- 10 Ocak 2011
- 1.831
- 1
- 156
kızlar geçen hafta kaynanaları çekiştiriken size benim kaynanam iyidir falan diyordum hepsini geri aldım, cumartesi akşamı onun yüzünden ağladım durdum, dışardan geldik onlara da bir uğrayalım dedik ( üstkatımızda oturuyorlar), hava çok sıcaktı ben balkona çıktım oturuyorum, kaynanamda geldi birlikte oturuyoruz, oda şuan kızının 4 yaşındaki oğluna bakıyor kreşede vermeyi düşünmüyorlar galiba nasılsa ücretsiz bakıyor kadın. eşimlede daha önce kim bizim bebeğe bakacak falan diye konuşmuştuk oğluşumuz 3 aylık olunca işe başlamak zorundayım ben bu nedenle 3 aylık bir bebeği güvenilir birine emanet etmek lazım.Benim annem bakacaktı normalde ama ablam kazara 2. çocuğa hamile kaldı ve şuan 1 yaşında diğeride 2 buçuk yaşında ve bize çok uzak oturuyorlar, Yoksa annem 2 ye bakan 3'e de bakar ben bakardım diyor ama malesef bu münkün değil. Eşim annesinin bakmasına taraftar değildi öyle konuşuyordu bende olur bir bakıcı tutarız ama ilk bikaç ay bebek gündüzleri annende olur bakıcı onun yanına gelir diyordum yani 3 aylık çocuğu direk bakıcıya emanet etmek istememiştim, Eşimin ısrarla annem bakmasın demesinden anlamalıymışım. Balkonda ikimiz oturuyoruz doğum mevzuları falan açıldı, konuştuk biraz. bende bizim içinde zor olacak dedim 3 aylık olunca işe başlamak zorundayım falan dedim. O da ne yalan söyleyeyim bebek çok küçük olacak benimde gözüm almaz bakamam dedi ( ki kendisinin 1er yaş arayla 6 çocuğu var hiç küçük çoçuk büyütmemiş sanki) kızının çocuğu içinde ona bile 9 aylıkken bakmaya başlamıştım o büyümüştü falan gibi saçmalıklar söyledi, inşallah iyi bir bakıcı bulurusnuz allah büyük falan gibi şeyler zırvaladı, bide diyorki eğer işinin geleceği yoksa bence çık bir iki yıl bak çocuğuna,biz zevkimizden çalışıyoruz ya. kızına hiç böyle nasihatlar vermiyor 3 yıldır çocuğuna bakıyor yemekleri onda yiyorlar bazen geceleri bile bebek onlarda kalıyor.
Biz kadın için yorulmasın birkaç ay bakıcı gündüz ona gelir hem işlerinede yardım eder 6. 7. aydada bakıcı bizim evde tek bakar diye düşünürken kadının dediklerine bakın hala bile aklıma geldikçe gözlerim doluyor.
İnince eşime bir yaygarayı bastım kimseye ihtiyacım yok benim bakıcıda tutcam hemde kendi evimdede baktırmıcam dedim zırt pırt kontrole gelir şimdi bide ilgileniyorum hesabında. Eşimde boşver takma kafana baktırırız kimseye ihtiyacımız yok diyor. Kadın hiç utanmayacak ya ben hergün çocuğu sabahın köründe giydirip bakıcıya götüreceğim. Dünde annemler geldi bize kadın bir haftalık yemeğimi yaptı, Ütüleri falan yaptım diye kızdı hatta bu sıcakta ne uğraşıyosun diye. Oda gelmiş sohbet ediyor annemle hiç pas vermedim. Artık yemeğe falanda çıkmıyorum kaynanama protesto ediyorum onu![]()
MAALESEF CANIM İYİ KAYNANA YOK HEPSİ KIZLARINI DÜŞÜNÜYOR SADECE..... OĞULLARI HEP YANLARINDA OLSUN İSTİYORLAR.. AMA İHTİYACA GELİNCE NASIL KAÇACAKLARINI ŞAŞIRIYORLAR....
Allah yardım eder canım sen canını sakın sıkma... Allah çok büyük..
bizleri kimseye muhtaç etmez inşallah..