2011 Aralık Anneleri

3lü tarama testini yaptıran arkadaşlar özelde kaç tlye yaptırdınız? devlet hastanesinde yapılıyor mu?

izmirde gittiğim hastane 200 tlye yapıyordu. kocaelide birkaç hastane aradım fiyat veremeyeceklerini söylediler.

Hepinize günaydın kızlar,

cumartesi doktora gittik ve cinsiyeti öğrendik doktorumuz irkek dedi, pipisinin fotosunu bile verdi. oğluşumuz olacak yani :)
12 cm olmuş, 160 gr dı, doktor suyu falan herşeyi iyi bebeğin dedi. 15 dk baktı ultrasonda cd sinide verdi. 3 lü test yaptırmak istemiyordum aslında ama sadece AFB kısmını yaptık ikili iyi çıktığı için down sendromu kısmına bakmadı, tetanoz aşısı içinde 24. haftada oluyor dedi anlamadım sizlere hep 20 demişlerdi sanki? detaylı ultrason içinde 20. hafta dolunca gideceğim, detayılıyada yine kendisi bakacak doktorum doç. aynı zamandada perinataloji uzmanı riskli gebeliklere bakıyormuş hep.
bizden haberler bukadar şimdilik öpüyorum hepinizi :16::16:

Bu arada beni sinir ettiler ya, etrafımdaki herkes senin kızın olacak diyordu bende artık hayırlısı ama bana erkek gibi geliyor diyordum, biz sonuca çok sevindik zaten ilk çocuğumuz kız erkek farketmezdi. kendi annemlerde çok sevindi ilk çoçuk erkek olması falan iyidir dediler ki onlar kız manyağıdır.Eşimin ailesi ablası falan ki eşim 5 kız içinde tek erkek çocuk üzülmeyin kız olmadığına falan diyor, sinir ettiler beni yahu, :27::27::27:

canım gözün aydın sen söylenenlere bakma belki kıskanıyolardır:27:

dün eşimle tatlı tatlı konuşuyorduk. eşim şu an batmanda ve çarşamba günü halasının oğlunun düğünü var. eşim daha önceden bi çeyrek altın takarım demişti. maddi olarak sıkıntıda olduğumuz için onu bile zor alacaktı kredi kartıyla. neyse. kayınvalidem aramış oğlum ne takacaksın demiş. eşim de ben de erkek kardeşim de(kaynım da evli ve batmanda yaşıyor) birer çeyrek takacağız demiş. kayınvalidem bi babanı arayıp sorun baba ne takalım diyn demiş. benim saf kocam da aramış. kayınbabam da 200er milyon takacaksınız demiş. ben de bunu duyunca şartellerim attı. baban bizim cebimizde kaç para olduğunu biliyor mu ona ne oluyormuş. çok istiyorsa kendisi taksın 2 tane 200 tlyi diye saymaya başladım. annen ile baban danışıklı dövüş yapıyorlar dedim. ağzıma geleni saydım. ikimizin de keyfini kaçırdılar. eşim de artık sorduk babaya takmak zorundayız dedi. iyi dedim tak. 50 tl fazla para çıkacak diye cebinden senin kalbini kırmayacağım ama bil seneye baban ne benim ne de çocuklarımın yüzünü görmeyecek dedim. adam sürekli bizim cebimizdeki parayı yönetmeye çalışıyor.
2 saat sonra eşimi gereksiz yere kırdım diye aradım gönlünü alacaktım. eşim de sinirin geçti mi dedi. ben de sana sinirli değilim babana sinirlenmişitm ama kendimi yıpratıyorum adamn ruhu bile duymuyor dedim. haklısın üzme kendini babam böyle dedi konuyu kapattık. inşallah seneye yaz tatilinde ailelere gitmek yerine tatile çıkarız. karadeniz turu fethiye antalya bodrum gezeriz. gerçi 2 çocukla zor olur ama evde otururum daha iyi. sıkıldım artık her yaz aynı işkenceden.

ohhhhhhhhhhhhhhh kızlar yazdım rhatladım kusura bakmayın sıktım sizi de.
off be canım nedir şu ailelerden çekilenler yaa... ay sonu nasıl geliyro diye soran yok ama harcamaya gelince yönlendirmeye gelince akıl veren çokk

dün eşimle tatlı tatlı konuşuyorduk. eşim şu an batmanda ve çarşamba günü halasının oğlunun düğünü var. eşim daha önceden bi çeyrek altın takarım demişti. maddi olarak sıkıntıda olduğumuz için onu bile zor alacaktı kredi kartıyla. neyse. kayınvalidem aramış oğlum ne takacaksın demiş. eşim de ben de erkek kardeşim de(kaynım da evli ve batmanda yaşıyor) birer çeyrek takacağız demiş. kayınvalidem bi babanı arayıp sorun baba ne takalım diyn demiş. benim saf kocam da aramış. kayınbabam da 200er milyon takacaksınız demiş. ben de bunu duyunca şartellerim attı. baban bizim cebimizde kaç para olduğunu biliyor mu ona ne oluyormuş. çok istiyorsa kendisi taksın 2 tane 200 tlyi diye saymaya başladım. annen ile baban danışıklı dövüş yapıyorlar dedim. ağzıma geleni saydım. ikimizin de keyfini kaçırdılar. eşim de artık sorduk babaya takmak zorundayız dedi. iyi dedim tak. 50 tl fazla para çıkacak diye cebinden senin kalbini kırmayacağım ama bil seneye baban ne benim ne de çocuklarımın yüzünü görmeyecek dedim. adam sürekli bizim cebimizdeki parayı yönetmeye çalışıyor.
2 saat sonra eşimi gereksiz yere kırdım diye aradım gönlünü alacaktım. eşim de sinirin geçti mi dedi. ben de sana sinirli değilim babana sinirlenmişitm ama kendimi yıpratıyorum adamn ruhu bile duymuyor dedim. haklısın üzme kendini babam böyle dedi konuyu kapattık. inşallah seneye yaz tatilinde ailelere gitmek yerine tatile çıkarız. karadeniz turu fethiye antalya bodrum gezeriz. gerçi 2 çocukla zor olur ama evde otururum daha iyi. sıkıldım artık her yaz aynı işkenceden.

cnm ne kusuru ya ama baba da tam babaymış he:37::37:bu zamanda hala bu sıkıntılar yaşanıyo ya hayır evlendirmeye gelince evlendiriyosunda adam iki çocuk sahibi olmuşken niye sorumluluklarına çerme takıyosun bende bunu anlamıyorum ya:26:

perşembe günü kontrolüm var.iki çocuğumda suyum erken geldi.bunda erken doğum riskin var dedi.önceki çocuklardan dolayı.sadece hareketlerini saymamı istedi.azalma hissedersen mutlaka gel dedi.evdeki bıcırık kızım 20 haftadan önce oynamamıştı.bu cadı 3 haftadır oynuyo.:nazar::nazar:pek bi yaramaz.:1:biraz endişelendim
endişelenme canım dua et bebeğin için. Allahın izni ile bu bebek zamanında gelir inşallah.

kızlar ne çok ilerlemiş sayfalar okuyamadım maşallahınız var en kısa zamanda geliyorum bugün pazartesi işlerde yoğun oluyor biraz

demettuba83,hazel82,serselo,yarenhande,nihalla,seldayavuzguray,potendia,pamuktarlam,neredesinfiruze,mariposita,cigdem1680,buseli,derin0606,emvacilbihar,yasmin_84,nicko,ajjj,blue,tulayuzun,

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepimizde 3 aşağı 5 yukarı aynı dertler var hayatım rahat ol sen dök içini ki rahatla. 2 yılı aşkın evliyiz bizim kavgalarımızında abartısız %90-95 gibi bi oranı eşimin ailesi.ahh ahh davetiyemin içindeki yazıya bile karışmışlardı benim halen içimde acıdır.

Merhaba guzel anneler ve melekleri...
Sabahtan beri takip ediyorum sizleri ama bir haftadir hicbir seye halim yok, yazmiyorum.
Soguk alginligi teshisi ile 5 gundur yatiyorum ama bana misin demiyo halen kötuyum. Gececek gibi de degil.
Gece uykularim hayaloldu, gun icinde de 4-5 saat uyuyabiliyosam mutluyum...
Buseli evlilik yil dönumunuz kutlu olsun, daha nicelerine insallah...
Kaynanalari da takmayin artik arkadaslar, birakin onlar sizi takmak zorunda kalsinlar.
Kocisinden ayri olanlar umarim tez vakitte kavusur,
Doktora gidenler hayirli haberlerle döner insallah.
Bir de bebisi asagida olanlar acicik kizin onlara da ciksinlar yukari uzmesinler annislerini :93:
Benden simdilik bu kadar cicisler, biraz daha uzanayim ben sonra da yemek icin kalktigimda ugrarim.
:54::54::54: cok cok öpucukler yagmurlu diyarlardan size....

eveeeettt benim hatta 2,5 tu tam sınırdaydı demiştim ben sana da, benim c.tesi baktı detaylıda dr 3,2 dedi bi sevindik ben tatile gidemedim o yüzden kaç zamandır evdeyim... hem bu dr öle sınırda falan olmaz hem civciv düşün yumurtanın içinde onun aşada yukarda durumu olurmu hiç dedi istediği yerde durur çocuk dedi moral verdi baya altta duruyodur sonra yukarda durur keyfi bilir yani dedi haberin ola

keyifleri biliyo yani bu işi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tatlım nasıl olmuşta artmış anlamadım. benim kızkardeşimde oldu benzer bi durum ama onun 26.haftada falandı galiba sürekli çok ağır ilaçlar içerek yattı mahvoluyodu artık ilaçlardan. 10 hafta bu şekilde dayandı dr. artık kalkabilirsin yavaş yavaş dedi.bizimkide kalkıp bi ağda yaptırayım bari nolur nolmaz die dışarı çıkmış ve pat suyu geldi doğum yaptı ogün. hatta yeğenim ilk doğduğunda kafası armut gibiydi okadar aşağıdaymışki kanala girmiş ve o şekli almış kafası artık zamanla düzeldi çok şükür.[/QUOTE]

HADİ YAAA şimdi ii olmasına sevindim ya bana 2,5dedi sınırda dedi ama tatile gitmiceksin dedi sadece başkada uyarıda bulunmadı işe gitme falan demedi ama ben 4 gün yattım evde şimdi de işte kocam annem yokken yanımda biraz geziniyorum onlar gelince uzanıyorum mecburen iş yapmıyorum iştede ayakta değilim böle ama kendi druma da gidiyim diyorum buy hafta yada haftaya bi de o baksın bakalım he bi de sabah ağızdan akşam alttan progestan alıyorum bu kaa tedbirlerimiz bu şekilde inş kendi drumda ii der de atlatmış oluruz dicem ama herkeste dikkat etsin benim yeri hep iyidi bi badana maceram oldu bikaç artistik hareketimle birden indi aşa bebek ben öle düşünüyorum yani başkada pek bişey yapmadım çünkü o dönem

kızlar dayanamıyorum kenarda uyuyacam şimdi tansiyonumu da ölçtüm 10'a 5 düşük biraz. dayanamıyorum uyuyorum inşallah bişey olmaz :26:

Merhaba guzel anneler ve melekleri...
Sabahtan beri takip ediyorum sizleri ama bir haftadir hicbir seye halim yok, yazmiyorum.
Soguk alginligi teshisi ile 5 gundur yatiyorum ama bana misin demiyo halen kötuyum. Gececek gibi de degil.
Gece uykularim hayaloldu, gun icinde de 4-5 saat uyuyabiliyosam mutluyum...
Buseli evlilik yil dönumunuz kutlu olsun, daha nicelerine insallah...
Kaynanalari da takmayin artik arkadaslar, birakin onlar sizi takmak zorunda kalsinlar.
Kocisinden ayri olanlar umarim tez vakitte kavusur,
Doktora gidenler hayirli haberlerle döner insallah.
Bir de bebisi asagida olanlar acicik kizin onlara da ciksinlar yukari uzmesinler annislerini :93:
Benden simdilik bu kadar cicisler, biraz daha uzanayim ben sonra da yemek icin kalktigimda ugrarim.
:54::54::54: cok cok öpucukler yagmurlu diyarlardan size....

canım çok çok geçmiş olsun...

kızlar dayanamıyorum kenarda uyuyacam şimdi tansiyonumu da ölçtüm 10'a 5 düşük biraz. dayanamıyorum uyuyorum inşallah bişey olmaz :26:

tansiyonun kötü değil.o halssizlik bende de haftalardır var.gün içinde çok uzanmak istiyorum bende.uyu sen bişeycik olmaz.:34:

Kızlar ya size birşey sorcam 2gündür kasıgımda ara ara agrılar oluyo varmı kasık agrısı ceken baska normal mi acaba :97::97: Birde kaç gündür baldırımda bir kasılmayla uyanıyorum uykudan bılgısı olan varmı bu konuda :97:

Back
X