2011 Aralık Anneleri

kızlar forumda yazdıklarınızı okudum biraz, ufff anne olacağımı daha çok hissettim:)
internet gitti, artık forumu takip edemiyorum ve bebişim olacakmş duygusunu kaybettim. ne bileyim, belkide evlenir evlenmez hamile kaldığımdam. hiç ama hiç hazır değildim. bir de şu rahatsızlığım çıktı, 1 aydır sürünüyorum.
hafta sonu annem geliyor:21: alışveriş yapıcaz. o zaman biraz daha motive olurum:69:

bu arada ben üçlü testi yaptırmadım. yarın bebişe bakmaya gidicem. çok fazla ilaç kullandığım için endişeleniyorum. onun dışında tam taramaya giderim.
kızımıza da bir türlü isim beğenemiyoruz:44: ne zormuş beğenmesi:1:

Canım benim hoşbuldukk bende sizi merakte bırakmak istemezdim ama netimizde sorun vardı ancak halledebildik İyiyim canım merak etmeyin şükür şimdilik herşey yolunda hala amniyosentez sonucunu bekliyorum bugün tam gün oldu yarın arıcam bi doktorumu artık merakım doruklarda :97::97: sizler nasılsınız herşey yolundamı

cnm ya geçmiş olsun, amniyosentez ne ki? forumu pek takip edemiyorum, bir çok şeyi kaçırdım

kızlar ya bana demir hapı yasaklandı, süt, meyve, taze sebze de yasak...
ne yiycem ben? neyse bebişim doğsun onu yerim:)
çok kansız kaldığım için sinirlerim hat safhada. hamilelik zor bir süreçmiş.

bir de arada kalp çarpıntısı oluyor, sizde de oluyor mu? kalbimin güm güm attığını resmen hissediyorum. çok sık değil, bir kaç kez yaşadım.

cnm ya geçmiş olsun, amniyosentez ne ki? forumu pek takip edemiyorum, bir çok şeyi kaçırdım

Canım teşekkür ederim amniyosentez karından sıvı aldırma işlemi benim bebişimin 3lü test sonucu biraz riskli çıktıda bende içimin rahat etmesi açısından yaptrıdım işlemi bunun sonucuna göre bebekteki her detay en ince ayrıntısına kdr çıkıyor 15gün oldu yaptıralı bugün yrn çıkar sonucum inşallahda temiz çıkar :5::5:

öncelikle herkese mrhblr . heepinizi çok özledik meleğim meleklerinizi bende sizleri çok özledim. işten ayrılacaktım bilen arkadaşlar hatırlar diyee düşünüyorum.işten ayrılır ayrılmaz tatile gittim ve 2 gün önce döndüm. temmuzun başından beeri yoktum ve sizlere haber veremedim .teyzeleri bebişim KIZMIŞ (((: ben erkek hisssediyordum ya tutmadı ((: prensesim olacak allahımın izniyle.isim arıyorum ama çok erken diyede düşünüyorum çok karışık duygulardayım.eve geeldiğimden beri hep ağlıyorum.ben çok duygusal oldum niyeyse :69:
bu arada işteen çıktım çok güzel bir duygu evimdeyim eşimde izinde.birlikte eğleniyoruz dicem ama malesef eğlenmiyoruz hep atışıyoruz.onun lafları beni sinir edsiyor ve heep ağlıyorum.beni sevmiyor gibi düşüncelere dalıp sinirlerimi çok yıpratıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.neysse sizler nasılsınız????bebişleriniz nasıl???ayyyy ne kadar geçmiş zaman .bu arada 2 gün önce tatildeyken bebeğimin hareeketlerini hisssttim.ertesi günde öyle oldu.dün flan hep ayaktaydım anlamadım bugünde öle.sanırım bebişim hareketlerini hissettirmeyee başladıçok güzel bir duygu çok sevindeim çok farklı bişi.bu arada tatilde 2 kilo almışım :69::69::69::47:çok konuştum ben yinee yaa amaa ne yapayım özlemişim sizleri (((:

Teşekkür ederiz Ajda teyzesi bebişimin süt annesiiiii :1::1: ayy geçmişi okuyayım dedim ama işin içinden çıkamadım gündür fln hiç girmeyince çok birikmiş :97::97: herşey yolunda dimi herkes iyi Ajdacım sen takip ediosan biliosundur az cok

Ne demek rica ederiz:1::1::1:
Hersey yolunda sanirim, bende cok takip edemedim yatiyodum iki-uc gundur yagmurlarda cok dolandim ondan sanirim :94:

öncelikle herkese mrhblr . heepinizi çok özledik meleğim meleklerinizi bende sizleri çok özledim. işten ayrılacaktım bilen arkadaşlar hatırlar diyee düşünüyorum.işten ayrılır ayrılmaz tatile gittim ve 2 gün önce döndüm. temmuzun başından beeri yoktum ve sizlere haber veremedim .teyzeleri bebişim KIZMIŞ (((: ben erkek hisssediyordum ya tutmadı ((: prensesim olacak allahımın izniyle.isim arıyorum ama çok erken diyede düşünüyorum çok karışık duygulardayım.eve geeldiğimden beri hep ağlıyorum.ben çok duygusal oldum niyeyse :69:
bu arada işteen çıktım çok güzel bir duygu evimdeyim eşimde izinde.birlikte eğleniyoruz dicem ama malesef eğlenmiyoruz hep atışıyoruz.onun lafları beni sinir edsiyor ve heep ağlıyorum.beni sevmiyor gibi düşüncelere dalıp sinirlerimi çok yıpratıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.neysse sizler nasılsınız????bebişleriniz nasıl???ayyyy ne kadar geçmiş zaman .bu arada 2 gün önce tatildeyken bebeğimin hareeketlerini hisssttim.ertesi günde öyle oldu.dün flan hep ayaktaydım anlamadım bugünde öle.sanırım bebişim hareketlerini hissettirmeyee başladıçok güzel bir duygu çok sevindeim çok farklı bişi.bu arada tatilde 2 kilo almışım :69::69::69::47:çok konuştum ben yinee yaa amaa ne yapayım özlemişim sizleri (((:

Ohh cnm ne güzel tatilini yapmışsın iyi olmuş valla bebişinin cinsiyeti hayırlı olsun teyzesi yesin onun pıtışınıııı :9::9: O ağlama ve eşimin beni sevmediğini düşünme durumu bende de var hamişlik dengemizi bozdu valla aslında biz çok takıyoruz kafamıza ama çok yanlış yapıyoruz :20::20:

Ne demek rica ederiz:1::1::1:
Hersey yolunda sanirim, bende cok takip edemedim yatiyodum iki-uc gundur yagmurlarda cok dolandim ondan sanirim :94:

Canım dikkat et sende kendine bebişi ve kendini çok yorma dinlen bol bol :16:

Canım dikkat et sende kendine bebişi ve kendini çok yorma dinlen bol bol :16:

Tesekkur ederim de tatlim ben zaten hep evde yatma modundayim:1::1::1: bol bol dinleniyorum yani ama disari cikmadan da olmuyo o arada da yedigim yagmurlar bizi hasta ediyo:59: Simdi sadece kafami uzatiyorum disari yetiyo :66::66::66::66:

Tesekkur ederim de tatlim ben zaten hep evde yatma modundayim:1::1::1: bol bol dinleniyorum yani ama disari cikmadan da olmuyo o arada da yedigim yagmurlar bizi hasta ediyo:59: Simdi sadece kafami uzatiyorum disari yetiyo :66::66::66::66:

Evet söylemiştin burada güneşi yakalamak biraz zor die insan 2gün üstüste evde oturunca bile sıkılıyo bir an önce dışarı atmak istiyo kendiini burdada sıkackalrdan kavruluyoruz resmen dışarı cıkmak tehlikeli bizim için bu havalarda :97::97: Analayacağın insanoğluna yaranılmıyo güneş olsa dert olmasa dert :1:

Tatlışlar biz çıkıyoruz bebişimlee hava serinledi bu serinlikte biraz ütü yapıım hepinizi öpüyoruz minnaklarınızla birlikte:16: iyi gecelerr

mardincim hoşgeldin, yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
bu arada benim bi şikayetim olacak çok sinirliim ya. detaylıya girdim pazartesi bugün de cdsini aldım güya cdye çekmişler. salaklar ya hepi topu 48 saniye. uyuz oldum. ben bütün usgyi çekecek sanıyodum 48 saniye ne demek ya. bebeğim el sallamıştı bize bi de hep gülüyor gibiydi dr da dedi hatta alala bu hep gülüyo gibi diye.çok komik sevimli bi suratı vardı. ne umutlarla açtım ama yok yok. o görüntülerin hiçbiri yok. anca karnını çekmiş anlamsız bir iki kafaya benzer bişiler var. bi o var offf ya. sizinki nasıldı?

ben yiyeyim senin oğluşun ayaklarını hele uyurken ne güzel olurlar bakmaya doyulmaz canım sana kolay gelsin kaynatma konusunda söz veremeyiz gerçekten zor takip etmesi

çok haklısın...pozitif düşünmeliyim artık..19. haftaya geldim ama her hafta ayrı bi şey dert ettim..yolu yarılamışım şaka maka...acildeki dr. pimpiriklendirdi beni...yoksa bu kadar olmazdım...:nazar:

işşşte bu :129: ben ilk hamileliğimde ne düşündüm , ne okudumsa istisnasız geldi başıma .. eşim artık "hamilelikte karşılaşılan sorunların listesini çıkartalım da en azından bir sonraki sefer basşımıza ne gelecek , hazırlıklı olalım " diyordu yarı şaka yarı ciddi :37: herşey güzel olacak , biz hasta değil hamileyiz :13:

Arkadaşlar belki bilmeden aynı doktora ve hastaneye gidiyoruzdur;herkes gittiği doktoru ve hastaneyi yazabilir mi,hem doktor ve hastane değiştirmeyi düşünenler içinde araştırma kaynağı olur.Ne dersiniz???

bu topicte yazılanlar arada kaynar , ancak yeni bir konu açarsanız oradan rahatça takip edebilir herkes , bence :34:
mesela yine birisi sormuştu böyle bir şeyi , siz miydiniz bilmiyorum , yazdım , benim gibi msjı gören bir kaç kişi de yazmıştır eminim , bak kaynamış ki sen yine soruyorsun .. bence yeni konu açılsın:68:

bide baby slingo diyee tasımak için bi kanguruu varr acayipp bişeyy ondan da kesinn alıcam internetten bi bakınn cokk güzelll

baby sling yada baby slingo , çok kullanışlı bir şeye benziyor .. ilk hamileliğimden sonra niye almadım diye hayıflanıyorum şimdi , çünkü dünya para verip aldığımız chicco kanguru öylece duruyor , 2-3 kere koyup gezdiremedim bile oğluşumu , çünkü kilosu düşüktü , kilosu yeter geldiğinde de yaz geldi hem ona hem bana fenalık geldi o zamanda :37: alıcam ben de o naneden :128:

Selam arkadaşlar..bugün dr a gittim ve listeye bir erkek daha eklendi :)) oğlum oluyorr :1:

heyyooooo bir prensimiz daha olacakkkkk :nazar::emir_bebek:

starimu seni çok seviyoruz. arada uğramayı unutma. bizi ihmal etme. öptük...:54::54::54::54::54::54::54:

:17: ben de sizi canımmm :54: istiyorum çok burada olmayı ama bir şeyleri aksatmam gerekiyor o zaman , misal yemek yapmak gibi :44:
dur bak evdeyken ki bir günümü anlatayım : sabah 8.30-9 gibi kalkış , 9.30a kadar kahvaltı , 9.30-10 arası hava ısınmadan oğluşu parka götür , 10-11 arası oğluşun kahvaltısını hazırlayıp öğürünceye kadar ( genelde yarısını ) yedir , 11-12 arası oğluşu oyalayacak bir şeyler yap - tv izle onunla , etrafta dağınıklık topla - balkon süpür vs , 12 olmadan kalan mamayı yedir , 12-12.30 arası uyut , 12-14 arası uyku sırasında ya dinleniyorum biraz - ya iyiysem öğle yada akşam yemeğini yapıyorum , yada evde yapılacak ufak tefek işleri yapıyorum - en kötü ihtimalle oğluşun dağıttıklarını topluyorum , uyanınca biraz oyala ve sonra 1 saat kadar yemek yedirmeye çalış, 17-18 arası dinlen , 18-19.30 arası parka git, 20-21 arası yemek , 21-21.30 arası mama saati , 21.30-22 arası yemek sonrası mutfağa şöyle bir bak , 22 gibi oğluşu eşim uyuturken pc başına geç , 23-23.30 gibi yat .. o yüzden ihmal ediyormuşum gibi gelmesin ,ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlarımilk g inanın çocuk doğduğu ve ihtiyaçları emme-altını almanın dışına çıktığında beni çok iyi anlayacaksınız

starimu yazdıklarını gözlerim dolarak okudum.allah bir daha yaşatmasın. ben ikizlere hamile olduğunu bilmiyordum.allah tosbaana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin ha bi de yeni bebişine de.
benimki erkek inşallah. daha şimdiden kaynana triplerine girmeye başladım bile...:)

canım benim çok sağol , aminnnn .. senin tosbaan da sağlıkla gelir dünyaya inşallah ... o kaynana tripleri bende de var sorma ya :)))

selam kızlar bız geldık ..

tatılımıs bıttı artık evımızdeyız ..

cok guzel bı tatıldı stresımızı attık..

Masal'ımızın olacagı %100 olunca kosa kosa gıdıp kıyafetler aldık babası kıyamadı organık pamuktan aldı herseyını :)

en cokta hastane cıkısını sevdım ben cok guzel hergun bakıyorum sevıyorum :)

bebegımızın yüzünü cekıp verdı doktorum telımıze attık hemen bakıp bakıp sevıyorum ..

delı gıbı bır gelse dogsa artık opmek koklamak ıstıyorum onu..

Kızıma asıgım ben Asıkkkkkkkk..

doktorla randevum vardı hem ayrıntılı usg hem de genel kontrol ama ılerı tarıhe atttım..daha once 15 gunde bır gıden ben sımdı yok ya gıtmem dıyorum ne oldu bana bılmıyorum :)

sız nasılsınız herkes ıyıdır ınsalalh

senin adına çok sevindim , sağlıkla gelsin Masal kuzusu :nazar: hatırlar mısın içime kız doğuyor seninle ilgili demiştim kaç hafta önce, heyyooo yanılmadım yine :9:
detaylı için iyi bir yere git , perinatolog olsun mümkünse

bi de bişey sorcam ben detaylı ultrasona giren arkadaşlar...

sonuçları alıp hemen kendi doktorunuza mı götürdünüz onlarda yorumladılar mı?

yoksa detaylıya bakan kişi mi zaten bilgi veriyo ben c.tesi gircemde detaylıya

detaylıya bakan bilgi veriyor da dr.unun yorumu önemli tabi .. ha bir de detaylıya bakan perinatolog ve prof.sa onun ne dediği çok daha önemli .. neticede onların uzmanlık alanı bu ..

Kızlar ayrıntılı şöyle oluyor radyoloji uzmanı inceliyor herşeyini en ince ayrıntısına kadar bir sürü usg resmi veriyor bir rapor hazırlıyor eline tutuşturuyor sende gidiyorsun doktorun yorumluyor durumunu hepsi bu benim yengem yiğenimde en iyi usglere girdi özellikle kalbi ve böbreklerini ama iki geri zekalı doktorda körmüşki oğluşum kalbi delik ve yumurtaları yukarıda doğdu sonuçta 4 yaşında yumurtaları için ameliyat oldu çok şükür kalbinin deliği kapandı 4 yaşında ama ömrümüzden ömür gitti benimde kalbim doğuştan delik bende bu ay kalpten muayene olucam bebeğimde kalbinden daha fazla incelenecek o yüzden

canım ya radyologa gidersen olacağı o zaten .. bu işi en iyi yapan perinatolog denilen riskli gebelik uzmanları .. tek alanları fetus incelemek ve risk odaklarını bilmek ve saptamak olan kişiler elbette işin ehli oluyor .. rad. uzm. çeşit çeşit vakaları inceliyor , bir alanda uzmanlaşmıyor , o yüzden de yetersiz kalıyor detaylı fetus incelemesinde .. bence gidebilme imkanın varsa uzmanlık alanı perinatoloji olan bir kad. doğ. uzmanına gitmen ..

ye ekşiyi doğur Ayşeyi :27:

benim bebiş bütün kriterleri alt üst etti yaaa:27: tatlı yiyip duruyorum, kusma olayları falan ya da çok şükür yüzde lekelenmeler falan olmadı ( maaşallahh diyeyim deee :nazar::nazar::nazar::90::90::90:) yani bütün koca karı tahminleri tutmadı ve benim meleğim cnm kızım olucak inşallah... o da annesi gibi deli bişe olcak heraldee:52::52::52::90::90::90:

aaa geliba yeni öğrendim senin bebişin bir prenses olacağını , sağlıcakla ve zamanında gelsin kollarınıza ..

lizzie nereden yaptın alısverısı sen..

ben hep forumda kı yere gıdıyorum ..

bıldıgın baska yerler var mı kemeraltı dısında :))

bende cevap vermek istedim,izmirdeyim bende.kemeraltına gitmeyi bende düşünüyorumm 20.haftamdan sonra,ama balçova agora yanında pamidor var orasıda fena değil.bir kaç parça birşeyler aldık,güzel uygun geldi bana.bakmadıysan tavsiye ederim.

evet ılk bebek ..

sımdıden o kadar seyı oldu kı ..gözüm doymuyor resmen daha hedıye de gelıcek :)

ben Foça tarafında oturuyorum canım sen nerede oturuyorsun..

burada lcw nın outletı var oradan bakıyorum hep :)

ege park mavi şehir'de Sobee markası var , outleti park bornovada , onun ürünleri de çok güzel ve kalitelidir ... aslında mothercare den ziyade chicconun ürünleri daha yumuşak dokulu , yeni doğan hast. çıkışı ve ilk aylar için düşünebilirsiniz .. Kanz da iyidir , mothercare ayarında kalite bakımından :34:

forum bornova tabiki tatlım ;) :16: bi dahaki sefere de agora seferine çıkmayı planlıyorum :)) tek sorun bize baya bi uzak ama onu da sanırım arabalı feribotla halledeceğim :) tepe home var bi de orda,gebe var mecbur gitcez :)

tepe home balçova Kipa'nın içinde :34:

hmmm bu fikri tuttum :)) ben karşıyaka tarafındayım bu arada.foça uzak kalıyor buralara ama çok güzel bir yer.herşeyin doğalı orda.

karşıyakanın neresinde ? 2 yıl oturdum da orada çok özledimmmmm :14: sonra Narlıdereye taşındık , ondan 6 ay sonra da İst.a :14:

olur eylulden sonra olsun :) yıne kararlastırırız..

göbüşlü göbüşlü gezerız :)

ay çok komik olur ama grup halinde :1: millet göbeklerimize bakar bakar güler artık :)):49:

bu msjları okuyunca bizim bebişler doğduktan sonra ilk buluşmamız geldi aklıma İzmirli anneler olarak , halimiz çok komikti .. 4 kadın 4 bebek ve arabası , kaplamıştık koca alanı kahve dünyasında .. kimimiz pışpışlaar , kimimiz emzirme önlüğünün altında kuşunu besler , şanslı kimimiz uyuttuysa meleğini bir şeyler yer içer :9:

Son düzenleme:
Canım benim hoşbuldukk bende sizi merakte bırakmak istemezdim ama netimizde sorun vardı ancak halledebildik İyiyim canım merak etmeyin şükür şimdilik herşey yolunda hala amniyosentez sonucunu bekliyorum bugün tam gün oldu yarın arıcam bi doktorumu artık merakım doruklarda :97::97: sizler nasılsınız herşey yolundamı

hoşgeldin canım , dualarımjız seninleydi hala seninle :70:

canım arkadaşların da dediği gibi herşey çok güzel olacak. sonuçlar çok güzel çıkacak inşallah.

izmirli annişler bakıyorum buluşup gezme plaları yapmışsınız ne güzel. ben de katılmak isterim aranıza. eylül sonu çok güzel. ben de kemalpşada oturuyorum bornovaya çok yakın. baktım da herkesin olduğu yerler çok farklı. nerde buluşcaz?

bu arada kızlar ben kız bebeğim olcak diye hayaller kuruyordum annem erkek olcak diyor. ben de biraz tiye aldım. annem ultrasonda baktı az önce diyorum kadeşlerime. boşuna heveslenme kız olcak diye diyor. ben de öyle alışmışım ki kız olmasına. şimdi doktora gideceğimiz günü heyecnla bekliyorum. büyük ihtimalle haftaya cuma gideceğim. hem 3lü testimi yaptıracağım hem de cinsiyetini doktorda noter huzurunda onaylatacağım:1:

kemalpaşa güzel yer özellikle de armutlu muydu öyle bir yerin ilerisine gittik bir çiftliğe süppperdi ...inşallah sağlıkla gelir meleğin , ilkinde kız-erkek farketmez derler :34:

kızlar forumda yazdıklarınızı okudum biraz, ufff anne olacağımı daha çok hissettim:)
internet gitti, artık forumu takip edemiyorum ve bebişim olacakmş duygusunu kaybettim. ne bileyim, belkide evlenir evlenmez hamile kaldığımdam. hiç ama hiç hazır değildim. bir de şu rahatsızlığım çıktı, 1 aydır sürünüyorum.
hafta sonu annem geliyor:21: alışveriş yapıcaz. o zaman biraz daha motive olurum:69:

bu arada ben üçlü testi yaptırmadım. yarın bebişe bakmaya gidicem. çok fazla ilaç kullandığım için endişeleniyorum. onun dışında tam taramaya giderim.
kızımıza da bir türlü isim beğenemiyoruz:44: ne zormuş beğenmesi:1:

kızlar ya bana demir hapı yasaklandı, süt, meyve, taze sebze de yasak...
ne yiycem ben? neyse bebişim doğsun onu yerim:)
çok kansız kaldığım için sinirlerim hat safhada. hamilelik zor bir süreçmiş.

bir de arada kalp çarpıntısı oluyor, sizde de oluyor mu? kalbimin güm güm attığını resmen hissediyorum. çok sık değil, bir kaç kez yaşadım.

canım hamilelikle sapıtıyor hormonlar , doğru dürüst düşünemez oluyoruz zaman zaman .. halbu ki yarılamış sayılırsın hamileliğği , hareketlerini iyice hissetmeye başlayınca daha çok anlıyorsun , biraz sabret :34: ilk hamileliğimde vajenden-makattan fiitller mi kullanmadım , hormon bazlı fitil-hap-iğneler mi yemedim , tansiyon ve taşikardi düşürücü ilaçlar mı kullanmadım neler neleerrrr ..sapa sağlam bir oğlum var 37+6da doğan :nazar: o yüzden sıkma canını ,dr.lar ilaç verirken kar-zarar oranını iyi hesaplayıp veriyorlar zaten :34: nabzını ve tansiyonunu bir ölçtür en yakın bi eczanede , çok takıyorsan iç hastalıkları uzmanına bir görün derim ..

sağlıcakla gelsin prensesin :69: eşler bazen ya anlayışsız oluyorlar yada :69:iaz hamilelikle normalde takmayacağımız , önemsemeyeceğimiz şe:69:yleri büyütüyoruz .. neticede bizim sinirlerimiz daha çok bozuluyor :37: 2 kg kaç günde aldın :44:

mardincim hoşgeldin, yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
bu arada benim bi şikayetim olacak çok sinirliim ya. detaylıya girdim pazartesi bugün de cdsini aldım güya cdye çekmişler. salaklar ya hepi topu 48 saniye. uyuz oldum. ben bütün usgyi çekecek sanıyodum 48 saniye ne demek ya. bebeğim el sallamıştı bize bi de hep gülüyor gibiydi dr da dedi hatta alala bu hep gülüyo gibi diye.çok komik sevimli bi suratı vardı. ne umutlarla açtım ama yok yok. o görüntülerin hiçbiri yok. anca karnını çekmiş anlamsız bir iki kafaya benzer bişiler var. bi o var offf ya. sizinki nasıldı?

yok canım ortalama 20-25 dak görüntü oluyor , yani inceleme başladığından beri kaydediliyor diye biliyorum ben ...

ye ekşiyi doğur Ayşeyi :27:

benim bebiş bütün kriterleri alt üst etti yaaa:27: tatlı yiyip duruyorum, kusma olayları falan ya da çok şükür yüzde lekelenmeler falan olmadı ( maaşallahh diyeyim deee :nazar::nazar::nazar::90::90::90:) yani bütün koca karı tahminleri tutmadı ve benim meleğim cnm kızım olucak inşallah... o da annesi gibi deli bişe olcak heraldee:52::52::52::90::90::90:

bende tatlı istiyorum devamlı:27:
ama kızım olucak:27::27::27:

iyi geceler kızlar , uyku vaktim çoktaaaan geçti bile , süt içip hem kendimi hem de içimdeki kıpırdak tosbaamı uyutayım en iyisi :emir_bebek::9:

byesss :3
:

meraba kızlar nasılsınız... Uzun bir temizlik günü geçirdim sanırım çok yoruldum bebişim hiç oymanadı bugün. İşimi aheste aheste yapıp zamana yaydım ama niyeyse:(

Sevgili starimu i.zmir ege hastanesiyle ilgili veridğin bilgi için teşekkür ederim canım çok sağol. Ben konak kadın doğum hastanesinde kalmıştım beğenmiştim oranın ilgisini ama bakacağım. listemde ege hastansinide bulunduracağım...

bende tatlı istiyorum devamlı:27:
ama kızım olucak:27::27::27:

Canım bende bol bol ekşi yedim ama benim de oğluşum olacak.

starimu çok saol, birazda olsa rahatladım sayende. her gece makattan lavman yapıyorum. erken doğum riskim diğer gebelerden 2 kat yüksekmiş.
bir de günde 5 kere söylemesi ayıp büyük tuvaletimi yapıyorum. bazısı kanlı oluyor. 1 aydır yoğun ilaç tedavisi var ama düzelme yok. tek istediğim bebişin sağlıklı doğması. eşimin ailesi çok tedirgin, ilk torunları. erken doğum vs. yapıpta gelin hastaydı dedirtmek istemiyorum.

bir de bir şey sorucam. ayrıntılı ultrason için önceden randevu vs. alınıyor mu? devlet hastanesinde yaptırıcam, önceden gün almam gerekir mi? kaçıncı haftada gitmeliyim?

starimu çok saol, birazda olsa rahatladım sayende. her gece makattan lavman yapıyorum. erken doğum riskim diğer gebelerden 2 kat yüksekmiş.
bir de günde 5 kere söylemesi ayıp büyük tuvaletimi yapıyorum. bazısı kanlı oluyor. 1 aydır yoğun ilaç tedavisi var ama düzelme yok. tek istediğim bebişin sağlıklı doğması. eşimin ailesi çok tedirgin, ilk torunları. erken doğum vs. yapıpta gelin hastaydı dedirtmek istemiyorum.

bir de bir şey sorucam. ayrıntılı ultrason için önceden randevu vs. alınıyor mu? devlet hastanesinde yaptırıcam, önceden gün almam gerekir mi? kaçıncı haftada gitmeliyim?

Çok geçmiş olsun canım...
Sanırım sende evlenir evlenmez hamile kalanlardansın. Evliliğe alışmadan hamilelik sürecini geçirmek zo roluyor gerçekrte.. malesef bazıları için süreç zor oluyor ama sonunda allah nur topu gibi bebşler de veriyor.
İnşallah erken doğuma gerek kalmadan bebişin günlerini tamamlar canım..
Makattan kan gelme olayı basurdanmı başka nedenimi var. Bende de basur var ve önce günlerce kanamam olmuştu. Neyse şimdiiyi..

Sanırım devlet hastaneleri randevuyu önceden veriyor. Bizim burada doktor yazıyor labaratuvardan da randevu günü ve saati veriliyor..

Bana sormamıştın ama bende yarıdmcı olayım dedim. Starimu çıkacaktı.. şimdi görmese bile sonra görüp cevap verecektir muhakkak ama.. Sağolsun çok dikkatli hiçbir şeyi atlatmıyor arkadaşımız.

Kızlar sevgili masal800 arkadaşımızda bodrumda oturuyormuş. Oleeey yalnız değilim buralarda... başka kim var acaba "bende bodrumdayım" diyecek, tanışalım...:34::34::34:
İstanbula gideceğim istanbullu annelerle tanışacağım doğuma yakın izmire gideceğim izmirli anneler sizlerle de tanışacağım.:34::34::34:

He he herkesle tanışacığımm.. :66::66::66::66::66:
Tabi sizde isterseniz.. ve Allah izin verirse elbette...

Ya bütün gün iş yapıpda böyle uyanık kalmak normalmi... Bende hamileyim bende uyumak istiyorum...

Neyse kızlar uzattım. Sanırım kimse yok kendi kenidme yazıyorum işte..

Sabah için hepinize günaydınlar diliyorum.
Bir süre takip edemeyebilirim
beni unutmayım emii
hepinizi öpüyorummmmm

Back
X