))))
Bende bol bol erik yiyorum ama en çok sevdiğim muşmula yani yeni dünya çok yedim çok şanslıyız ki meyvenin çok olduğu zamandayız ya kış olsaydı yazık olurdu adamlara
kızlar mide bulantılarım hala devam ediyor. ama kesinlikle azaldı. önceden günde 3-4 sefer çıkarırdım, şimdi çıkarmıyorum, ama midemde hep bir bulantı. bu daha da kötüymüş yawww.![]()
ııhh bence bu sene oğlan senesi. kime sorsam erkek diyolar. bu forumda da erkek ağırlıkta olcak bence. sizin içinize ne doğuyo?
ııhh bence bu sene oğlan senesi. kime sorsam erkek diyolar. bu forumda da erkek ağırlıkta olcak bence. sizin içinize ne doğuyo?