2011 Aralık Anneleri

işşşte bu :129: ben ilk hamileliğimde ne düşündüm , ne okudumsa istisnasız geldi başıma .. eşim artık "hamilelikte karşılaşılan sorunların listesini çıkartalım da en azından bir sonraki sefer basşımıza ne gelecek , hazırlıklı olalım " diyordu yarı şaka yarı ciddi :37: herşey güzel olacak , biz hasta değil hamileyiz :13:

bu topicte yazılanlar arada kaynar , ancak yeni bir konu açarsanız oradan rahatça takip edebilir herkes , bence :34:
mesela yine birisi sormuştu böyle bir şeyi , siz miydiniz bilmiyorum , yazdım , benim gibi msjı gören bir kaç kişi de yazmıştır eminim , bak kaynamış ki sen yine soruyorsun .. bence yeni konu açılsın:68:

baby sling yada baby slingo , çok kullanışlı bir şeye benziyor .. ilk hamileliğimden sonra niye almadım diye hayıflanıyorum şimdi , çünkü dünya para verip aldığımız chicco kanguru öylece duruyor , 2-3 kere koyup gezdiremedim bile oğluşumu , çünkü kilosu düşüktü , kilosu yeter geldiğinde de yaz geldi hem ona hem bana fenalık geldi o zamanda :37: alıcam ben de o naneden :128:

heyyooooo bir prensimiz daha olacakkkkk :nazar::emir_bebek:

:17: ben de sizi canımmm :54: istiyorum çok burada olmayı ama bir şeyleri aksatmam gerekiyor o zaman , misal yemek yapmak gibi :44:
dur bak evdeyken ki bir günümü anlatayım : sabah 8.30-9 gibi kalkış , 9.30a kadar kahvaltı , 9.30-10 arası hava ısınmadan oğluşu parka götür , 10-11 arası oğluşun kahvaltısını hazırlayıp öğürünceye kadar ( genelde yarısını ) yedir , 11-12 arası oğluşu oyalayacak bir şeyler yap - tv izle onunla , etrafta dağınıklık topla - balkon süpür vs , 12 olmadan kalan mamayı yedir , 12-12.30 arası uyut , 12-14 arası uyku sırasında ya dinleniyorum biraz - ya iyiysem öğle yada akşam yemeğini yapıyorum , yada evde yapılacak ufak tefek işleri yapıyorum - en kötü ihtimalle oğluşun dağıttıklarını topluyorum , uyanınca biraz oyala ve sonra 1 saat kadar yemek yedirmeye çalış, 17-18 arası dinlen , 18-19.30 arası parka git, 20-21 arası yemek , 21-21.30 arası mama saati , 21.30-22 arası yemek sonrası mutfağa şöyle bir bak , 22 gibi oğluşu eşim uyuturken pc başına geç , 23-23.30 gibi yat .. o yüzden ihmal ediyormuşum gibi gelmesin ,ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlarımilk g inanın çocuk doğduğu ve ihtiyaçları emme-altını almanın dışına çıktığında beni çok iyi anlayacaksınız

canım benim çok sağol , aminnnn .. senin tosbaan da sağlıkla gelir dünyaya inşallah ... o kaynana tripleri bende de var sorma ya :)))

senin adına çok sevindim , sağlıkla gelsin Masal kuzusu :nazar: hatırlar mısın içime kız doğuyor seninle ilgili demiştim kaç hafta önce, heyyooo yanılmadım yine :9:
detaylı için iyi bir yere git , perinatolog olsun mümkünse

detaylıya bakan bilgi veriyor da dr.unun yorumu önemli tabi .. ha bir de detaylıya bakan perinatolog ve prof.sa onun ne dediği çok daha önemli .. neticede onların uzmanlık alanı bu ..

canım ya radyologa gidersen olacağı o zaten .. bu işi en iyi yapan perinatolog denilen riskli gebelik uzmanları .. tek alanları fetus incelemek ve risk odaklarını bilmek ve saptamak olan kişiler elbette işin ehli oluyor .. rad. uzm. çeşit çeşit vakaları inceliyor , bir alanda uzmanlaşmıyor , o yüzden de yetersiz kalıyor detaylı fetus incelemesinde .. bence gidebilme imkanın varsa uzmanlık alanı perinatoloji olan bir kad. doğ. uzmanına gitmen ..

aaa geliba yeni öğrendim senin bebişin bir prenses olacağını , sağlıcakla ve zamanında gelsin kollarınıza ..

ege park mavi şehir'de Sobee markası var , outleti park bornovada , onun ürünleri de çok güzel ve kalitelidir ... aslında mothercare den ziyade chicconun ürünleri daha yumuşak dokulu , yeni doğan hast. çıkışı ve ilk aylar için düşünebilirsiniz .. Kanz da iyidir , mothercare ayarında kalite bakımından :34:

tepe home balçova Kipa'nın içinde :34:

karşıyakanın neresinde ? 2 yıl oturdum da orada çok özledimmmmm :14: sonra Narlıdereye taşındık , ondan 6 ay sonra da İst.a :14:

bu msjları okuyunca bizim bebişler doğduktan sonra ilk buluşmamız geldi aklıma İzmirli anneler olarak , halimiz çok komikti .. 4 kadın 4 bebek ve arabası , kaplamıştık koca alanı kahve dünyasında .. kimimiz pışpışlaar , kimimiz emzirme önlüğünün altında kuşunu besler , şanslı kimimiz uyuttuysa meleğini bir şeyler yer içer :9:

starimu mavişehirdeki sobe magazası kapanmış yerine zeyland mı neydi başak bışey gelmşti en son
sumak sen foça yolu üzerindeki sakıpağanın ordakı lcw magazısını dıyorsun ege orayı dıyorsan her hafta sonu oraya kahvaltıya gideriz 3 yasında kızım var oda oynar parkta

eylulde olsun :59::59: bende katilayim size dönmeden buralara:49::49::49:

olur tabi sende katılırsın eylülde anca zaten

Herkese iyi akşamlarrr tatlı Annelerrrr özledim ben sizleri ya sizz :51::51:

canım güzel haberlerini bekliyoruz yarına...

izmirli annişler bakıyorum buluşup gezme plaları yapmışsınız ne güzel. ben de katılmak isterim aranıza. eylül sonu çok güzel. ben de kemalpşada oturuyorum bornovaya çok yakın. baktım da herkesin olduğu yerler çok farklı. nerde buluşcaz?

bu arada kızlar ben kız bebeğim olcak diye hayaller kuruyordum annem erkek olcak diyor. ben de biraz tiye aldım. annem ultrasonda baktı az önce diyorum kadeşlerime. boşuna heveslenme kız olcak diye diyor. ben de öyle alışmışım ki kız olmasına. şimdi doktora gideceğimiz günü heyecnla bekliyorum. büyük ihtimalle haftaya cuma gideceğim. hem 3lü testimi yaptıracağım hem de cinsiyetini doktorda noter huzurunda onaylatacağım:1:

sende katılırsın bize :) eylülde ortak bir yer bulunur :) güzelde olur buluşmamız

güzel annecikler tatlı bebişler hepinize günaydın :70:

benim prensesim de 2 gündür bildiğin kıpırdıyor kendini hissettiriyor sizinkilerin de kıpırtılarını duyar gibiyim çok güzel bir duygu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mardin4747 ve baharkartal arkadaşlarım hoşgeldiniz :3:

mardincim umarım sonucun iyi çıkar merak etmiştim iyi gördüm seni :16:

kızlar niye alıngan oluyosunuz hamilelik ayrı bir güzellik katıyor eşimizden bir parça-bebiğimizi kanguru gibi kesemizde taşıyoruz o yüzden onlar için daha çok kıymetliyiz kendinize çok çok güvenin ve mutlu olun tamam mı yeğenlerimi de üzmeyin :16:

mardincim hoşgeldin, yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
bu arada benim bi şikayetim olacak çok sinirliim ya. detaylıya girdim pazartesi bugün de cdsini aldım güya cdye çekmişler. salaklar ya hepi topu 48 saniye. uyuz oldum. ben bütün usgyi çekecek sanıyodum 48 saniye ne demek ya. bebeğim el sallamıştı bize bi de hep gülüyor gibiydi dr da dedi hatta alala bu hep gülüyo gibi diye.çok komik sevimli bi suratı vardı. ne umutlarla açtım ama yok yok. o görüntülerin hiçbiri yok. anca karnını çekmiş anlamsız bir iki kafaya benzer bişiler var. bi o var offf ya. sizinki nasıldı?

canım detaylıyı bilmiyorum da ben de ultrason resmini ilk önce öyle görmüştüm sonra dikkatli bakınca gözünü burnunu ayrıuntılı görebilmiştim hatta en neti buydu biraz daha dikkatli baksan :26: 48 saniye de çok azmış başka bi yere daha gitsen? bizimki nasıl olacak acaba :26:

Kızlar sevgili masal800 arkadaşımızda bodrumda oturuyormuş. Oleeey yalnız değilim buralarda... başka kim var acaba "bende bodrumdayım" diyecek, tanışalım...:34::34::34:
İstanbula gideceğim istanbullu annelerle tanışacağım doğuma yakın izmire gideceğim izmirli anneler sizlerle de tanışacağım.:34::34::34:

He he herkesle tanışacığımm.. :66::66::66::66::66:
Tabi sizde isterseniz.. ve Allah izin verirse elbette...

Ya bütün gün iş yapıpda böyle uyanık kalmak normalmi... Bende hamileyim bende uyumak istiyorum...

Neyse kızlar uzattım. Sanırım kimse yok kendi kenidme yazıyorum işte..

Sabah için hepinize günaydınlar diliyorum.
Bir süre takip edemeyebilirim
beni unutmayım emii
hepinizi öpüyorummmmm

luveylacım nereye gidiyorsun ben kaçırmışım sağlıcakla kal :79:

günaydın kızlar nasılsınız benim dün akşam ve gecem ateşler içinde yatmakla,sayıklamakla kocaya bağırmakla geçti,sürekli alnıma koltuk altıma soğuk bezler koymuş,sabah kalktığımda kolumun acısı hafiflemiş,ateşim düşmüştü,kocişten özür diledim,bana neler neler söyledin yatarken,sana azcık yanaştım,öpmek istedim,beni yataktan ittin dedi,pek hatırlamıyom,bu tetenoz aşısı beni ne hale getirdi,bir sürü ağladım sinir bozukluğu yaptı,sabah baktım gözlerim şiş,her tarafım kaşınıyo,kaşıntılar azalacağına artıyo,napcam bilmiyom,artarsa acile mi gideyim bi serum mu bağlasalar bilmiyom

canım detaylıyı bilmiyorum da ben de ultrason resmini ilk önce öyle görmüştüm sonra dikkatli bakınca gözünü burnunu ayrıuntılı görebilmiştim hatta en neti buydu biraz daha dikkatli baksan :26: 48 saniye de çok azmış başka bi yere daha gitsen? bizimki nasıl olacak acaba :26:

ben de normal görüntüeri o kadar sürede oluyo,detaylıya girmedim daha,pazt. gidecem kontrole 45 gün olmuş oluyo kızımı görmeyeli,dün ateşim vardı,başım dönüyodu,ağrıyodu,bilinçsizi bi şekilde epey ağladım kızıma bişey olmamıştır inş.,bu aşı mahfetti beni acaba ona da zararı olmuş mudur,ben de ters etki yapabiliyo bu tür şeyler,progestan aldığımda da bilincim gitmişti,sabaha kadar sayıklamışım,eşimi tanımamışım,bu aşı da alerjk etki yaptı,halsizlik,baş ağrısı,sinir,ateş

günaydın kızlar nasılsınız benim dün akşam ve gecem ateşler içinde yatmakla,sayıklamakla kocaya bağırmakla geçti,sürekli alnıma koltuk altıma soğuk bezler koymuş,sabah kalktığımda kolumun acısı hafiflemiş,ateşim düşmüştü,kocişten özür diledim,bana neler neler söyledin yatarken,sana azcık yanaştım,öpmek istedim,beni yataktan ittin dedi,pek hatırlamıyom,bu tetenoz aşısı beni ne hale getirdi,bir sürü ağladım sinir bozukluğu yaptı,sabah baktım gözlerim şiş,her tarafım kaşınıyo,kaşıntılar azalacağına artıyo,napcam bilmiyom,artarsa acile mi gideyim bi serum mu bağlasalar bilmiyom

geçmiş olsun canım, bu aşı birkkaç gün sonra etkisini gözteriyor galiba, dikkat et kendine ateş pek iyi değil, kötü hissedersen bence git bi doktora

bu arada herkese günaydın fıstıklar:16:

çok haklısın valalhi bende şaştım kendime:60:

ama biz çok badireler atlattık tatlım deli gibi kız istiyorduk neredeyse kız olduğuna bile sevinemedik.
az daha gidecekti bebişimiz falan ondan çokk uzunca brir sürede gelemedim aralık annelerine bunalımdaydım :26:
neyse ki şimdilik bir sıkıntı yok. ama tabi 24. haftada detaylıya bir daha giricem o zamanda inşasllahh herşey yolunda görünür..
AOnu kaybetme korkusu kadar kötü bir şey yok allah bir daha yaşatmasın

canım bilgilerinin hepsini yazsana tabloya ekleyeyim,bi de çizelge yapsana herkes yaptı bi sen kaldn

kızlar forumda yazdıklarınızı okudum biraz, ufff anne olacağımı daha çok hissettim:)
internet gitti, artık forumu takip edemiyorum ve bebişim olacakmş duygusunu kaybettim. ne bileyim, belkide evlenir evlenmez hamile kaldığımdam. hiç ama hiç hazır değildim. bir de şu rahatsızlığım çıktı, 1 aydır sürünüyorum.
hafta sonu annem geliyor:21: alışveriş yapıcaz. o zaman biraz daha motive olurum:69:

bu arada ben üçlü testi yaptırmadım. yarın bebişe bakmaya gidicem. çok fazla ilaç kullandığım için endişeleniyorum. onun dışında tam taramaya giderim.
kızımıza da bir türlü isim beğenemiyoruz:44: ne zormuş beğenmesi:1:

geçmiş olsun canım,merak etme bebişin olsun acıların hafifleyecektir,Allah yar ve yardımcın olsun canm

günaydın kızlar:16:

Herkese iyi akşamlarrr tatlı Annelerrrr özledim ben sizleri ya sizz :51::51:
cnm seni gördüğüme sevindim hemde çok :) herşey çok güzel olacak hiç üzülme dualarımız seninle :16:

geçmiş olsun cnm bi kaç gün sürer aşının etkisi bugün son 2 gün iyice dinlen geçer hemen:71:

Canım benim hoşbuldukk bende sizi merakte bırakmak istemezdim ama netimizde sorun vardı ancak halledebildik İyiyim canım merak etmeyin şükür şimdilik herşey yolunda hala amniyosentez sonucunu bekliyorum bugün tam gün oldu yarın arıcam bi doktorumu artık merakım doruklarda :97::97: sizler nasılsınız herşey yolundamı

herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım,merak etme hiçbişey çıkmayacak,yeterki moralini iyi tut sen,dualarımız seninle...

Kızlar sevgili masal800 arkadaşımızda bodrumda oturuyormuş. Oleeey yalnız değilim buralarda... başka kim var acaba "bende bodrumdayım" diyecek, tanışalım...:34::34::34:
İstanbula gideceğim istanbullu annelerle tanışacağım doğuma yakın izmire gideceğim izmirli anneler sizlerle de tanışacağım.:34::34::34:

He he herkesle tanışacığımm.. :66::66::66::66::66:
Tabi sizde isterseniz.. ve Allah izin verirse elbette...

Ya bütün gün iş yapıpda böyle uyanık kalmak normalmi... Bende hamileyim bende uyumak istiyorum...

Neyse kızlar uzattım. Sanırım kimse yok kendi kenidme yazıyorum işte..

Sabah için hepinize günaydınlar diliyorum.
Bir süre takip edemeyebilirim
beni unutmayım emii
hepinizi öpüyorummmmm

ne güzel tanışacaksınız birbirinizle ben hatayda oturuyom,memleket antep,eylülde eğitim var o da erzurumda o taraflara yolum düşmez ki:5::5::5:

ankarada kimse oturmuyor galiba :84:

günaydınn kızlarrrrr ben ankarada oturuyorumm cnmmm:Ddeyacım gecmiş olsun olsunnn istersen bi doktorunu ara da sor belki bişey önerir yazık bu kadar cekmeee:DDDDDmardincim sende hosgeldinn güzekl haberlerini bekliyoruzzz bugünn allahınn izniylee inşşşşşşşşş.bizee gelincee gece sıcaklaaaa boguştukk yinee kayınvalidemde kaldık dün gece eşimlee biraz oturdukk falann uyuya kalmışımm gitmişimm kendiliğimden allahtan bugünn cumaa allahıma şükürrrr 2 gün izinliyimm bu iş beni cok yorduu yaaaa calışmak istemiyorummmm.ekimin 19 da dogum iznine cıkacagımmm allahın izniylee agustos yada eylül ayınıda komple raporla gecişrcemm napimm yaaaaa dayanamıyorumm .işte yorulmuıyorum masa basında oturuyorumm ama her sabah kalkıp gelmekk benii öldürüyooo:DDDcokmu isyankar oldumm ne:DDDDDD

kızlar...

dr. um tatilde pzt. döncek bende meraklandım 3lü sonucunu faxla istedim...

eritrosit 3.98 (düşük işareti var) ref.4.0-5.2
Hemoglabin 12.2 (sınırda) ref. 12.0-16.0
MPV 6.98 (düşük işareti var) ref. 7.4-10.4
NE 7.0 ( yüksek işareti var) ref. 1.4-6.5
MO 0.9 ( yüksek işareti var) ref. 0.1-0.6

anladığım kadarı ile trizomi değerlerimle ilgili bir sıkıntım yok.. limitten olduça yüksek benimkiler.. 1/99000 ... ikiliyi anlattığı için üçlüyü anlayabildiğimi düşünüyorum... ama bunlar ne bilemiyorum:(

canım önemli olan hemoglobin ,eritrosit biraz düşük hafif bi kansızlık var,ilaca bile gerek yok bence pekmez içsen yeter,fark çok az çünkü,mpv,ne kan değerleri bunlar birbirini doğruluyo,yani kan biraz azsa,atılım miktarı fazla oluyo,sonucum çok iyi merak etme canm

günaydın canlarımmmm izin dönüşü yine aranızdayım :66::66::66:

ilk iş günü ve ben izin-dönüş-depresyonumu atlatmaya çalışıyorum :14:

kızlar ne var ne yok inşallah herkes iyidir, o kadar ilerlemişki sayfa geçmişi okumak mümkün değil.. göbüşler büyüdü mü??
benim bebişkom 2 haftadır çok hareketli uyandığında başlıyor çırpınmaya olağanüstü bi duyguymuş :21::21:

günaydın everybody :3: oğluşu parak götürüp , sonra kahvaltısını yaptırıp gelicem :10:

günaydın canlarımmmm izin dönüşü yine aranızdayım :66::66::66:

ilk iş günü ve ben izin-dönüş-depresyonumu atlatmaya çalışıyorum :14:

kızlar ne var ne yok inşallah herkes iyidir, o kadar ilerlemişki sayfa geçmişi okumak mümkün değil.. göbüşler büyüdü mü??
benim bebişkom 2 haftadır çok hareketli uyandığında başlıyor çırpınmaya olağanüstü bi duyguymuş :21::21:

benim kız bugünler de daha uyuşuk maalesef annesinin hali olmayınca o da fazla tekmelemiyo,bu aşı onu da yordu birazcık heralde,neyse kaşıntılar azalmaya başladı,geçse de gitse kurtulsam

Back
X