2011 Aralık Anneleri

:) bende aynı saatlerde allahın izniyle hersey yolunda gorecegiz inşllh ..ya bguun dr a yasmin vardı gelmedi daha galiba

evet şimdi benimde aklıma geldi hayırlı haberlerle gelir inşallah

sumak & merj & yagmursesi & kuzey_35 randevu 29 nisan cuma günü
sersello randevu 30 nisan cumartesi günü
seldayavuzguray randevu 14 mayıs cumartesi günü

gününü yanlış yazdıgım varsa alıntı yaparak listeden düzeltebilir arkadaşlar

Son düzenleme:
4 olduk :)

benımde 29 nisan cuma gunu saat 09.00 da

ılk sırayı aldım cok merak edıyorum bebegımı

kalp sesını duyan arkadasım cok sevındım

ılk duydugumda tansıyonum fırlamıstı hep dusuk olurdu aslında :)

bızımkı 150 atıyordu

cuma gunu bende gıdecegım bana da dua edın cok merak edıyorum bebegımı

cnm haberlerini bekliorum ben 11. Haftada gidicem ama sabırsızlanıorum senin haberlerinle avunayım

ya kızlar geçmişi bi okuyayım dedim ama bugünü bile bitiremedim artık bundan sonrasına yetişmeye çalışayım bari

ben de yarın10.50 inşallahh kalp atışlarını duyarım.
tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:emir_bebek:

merj randevu 29 nisan cuma günü 11:00
seldayavuzguray randevu 14 mayıs cumartesi günü 10:30
ZeynepK randevu 21 mayıs cumartesi günü

kızlar bende 30 nisan cumartesi saat 10 da gideceğim kontrole..
16 nisan c tesi gittim kese göründü
22 nisan cuma gittim kalp atışı duyuldu
peki beni bu c tesi neden çağırdı yinee yaaa.... gerçi geç döllenme demişti tam gününü hesaplarız demişti o yüzden mi çağırdı yoksa bi sorun mu var:18::18::18:

ya arkadaslar bise sorcam adet sancisi gibi karni ariyan varmi cok siddetli degil ama kramp gibi bide midem agriyor hemencecik geciyor:3:

ya arkadaslar bise sorcam adet sancisi gibi karni ariyan varmi cok siddetli degil ama kramp gibi bide midem agriyor hemencecik geciyor:3:

canım ilk haftalarda oluyordu geçti yani nasıl deyim 4.5 haftalar tam adet dönemi ve geçtikten sonrasında doktor bebegin yerleşmesine baglamıştı olagan bi durummus şimdi ara ara aniden gerinince felan hala oluyor 7 haftalık hamileyim

kızlarrr kalp atışlarını duydumm.çook mutluyumm.allah tamamını erdirsin.:nazar:

canım ilk haftalarda oluyordu geçti yani nasıl deyim 4.5 haftalar tam adet dönemi ve geçtikten sonrasında doktor bebegin yerleşmesine baglamıştı olagan bi durummus şimdi ara ara aniden gerinince felan hala oluyor 7 haftalık hamileyim

benim 4+5 daha cok saol ama rahatladim normal deyince cunku ben amerikada yasiyorum bi doktora gidiyorsun herseye normal normal :S en cok bu siteyi o yuzden seviyorum paylasiyorsun mutlulugunu uzuntunu :) RABBIM HEP MUTLULUK PAYLASMAYI NASIP ETSIN INS HEPIMIZE

:16::16::16:

bilgilerimi veriyim.beni de ekler misiniz.sat 4 mart .doğm tarihi 9 aralık,yaş 31,kalp atışı duyuldu.

cnm gozun aydın darısı bize kac haftalık cıktı sat ınla uyumlumuydu fetal kaç cıktı :)

yani sat ile uyumlu oluyor bence cunku ben ilk bebegimde doktor ne zman dogacagini biliyomusun dedi evet dedim 28 mart 40 hafta dolum gunu dedim evet dedi yani benim ilk hamileligimde cikti:) bunda daha doktordan bugun randevu alacaz

cnm haberlerini bekliorum ben 11. Haftada gidicem ama sabırsızlanıorum senin haberlerinle avunayım

ya kızlar geçmişi bi okuyayım dedim ama bugünü bile bitiremedim artık bundan sonrasına yetişmeye çalışayım bari

canım ben 11.haftamda gıdecegım o zaman ıkılı test ıcın onun gunu de bellı 18 mayıs ama cok var
gel arasıra :)

kızlarrr kalp atışlarını duydumm.çook mutluyumm.allah tamamını erdirsin.:nazar:

hadı gozun aydın :nazar:

Masal800cüm hadi gözün aydın :))
Kızlar ya misaifr gelecek çok yoruldum bebişimde yoruluyordur şimdi değil mi :43:

Back
X