Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize günaydın kızlar,
cumartesi doktora gittik ve cinsiyeti öğrendik doktorumuz irkek dedi, pipisinin fotosunu bile verdi. oğluşumuz olacak yani :)
12 cm olmuş, 160 gr dı, doktor suyu falan herşeyi iyi bebeğin dedi. 15 dk baktı ultrasonda cd sinide verdi. 3 lü test yaptırmak istemiyordum aslında ama sadece AFB kısmını yaptık ikili iyi çıktığı için down sendromu kısmına bakmadı, tetanoz aşısı içinde 24. haftada oluyor dedi anlamadım sizlere hep 20 demişlerdi sanki? detaylı ultrason içinde 20. hafta dolunca gideceğim, detayılıyada yine kendisi bakacak doktorum doç. aynı zamandada perinataloji uzmanı riskli gebeliklere bakıyormuş hep.
bizden haberler bukadar şimdilik öpüyorum hepinizi
Bu arada beni sinir ettiler ya, etrafımdaki herkes senin kızın olacak diyordu bende artık hayırlısı ama bana erkek gibi geliyor diyordum, biz sonuca çok sevindik zaten ilk çocuğumuz kız erkek farketmezdi. kendi annemlerde çok sevindi ilk çoçuk erkek olması falan iyidir dediler ki onlar kız manyağıdır.Eşimin ailesi ablası falan ki eşim 5 kız içinde tek erkek çocuk üzülmeyin kız olmadığına falan diyor, sinir ettiler beni yahu,![]()
off be canım nedir şu ailelerden çekilenler yaa... ay sonu nasıl geliyro diye soran yok ama harcamaya gelince yönlendirmeye gelince akıl veren çokkdün eşimle tatlı tatlı konuşuyorduk. eşim şu an batmanda ve çarşamba günü halasının oğlunun düğünü var. eşim daha önceden bi çeyrek altın takarım demişti. maddi olarak sıkıntıda olduğumuz için onu bile zor alacaktı kredi kartıyla. neyse. kayınvalidem aramış oğlum ne takacaksın demiş. eşim de ben de erkek kardeşim de(kaynım da evli ve batmanda yaşıyor) birer çeyrek takacağız demiş. kayınvalidem bi babanı arayıp sorun baba ne takalım diyn demiş. benim saf kocam da aramış. kayınbabam da 200er milyon takacaksınız demiş. ben de bunu duyunca şartellerim attı. baban bizim cebimizde kaç para olduğunu biliyor mu ona ne oluyormuş. çok istiyorsa kendisi taksın 2 tane 200 tlyi diye saymaya başladım. annen ile baban danışıklı dövüş yapıyorlar dedim. ağzıma geleni saydım. ikimizin de keyfini kaçırdılar. eşim de artık sorduk babaya takmak zorundayız dedi. iyi dedim tak. 50 tl fazla para çıkacak diye cebinden senin kalbini kırmayacağım ama bil seneye baban ne benim ne de çocuklarımın yüzünü görmeyecek dedim. adam sürekli bizim cebimizdeki parayı yönetmeye çalışıyor.
2 saat sonra eşimi gereksiz yere kırdım diye aradım gönlünü alacaktım. eşim de sinirin geçti mi dedi. ben de sana sinirli değilim babana sinirlenmişitm ama kendimi yıpratıyorum adamn ruhu bile duymuyor dedim. haklısın üzme kendini babam böyle dedi konuyu kapattık. inşallah seneye yaz tatilinde ailelere gitmek yerine tatile çıkarız. karadeniz turu fethiye antalya bodrum gezeriz. gerçi 2 çocukla zor olur ama evde otururum daha iyi. sıkıldım artık her yaz aynı işkenceden.
ohhhhhhhhhhhhhhh kızlar yazdım rhatladım kusura bakmayın sıktım sizi de.
dün eşimle tatlı tatlı konuşuyorduk. eşim şu an batmanda ve çarşamba günü halasının oğlunun düğünü var. eşim daha önceden bi çeyrek altın takarım demişti. maddi olarak sıkıntıda olduğumuz için onu bile zor alacaktı kredi kartıyla. neyse. kayınvalidem aramış oğlum ne takacaksın demiş. eşim de ben de erkek kardeşim de(kaynım da evli ve batmanda yaşıyor) birer çeyrek takacağız demiş. kayınvalidem bi babanı arayıp sorun baba ne takalım diyn demiş. benim saf kocam da aramış. kayınbabam da 200er milyon takacaksınız demiş. ben de bunu duyunca şartellerim attı. baban bizim cebimizde kaç para olduğunu biliyor mu ona ne oluyormuş. çok istiyorsa kendisi taksın 2 tane 200 tlyi diye saymaya başladım. annen ile baban danışıklı dövüş yapıyorlar dedim. ağzıma geleni saydım. ikimizin de keyfini kaçırdılar. eşim de artık sorduk babaya takmak zorundayız dedi. iyi dedim tak. 50 tl fazla para çıkacak diye cebinden senin kalbini kırmayacağım ama bil seneye baban ne benim ne de çocuklarımın yüzünü görmeyecek dedim. adam sürekli bizim cebimizdeki parayı yönetmeye çalışıyor.
2 saat sonra eşimi gereksiz yere kırdım diye aradım gönlünü alacaktım. eşim de sinirin geçti mi dedi. ben de sana sinirli değilim babana sinirlenmişitm ama kendimi yıpratıyorum adamn ruhu bile duymuyor dedim. haklısın üzme kendini babam böyle dedi konuyu kapattık. inşallah seneye yaz tatilinde ailelere gitmek yerine tatile çıkarız. karadeniz turu fethiye antalya bodrum gezeriz. gerçi 2 çocukla zor olur ama evde otururum daha iyi. sıkıldım artık her yaz aynı işkenceden.
endişelenme canım dua et bebeğin için. Allahın izni ile bu bebek zamanında gelir inşallah.perşembe günü kontrolüm var.iki çocuğumda suyum erken geldi.bunda erken doğum riskin var dedi.önceki çocuklardan dolayı.sadece hareketlerini saymamı istedi.azalma hissedersen mutlaka gel dedi.evdeki bıcırık kızım 20 haftadan önce oynamamıştı.bu cadı 3 haftadır oynuyo.pek bi yaramaz.
biraz endişelendim
3lü tarama testini yaptıran arkadaşlar özelde kaç tlye yaptırdınız? devlet hastanesinde yapılıyor mu?
izmirde gittiğim hastane 200 tlye yapıyordu. kocaelide birkaç hastane aradım fiyat veremeyeceklerini söylediler.
3lü tarama testini yaptıran arkadaşlar özelde kaç tlye yaptırdınız? devlet hastanesinde yapılıyor mu?
izmirde gittiğim hastane 200 tlye yapıyordu. kocaelide birkaç hastane aradım fiyat veremeyeceklerini söylediler.
dün eşimle tatlı tatlı konuşuyorduk. eşim şu an batmanda ve çarşamba günü halasının oğlunun düğünü var. eşim daha önceden bi çeyrek altın takarım demişti. maddi olarak sıkıntıda olduğumuz için onu bile zor alacaktı kredi kartıyla. neyse. kayınvalidem aramış oğlum ne takacaksın demiş. eşim de ben de erkek kardeşim de(kaynım da evli ve batmanda yaşıyor) birer çeyrek takacağız demiş. kayınvalidem bi babanı arayıp sorun baba ne takalım diyn demiş. benim saf kocam da aramış. kayınbabam da 200er milyon takacaksınız demiş. ben de bunu duyunca şartellerim attı. baban bizim cebimizde kaç para olduğunu biliyor mu ona ne oluyormuş. çok istiyorsa kendisi taksın 2 tane 200 tlyi diye saymaya başladım. annen ile baban danışıklı dövüş yapıyorlar dedim. ağzıma geleni saydım. ikimizin de keyfini kaçırdılar. eşim de artık sorduk babaya takmak zorundayız dedi. iyi dedim tak. 50 tl fazla para çıkacak diye cebinden senin kalbini kırmayacağım ama bil seneye baban ne benim ne de çocuklarımın yüzünü görmeyecek dedim. adam sürekli bizim cebimizdeki parayı yönetmeye çalışıyor.
demettuba83,hazel82,serselo,yarenhande,nihalla,seldayavuzguray,potendia,pamuktarlam,neredesinfiruze,mariposita,cigdem1680,buseli,derin0606,emvacilbihar,yasmin_84,nicko,ajjj,blue,tulayuzun,
![]()
eveeeettt benim hatta 2,5 tu tam sınırdaydı demiştim ben sana da, benim c.tesi baktı detaylıda dr 3,2 dedi bi sevindik ben tatile gidemedim o yüzden kaç zamandır evdeyim... hem bu dr öle sınırda falan olmaz hem civciv düşün yumurtanın içinde onun aşada yukarda durumu olurmu hiç dedi istediği yerde durur çocuk dedi moral verdi baya altta duruyodur sonra yukarda durur keyfi bilir yani dedi haberin ola
keyifleri biliyo yani bu işi![]()
Merhaba guzel anneler ve melekleri...
Sabahtan beri takip ediyorum sizleri ama bir haftadir hicbir seye halim yok, yazmiyorum.
Soguk alginligi teshisi ile 5 gundur yatiyorum ama bana misin demiyo halen kötuyum. Gececek gibi de degil.
Gece uykularim hayaloldu, gun icinde de 4-5 saat uyuyabiliyosam mutluyum...
Buseli evlilik yil dönumunuz kutlu olsun, daha nicelerine insallah...
Kaynanalari da takmayin artik arkadaslar, birakin onlar sizi takmak zorunda kalsinlar.
Kocisinden ayri olanlar umarim tez vakitte kavusur,
Doktora gidenler hayirli haberlerle döner insallah.
Bir de bebisi asagida olanlar acicik kizin onlara da ciksinlar yukari uzmesinler annislerini :93:
Benden simdilik bu kadar cicisler, biraz daha uzanayim ben sonra da yemek icin kalktigimda ugrarim.
cok cok öpucukler yagmurlu diyarlardan size....
kızlar dayanamıyorum kenarda uyuyacam şimdi tansiyonumu da ölçtüm 10'a 5 düşük biraz. dayanamıyorum uyuyorum inşallah bişey olmaz :26:
Herkese merhaba tatlış anneciklerrr..
merhaba arkadasım sonuçlarını aldın mı ??