işşşte bu :129: ben ilk hamileliğimde ne düşündüm , ne okudumsa istisnasız geldi başıma .. eşim artık "hamilelikte karşılaşılan sorunların listesini çıkartalım da en azından bir sonraki sefer basşımıza ne gelecek , hazırlıklı olalım " diyordu yarı şaka yarı ciddiherşey güzel olacak , biz hasta değil hamileyiz :13:
bu topicte yazılanlar arada kaynar , ancak yeni bir konu açarsanız oradan rahatça takip edebilir herkes , bence
mesela yine birisi sormuştu böyle bir şeyi , siz miydiniz bilmiyorum , yazdım , benim gibi msjı gören bir kaç kişi de yazmıştır eminim , bak kaynamış ki sen yine soruyorsun .. bence yeni konu açılsın![]()
baby sling yada baby slingo , çok kullanışlı bir şeye benziyor .. ilk hamileliğimden sonra niye almadım diye hayıflanıyorum şimdi , çünkü dünya para verip aldığımız chicco kanguru öylece duruyor , 2-3 kere koyup gezdiremedim bile oğluşumu , çünkü kilosu düşüktü , kilosu yeter geldiğinde de yaz geldi hem ona hem bana fenalık geldi o zamandaalıcam ben de o naneden :128:
heyyooooo bir prensimiz daha olacakkkkk
ben de sizi canımmm
istiyorum çok burada olmayı ama bir şeyleri aksatmam gerekiyor o zaman , misal yemek yapmak gibi :44:
dur bak evdeyken ki bir günümü anlatayım : sabah 8.30-9 gibi kalkış , 9.30a kadar kahvaltı , 9.30-10 arası hava ısınmadan oğluşu parka götür , 10-11 arası oğluşun kahvaltısını hazırlayıp öğürünceye kadar ( genelde yarısını ) yedir , 11-12 arası oğluşu oyalayacak bir şeyler yap - tv izle onunla , etrafta dağınıklık topla - balkon süpür vs , 12 olmadan kalan mamayı yedir , 12-12.30 arası uyut , 12-14 arası uyku sırasında ya dinleniyorum biraz - ya iyiysem öğle yada akşam yemeğini yapıyorum , yada evde yapılacak ufak tefek işleri yapıyorum - en kötü ihtimalle oğluşun dağıttıklarını topluyorum , uyanınca biraz oyala ve sonra 1 saat kadar yemek yedirmeye çalış, 17-18 arası dinlen , 18-19.30 arası parka git, 20-21 arası yemek , 21-21.30 arası mama saati , 21.30-22 arası yemek sonrası mutfağa şöyle bir bak , 22 gibi oğluşu eşim uyuturken pc başına geç , 23-23.30 gibi yat .. o yüzden ihmal ediyormuşum gibi gelmesin ,ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlarımilk g inanın çocuk doğduğu ve ihtiyaçları emme-altını almanın dışına çıktığında beni çok iyi anlayacaksınız
canım benim çok sağol , aminnnn .. senin tosbaan da sağlıkla gelir dünyaya inşallah ... o kaynana tripleri bende de var sorma ya :)))
senin adına çok sevindim , sağlıkla gelsin Masal kuzusuhatırlar mısın içime kız doğuyor seninle ilgili demiştim kaç hafta önce, heyyooo yanılmadım yine
detaylı için iyi bir yere git , perinatolog olsun mümkünse
detaylıya bakan bilgi veriyor da dr.unun yorumu önemli tabi .. ha bir de detaylıya bakan perinatolog ve prof.sa onun ne dediği çok daha önemli .. neticede onların uzmanlık alanı bu ..
canım ya radyologa gidersen olacağı o zaten .. bu işi en iyi yapan perinatolog denilen riskli gebelik uzmanları .. tek alanları fetus incelemek ve risk odaklarını bilmek ve saptamak olan kişiler elbette işin ehli oluyor .. rad. uzm. çeşit çeşit vakaları inceliyor , bir alanda uzmanlaşmıyor , o yüzden de yetersiz kalıyor detaylı fetus incelemesinde .. bence gidebilme imkanın varsa uzmanlık alanı perinatoloji olan bir kad. doğ. uzmanına gitmen ..
aaa geliba yeni öğrendim senin bebişin bir prenses olacağını , sağlıcakla ve zamanında gelsin kollarınıza ..
ege park mavi şehir'de Sobee markası var , outleti park bornovada , onun ürünleri de çok güzel ve kalitelidir ... aslında mothercare den ziyade chicconun ürünleri daha yumuşak dokulu , yeni doğan hast. çıkışı ve ilk aylar için düşünebilirsiniz .. Kanz da iyidir , mothercare ayarında kalite bakımından![]()
tepe home balçova Kipa'nın içinde
karşıyakanın neresinde ? 2 yıl oturdum da orada çok özledimmmmmsonra Narlıdereye taşındık , ondan 6 ay sonra da İst.a
bu msjları okuyunca bizim bebişler doğduktan sonra ilk buluşmamız geldi aklıma İzmirli anneler olarak , halimiz çok komikti .. 4 kadın 4 bebek ve arabası , kaplamıştık koca alanı kahve dünyasında .. kimimiz pışpışlaar , kimimiz emzirme önlüğünün altında kuşunu besler , şanslı kimimiz uyuttuysa meleğini bir şeyler yer içer![]()
starimu mavişehirdeki sobe magazası kapanmış yerine zeyland mı neydi başak bışey gelmşti en son
sumak sen foça yolu üzerindeki sakıpağanın ordakı lcw magazısını dıyorsun ege orayı dıyorsan her hafta sonu oraya kahvaltıya gideriz 3 yasında kızım var oda oynar parkta